Φαντάζομαι πως θα είναι οn board κάμερα και 3D μαζί :scared: ......χωρίς κράνος δεν θα μπαίνεις στην αίθουσα.:P
Φαντάζομαι πως θα είναι οn board κάμερα και 3D μαζί :scared: ......χωρίς κράνος δεν θα μπαίνεις στην αίθουσα.:P
^Drive.
Είδα χτες το Drive, ίσως η καλύτερη ταινία φέτος και όχι μόνο.
Λίγο βίαιη σε σημεία, αλλά ταιριάζει με την αισθητική.
Επίσης η μουσική είναι πραγματικά απόλαυση. :pop2:
[youtube]MV_3Dpw-BRY[/youtube]
^^ Κωμωδια ειναι? Γιατι λεει 100% medically inaccurate εντελως αντιθετο τιτλο απο την αρχικη...
οπως και να εχει η ταινια ηταν η αηδια η ιδια...
Εχω να παω απο τον Ιουλιου cinema...Τιποτα αξιολογο ρε γμτ ή τουλαχιστον του ειδους μου.Διαβασα παραπανω τα σχολια των παιδιων για το Drive, κ δειχνει οντως καλο αλλα δεν ειναι και πολυ του στιλ μου(αν και σιγουρο θα το δω, καποια στιγμη). Τωρα περιμενω το The Tree Muskeeters που παντως δε νομιζω να ειναι τιποτα το ιδιαιτερο...:(
Είδα το Johnny English Reborn. Καλή κωμωδία, αν κρίνω από το γέλιο που έριξαν οι υπόλοιποι στο σινεμά.
Μολις γυρισα απο την προβολη του Drive....
Απλα η καλυτερη ταινια που εχω δει το 2011.... wow... να πω απλα οτι το intro της ταινιας ειναι ισως στο τοπ 5 των καλυτερων intro που εχω δει ποτε...
Απλα μπαινεις στην ταινια μεσα... απιστευτη σκηνοθεσια φοβερη η ερμηνεια του πρωταγωνιστη και η μουσικη απο αλλο κοσμο! Ενα μοντερνο taxi driver που εχει την δικη του χροια και πραγματικα σε καθηλωνει απο την αρχη μεχρι το τελος.
Τωρα φυσικα ψαχνω να κατεβασω το soundtrack της ταινιας.... απλα καταπληκτικη και ωμη!
Τα σπαει το soundtrack!Το κατεβασα εχθες.
Δυστυχως δεν εχω δει την ταινια ακομα...
Tεράστια ταινία, πανδίκαιο βραβείο σκηνοθεσίας για τον Refn στις Κάννες. Εξαιρετικός και ο λιγομίλητος Gosling.
(η ταινία βγηκε και σε καλής ποιότητας SCR στα ιντερνετς αλλα πραγματικά είναι για σινεμά, εκει να την δείτε)
τι εχετε να πειτε για Killer elite?δεν περιμενω να ειναι καμια ταινιαρα,αλλα λογω στειθαμ και ντε νιρο θελω να την δω.
τι να πω για το killer elite? lol Αυτο που εχω να πω κι ας εχω δει μονο το τρεηλερ ειναι στον Ντε Νιρο: How low can you go??????
Η σκηνη που ο Στεηθαμ ενω ειναι αλυσοδεμενος σε καρεκλα και κανει κωλοτουμπα (μαζι με την καρεκλα) εξουδετερονωντας τον εχθρο, συνοψιζει απολυτα -νομιζω- το τι ειδους ταινια ειναι αυτη.....
ΥΓ1: Isildur, αστα φιλε.... με το που ακουσεις το soundtrack μεσα στην ταινια θα παθεις 2 φορες πλακα...
Ξαναλεω η εναρκτηρια σεκανς της ταινιας ειναι οτι καλυτερο εχω δει εδω και παρα πολυ καιρο στον κινηματογραφο... κυριολεκτικα σε βαζει κι εσενα μεσα στο αυτοκινητο εκεινη την στιγμη.
ΥΓ2: Μια σημειωση στους "γκαζιαριδες" εαν περιμενετε βιασμο της εννοιας της οδηγησης τυπου fast n furious καλυτερα να μην πατε να δειτε την ταινια...
Πρώτον, με έχετε ψήσει άπειρα για το Drive και δεύτερον ηθοποιοί όπως Pacino, DeNiro και Νickolson θα κάνουν οποιαδήποτε τραγικά ηλίθια ταινία πλέον για το paycheck.. Εδω ο Pacino παίζει στο παρακάτω έκτρωμα..
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=uA48UG0gkJI"]Jack & Jill - YouTube[/ame]
Δυστυχως ετσι ειναι... Ο δε Ντενιρο δεν μπορω να θυμηθω πραγματικα ποτε επαιξε προσφατα σε αξιολογη ταινια... ολο αηδιες τις πλακας κανει και εχει ξεπεσει στα ματια μου απιστευτα... απιστευτα ομως...
Val δες το πρώτο comment στο βιντεάκι που έβαλα πριν
Αχαχαχα! Όντως!Quote:
Katie Holmes did this movie and rejected Dark Knight...
^^ Ναναι καλα ο Τομ Κρουζ που την συμβουλευει...λολ! :)
Κανει που και που καμμια αρπαχτη ο Αλ Πατσινο αλλα παραμενει ηθοποιαρα με τα ολα του..Ειδα χθες το Dr Death και επαθα πλακα για αλλη μια φορα με την ερμηνεια του..Απο την αλλη ο Ντε Νιρο εχει παρει την κατω βολτα οντως,μαλλον προσπαθει να κανει πιο πολλες μαλακισμενες ταινιες απο τον Νικολας Κειτζ!!Λετε να κανουν και καμμια συνεργασια;;:P