Attachment 3187
RESPECT!
Printable View
Attachment 3187
RESPECT!
Αφου... ξεφορτωθηκα το Dexter(ενυπωσεις στις αγαπημενες μας σειρες) τρεχω να προλαβω το τελευταιο επεισοδιο(ειμαι στο 5ο).Παλι καλα ακουω δυθιραμβικα σχολια διοτι σχεδον σε καθε σειρα τα τελευταια επεισοδια ειναι γτπ...
Τελικα τετοιες σειρες πλεον δεν ειναι για πανω απο 4-5 σαιζον.Το εχουμε το εργο πολλες φορες να ξεχειλωνουν οσο δεν παει τις σαιζον...Ρισπεκτ στους δημιουργους της σειρας διοτι ειναι ισως μαζι με το BSG οι μονες που διατηρησαν το επιπεδο τους.Φυσικα τελος δεν εννοω την τελευταια σκηνη ή το τελευταιο επεισοδιο αλλα ολες εκεινες τις εξελιξεις που οδηγουν σε αυτο.
Παντως παρωδια ο Kαρλκστον να μην εχει παρει ενα βραβειο για την ερμηνεια του...
Παιδιά, πρεπει να δείτε το χθεσινοβραδινό Conan,μετρό οποίο ηταν καλεσμένο όλο το crew του BrBa!!!!!
Οποίος θέλει ας μου στείλει pm να του στείλω το link.
Παιδια συγνωμη που μπουκαρω ετσι, ψαχνω εδω και βδομαδες να βρω ενα καταραμενο μερος οπου μπορω να κατεβασω την σειρα ολη με ελληνικους υποτιτλους καθοτι το ετερον ημισυ κουραζεται χωρις...
ειχα βρει ενα αρχειο με ολες τις σεζον και με ελληνικους υποτιτλους στο πειρατικομπεη, αλλα εχει σταματησει εδω και 3 μερες στο 40% και δεν κατεβαζει αλλο...
δεν μπορω να κατεβαζω ενα ενα τα επισοδεια, το δοκιμασα και μαλιστα δεν εβρισκα ευκολα υποτιτλους... Βοηθηστε με να βγαλω ακρη! Θενξ!
p2planet.net
Δημήτρη, για να ειμαι ειλικρινής, δε ξέρω αν υπάρχει torrent με όλα τα επεισόδια αυτή τη στιγμη. Όμως, απο σημερα που τελειώνει η σειρα :( , οπωσδηποτε θα υπάρξει κάποιο, αλλα να εχει έτοιμους ελληνικούς υποτιτλους, δε ξέρω. Εκτός αν κάποιος γνωρίζει κάτι αλλο....
- - - Updated - - -
Θα ψάξω κι εγώ λίγο αργότερα, μήπως βρω κάτι.
Μερικές αφίσες....
Spoiler!
Ναι, αλλα ο Δημήτρης, αν κατάλαβα καλα, θέλει τα επεισόδια απευθείας με ελληνικούς υποτιτλους, για να μην κάτσει να τους φτιάξει εναν εναν. Νομίζω...
sto p2planet ειναι ενσωματωμένοι.......αν δεν σε αφηνει για εγγραφη στειλε μου το μειλ σου να στειλω invite
edit....λαθος δεν ειναι ενσωματμενοι.....ηταν μονο στo Dexter
Attachment 3245
Τελευταίο επεισόδιο σήμερα...
Breaking Sad :(
Μολις ειδα το 13!Χαμος!Αυριο θα δω τα υπολοιπα 3 μαζεμενα!
Μια εικονα που ειδα στο ebay
http://i.ebayimg.com/t/Breaking-Bad-...wL!~~60_57.JPG
Μεγαλη μερα αυριο, ψηνεστε να τα δουμε Φωτης-Μιχαλης-Παυλος-Σταυρος και οποιος αλλο θελει ταυτοχρονα και μετα να ποσταρουμε αποψεις?
Eγω δεν εχω προβλημα εννοειται, απλα δε ξερω τι ωρα θα μπορεσω να το δω. Λογικα καπου στις 21.00-22.00, αλλα θα δειξει. Εχει τυχει να μπορεσω να το δω και αργοτερα, αν και αυριο, λογικα, θα το δω καπου εκει.