Ούτε εσένα σε βλέπω μπαναρισμένο. Δεν θα έπρεπε όμως αν ισχύουν τα λεγόμενά σου;
Printable View
Ούτε εσένα σε βλέπω μπαναρισμένο. Δεν θα έπρεπε όμως αν ισχύουν τα λεγόμενά σου;
Κουρασε ολο αυτο ας σταματησει.
Το παρον φορουμ γενικα εχει δωσει τα λιγοτερα μπαν απο οποιοδηποτε αλλο.Και εσυ Γεωργιε εισαι απο αυτους που τρωνε τα περισσοτερα.Υποτιθεται οτι ΑΝ ειχε καποιο ΣΥΜΦΕΡΟΝ το φορουμ να προστατευσει καποιον,αυτος ησουν ΕΣΥ.Ουτε εμενα, ουτε τον Val ,ουτε κανεναν αλλον mod.;)
Αυτα θα επρεπε να σε προβληματιζουν.
Τελος.
Τα υπολοιπα τα ξερουμε ,χουντα κτλ.
Παμε παρακατω.
Νομίζω υπερβάλετε λιγο με το να κραζετε τον georgios. Ειναι ενα αξιόλογο μέλος όπου έχει προσφέρει στο παρελθόν αρκετά στο φόρουμ και με διαγωνισμούς και σαν review coordinator, αλλα και σε συζητήσεις δεν νομίζω να έχει γινει τόσο πολυ τρόλλ, συζητάει με επιχειρήματα συνηθως και αν διαφωνεί με κάποιον δεν νομίζω να ενοχλεί τόσο με τις απόψεις του ώστε να πρεπει να γίνει ban. Είστε πολυ αυστηροί, εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί και που "τρώγεται" με αλλα μέλη σε διάφορα θρεντ, όπως pro, nintendo, HDTV και αλλα οπου συμμετέχει και νομίζω ότι ειναι εντάξει στις συζητήσεις του. Δεν καταλαβαίνω αυτούς που ενοχλούνται τόσο πολυ και σε τέτοιο επίπεδο δηλαδή ώστε να κάνουν report ή να στέλνουν pm στον admin να τον κανει ban, ολα αυτά νομίζω ειναι κομπλεξισμοι. Μια χαρα μέλος ειναι και χαίρομαι που επέστρεψε. :)
auto pu les pleon den isxii. to forum, pleon sti fasi pu ine den perimeni tipota apo mena. exi girisi stin arxiki tu katastasi pu perimeni mono apo tus mods. oi opioi mods ine diseuretoi gia auto volevomaste me oti exume ke tus stirizume min mas figun, oti ke an lene
auto to kratao
Μη σου πω οτι εκεινη τη στιγμη ανταλλασαμε pms με τον Valkyre για το μεγεθος της ποινης. Αυτος προτεινε cryostasis στον Εzio και ban 200 ετων κι εγω που ειμαι λιγο πιο μπρουτάλ προτεινα μονιμο μπαν και 2.742 βουρδουλιες στην κεντρικη πλατεια του σερβερ, μια για καθε post του. Ακους εκει να λεει οτι πρεπει να τελειωσει η ιστορια του Uncharted μεσα στη μαπα μας.
Πειτε την αληθεια...ολο αυτο γινεται για να ανεβει σε post το forum καλοκαιριατικα.
Βαλτοι ειστε ολοι...:a068:
Εγω θελω να καταγγειλω το φορουμ γιατι εφαγα 4 μερες μπαν επειδη αποκαλεσα τον φιτς "μπαγλαμα" . 4 μερες για ενα τοσο μικρο οργανο? Δηλαδή αμα τον ελεγα τρομπονι ποσο θα ετρωγα 4 μηνες? Αισχος!!!!
Το μέγεθος δεν μετράει ρε συ!
Κουρεύεις και εσύ τις τρίχες για να μην ενοχλούν τον "το μέγεθος δεν μετράει" Χρήστο ε;;;....άστα να πάνε και εγώ όσο μεγαλώνω τόσο πιο κοντές τις κουρεύω.:a045fgf:
Να πω και ένα ontopic πρόβλημα, κάποιες φορές όταν πάω να βάλω username για να κάνω login δεν δείχνει να περιμένει ο κέρσορας στο τετραγωνάκι του username αλλά και δεν μπορώ να γράψω κάτι ενώ στο password δουλεύει κανονικά η λύση είναι ένα refresh απλά το αναφέρω.
Νομιζω στα ποστ που κανει καποιος πλακα βαζουν φατσουλες που γελανε για να ΥΠΟΔΗΞΟΥΝ οτι κανουν πλακα και αυτο γιατι στο γραπτο λογο δεν μπορεις να δεις τις εκφρασεις του αλλου οταν λεει κατι.
Μηπως εχω και σε αυτο αδικο?
Για πες μου εσυ που εισαι εξυπνος γιατι εγω μαλλον ειμαι χαζος ειδες πουθενα καμια τετοια φατσουλα στο παρακατω ποστ του james9?
καταρχάς αφού το τονίζεις που το τονίζεις... ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ
επιπλέον, να κάνουμε ένα γκάλοπ πόσοι στο φόρουμ κατάλαβαν ότι το μήνυμα του james9 ήταν χιουμοριστικό και πόσοι έχουν μυαλό σε μέγεθος φιστικιού και δεν το αντιλήφθηκαν. Εσύ είμαι σίγουρος ότι δεν ανήκεις στην δεύτερη ομάδα, απλά ψάχνεις συνεχώς δικαιολογίες για να προκαλείς συζήτηση όπου και να βρίσκεσαι. Δεν ξέρω τι μέγεθος μυαλού απαιτεί αυτό να πω την αλήθεια, για πες μας εσύ αν θέλεις.
:D :p ;):e040fdd::a022::a045:
φατσούλες... :silly: