σε ευχαριστώ Μιχάλη !
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση;
Ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά από το βρετανικό amazon για παραγγελίες άνω των 25 λιρών;
ναι
The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 5 characters
Ξέρετε κανένα κατάστημα στη Θεσσαλονίκη που να πουλάει PSN cards; Ένα που βρήκα μέσα από το Σκρούτζ για να μου στείλει μια των 20 ευρώ, ζητάει 6.5 ευρώ έξοδα!
Κανένα discount code για το zavvi?
Παρηγγειλα 2 βιβλία από αμαζον το 1 preorder κ ζητησα να μου σταλούν μαζί ώστε να έχω τσαμπε μεταφορικά. Τελικά μου στειλαν το 1 σήμερα κανονικά ώστε να μην περιμένω παρ´ολο που δεν με χρεωσαν extra. Amazon ftw!
Και σε μένα το ίδιο έκαναν. Super saver delivery για 2 παιχνίδια αλλά χωριστή αποστολή. Το μόνο που με στενοχωρεί σε αυτό το site είναι ότι δεν μπορώ να ψάξω ποια πουλάει αυτό και ποια οι Amazon merchants οι οποίοι δεν στέλνουν Ελλάδα. Βλέπω κάτι σε super τιμή, μπαίνω στο είδος και σιχτιρίζω :censored:
Εμενα δεν με πειραζει τοσο αυτο οσο το οτι εχει ακριβα μεταφορικα σε παραγγελιες κατω των 25£..Πολλες φορες βλεπεις μια καλη προσφορα αλλα λογω μεταφορικων δεν την παιρνεις..Αν το εκανε οπως το zavvi θα ηταν γαματα..Δεν φταινε αυτοι βεβαια αλλα οι μλκς οι δικοι μας που τους καθιζανε ταπες και τωρα την πληρωνουμε ολοι..
Σίγουρα είναι δύσκολο, για αυτό υπάρχουν και αλλα sites όπου δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα. Όσον αφορά τις τιμές θέλει λίγο προσοχή. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι η τιμή ενός προϊόντος είναι καλή, βάλε το στο καλάθι και παρακολούθησε την τιμή του για όσο διάστημα μπορείς.
Την είχα πατήσει με το DS3 το καλοκαίρι. Ήταν συνεχεια στις £33 και είδα ότι άρχισε να πέφτει στις £28-30. Ένα μεσημέρι το είδα στις £24 και πήγα κατευθείαν να το παραγγείλω. Ώσπου να ολοκληρώσω την παραγγελια είχε ήδη πάει στις £30 και το άφησα...
Σχετικά με το τελωνείο, ρώτησα το play asia για πιθανές χρεώσεις και μου είπαν
Please be aware you may be subject to import duties and taxes, which are levied once
a shipment reaches your country. Additional charges for customs clearance
must be borne by you; we have no control over these charges and cannot
predict what they may be.
Έστω ότι παίρνω κάτι πληρώνω 80 ευρώ με κάρτα, πιθανές χρεώσεις τελωνείου πότε τις πληρώνω ? Και πως μπορώ να τις αποφύγω ? Παίζει ρόλο αυτή η επιλογή:
Play-Asia.com branded packaging (standard)
Neutral packing (no Play-Asia.com Logo visible)
Χθες μου ηρθε πακετο απο το Play-Asia.com κανονικα (αξιας 100 και κατι) απ' οτι εχω καταλαβει αν επιλεξεις κανονικη αποστολη, ΟΧΙ courier σου ερχεται το δεμα κανονικα στο σπιτι, αν πεις με courier τοτε ισως περασει τελωνειο κατα ενα 70% ελπιζω να βοηθησα. :d030:
Ναι αλλά πρέπει να μπεις μέσα στο είδος για το δεις αυτό. Όταν λοιπόν εγώ ψάχνω παιχνίδια ps3 10-20 GBP, μου βγάζει ένα κατεβατό και ένα μεγάλο μέρος τους δεν μου το στέλνουν, δεν είναι σπαστικό;
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό. Εγώ απορώ στο γιατί να χρειάζεται να κάνω όλη τη διαδικασία μόνο και μόνο για να φάω πόρτα. Σίγουρα δεν θα τους ήταν μεγάλος κόπος να γράψουν στη γενική λίστα ότι πουλιέται από Amazon Merchant.