Το κατεβασα και γω το dlc.Διαβαζω ειναι αρκετα δυσκολο οποτε θα παω με χαρακτηρα level 140 που εχω και ειναι κοντα στο τελος.
Printable View
Το κατεβασα και γω το dlc.Διαβαζω ειναι αρκετα δυσκολο οποτε θα παω με χαρακτηρα level 140 που εχω και ειναι κοντα στο τελος.
Ο δικός μου είναι level 564 και η περιοχή εκεί είναι στο +4.
Θα το βάλω το ΣΚ και θα σας πω :)
Μεγαλο παλουκι το dlc.Εφτασα στο πρωτο boss και μετα απο μεγαλη μαχη εχασα.Εχει μια ιδιαιτεροτητα που το κανει πανδυσκολο.Δεν ξερω καν αν ειναι το πρωτο boss ετσι οπως ειναι οι περιοχες.
Πολυ καλες οι πρωτες εντυπωσεις
Τελος το DLC.Περιπου 3.5 ωρες πρεπει να μου πηρε.Ωραια τα bosses και δυσκολα αν και σαν να τα εχουμε ξαναδει ειδικα το τελευταιο...
Πολυ δυσκολο καλυτερα να χρησιμοποιησετε χαρακτηρα με μεγαλο level.Περειμενω και τα επομενα να ειναι το ιδιο καλα και μεγαλυτερα
Επικο soundtrack στο τελευταιο bossSpoiler!
wraios stavro
εγω προχωρησα λιγο ειμαι πριν τον ιπποτη με τον καθρεφτη λβλ109 πηγα κ το mace +10 Λογικα αν δοκιμασω τωρα κατι θα γινει
edit:
λαβυρινθος τελειως....who made thhis level!!!!
νικησα τα 2 τελευταια μποσσ (πολυ ωραια ηταν) αλλα δε βρηκα τ0 αλλ0 ξερει κανεις να μ0υ πει π ειναι?
Πρεπει να εχεις το eternal sanctum key για να ανοιξεις καποιες πορτες μετα την δευτερη bonfire(αλλιως λενε "needs a key" ή "locked" νομιζω).Καλυτερα δες αυτο το βιντεο
https://www.youtube.com/watch?v=IXRCwVeMa4A
a ela to exw vrei ,0k shmera thha t d0kimasw thanks
οκ το 3ο μποσσ ηταν απλα απογοητευση...
δλδ, γιατι?
ολα ηταν τελεια γτ το γαμησατε ετσι???
ελπιζω να μη κανουν αλλη τετοια μαλακια στα επομενα ντλσι
βγαινει το 2ο dlc σε λιγες μερες,εχω την αισθηση οτι θα ναι ακομα καλυτερο του πρωτου(και ελπιζω και μεγαλυτερο σε διαρκεια)
επισης ενα γαματο story-theory που διαβασα στο youtube για την πλοκη των Lost Crowns
Quote:
It seems that you need the crowns to link the fire, according to Vendrick. This means that at the end of the game, after you beat Nashandra, you sit on the throne and nothing appears to happen. You don't get a choice on whether you link the fire or not, like in Dark Souls.
This might be why you return to Majula after the credits, with the option to start everything over again, as if to search for something you might have missed once before. So then you go to NG+, and try again. It fails. Then you go to NG++, and so on.
Trying as hard as you can to figure out why nothing happens, with each journey getting harder and harder not because your enemies are getting stronger, but because you're getting weaker and weaker as you hollow out from loss of hope at this seemingly impossible task.
Edit: This might what the Emerald Herald hints at with her dialogue:
"Seek the King, that is the only way.
Lest this land swallow you whole… As it has so many others."
Your character learns of the crowns by talking with Vendrick, thus you must seek him to find out.
Απο την μια μου αρεσει αυτη η θεωρια αλλα απο την αλλη σημαινει οτι πολλοι δεν θα δουν το πραγματικο τελος του παιχνιδιου...
BTW δοκιμαστε Red Iron Twinblade.Εχει πολυ γρηγορο moveset και κανει μεγαλη ζημια
ιδεες για καλυτερο οπλο με strength/dex built?
πραγματικα δε μπορω να περιμενω για το δευτερο dlc , αυριο θα πεσει το λιωσιμο του αιωνα...
ξερετε τι ωρα βγαινει?
Λογικα θα πρεπει να εχει βγει αυτη τη στιγμη.Εγω απο βδομαδα θα το παιξω παντως...Γραψε τις εντυπωσεις σου οταν μπορεσεις
εννοειται
πληροφοριακα ο τνφ μου ειπε οτι ειδε ενα boss το οποιο ηταν επικο και ειχε γαματο soundtrack...the hype is real...
παω να βαλω λεφτα στη καρτα...
χχχχχμ δεν το βρισκω στο psn :/
Περιεργο...
Μακαρι το soundtrack να ειναι οσο επικο ηταν του Sinh.
Περιμενω να ανεβει το DLC στο PS3, το ψαχνω στο PSStore μηπως εχει ανεβει αλλα δεν υπαρχει, ενω εχει κυκλοφορησει κανονικα και στο steam και στο 360. Μπορει επειδη εγινε παραταση της ημερομηνιας συντηρησης του PSN που ηταν προγραμματισμενη για 25/8 για την 28/8, λογω επιθεσης του PSN απο hacker την κυριακη 24/8. Το Infamous First Light, για PS4, μπηκε κανονικα παντως σημερα.
Περιμενω να παιξω αν και δεν εχω περασει ακομα τον Sinh, ελπιζω το δευτερο DLC να ειναι καλυτερο.
Edit
Απο οτι λεει εδω κυκλοφορει σημερα για PS3 EU
http://bandainamcous.tumblr.com/post...ii-lost-crownsQuote:
Ανεβηκε τελικα το 2ο dlc το εχει και στο store στο PS3, υπαρχει ομως προβλημα για οσους εχουν παρει το season pass, οπως εγω, οτι δεν το δειχνει δωρεαν οπως θα επρεπε αλλα στα 9,99 ευρω.:a015rt: Αν εχετε παρει το season pass μην το κατεβασετε γιατι θα το χρεωσει κανονικα. Αντε να δουμε ποτε θα το φτιαξουν. Eιναι απαραδεκτο αυτο το πραγμα που συμβαινει. Οσοι το αγορασετε ξεχωριστα καλο λιωσιμο.
Οτι να ναι πραγματικα,παλι καλα δεν μπορω να παιξω ετσι κι αλλιως.
Στα σχολια εδω κατω λενε οτι κοιτανε να διορθωσουν το προβλημα.
https://twitter.com/PlayStationUK/st...44536866308096
Crown of the Old Iron King, the second chapter in its The Lost Crowns DLC trilogy for DARK SOULS II has not been linked to the PlayStation�Network season pass yet. This new DLC only appears has a DLC to purchase. For those who have purchased the season pass, please do not purchase the game. We are working on enabling the link so you can download the second DLC automaticaly on your console. We are sorry for the inconvenience and ask you for a little bit more patience to enjoy the obscurest and most wicked pits in the dark souls II world.
Καλη υπομονη λοιπον criter και λοιποι
To πηρα το dlc επαιξα 2-3 ωρες, βρηκα τα 2 απο τα 3 μποσσ (λογικα 3 θα ναι)
θα πω απλα οτι η πιστα ειναι εντυπωσιακη με πολυ καλο design και enemies,αρκετο και καλο loot, shortcuts Κλπ α και κλασσικα αρκετα δυσκολο , ελαχιστα πιο ευκολο απο το πρωτο dlc.
απλα ξενερωσα με τα μποσσ παλι , το ενα ειναι αρκετα καλο σχεδιαστικα αλλα το ost ειναι καπως μουφα ,,,τεσπα το θεμα ειναι το αλλο (το optional λογικα) ειναι απλα κοροιδια , οποιος εχει παιξει το gank squad στο πρωτο dlc Θα καταλαβει...
δηλαδη δε το καταλαβαινω, φτιαχνουν μια γαματη περιοχη με δυο ωραια μποσσακια και πετανε και ενα 3ο τελειως μουφικο για να χαλασουν την εμπειρια?γιατι τοση κοροιδια ρε γαμωτη μου... αμα βαριεσαι να σχεδιασεις ενα μποσσ μη σχεδιαζεις και πουλα το dlc 7 αντι για 10 ευρω , δηλαδη ελεος τα χω παρει αυτη τη στιγμη, ειναι σκετη κοροιδια...
για οποιον πιστευει οτι υπερβαλωSpoiler!
τεσπα περιμενω να δω και το τελευταιο μποσσ το οποιο απο οτι εχω ακουσει ειναι πολυ καλο.
αλλα οπως ειπα η πιστα ειναι πολυ ομορφη και με πολυ καλο design απο τα πιο ωραια στο παιχνιδι.