Εκεί που παθαίνεις πλάκα είναι στο πόση ροπή έχει το ταπεινό 14αράκι.
Printable View
Δεν έχουν πρόβλημα. Εγώ είχα κουφαθεί όταν έμαθα ότι έχουν μέχρι και βαλβίδες με νάτριο! Μπιέλες τυχαίας κοπής, διαχωρισμό αναθυμιάσεων κλπ κλπ...
Jim, και εγώ τώρα ένα TSi έχω, με τα 140+ άλογα.Εχω μείνει άφωνος, τώρα τελείωσα το στρώσιμο και το Σ/Κ το άνοιξα αρκετά.
Καταρχάς 200αρίζει πανεύκολα, όταν οδηγείς κάτω από τις 3.000 καίει σαν ατμοσφαιρικό 1300άρι και γενικά συμπεριφέρεται περισσότερο σαν ένα καλό 2λιτρο, παρά σαν 1400.
Φυσικά το κράτημα και την εν γένει οδηγική συμπεριφορά δεν έχει νόημα να την σχολιάσω, καθότι είναι Golf.:tiphat::tiphat::tiphat::tiphat::tiphat:
Και εγω δεν ετρεχα σημερα παλι... κατεβηκα ολο τον κιφφησο με ~240 γιατι βιαζομουν να παω σπιτι πριν κρυωσει η καρμποναρα μου...! :D
Ελεος.... ξεκολλα λιγο ρεσυ... μη τρεχεις τοσο.. :mad:
Εγω ομολογω να πω οτι με το που παταω λιγο γκαζι παραπανω "hεζομαι" επανω μου :p LoL
Φοβαμαι αρκετα γιατι μου εχουν τυχει κατι @@διες στο παρελθον και δε μπορω απο τοτε...
Αλλα αν μου γυρίσει το ματι θα την κανω τη λαλακια μου :bgrin2:
οι δυο οροι τρεχω και ξερω τι κανω δεν παιζει να συσχετιστουν ποτε και για κανεναν λογο...μπορει να πεις ενταξει το σκιζω το γκαζι αλλα σε δρομους με λιγοτερο κινδυνο.τι θα πει ξερω τι κανω?σου εχει σκασει λαστιχο με 180+κοντερ?σε κλειστο δρομο να εισαι θα μετρησεις τις μπαριερες μια μια!
φιλικα παντα!
^^ δεν εχεις καθολου μα καθολου αδικο.Ετσι ακριβως ειναι.Αλλα ειναι γλυκο το γ...ιδι!
Εγω παντως σπανια πλεον τρεχω και φροντιζοντας οσο μπορω να μετριασω τις πιθανοτητες βλακειας.Χθες που ειπα οτι εκανα οτι εκανα , ηταν αδειος ο δρομος και ημουν μονος στο αμαξι. (κανονας πλεον δεν τρεχω ΠΟΤΕ με αλλον μεσα στο αμαξι)
Σπανια ομως οπως λεω εχω "εκρηξεις".Συνηθως βεβαια τις παθαινω σε φιδισιους δρομους με καλη ασφαλτο , καθως παντα ημουν φαν της "στροφης". :)
Γιατί είπα εγω ότι είναι λογικό να τρέχει κανείς σε ανοιχτούς δρόμους με πολλή κίνηση?
Τεσπά, κακώς ξεκίνησα τη συζήτηση, πάντα σε αυτό το σημείο καταλήγουν...
Για μένα όλα είναι θέμα συμβιβασμού, μεταξύ λογικής/απόλαυσης στην οδήγηση.Ο,τι μπορεί να σου συμβεί με 50, μπορεί να σου συμβεί και με 180, άλλο θέμα το ότι εκεί είναι μεγαλύτερες οι συνέπειες.Αυτά και δεν συμμετέχω άλλο εδώ.
Τώρα έχω ένα C2 vts το οποίο μ' έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο αλλά λίγο τα παραπάνω ταξίδια τώρα λόγω δουλειάς/σπουδών, λίγο ότι τό 'χω και 3 χρόνια, σκέφτομαι λίγο μετά τις γιορτές (να σκάσουν τα "δώρα" και κανα φράγκο παραπάνω για να το πάρω μετρητοίς, αν δεν έχω τα φράγκα δεν πέρνω ποτέ με δόσεις/κάρτες) να πάρω το Audi S3. Το 'χω οδηγήσει και έχω μείνει λαλάκας, το αυτοκίνητο είναι απλά πύραυλος και η οδηγική του συμπεριφορά από τις λίγες. Μου 'πανε βέβαια ότι ανταλλακτικά/service και τα σχετικά είναι τσιμπιμένα με την συγκεκριμένη εταιρία, αλλά μια ζωή την έχουμε, δε μαμιέται, το κέφι μας να κάνουμε και όλα θα γίνουνε :)
Μπα, δε θα το έλεγα, μια χαρά συσχετίζονται, αρκεί ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ακριβως τι κάνεις, που το κάνεις, πως το κάνεις και γιατί το κάνεις. Εν ολίγοις τα ζώα που προσπερνάνε στο δρόμο Γιαννιτσά-Χαλκηδώνα που είναι επαρχιακός δρόμος κακίστης ποιότητας με οικογενειακά 15ετίας και μετά πάνε με 100 στο δρόμο Χαλκηδώνα-Θεσσαλονίκη που είναι με 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση και διαχωριστική νησίδα μάλλον είναι πιο επικίνδυνοι από εμένα που πάω με 80 στον πρώτο και πίσω από φορτηγά και νταλίκες και πατάω καμιά 150άρα στο δεύτερο και πάντα με καινούρια, καλοστημένα και συνήθως γρήγορα αυτοκίνητα.
Πάντως εκτός κι αν εννοείς το λάστιχο να γίνει σμπαράλια και να μείνεις με τη ζάντα, δεν τραβάς μεγάλο ζόρι αν ξεφουσκώσει το λάστιχο, αρκεί να το αντιληφθείς εγκαίρως και να κάνεις στην άκρη πριν υπερθερμανθεί και διαλυθεί.
TopGunZ το απροσμενο , ουτε να το υπολογισεις μπορεις ποτε θα συμβει , ουτε και να το αντιμετωπησεις 100% με σιγουρια οτι θα το αποφυγεις.
Το θεμα ειναι να ελαχιστοποιεις παντα τις πιθανοτητες για κατι κακο.Αμα εισαι πατημενος πανω σε στροφη και σου διαλυθει το λαστιχο , ουτε ο Θεος ο ιδιος να εισαι δεν το προλαβαινεις...εχεις φυγει με τα μουτρα και ευχεσαι να αντεξει η μπαρριερα ή το δεντρο απο κατω...
Επιασα μονο το παραδειγμα με το λαστιχο , αλλα καταλαβαινεις τι εννοω.Ποτε δεν εισαι 100% ασφαλης , ειτε τρεχεις ειτε οχι.Το θεμα ειναι οτι οταν τρεχεις αυξανονται οι πιθανοτητες.Οποτε απλα πρεπει να φροντισεις αυτες οι πιθανοτητες να μην αυξανονται δραματικα , να μην "τα θελει ο κωλος" σου που λεμε και λαικα. :D
pedia ego pantos epimeno mi trexete.gia mena i kaliteri taxitita einai ayti pou mporeis na elenxeis tin katastasi se periptosi kati aprooptou . ki i taxitita pou den kaneis tous alous odigous na odigisoun epikindina .(isxeiei polles fores otan pas polli arga kapou pou einai gia pio grigori odigisi)
Σε βρίσκω απόλυτα σωστό,γιατι το εχουν παραξηλώσει μεικά τσογλ$$^&^@α που πιάνουν τμόνι στο χέρι τους και νομίζουν οτι είναι ο Σουμάχερ, και δεν φτάνει που ξεπαστρέφονται αυτά, αλλά πέρνουν και ολόκληρες οικογένιες στο λαιμό τους.
μπορω να πω οτι ο καιρος μου εκανε τα χατηρια αυτα τα χριστουγεννα......:wave:
http://www.imageshack.gr/files/fwwgw9ccemjtfx4bhreo.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?fi...jtfx4bhreo.jpg
http://www.imageshack.gr/view.php?fi...jtfx4bhreo.jpg