Και, επιτέλους, ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ επεισόδιο για το The Big Bang Theory!!!!!!! Η αλήθεια είναι οτι έχει "πέσει"η σειρά και η ποιότητα των τελευταίων επεισοδίων δεν είναι σαν αυτή των πρώτων εποχών. Το τελευταίο επεισόδιο όμως ήταν πολύ καλό!!!!!!
Printable View
Και, επιτέλους, ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ επεισόδιο για το The Big Bang Theory!!!!!!! Η αλήθεια είναι οτι έχει "πέσει"η σειρά και η ποιότητα των τελευταίων επεισοδίων δεν είναι σαν αυτή των πρώτων εποχών. Το τελευταίο επεισόδιο όμως ήταν πολύ καλό!!!!!!
Attachment 7785
Ξεχωριζουν τα εντυπωσιακα στατιστικα του Glenn (no human kill, Νο. 1 in zombie kills for the 5th Season).
Τα στατιστικα των kills ανα σεζον:
Spoiler!
Παιδια για στειλτε μου κανα link για το Walking Dead γιατι περιεργως δε βρισκω τιποτα! Κανα-δυο μονο αλλα ουτε καν 720p.
Thanks! :)
Μιας και ασχολήθηκα την τελευταία εβδομάδα και με κέρδισε ολοκληρωτικά, προτείνω ανεπιφύλακτα το The Knick του Steven Soderbergh με τον Clive Owen στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Η πρώτη σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια, ενώ έχει παιχτεί και το πρώτο της δεύτερης.
Περισσότερες πληροφορίες στο link.
TWD....Spoiler!
Ιτ χαντ του χάπεν σαμ τάιμ.
Του κηπ δη ημόσιον σασπένς.
αν και δεν είναι απαραίτητο να είναι έτσι...μπηκώζ ιτ μάιτ μπι δη άδερ ουάνς μποντι ον τοπ οφ ηιμ γκέτιν ήτεν.
σπολερ γουιδάουτ σπόιλερ ταγκ!
Μόλις ήμουν έτοιμος να ποστάρω Παύλο.
Spoiler!
Μιχάλη, ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες σκέψεις έκανα κι εγώ. Μα ακριβώς!!!! Κάπου, όμως, άρχισα να το χωνεύω καθώς δε γινόταν αλλιώς. Αλλα δε περίμενα να γίνει έτσι.
Και στο κομικ γινεται παντως, αν και με εντελως διαφορετικο τροπο, και λιγο αργοτερα. Επισης εννοειται πως η σειρα (και το κομικ) ειναι κατα κυριο λογο οι χαρακτηρες. Τελος ελπιζω να μην μπει κανεις στον πειρασμο να ανοιξει τα spoiler πριν δει το επισοδειο.
Spoiler!
Μιχαλη τι εννοεις στο 1ο ΥΓ;
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Αααααα δεν το συνδιασα καν φιλε! Και μολις το διαβασα σκεφτηκα εχε γουστο να μην ηταν καλο το επεισοδιο και να ελειπε τιποτα και να μην το ειδα[emoji14][emoji14]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Οτι δεν έχει δείξει 2-3 season,το δείχνει μαζεμένα μιλάμε η σειρά μπηκε με φουλ τα γκάζια να δούμε που θα πάει.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορει να ισχυει αυτο που λεει ο King, γιατι στο κομικ γινεται απο την φυλακη με τον governor. Πιστευω οτι δεν μπηκε στην σειρα γιατι δεν θα ηθελε το κοινο μια τετοια εξελιξη, αλλωστε κατι αναλογο γινεται και με τον carl που επισης δεν παιχτηκε στην σειρα.
Spoiler!
ναι συμφωνω με τον Λευτερη και οσο περισσοτερα διαβαζω στο νετ τοσο πιο πολυ το πιστευω
Spoilers για το τελευταιο Walking Dead ΠΡΟΣΟΧΗ
Spoiler!
Πολύ spoiler tag για το τελευταίο twd.
Ποιος πέθανε παλι;