με καβγάδες δεν έχω και τόσο πρόβλημα, πεθαίνω στα γέλια!
ιδιαίτερα αν είναι μεταξύ ζευγαριού, βρισίδια κ έτσι, λιώνω σου λέω!
βέβαια αν ήταν στις 5. το πρωί, ίσως σε κάποια φάση να συμμετείχα κι εγώ.
Printable View
με καβγάδες δεν έχω και τόσο πρόβλημα, πεθαίνω στα γέλια!
ιδιαίτερα αν είναι μεταξύ ζευγαριού, βρισίδια κ έτσι, λιώνω σου λέω!
βέβαια αν ήταν στις 5. το πρωί, ίσως σε κάποια φάση να συμμετείχα κι εγώ.
Ο πατερας μου ζαχαρωνει μια ταμπλετα Turbo X. προσπαθησα να του αλλαξω μυαλα αλλα δεν.. τπτ δεν ειναι καλο μπροστα στα Turbo X. :doh: και επειδη τον ξερω, ειναι θεμα χρονου μεχρι να βγαλει το iPad μου αχρηστο μπροστα στο "καταπληκτικο" tablet του.
ελπιζω να μην ξεκολλησει καμια οθονη μονο.
Έβαλα στο google "Happy new year" και μου έβγαλε "not available in your country"!!!!!!
τι να κανω που μου λεει οτι θελει να εχει και τηλεφωνο στην 7αρα ταμπλετα! εψαξα και στα Kindle, δεν στελνουν, το Nexus ειναι πιο ακριβο και δεν παιρνει καρτα.. και μιλαμε για χρηστη που εχει Turbo-X laptop, netbook (και τα δυο εχουν βγαλει ΤΑ προβληματα - μπαταριες, οθονη, μητρικη, πλαστικα), πηρε ενα Samsung laptop, το εβγαλε μαπα με το ετσι θελω. I've given up my friend.
Xα χα χα... Μαλλον δε μπορεις να κανεις κατι αλλο, λοιπον.
κρίμα που δεν υπάρχει ο Πουλιάδης, να του πρότεινες καμιά τέτοια ταμπλέτα...ως αντιπρόταση, λολ!
τον κύριο;
μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες "τεχνολογίας" (my ass) και μετα-καρφωτών (καθώς δεν ήταν κατασκευαστής) υπολογιστών PC στην Ελλάδα, επί σειρά ετών.
και πλήρως άθλια στην ποιότητα, τόσο χάλι που ήταν εφάμιλλη με αυτή του Πλαισίου.
Εξ ου και η.......αντιπρόταση.
Και...ναι. Το ήξερα ότι θα πετύχαινα διάνα. Όχι απλά κέντρο, αλλά ομόκεντρο όπως λέγαμε παλιά στο σκοπευτήριο της Καισαριανής, όταν πήγαινα πιτσιρικάς για original μπαμ μπουμ!
κρίμα πάντως, μια Πουλο-ταμπλέτα (εκ του Πουλιάδης, μην παρεξηγηθώ λολ) θα ήταν άριστη......αντιπαράθεση.
Σκέφτομαι το New Year's Resolution μου να ειναι να προσπαθήσω να κοψω να απαντάω στον κάθε ηλίθιο / ψυχακια / αμορφωτο / ρατσιστη στα καθε forum (μόνο special cases). Επίσης σκέφτομαι να την ξεκινήσω μερικές μέρες πιο νωρίς. Για να δούμε.
δυσκολο: ειμαι στην τριτη δεκαετια ενασχολησης με το Ιντερνετ κ δυστυχως πολλα μαργαριταρια που κατατιθενται απο αντιστοιχης εμβελειας ατομα, μαγνητιζουν ξεχεστηρια ποστ. ασχετα που μετα απο πασα αφοδευση λεω απο μεσα μου «παλι κακως ασχοληθηκες, να δω ποτε θα καταφερεις να αντισταθεις». Βεβαια αν ειχα τη δυνατοτητα για face2face διορθωση, σιγουρα δεν θα πληκτρολογουσα (singing in the rain Κιούμπρικ style)
ΥΓ: το παρον συνταχθηκε και το εστειλα ΟΧΙ με το tapatalk αλλα μια χαρα με τα χερακια μου με ενα 3GS με iOS 3.1.2. Σορρυ αλλα δεν αντεξα! Εχω σαλταρει να διαβαζω στο τελος ενος μηνυματος την αυτοματη «υπογραφη» που βαζει το ταπα...τοκ
απ' οτι βλεπω, γενικα φετος στην Ελλαδα δεν εχει χιονησει σχεδον καθολου. καλα για Αθηνα δεν το συζηταμε, η τελευταια φορα που χιονησε στην περιοχη μου ηταν 5 years ago, αν θυμαμαι καλά.
το 1987-88 πάντως μια χαρά παίξαμε χιονοπόλεμο.........στα Πετράλωνα!
το ... 1987.... :P εγω ειχα προλαβει και το θυμαμαι ,,,, 1 φορα ειχα χιονησει στη γειτονια μου εγινε ο χαμος και ημουν και μικρος και παιζαμε χιονοπολεμο με τα αλλα παιδια!
και μετα φτιαξαμε χιοναθρωπο στο γκαραζ. λολ
Εγω θυμαμαι οτι παιζαμε χιονοπολεμο με το μαστερ και τα αλλα παιδια απο το σχολειο(δημοτικο θα ημασταν τοτε...) και οτι εριξα μια χιονομπαλα σε μια τεντα με αποτελεσμα το χιονι που ειχε πανω να πεσει στο κεφαλι του(δυστυχως δεν ειχε πολυ χιονι πανω της...)
χαχα +ρεπ τνφ! ελιωσα!! με το τελευταιο σχολιο.
βασικα μου χε τυχει παρομοιο με εναν φιλο του πατερα μου που χαμε παει καπου (δεν θυμαμαε περιοχη, σορρυ - παντως ηταν χιονισμενα παντου) και παιζαμε χιονοπολεμο εγω + ο αδερφος μου vs αυτον (λολ) και εριξα μια χιονομπαλα σε ενα δεντρο και ηταν απο κατω και επεσε ολο το χιονι στο κεφαλι του. :P :P
ti skeftomai...?
psaxno dualshock3 metaxirismeno kai dn brisko :P
Θα μας κάψει τελείως αυτός..
Ετσι οπως παω δε βλεπω να περναω κανενα μαθημα στη σχολη...
συγχαρητήρια! στα 10 χρόνια σχολής κερδίζεις ένα έξτρα σετ από ρυτίδες!
πως το λέγαμε στα γενέθλια;......Χρόνια Πολλά και.........καλή πρόοδο! :D
πώς μπορω να τσεκαρω αν το dmz, που προσπαθησα να βαλω, αν τελικα μπηκε? δλδ υπσρχει κατι που μπορω να δω για να επιβαιβεωθει?
Θα μου πει κανεις τι ειναι αυτο το DMZ?(Dragon Mall Z?)
ουτε εγω ξερω πανω - κατω ,το προτινουν πολλοι γιατι κατι κανει την συνδεση σου να μην εχει παρεμβολες ή και τετοιιο. λολ ακολουθησα τις οδηγιες που ειδα σε ενα βιντεο στο youtube κ νομιζω το εβαλα!
dmz ανοίγει όλες τις port μόνο όμως σε μια συσκευή
παρη, εσυ που ξερεις, μπορεις να μου απαντησεις;
Quote:
πώς μπορω να τσεκαρω αν το dmz, που προσπαθησα να βαλω, αν τελικα μπηκε? δλδ υπσρχει κατι που μπορω να δω για να επιβαιβεωθει?
δεν μπορεις μιας και υπαρχουν site στο internet για να δεις αν καποιες port ειναι ανοιχτες αλλα οπως ειπα αν το βαλεις στο ps3 πως θα το τσεκαρεις. Βαζεις στατικη στο ps3 βαζεις σε αυτο το ip το dmz και κανεις και ενα restart στο μοντεμ για καλο και τελος. Η μονη λυση αν δεις καποια παιχνιδια που λενε nat open,strict κτλ εσενα πρεπει να λεει open
εγω εδωσα μια ip adress στο PS3 μεσω τον manual setting και μετα πηγα και την εβαλα αυτην και στο modem εκει που λεει dmz. αυτο ειναι ολο?
κάνε κ ένα restart κ είσαι οκ
αχα, ωραια,thanks +ρεπ :)
edit: δεν μ' αφηνει για ρεπ... ευχαριστω οπως και να χει!
οχι φιλε rep θελω...
αν εχεις κανα cod ή fifa τωρα θα λεει open κτλ
γενικότερα, απ' ότι έχω καταλάβει, εδώ και μήνες δεν αφήνει κανέναν το σύστημα για + ρεπ.
δεν εξηγείται αλλιώς. Έχω ακούσει 500 φορές "δεν με αφήνει να σου δώσω" για εμένα (επαναλαμβάνω, μήνες τώρα), έχω και δει και άλλες 5.000 φορές να λένε άλλοι προς άλλους, ε, τελικά, πρέπει να είναι κάτι σαν τις δόσεις του ΔΝΤ...θα στο δώσω το ρεπ, αλλά όχι ακόμα γιατί δεν με αφήνει...
λολ
Οταν κάποιος λέει "Δε με αφήνει να σου δώσω ρεπ", ειναι επειδη το ίδιο πρόσωπο εχει ξαναδώσει σε αυτόν που θέλει να δώσει και τωρα. Πρεπει να δώσει σε συγκεκριμένο αριθμό συμφορουμιτων για να μπορέσει να δώσει πάλι, πχ σε εσένα.
Το φόρουμ δεν εχει κάποιο πρόβλημα. Εγώ έδωσα σε κάποιον κανονικα σήμερα.
βρε το ξέρω αυτό που είπες, όπως ότι δεν έχει πρόβλημα και το φόρουμ.
απλά, βαρέθηκα να ακούω την ίδια ατάκα, ΑΜΑΝ με αυτή την εμμονή του spread the reps από το σύστημα. Ξέρω γιατί γίνεται (είχε συζητηθεί εποχές shoutbox), απλά έχει γίνει πολύ σύνηθες γεγονός.
that's all.
carry on.
Tο "Είμαι Έτοιμη σε Πέντε Λεπτά" της γυναίκας, ισούται χρονικά με το "Σε Πέντε Λεπτά Είμαι Σπίτι" του άντρα..
Βλεπω αυτον τον τηλεκυβο τωρα...καλα δεν ντρεπονται καθολου?...αρμοδια οργανα να τους κλεισουν μεσα δεν υπαρχουν?
καηκε το UPS μου και εχω πεσει ηδη σε 3 διακοπες ρευματος απο τοτε. να δω τι θα πρωτοκαψει (tv/pc/hard disks/ps3)
Που μένεις ρε συ?
3 διακοπές έχω φάει όλο κι όλο απο τότε που γενήθηκα..