Κατι για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα. Η 3G Version, λεω εγω τωρα, εχει δυνατοτητες τηλεφωνικης κλησης;
Αν οχι, βουρ για Wi-Fi.
Printable View
Κατι για να ξεκαθαρισω λιγο τα πραγματα. Η 3G Version, λεω εγω τωρα, εχει δυνατοτητες τηλεφωνικης κλησης;
Αν οχι, βουρ για Wi-Fi.
αν δείτε το link που έδωσα λιγα ποστ πιο πανω τα λεει ολα
Οχι δεν δουλευει σαν τηλεφωνο. Εχει internet access αλλα δεν εχει λειτουργιες τηλεφωνου. Skype ισως να μπορεις να βαλεις ομως.
@muku, ανετα, αν γινοταν, θα το χρησημοποιηουσα. Βεβαια, ενα προβλημα ειναι η μπαταρια...
Παντως, αφου ειναι στα ''τελιωματα'' του το 5χρονο περιπου Sony Ericson μου, σκεφτηκα μια τετοια λυση...
Πες πάει στο διάολο το μέγεθος όταν θα θες να μιλήσεις γιατί αντί να κρατάς την κουμούτσα στο χέρι παίρνεις ένα bluetooth. Που και πάλι δεν μπορείς να είσαι όλη την ώρα με το bt στο αυτί. Αλλά όλο αυτό το πράγμα που θα πρέπει να το έχεις συνέχεια στην τσέπη σου? Βολεύει? Εγώ πάντως δεν μπορώ να με φανταστώ με το vita ως κανονικό τηλέφωνο.
ΠΟΤΕ ομως ετσι... :D
προτιμω να μην εχω καθολου τηλεφωνο παρα να κουβαλαω αυτο το .... πραγμα.. λολ
καλυτερα καρτες για καρτοτηλεφωνα παρα αυτο
Μην σου πω καλυτερα να κουβαλαω ταχυδρομικο περιστερι απο το να χρησιμοποιουσα το νεο vitaμ - soft για τηλεφωνο!
Θα μας τρελανεις ολους Messi! :D :P
tl;dr:Quote:
Η Vodafone και η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) ανακοίνωσαν τη σύναψη συνεργασίας, με την οποία η Vodafone Ελλάδας, αποτελεί τον προτιμώμενο πάροχο συνδεσιμότητας 3G για το νέο PlayStation Vita (PS Vita), στην Ελλάδα. Με τις ταχύτητες και κάλυψη που προσφέρει το δίκτυο της Vodafone, οι χρήστες του PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα μπορούν να απολαμβάνουν μια υπέροχη εμπειρία όπου και αν βρίσκονται.
συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, με κάρτα SIM της Vodafone, ώστε οι χρήστες του να μπορέσουν να απολαύσουν αμέσως την εμπειρία του social gaming εν κινήσει. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν επίσης, τη δυνατότητα να προμηθευτούν το μοντέλο PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G, απευθείας από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, αλλά και από το online κατάστημά της. Επιπλέον, οι πελάτες της Vodafone θα λάβουν ένα κωδικό κουπονιού PlayStation Network για λήψη του παιχνιδιού αγώνων ταχύτητας, με οχήματα αντιβαρύτητας WipEout 2048, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση από το PlayStation Store.
Η υψηλή ποιότητα του δικτύου της Vodafone ενισχύει την εμπειρία του mobile gaming και θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G να αναμετρηθούν με τους φίλους τους και με παίκτες από ολόκληρο τον κόσμο. Χάρη στην υποστήριξη 3G και Wi-Fi, οι χρήστες μπορούν να είναι συνεχώς συνδεδεμένοι με τον κόσμο του PlayStation και τους συμπαίκτες φίλους τους, μέσω των εγκατεστημένων εφαρμογών gaming και κοινωνικής δικτύωσης που προσφέρει το σύστημα PlayStation Vita (PS Vita).
Με την εφαρμογή «near» του PlayStation Vita (PS Vita), οι χρήστες θα μπορούν να ανακαλύπτουν τα παιχνίδια που παίζουν άλλοι χρήστες PlayStation Vita (PS Vita) γύρω τους. Η εφαρμογή ”near” καθιστά δυνατές ποικίλες λειτουργίες gaming βάσει της τοποθεσίας, όπως αυτή του «gifting», με την οποία οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται και να αφήνουν εικονικά αντικείμενα, όπως προσωποποιημένα μηνύματα και εικόνες, σε διάφορες τοποθεσίες που έχουν επισκεφτεί.
Ακόμη, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν επαφή με τους φίλους τους, όπου κι αν βρίσκονται, χάρη στο “Party”, μία προεγκατεστημένη εφαρμογή στο PlayStation Vita (PS Vita), η οποία παρέχει στους χρήστες δυνατότητες επικοινωνίας κατά τη διάρκεια διαδικτυακών παιχνιδιών ή περιήγησης στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες του PlayStation Vita (PS Vita) με Vodafone 3G θα μπορούν επίσης να μένουν συνδεδεμένοι και να ενημερώνουν την κατάστασή τους στο παιχνίδι μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για το Facebook, το Twitter και το FourSquare.
Σύμφωνα με τον κ. Χριστόφορο Σαραγά (Senior Manager της Sony Europe Limited, d.t. Sony Hellas): «Με το social gaming και τη συνδεσιμότητα να αποτελούν την «καρδιά» του PlayStation Vita (PS Vita), είναι σημαντικό να συνεργαστούμε με έναν κορυφαίο πάροχο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι οι χρήστες θα απολαύσουν εμπειρία 3G υψηλής ποιότητας. Η συνεργασία μας με τη Vodafone θα επιτρέψει στους χρήστες του PlayStation Vita (PS Vita) στην Ελλάδα να βρίσκονται διαρκώς συνδεδεμένοι στο PlayStation Network, με τους φίλους και τα αγαπημένα τους παιχνίδια, οπουδήποτε και εάν βρίσκονται».
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Vodafone συνεργάζεται με τη Sony και δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να απολαμβάνουν, εκτός από τις πρωτοποριακές λύσεις επικοινωνίας του δικτύου Vodafone, και μοναδικές στιγμές mobile gaming. Μέσα από τη νέα μας συνεργασία με τη Sony, αλλά και τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου μας, με την εκτεταμένη κάλυψη 3G που παρέχει, προσφέρουμε στους καταναλωτές αξιόπιστη εμπειρία mobile gaming, οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή», δήλωσε o κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone Ελλάδας.
Τα μοντέλα PlayStation Vita (PS Vita) (WiFi) και PlayStation Vita (PS Vita)με Vodafone 3G και Wi-Fi θα διατίθενται από το δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων πώλησης ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών της Sony Hellas, καθώς και τα καταστήματα Vodafone.
WipeOut 2048 δώρο από τη Vodafone, η συσκευή διαθέσιμη από τα καταστήματα, τόσο τα κανονικά όσο και το e-store, της εταιρίας.
μην μπερδευουμε τις λειτουργιες των συσκευων, σαν αυτους που θελουν να αγορασουν iPad και τους χαλαει που δεν παιρνει τηλεφωνο :whistle: (δεν μιλαω για σενα messi, γενικα το λεω). το 3G το εχει γενικα για να το χρησιμοποιεις σε twitter, internet, (λογικα) skype, near κτλ.
Mη μου πειραζετε τον Παναγιωτη, γιατι ειναι και παρεξηγιαρης....
Παντως, πλακα πλακα, ακου τηλεφωνο αυτο το τουβλο. Δε παιρνω καλυτερα ενα απο αυτα που κανουν 10 ευρω με μια γραμμη πρασινης οθονης;;;;;
Δημητρη, και σηματα καπνου καλυτερα θα ηταν... Χα χα χα....
ενδιαφερον εγχειρημα, ελπιζω να το κανουν και "μεγαλοι" τιτλοι οπως Metal Gear, Final Fantasy κτλ.
Try PS Vita/PS3 Cross-Play Content for One Price
Παιδια, ειναι βεβαια off topic αυτο, αλλα οσοι πατε το Σαββατο στο Public, πειτε το, αν θελετε. Εγω δεν ειμαι σιγουρος ακομα, αλλα αν βρεθω κεντρο, ευχαριστως θα περασω μια βολτα.
Το 3G είναι απολύτως άχρηστο σε χώρες σαν την Ελλάδα (ακόμα GPRS έχει η πλειοψηφία της χώρας)... είναι χρήσιμο μόνο σε χώρες με ανεπτυγμένο 3G δίκτυο και λογικές χρεώσεις όπως η Ιαπωνία ή UK.
Συνεπώς μην απορείτε καθόλου...
^that! Περιττό τελείως! Σήμερα μου ήρθε το preorder κουτάκι με τα απαίσια ακουστικά και τον κωδικό για τα download stuff... Δεν μου έστελναν και το PSvita μαζί; xD
Ρε παιδια χαζη ερωτηση. Το psp που εχω το δυκτιο της δουλειας ενω το βλεπει, το δειχνει γκριζο και δεν δινει επιλογη να κανεις τιποτα. Τι εχουν κανει;
Ειναι ο πρωτος απο τους δυο συνολικα λογους που δεν παιρνω ή δεν θελω να παρω (γιατι δεν ξερω τι τελικα θα κανω) το απλο wifi μοντελο.
Δεν συμφωνώ καθόλου ότι το 3G είναι άχρηστο στην Ελλάδα. Στο iPad έχω βάλει 500MB/ μήνα για 10€ (το έχω μόνο για σερφαρισμα) και είναι πάρα πολυ βολικό και το ιντερνετ μια χαρα γρήγορο είναι.
Δεν γνωριζω αν ειναι κλειδωμενα με αυτη την μεθοδο τα ρουτερ στην δουλεια. Ειναι το μοναδικο δυκτιο που βλεπει γκριζο σε οσα προσπαθησα να το βαλω. Το laptop μπαινει για πλακα, το ιδιο και το κινητο. Περιεργο οντως... ισως ειχαν το προβλημα που λες αν και τα 2 εχουν το τελευταιο CFW.
Μακαρι να μπορουσα να το δω πριν το αγορασω αλλα δεν γινεται, οποτε παμε με crossed fingers και βλεπουμε.
Να ρωτήσω για όποιον ξέρει: ισχύει ότι στο vita, λόγω της amoled οθόνης, δε γίνεται να υπάρχουν stucked ή dead pixels;;;
500MB για €10 είναι κλεψιά IMHO. Αν δεις τιμές που έχει η Three στην Αγγλία θα καταλάβεις τι εννοώ...
Επίσης, τι να το κάνω το 3G στην πόλη που μπορώ να βρω εύκολα WiFi; Σκοπός είναι να μπορώ να το έχω στο χωριό που δεν υπάρχει DSL και εκεί υπάρχει μόνο GPRS (50 Kbps)...
Γιατι σε ποια πολη βρηκες ευκολα wifi? Εκτος αν αναφερεσαι στο σπιτι σου. Τοτε ναι,και εγω βρισκω στο δικο μου. Αυτο που πληρωνω.
Αλλα αν εννοεις για καποιο free, δημοσιο wifi, τοτε με εκανες και γελασα. Τουλαχιστον για Πατρα που μενω εγω.
Αλλα μη το συζηταμε,ειμαστε αιωνες πισω ΚΑΙ σε αυτο.
Sent from my iPhone using Tapatalk