Υπονοείς κάτι για τον εδώ admin?
Printable View
Καθε φορα που διαβαζω τα ποστ του Γιωργου... πονανε τα ματια μου..... Ελεος, παλι καλα υπαρχει το ιγκνορ.
Ειδικα το #3589 δεν υπαρχει!
Γιωργη ειναι απλο το Ροντβαιλερ ειναι σε 720ρ
το κανις παιρνει τρελα αναβολικα και γι αυτο ειναι σε 1080ρ
Also... Dat spelling skills...
Ρε Γιωργη, δε πας κατα θάλασσα μεριά να δεις αν κουνιούνται οι βάρκες;;;;;; ¶ντε μπράβο...
Attachment 3625
Το xbone εχει ροντβαιλερ μεσα και μασαει τα δισκακια ?
εγω παιδες δεν θα απαντισω σε γαβγιζματακιο ...συγνωμη θα σας τη χαλασω........ εχω και (μαλλον) ΘΑ εχω συκεκριμενες αποριες. Αν ειναι ανηκανο το φορουμ να απανταει οκ. Εγω το βλεπω σαν πηγη πληροφορηων ...αλλα αντι για αυτο βλεπω "τεμεναδες" στο ps4....δεν μπαινετε στη διαδικασια ουτε να συζητησετε για τη καμερα headtracking...ουτε για twich.....το οτι το φορουμ ειναι gia PS4 χερω πολυ....εχει γινει πολυ πριν παρει καποιοσ απο εμασ στα χερια του την κονσολα...αρα δεν θα επρεπε να εισαι ΤΥΦΛΟΣ και να βλεπεις ΜΟΝΟ μια ανυπαρκτη κονσολα......ιχνος αντικειμενικοτητας......σε πολους εχουν μεινει καταλοιπα απο την ητα του ps3....παει αυτο τελιωσε....τωρα το θεμα ειναι ΠΟΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΥΤΕΡΗ σε live σε features κτλ.....οσοι μπορουν ασ βοηθεισουν να δουμε τι κονσολα ειναι αυτο το πσ4 τελικα.....οι υπολοιποι γαβγιστε ελευθερα....σκυλακια ;)
Στο επόμενο παρόμοιο ποστ έχεις μπαναριστεί. Κόψε τους χαρακτηρισμούς τύπου σκυλάκια και όλα τα συναφή.
Αν θες να σε πάρει κανείς στα σοβαρά εδώ μέσα και να απαντήσει στις δήθεν απορίες σου τότε πείσε μας ότι δεν είναι δήθεν. Προς το παρόν οι μόνες απορίες σου είναι πάνω σε ανούσια πράγματα στα οποία πιθανόν το Xbox One να υπερτερεί του ps4 και γενικά σε οτιδήποτε αρνητικό μπορείς να βρεις για το ps4. Δεν έχεις κάποιου άλλου είδους απορία. Αυτό σε συνδυασμό με ατάκες όπως η ήττα του ps3 (λες και ήταν αγώνας και εκτός αυτού δεν ξέρω που είδες ακριβώς ήττα) το μόνο που δείχνουν είναι ότι είσαι fanboy και απλά τρολάρεις. Οπότε λογικό να σε παίρνουν στο ψιλό όλοι εδώ μέσα. Ή άλλαξε τροπάριο με τις απορίες σου ή δέξου την αντιμετώπιση που παίρνεις. Ότι και να επιλέξεις πάντως, κόψε τους χαρακτηρισμούς.
Ελπιζω το ιδιο να ισχυει και για το προηγουμενο μοντελο και να μην αρχισουν τις πονηριες, να θυμησω οτι ειχαμε δει και εικονες (απο την Gamescom νομιζω) οπου ολα τα ps4 δουλευαν με το πρωτο wireless μοντελο κατι που μετα για καποιο λογο αφαιρεθηκε.
Aυτό που έλεγα από καιρό, το pulse headset αν το συνδέσεις με καλώδιο γίνεται σαν το οποιοδήποτε headset και εννοείται δουλεύει με το DS4.
Πάντως για εμάς εδώ Ελλάδα από μέσα Δεκεμβρίου μέχρι αρχές Ιανουαρίου είναι μικρό το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δουλέψει ασύρματα.
Εγώ να μόλις τώρα μαζευα τα κατάλοιπα απο την ήτα του ps3....... Πωπωωω..... Χαμός......... Ουτε games δεν έχει το ps3.. Έχουν να βγάλουν απο το 2008 νεο παιχνίδι........ Τιποτα.........ενα τίποτα ηταν το ps3..... Τώρα μονο.......Xbox one......... Για να είσαι number one.......
Georgie του 78 καλα κανεης κε δεν…...απαντις σε γαβγιζματακιο γιατι ολη εδω….θελουν το κακο σου….το φορουμ ομος δεν εινε ανηκανο εινε οπος…..πολι σωστα ειπες πηγη πληροφορηων...... για’υτο ότι αποριες εδο θα ημασταν…..παρα τιν ητα του ps3 νομιζο θα βρουμαι το κουραγιο……να σου απαντισουμαι…..κ να δουμαι ΠΟΙΑ ΚΟΝΣΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΥΤΕΡΗ......σ’αφινω ομος τορα γιατυ πρεπι…..να τελιωνουν η μπαταριες στο……πλοικτρολωγιο…..για’υτο….αφινη……κενα……γαβ.
Υ.Γ.: γαβ, γαβ.
Γιατί λες αυτό στην αρχή; Εδώ δηλαδή είναι "gameing σαητ" με στημένα μαγαζάκια; Ξέρεις κάτι ή έτσι τα/τις "πετάς"; Θες να μας πεις δηλαδή, ότι εσύ είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα του forum που περιγράφεις.. μέλος χωρίς κόμπλεξ και φανατισμούς. Εγώ χωρίς να έχω μπει, γιατί πιστέυω ότι είσαι εκεί μέσα από τα χειρότερα μέλη αν όχι το χειρότερο; "Σκυλάκια, κάνετε σαν παιδάκια" και λοιπές εκφράσεις, δεν βοηθάνε σε μία εποικοδομητική συζήτηση, τουλάχιστον εδώ μέσα. Αν σε πω εγώ τράγο ή βόδι θεωρείς ότι είναι κάτι που θα βοηθήσει να κουβεντιάσουμε; Αν εκεί πέρα μιλάτε έτσι και βγάζετε άκρη, συγχαρητήρια :a023:, μην έχεις απορία όμως μετά γιατί δεν παίρνεις απάντηση εδώ.
Νικον ελειοσα ε, το ποστ συ.
εσας ειναι να μη σας πουνε για το ps..... παιδες φενετε απο τα ποστ σας ο φανμποισμος...οσο για τα ορθογραφικα...... εχω δυσλεξια απο μικρος οχι τωρα ...αλλα το επιπεδο σας ειναι τετοιο που ειδη το ειχατε καταλαβει....λολ....να σε δω τωρα αντμιν?? που μας λες για μπαν!!!Εδω μεσα αφηνετε τα υπολοιπα μελοι του φορουμ να κοροηδευουν καποιο ελλατωμα μελους??? Που εισαι αντμην?? που? γργργργργργργργρ (γαραγαρες?)
τεσπα εδω τα παιδακια το φυσανε και πραγματικα δεν κρυωνει..... και ξαναλλεω δεν ασχολουμε με γαβγιζματακια...οσο για τον αντμιν...ειναι ΠΟΟΟΟΟΛΥ ουδετερος!!! οΟΟΟΟΟΧΙ.... ps4 fanboy ποτε...σε κοροδευουν για τη δυσλεξια ορθγραφικα σου...δεν τρεχει μια......μας ρωτησες αν το πσ4 θα εχει παρομοι feature με τοxboxone!!!!ε το θες το μπαν σου!!!...ελεινοτητα και με στοιχεια!!!...οσο για την ητα του ps3 o ιδιος ο σερνι τα ελεγε στην πρωτη συνεντευξη...ασε για το χειριστηριο που ειναι copy paste απο χβοχονε.....(που ειναι τα 2 μανιταρια sticks λεβεντες... οι σκανδαλες γεινανε κυρτες προς τα εξω? Αστο δεν το παω εκει γιατι αν δεν βλεπουν καπιοι τα βασικα κοπιαρισματα της sony απο τη xbox..... τι να πουμε αλλο?? Πλεον σε FPS θα πυροβολατε με την δεξια σκανδαλη οχι με τα κουμπια.....μαντεψτε σε ποια κονσολα γεινοταν πρωτα αυτο...εγω παντα σασ τα λεω με γεγονοτα...αλλα δεν ειχα ερθει γιαυτο εδω... "κανις syndrome" εχετε μερικοι εδω μεσα μου φενετε!!..λολ
Eπειδή οι κονσόλες θα είναι μετρημένες στο launch μην αγοράσεις PS4,
δεν θα την ευχαριστηθείς μεν για τους δικούς σου λόγους, θα την στερήσεις δε από κάποιον που ονειρεύεται να περάσει next gen Χριστούγεννα.