Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπει κάποιος σε ένα forum που λέγεται PS4FORUMS.GR (δλδ την %$^$# μου, με κεφαλαία το 'χουμε!) μόνο για να κάνει κήρυγμα.
Υπάρχει πολύς καμένος κόσμος ρε *^&% μου τελικά.
Printable View
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μπει κάποιος σε ένα forum που λέγεται PS4FORUMS.GR (δλδ την %$^$# μου, με κεφαλαία το 'χουμε!) μόνο για να κάνει κήρυγμα.
Υπάρχει πολύς καμένος κόσμος ρε *^&% μου τελικά.
Εμένα μπορεί να μου πει κάποιος γιατί δεν μου ανοίγει τα link μέσο Tapatalk;
Στάλθηκε από (300)x_GReeKouRoS_x7x
εχω προβλημα με το reply και το reply with quote.. παταω πανω και δεν κανει τιποτα, δεν φορτωνει την σελιδα.. ειναι σαν να μην το πατησα.. το κανει μονο με google chrome!
Οκ Παναγιωτη! Θα το κοιταξω καο θα ενημερωσω μηπως εχει και καποιο αλλο παιδι προβλημα στο μελλον!!
Ευχαριστω!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
εκλεισα οτι add-on ειχα στο chrome αλλα το προβλημα παραμενει..!
Δεν ξερω τι μπορει να φταιει , παντως το μονο βεβαιο ειναι οτι ειναι προβλημα απο την δικη σου την μερια, απο τα στατιστικα του site βλεπω οτι σχεδον οι μισοι χρηστες (46%) χρησιμοποιουν chrome ,οποτε για να το αναφερεις μονο εσυ, ειναι κατι που αφορα την δικη σου εγκατασταση. Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι ισως με μια νεα εγκατασταση να διορθωθει , αλλα και αυτο περισσοτερο εικασια ειναι.
αν εχεις κανεναν add blocker ή κανεναν pop up blocker αυτος σου κανει την ζημια
τα απενεργοποιησα ολα. και ad blocker και οτι αλλο ειχα και συνεχιζει και το κανει..!
Απο την δευτερα παρατηρω οτι αρκετες φορες πρεπει να πατησω refresh για να μου ερθουν τα δεδομενα. Αυτο το παθαινω και στο σπιτι και στην δουλεια οποτε μπαινω.
Εκει πχ που ανοιγει η σελιδα σταματαει να στελνει δεδομενα και αναγκαστηκα παταω refresh.
Χρησιμοποιω Google Chrome, Firefox και Google chrome κινητου
Και εγω μια απο τα ιδια. Με Google Chrome. Απο οτι βλεπω κατω αριστερα, κολαει σε κατι του Amazon. Παταω refresh ή Χ και φορτωνει αμεσως η σελιδα.
Δεν το κανει παντα αλλα αρκετα συχνα.
Να προσθέσω κι εγώ στο ίδιο πρόβλημα. Βεβαια, το εχω παρατηρήσει κυρίως μέσω κινητού και ταμπλετας...
Μολις το εκανε παλι και τραβηξα ss. Συνεχεια φορτωνει η σελιδα αλλα δεν εμφανιζει τιποτα, ενω κατω αριστερα δειχνει οτι κατι περιμενει να φορτωσει απο Amazon.
Attachment 4887
Είπα να μην ανοίξω καινούριο topic και το γράφω εδώ. Έλεγα μήπως το νήμα "Οι τελευταίες μας αγορές" θα ήταν καλύτερο να βρίσκονταν σε πιο γενικό θέμα και όχι σε αυτό του Playstation 3 / Γενική συζήτηση για PS3 ? Το λέω αυτό διότι εκεί ποστάρουμε και άλλες αγορές και εκτός PS3.
Μετά από την τελευταία ενημέρωση του tapatalk στο κινητό, δεν μου βρίσκει το forum. Έχει κανείς καμιά ιδέα;