Καλη ειναι η μηχανή, ωστόσο θα βρεις κι άλλες αμα ψάξεις. Να ξερεις οτι οποια και να παρεις, η μπαταρία δεν πολυφτουραει.
Τωρα δε ξερω ποσά χιλιοστά ειναι τα γενια της συγκεκριμένης φωτο, αλλα γίνονται με ρύθμιση της μηχανής στο 3. Περίπου...
Printable View
Καλη ειναι η μηχανή, ωστόσο θα βρεις κι άλλες αμα ψάξεις. Να ξερεις οτι οποια και να παρεις, η μπαταρία δεν πολυφτουραει.
Τωρα δε ξερω ποσά χιλιοστά ειναι τα γενια της συγκεκριμένης φωτο, αλλα γίνονται με ρύθμιση της μηχανής στο 3. Περίπου...
Πανασονικ μονο για τετοιες μηχανες. Μην κοιτας τπτ αλλο.
Καλα θα κανεις να ανεβεις στα 70ε+ για κατι αξιοπιστο και σωστο!
Ρωτα αυτον που σε κουρευει!
Εγώ έχω αυτή
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product...20ER-GY10CM504
Την είχα πάρει απο Κώτσο στο 50€. Νομίζω την έχει σε προσφορά αυτή τη στιγμή στα καταστήματα του. Κόβει πολύ καλά (εγώ στην ουσία εχω μικρή γενειάδα) και έχει και πολύ καλή διάρκεια η μπαταρία του.
Όπως λέει και ο corsa philips μην πάρεις. Ειχα και εγώ και δεν είναι καθόλου καλές. Είχα ρωτήσει τον κομμωτή μου και μου είχε πει Panasonic αλλιώς Bosch.
Μπορω κι εγώ να επιβεβαιώσω οτι οι Philips δεν ειναι και οι καλύτερες. Γι'αυτο σου ειπα να ψαχτείς και με άλλες μάρκες.
Παντως εγώ, επειδη βαρέθηκα με τις φορτίσεις συνέχεια, παω στον κουρέα και μου τα φτιάχνει μια στο τόσο και ολα οκ.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Με βλέπω να πηγαίνω για panasonic, αφού το λέτε.
Μιχάλη, είδα αυτή που προτείνεις, αλλά λέει ότι κουρεύει μέχρι τα 3 χιλιοστά. Βλέπω αυτή που πάει ως το 1 χιλιοστό. Αλλά έχει και κάποια αρνητικά, όπως το ότι θέλει συχνό καθάρισμα. Αν δεν βρω κάτι καλύτερο, τότε θα πάω γι' αυτήν.
1 χιλιοστό είναι σαν να είσαι ξυρισμένος. 3 είναι αυτό που λέμε γένια 3 ημερών. Αυτό που θες είναι γύρω στα 6 χιλιοστά όπως το υπολογίζω)
Αυτή που λες δεν την ξέρω ώστε να σου πω τι παίζει. Επίσης σε αυτή που σου πρότεινα η βάση της είναι και βάση φόρτισης οπότε δεν θα έχεις τόσο θέμα με το να φορτίζεις τη μηχανή. Απλά την βάζεις στη θέση της και φορτίζει.
Εγώ σκέψου τώρα παίζω στα πιο κοντά μου σημεία (μάγουλο και γραμμές) 12-15mm και τα υπόλοιπα τα κάνω με ψαλίδι.
Όσο για το καθάρισμα όλες σχεδόν θέλουνε. Επίσης καλό είναι κάθε φορά πριν το ξύρισμα να τις λαδώνεις (όλες έχουν μέσα λάδι για τις λεπίδες)
Δεν θα έχεις θέμα. Εγώ έχω μία και λογικά σε λίγο καιρο θα αρχίσω να τη χρησιμοποιώ μιας και μακραίνω τα γένια μου. Οι καλύτερες είναι αυτές που λειτουργούν μόνο με ρεύμα.
Απλά ίσως έχεις λίγο θέμα στο να φτιάχνεις καλά τα γένια σου. Γιατί οι κουρευτικές καλύπτουν μεγαλύτερη επιφάνεια από τις μηχανές για γένια. Οπότε ίσως να μην μπορείς να είσαι πολύ ακριβής στις γραμμές που θα θες να κάνει στα γένια σου.
Ρίξε αν θες λίγο καθαρό οινόπνευμα, αλλά δεν είναι σαν το ξυράφι. Γιατί το ξυράφι πιάνει δέρμα εδώ μιλάμε μόνο για τρίχες. Επίσης υπάρχουν barber shops με 5€ σε φτιάχνουν αλλά εσύ δεν νομίζω να έχεις ανάγκη μιας και δεν θα είναι μακριά.
Θα δεις με τον καιρο που θα πειραματίστεις (μήκος,γραμμές) τι δείχνει πιο ωραίο στο πρόσωπο σου.
Μια συμβουλή μόνο μην χρησιμοποιείς το ίδιο μήκος για όλα τα γένια(προς πηγουνι να είναι λίγο μεγαλύτερα, θα φαίνεται καλυτερο το προσωπο σου)
https://www.youtube.com/watch?v=EiRC80FJbHU
Οι επαγγελματίες gamers ξοδεύουν αρκετές ώρες σε μία καρέκλα και αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα χωρίς την απαραίτητη προσοχή, η οποία είναι η καθημερινή άσκηση και τα μικρά διαλείμματα ανά μία ώρα. Τα μεγαλύτερα προβλήματα όμως για τους gamers ξεκινάνε από τα χέρια. Ένας ορθοπεδικός χειρουργός ονόματι Levi Harrison, ο οποίος εξειδικεύεται στους τραυματισμούς αθλητών, ισχυρίζεται πως οι πιο συχνοί επισκέπτες στο ιατρείο του μετά τους παλαιστές Μικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA) είναι διάσημοι παίκτες της eSports σκηνής. Οι παθήσεις από τις οποίες ταλανίζονται οι παίκτες συνήθως είναι Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα, Επικονδυλίτις Αγκώνος και Εκτινασσόμενος Δάχτυλος. Οι συγκεκριμένες παθήσεις απειλούν να βάλουν τέλος στις καριέρες των παικτών της eSports σκηνής όπως είδαμε νωρίτερα φέτος με την παραίτηση του Hai Lam από το League of Legends. Ο Dr. Harrison τονίζει στο παρακάτω βίντεο πως το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνουν οι gamers είναι να αγνοήσουν τον πόνο και να συνεχίσουν να παίζουν. Σε αυτές τις περιπτώσεις το σώμα δεν έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να υπάρχει η δυνατότητα επούλωσης. Είτε πρόκειται για συνεχόμενα gaming sessions ή ασταμάτητη MMA προπόνηση, δεν αρέσει αυτό στο σώμα και υπάρχει μεγάλο τίμημα για αυτό αναφέρει ο Dr. Harisson. Για αυτό το λόγο, ο Dr. Harrison έχει φροντίσει να συμβουλέψει όλους τους παίκτες με ένα βίντεο στο οποίο επιδεικνύει ασκήσεις για χέρια και καρπούς ώστε να αποφευχθούν στο μέγιστο οι διάφοροι τραυματισμοί. Μπορείτε να δείτε το βίντεο μέσα από τον παρακάτω player και να μας πείτε την άποψη σας στα σχόλια.
Απο unboxholics
Shark Overload
Spoiler!
Την εχουμε κανει σαν τα μουτρα μας αλλα παρ'ολα αυτα παραμενει κουκλα...
Η Γη σε νεα φωτο της NASA απο αποσταση ενος εκατομμυριου μιλιων
Attachment 7408
Πήγα τράπεζα σήμερα. Προσπαθούσα να εξηγήσω στη διεθύντρια για ποιό λόγο θα μου ήταν αδύνατο να είμαι συνεπής στην αυριανή δόση του τοκοχρεωλυτικού μου, λόγω έλλειψης ρευστότητας. Εδειχνε να καταλαβαίνει. Ανακούφιση. Μπαίνει γύφτισσα με τέσσερα μικρά, τα δύο γυμνά από τη μέση και κάτω. Ο γύφτος περιμένει απ' έξω μιας και είναι εντελώς ανίκανος να συννενοηθεί με πολιτισμένους ανθρώπους και στέλνει την γυναίκα του. Τα μικρά χαλάνε τον κόσμο, ακουμπάνε μίξες παντού, πατάνε διαρκώς το κουμπί με τα χαρτάκια προτεραιότητας μέχρι το ρολό να φτάσει το πάτωμα. Κοιτάζω από τις γρίλιες τον γύφτο που περιμένει τη γυναίκα του να τελειώσει καπνίζοντας.........Από πού κι ώς πού είμαστε ίσοι ρε μαλάκα;;;; σκέφτομαι.
1) Ο όποιος γυμνισμός (μιλάω γενικότερα για τον γυμνισμό) δεν κάνει κακό σε κανένα.
2) Το αν είναι ανίκανος να συννενοηθεί είναι δικό σου συμπέρασμα.
3) Νομίζεις ότι είναι τα μοναδικά μικρά που κάνουν μαλακίες; Όχι πως είναι δικαιολογία αυτό, αλλά έτσι πολλά παιδιά είναι άνισα με σένα, άσχετα αν μετά μπορεί να αλλάξουν.
4) Αν ο τύπος κάπνιζε έξω τότε δικαίωμά του, αφού δεν κάνει κακό σε κάποιον.
’ρα, δεν είδα κάτι που τους κάνει άνισους με σένα.
1. Υπάρχει η δημόσια αιδώ, και αποτελεί νόμο του κράτους.
2. Είναι τοις πάσι γνωστό ότι το μορφωτικό επίπεδο δεν είναι το ίδιο σε όλον τον εν Ελλάδι πληθυσμό.
3. Σωστά, δεν είναι, αλλά το παιδί κάνει όσο μπόσικα του αφήνει ο γονιός.
4. Το 4 αναιρεί το 2, είχε δύο τέκνα τα οποία διαπραττόταν σε σκανδαλιές ενοχλώντας τους πελάτες του τραπεζικού καταστήματος και αυτός αγόραζεν αγρό.
Το νόμισμα έχει δύο όψεις :)
1.Το γυμνό σκανδαλίζει τα βρώμικα μυαλά.Η κάλυψη της γύμνιας του ανθρώπινου σώματος έχει επιβληθεί από την καταπιεστική θρησκευτική εξουσία.
2.Επίσης γνωστό οτι δεν έχουμε όλοι την ίδια πρόσβαση στην εκπαίδευση εξαιτίας κοινωνικών και οικονομικών περιορισμών.
3.Το παιδί είναι παιδί.
4.Οι πελάτες του τραπεζικού καταστήματος (παρ)ενοχλούνται περισσότερο από τους υπαλλήλους της τράπεζας.
Οτι το γυμνό αναφέρθηκε για λόγους υγιεινής ούτε σας πέρασε από το μυαλό έτσι; Ειδικά για τα κοριτσάκια είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα. Λίγο πιό "πλατιά" σκέψη δε βλάπτει.
Να μιλάς για τον εαυτό σου.
'Ιδιος δε θα γίνω ποτέ. Αν κυκλοφορούσα με τα παιδιά μου τσίτσιδα ή τα έστελνα στα φανάρια, εκείνα θα ήταν στη Πρόνοια κι εγώ στο αυτόφωρο. Γι αυτό δε θα γίνω ίδιος ποτέ.
Το να βοηθάς τη γυναικα σου και να μη σπρώχνεις τα παιδιά σου στη ζητιανιά, δε χρειάζεται να μην είσαι γύφτος για να το κατλαβεις. Ειναι γραμμένο ακόμη και στο DNA των χιμπατζήδων.
1. Νόμος, αλλά λάθος νόμος.
2. Οπότε όταν πηγαίνουμε κάπου να πετάμε δεξιά κι αριστερά ο τάδε είναι άνισος με μένα; Και πού ξέρουμε ότι ο τάδε δεν έχει καλύτερο μορφωτικό επίπεδο από εμένα;
3. Και μετά μπορεί να αλλάξει το παιδί. Και στην αλλαγή αυτή να συμβάλλει ο γονιός. Οπότε το τι κάνει το παιδί δεν είναι καθοριστικό για το ποιόν του γονιού.
4. Αφού η γυναίκα του ήταν μέσα, μπορούσε να ασχοληθεί αυτή, και αν έμπαινε μετά μέσα αυτός, να ασχοληθεί αυτός ή και αυτός.
Δεν ανέφερες ότι κάθισαν πουθενά. Εγώ τουλάχιστον το αντίθετο κατάλαβα.
Την γυναίκα του μπορεί να την βοηθά συνέχεια σε άλλες περιπτώσεις.
Όσο για την ζητιανιά, που είναι το μόνο που μπορείς να τους προσάψεις, αν τα παιδιά που είδες ζητιανεύουν, τότε δεν σημαίνει ότι είναι άνισοι, αλλά ότι χρειάζονται σωφρονισμό (δεν εννοώ απαραίτητα φυλακή, αλλά και συζήτηση με κοινωνικό λειτουργό).
Με το bold τι εννοείς; Ότι οι νόμοι ισχύουν για σένα και γι' αυτόυς όχι;
Πράγματι. Χιλιάδες περιπτώσεις μικρών αθίγγανων που τα έσπρωχναν στην επαιτεία οι γονείς, αλλά κατέληξαν λαμπροί επιστήμονες.
Ναι. Τη φορτώνει πάντα καρότσα όταν οι φίλοι του έχουν πιάσει τις μπροστινές θέσεις στο ντάτσουν και της υποδεικνύει σε πιο κάδο βρίσκονται τα παλιοσίδερα ενώ περιμένει στο τρίκυκλο.
Εχεις πάρει ποτέ απόδειξη από γύφτο; Εχεις τρακάρει ποτέ με τσιγγάνο και να σε πληρώσει η ασφάλειά του; Εχει τολμήσει εφοριακός να ελέγξει τσιγγάνο στο Ζεφύρι; ....Που ζεις;