Καλορίζικο Αντώνη.
Printable View
Καλορίζικο Αντώνη.
Attachment 5656
Απο φορουμ στο facebook. Και γραφει ο θεος (κυπριος) doing it right.
Σου λέει η κοπελιά να πάει να ..., το PS4 μην πάθει τίποτα. :P
Sorry δεν μπορούσα να αντισταθώ στο λευκό!!!!! Κεραυνοβόλος έρωτας! :a014:
Attachment 5762
Attachment 5763
Ρε τρελέ το μαύρο PS4 τι θα το κάνεις?
αγγελία ή θα τα ζευγαρώσεις να βγάλουν κανένα ΠΑΟΚτσάκι PS4? :ice:
Μια σουπερ σεξυ φωτογραφιση σε ορθια ποζα μόνο για φανατικους του συγκεκριμενου μοντελου...Δεν ξερω για εσας αλλα εγω ειμαι ερωτευμενος...!
Spoiler!
Spoiler!
Spoiler!
@odytsak & @dragonpaul δεν αντεξα...το σταντακι πανω απτην τηλεοραση περιμενει και την καμερα!!!!
γιατι το εκανες αυτο ρε Πανο?
εκει που ειχα αποκλεισει το ασπρο εσυ με εβαλες σε σκεψη μεγαλη τωρα..!
κουκλι ειναι παντως φιλε..!
Tζάμπα λεφτά είναι να ξέρεις,
φωνητικές εντολές πρέπει να είσαι καθυστερημένος για να μιλάς στην κάμερα ''PlayStation do this, PlayStation do that''
με το DS4 γίνονται όλα άμεσα και γρήγορα,
έχω μονίμως κλειστό το μικρόφωνο της κάμερας γιατί αντιλαμβάνεται πολλές φορές τις φωνές από το περιβάλλον και βγάζει την ειδοποίηση να δώσεις φωνητικές εντολές,
(φωνητικές εντολές ως γνωστόν δίνεις και με το headset, δεν χρειάζεται να έχεις κάμερα).
Από παιχνίδια μόνο το Playroom που άντε να παίξεις 1-2 ώρες με την κοπελιά σου,
να ανοίξετε καμμιά σαμπάνια και να πιτσιλάει χαρούμενη το τζάμι (εννοείται πως την αφήνεις να κερδίσει για να χαρεί η καημένη)
και στο NBA2K 15 που κάνεις scan τη μούρη σου για να την βάλεις στον χαρακτήρα που παίζεις.
Το ξερω αλλα δεν μπορουσα να αντισταθω!!!!
θελω οοοοοοοοοοοοοολες αυτες τις περιττες λειτουργειες!!!(αστο δεν θα βγαλεις ακρη!!!Αμα δω οτι δεν μου καθεται καλα θα την πουλησω μωρε το πολυ πολυ 45 ευρω μου βγηκε)
@AriStos13 φιλε αστο...σου στελνω αμα θελεις και αλλες σεξυ φωτογραφισεις με μπικινι και λουσμενο στην λασπη(not!) να δεις πως θα σου αλλαξω γνωμη!ειναι πολυ ομορφο το γ@μηδι..!
νεο bundle.
http://game20.gr/wp-content/uploads/...o-5-bundle.jpg
διαθεσιμο απο 18/11/14 κ σε λευκο κ σε μαυρο.
οτι πρεπει για το φανμποι του gta (τον αριστο λεω) ειναι το πακετακι. χααχαχαχ
στο μυαλο μου εισαι.. μολις το ειδα μου αρεσε σαν ιδεα αλλα δεν νομιζω να το τιμησω παλι...
Aν έχει καλή τιμή το πακετάκι πουλάς το παιχνιδάκι, σαν ζεστό ψωμάκι θα πουληθεί day1. :P
τιμή ξέρουμε για το bundle?
Παιδια εχουμε επισημη τιμη για το bundle με το GTAV?
θελω να παρω ενα ακομη να το εχω διπλα...αστειευομαι ενδιαφερεται ενας φιλος...
αν ξερει καποιος τιμη για το bundle θα του ειμαστε ευγνωμονες οπως ειπαν κ τα παιδια πιο πανω!ηρθε η ωρα νομιζω για την μεγαλη μεταβαση απο ps3 σε ps4 αν ειναι σε καλη τιμη το bundle..
τιμη δεν εχει ανακοινωθει ακομα αλλα υπολογιζω 449-459 οπως ολα τα πακετα