Σειραρα που βλέπω αυτές τις μερες
Utopia
Εξαιρετική σίγουρα στο τοπ 5 σειρών που έχω δει. Μην σας ξεφύγει δείτε την όλοι.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Σειραρα που βλέπω αυτές τις μερες
Utopia
Εξαιρετική σίγουρα στο τοπ 5 σειρών που έχω δει. Μην σας ξεφύγει δείτε την όλοι.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά βγάλτε τα torrent links. Χτες.
To τελειωσα, ειναι πολυ μικρο αλλωστε, μολις δεκα επεισοδια. Προσωπικα μου αρεσε πολυ η σειρα, σαφεστατα απο καποιο σημειο και μετα το ενδιαφερον πεφτει καπως νομοτελειακα αλλα still, μια χαρα enjoyable ηταν. Και το τελος μου αρεσε προσωπικα, δεν ξερω αν υπηρξαν αντιδρασεις κτλ γιατι το ειδα καθυστερημενος αλλα πιστευω πλεον μετα απο τοσες τανιες/σειρες/ανιμε κτλ οτι ποτε κανεις δεν καταφερε να εχει ολους τους θεατες ευχαριστημενους με το τελος που επιλεγει.
Οποτε το καλυτερο ειναι να κανει ο καθε δημιουργος αυτο που θελει.
Διαβαζω οτι η δευτερη σεζον δεν εχει ανανεωθει ακομα, και να συνεχισει θα μου αρεσε, και να μεινει ως εχει μια χαρουλα ειναι ως αυτοτελες.
Enjoyable, το προτεινω κι εγω στους sci fi/mystery lovers.
Σχετικα με το Firefly, εχω δει 6 επισοδεια και αυτο αντι για να καλυτερευει, χειροτερευει. Ποτε υποτιθεται αρχιζει να γινεται Sci-fi σειρα?
Gotham είδατε το πρώτο επ. Λέει τίποτα;
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παρακολουθώ τι λέτε περί Firefly και συγκαταλέγομαι σε αυτούς που δεν άντεξαν να δουν ολόκληρο ούτε το πρώτο επεισόδιο.
Μου φάνηκαν εντελώς αδιάφοροι οι χαρακτήρες, το στήσιμο γενικότερα του σκηνικού, το πλοτ, όλα τα πάντα μου έδιναν μια άνοστη γεύση.
Προφανώς είναι σειρά hate it / love it. (λολ, κι εγώ κάπου ανάμεσα σε φάση ignore it)
Δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνησω με τον Λευτέρη. Δεν είναι μόνο που είναι κάκιστη scifi σειρά, είναι γενικά κακή σειρά. Ούτε ενδιαφέρον σενάριο έχει, ούτε χαρακτήρες ενδιαφέροντες, μέτριες πρός κακές ερμηνείες και χαμηλού κόστους παραγωγή.
Ειπώθηκε πρίν ότι είναι στήν ίδια κλάση με το galactica, συγνώμη αλλά γιά εμένα ή σύγκριση αυτή, είναι σαν να συγκρίνεις το game of thrones, με το Κωνσταντίνου και Ελένης.
Για οποίον ψάχνει scifi σειρά ,move along... Ή σειρά είναι western με διαστημόπλοιο. Και όταν λέω western όχι σάν το defiance που θυμίζει έντονα, κανονικό, με εξασφαιρα , καραμπίνες, σαλούν, άλογα και γελαδια.
Το περίεργο για μένα δεν είναι ότι κόπηκε, αλλά το ότι κράτησε,14 επεισόδια. Μάλλον τα είχε προπληρωσει το κανάλι.
Στάλθηκε από το ota test μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Προφανώς και η σειρά έχει να προσφέρει πολλά στον τηλεθεατή και σίγουρα δεν είναι κακή σειρά, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει μείνει στην ιστορία - και μιλάμε σε βάθος χρόνου που μπορούμε να κρίνουμε, με αναφορές της διαρκώς από τα media/από άλλες σειρές/συγγραφείς κ.λπ. Από το following και το critical reception που είχε για αυτά τα 14 επεισόδια άλλωστε δημιουργήθηκε και η ταινία που ακολούθησε για να δώσει κάποιο closure.
Από κει και πέρα, φυσικά και δεν είναι απαραίτητο όλα να αρέσουν σε όλους και δεν είναι όλες οι σειρές για όλους στην τελική - και αυτό δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά εννοείται.
Btw, το Battlestar Galactica είναι η αγαπημένη μου σειρά και καρφωμένη στην πρώτη θέση του top 10 μου.
OK, μπορεις να μου πεις τι ειναι αυτο που βλεπεις εσυ, και δεν μπορω να δω εγω? τι ακριβως "δινει" στον τηλεθεατη?
καλα αυτο μου θυμιζει και λιγο , το μπαρακι που πανε ολοι, επειδη απλα πανε και οι αλλοι.Quote:
όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έχει μείνει στην ιστορία
οπως??? εχεις καποιο παραδειγμα προχειρο?Quote:
με αναφορές της διαρκώς από τα media/από άλλες σειρές/συγγραφείς
εγω στα 9/14 επισοδεια που εχω δει , δεν εχω βρει τιποτα που να θελει closure, εκτος και εαν εβαλε τιποτε παλαβα ο δημιουργος στο τελευταιο επισοδειο μπας και του ανανεωσουν την σειρα που εβλεπε οτι παει για κοψιμο.Quote:
άλλωστε δημιουργήθηκε και η ταινία που ακολούθησε για να δώσει κάποιο closure.
Σιγουρα ισχυει αυτο, το προβλημα μου ομως ξερεις ποιο ειναι? Δεν λεει για παραδειγμα καποιος "Μου αρεσουν πολυ τα western και το Firefly ειναι πολυ καλη σειρα σε αυτο το πλαισιο", λενε οτι ειναι πολυ καλη sci-fi σειρα, και το firefly οχι μονο καλο sci-fi δεν ειναι, δεν ειναι καν sci-fi.Quote:
Από κει και πέρα, φυσικά και δεν είναι απαραίτητο όλα να αρέσουν σε όλους και δεν είναι όλες οι σειρές για όλους στην τελική - και αυτό δεν το λέω καθόλου υποτιμητικά εννοείται.
Πάνο γιατί λες οτι δεν είναι sci-fi?
Νομίζω οτι είναι κανονικότατα sci-fi και έχει και στοιχεία ρεαλισμού μέσα.
Δηλαδή τι βλέπουμε στην σειρά;
Υπάρχει ένα μεγάλο κέντρο στον γαλαξία, στο οποίο η τεχνολογία είναι εξελιγμένη. Όσο πιο μακρυά φεύγεις απο αυτό τόσο μικρότερη είναι η εξέλιξη - εξού και το western style στις πιο απομακρυσμένες περιοχές.
Sci-fi δεν είναι μόνο πίου-πίου και laser ;)
Βρε συ τι νόημα έχει από την στιγμή που δεν σε κέρδισε τίποτα στην σειρά; Οι χαρακτήρες, το σενάριο, οι κοφτεροί διάλογοι για παράδειγμα είναι στα θετικά της σειράς, εσένα δεν σου άρεσε, τι να κάνουμε τώρα. Κάτι θα έχει να προσφέρει πάντως για να έχει αφήσει αυτή την κληρονομιά.
Εντάξει αυτό είναι κάτι που μπορεί να το πει κάποιος για οποιαδήποτε δημοφιλή σειρά/ταινία/βιβλίο, αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για σειρά που εκ των πραγμάτων το κοινό της θα ήταν περιορισμένο, και με πολύ συγκεκριμένο fandom, δεν νομίζω ότι ταιριάζει καν εδώ - δεν μιλάμε για το Lost!
https://www.youtube.com/watch?v=vB9iAuw8ZCE
...και επίσης ένα τυχαίο άρθρο που γράφτηκε πέρυσι τέτοιο καιρό για την αντιμετώπιση της σειράς από το FOX
http://www.businessinsider.com/fox-s...firefly-2014-9
Άμα έχεις χρόνο δες και αυτό άρθρο που πόσταρα στην προηγούμενη σελίδα.
LOL!!! Απο τη μια διαβάζω τα ποστ του Tony και θέλω να ξεκινήσω τη σειρά και απο την άλλη αυτα του Slay και λέω, "Με τίποτα!" And on and on...
Αυτο με τον γαλαξια ειναι δικη σου θεωρια? γιατι απ'οσο εχω δει δεν υπαρχει FTL, και ολα υποτιθεται γινονται σε ενα ηλικο συστημα, με δεκαδες κατοικισιμους πλανητες και φεγγαρια βεβαια (ΛΟΛ). Γιατι λοιπον λεω οτι δεν ειναι scifi, γιατι πολυ απλα η μονη sci-fi τεχνολογια ειναι το διαστημοπλοιο, αν το κανεις edit απο την σειρα, μενεις με ενα κανονικο western, αυτο λοιπον ΔΕΝ ειναι sci-fi. Επισης και μονο το γεγονος οτι ενας πολιτισμος εχει διαστημοπλοια,και την ικανοτητα για teraforming (ουτε καν στο star trek δεν γινεται αυτο, παρα τις προσπαθειες) αλλα οι ανθρωποι χρησιμοποιουν revolver και καβαλαν αλογα ειναι εντελως γελειο. Ειναι σαν να αραξει ενα πλοιο του πολεμικου ναυτικου στο λιμανι, και οι ναυτες να ειναι οπλισμενοι με τοξα και σπαθια.
συγνωμη αλλα εγω ειδα εντελως χαρτινους χαρακτηρες , και διαλογους b-movie, γιαυτο εγραψα πριν οτι δεν ειναι καν καλη σαν σειρα, περα του γεγονοτος οτι δεν ειναι sci-fi.
εγω βλεπω οτι απλα η σειρα εχει ενα πολυ πολυ πολυ μικρο φανατικο κοινο και τιποτε αλλο, ακομα και το Netflix το εβγαλε επειδη δεν το εβλεπε κανεις.Quote:
Εντάξει αυτό είναι κάτι που μπορεί να το πει κάποιος για οποιαδήποτε δημοφιλή σειρά/ταινία/βιβλίο, αλλά δεδομένου ότι μιλάμε για σειρά που εκ των πραγμάτων το κοινό της θα ήταν περιορισμένο, και με πολύ συγκεκριμένο fandom, δεν νομίζω ότι ταιριάζει καν εδώ - δεν μιλάμε για το Lost!
μαλλον καταλαβα εντελως λαθος αυτο που ειπες, εγω νομιζα οτι ελεγες οτι επηρεασε αλλες sci-fi σειρες που πηραν στοιχεια του και τα ενσωματωσαν, οχι οτι απλα αναφερθηκε σε μια ατακα σε μια εντελως ασχετη σειρα.
σταματησα να διαβαζω μετα απο αυτο.Quote:
...και επίσης ένα τυχαίο άρθρο που γράφτηκε πέρυσι τέτοιο καιρό για την αντιμετώπιση της σειράς από το FOX
http://www.businessinsider.com/fox-s...firefly-2014-9
εαν ελεγε Western TV θα τους επαιρνα στα σοβαρα.Quote:
The cancelation of "Firefly" after only one season in 2002 has been held up as one of the greatest tragedies in science-fiction TV
σε διευκολυνα καθολου? η μπαααααα?
Ρε συ κάπου έχεις κάποια επεισόδια δεν παίζει. Δεν έδινες σημασία δεν ξέρω.... Τα εξηγεί όλα αυτά και μάλιστα άκρως ρεαλιστικά.
Είναι όπως και στην Γη όπου υπάρχουν χώρες όπως η Ιαπωνία με super τεχνολογία και φοβερή ανάπτυξη, και υπάρχουν και χώρες στην Αφρική που λένε πάλι καλά που έχουμε ρεύμα.
Κοίτα, η σειρά είναι αυτή που είναι έτσι κι αλλιώς, ούτε η δικιά μου η γνώμη έχει ιδιαίτερη σημασία ούτε του Slay πχ εν έτη 2015, μιλάμε για σειρά 15 χρόνων σχεδόν που ό,τι αξία έχει, είναι δεδομένη.
Από κει και πέρα, και γενικά μιλώντας, με τόσες - 100άδες κάθε χρόνο - επιλογές που έχει ένας τηλεθεατής μπορεί να δει τα πρώτα επεισόδια τόσων σειρών και να αποφασίσει αν μία σειρά του κάνει ή όχι. Ο καθένας έχει και διαφορετικές απαιτήσεις από την σειρά που θα επιλέξει και θα επενδύσει τον χρόνο του, διαφορετικά στοιχεία που θα ψάξει να βρει για τον κερδίσουν κ.ο.κ. Το αν θα την συνεχίσει δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι ούτε για τον τηλεθεατή, ούτε για την σειρά.
Ισως να ειναι σε επεισοδιο που δεν εχω δει ακομα ,αλλα και παλι παραλογο ειναι. Οι ανθρωποι στην αφρικη ηταν απο παντα εκει, για διαφορους λογους που δεν ειναι της παρουσης, δεν μπορεσαν να εχουν εξελιγμενο πολιτισμο. Εδω ομως μιλαμε για αποικιες, τις οποιες μαλιστα πρεπει να χρησιμοποιησεις υψηλη τεχνολογια και για πας, αλλα το κυριοτερο και για να τις κανεις teraform. Και μου λες εσυ , οτι αφου τα εκαναν ολα αυτα, αποφασισαν μετα να τα απαρνηθουν ολα και να γινουν ουγκανα. Αστο μπαζει απο ολες τις μεριες, απλα του τυπου του αρεσαν τα διαστημοπλοια , και οι cowboys και ειπε να φτιαξει κατι που να τα συνδιαζει, και απλα απετυχε οικτρα.
Για το αν απέτυχε οικτρά νομίζω ο κόσμος θα διαφωνήσει μαζί σου (είναι στο top 10 of highest rated tv series ever).
Για το άλλο που λες θα μείνω στο ότι ή δεν έχεις φτάσει σε σημείο να σο εξηγήσει η σειρά τι παίζει, ή οτι κάτι δεν έπιασες. Υπερκαλύπτουν οι εξηγήσεις της σειράς όλα αυτά που λες.