Μεγάλο βλήτο αυτός που σκέφτηκε να μπλοκάρει το Twitter μέσω DNS (αλλαγή DNS και η κουτσή Μαρία την κάνει, lol)!
Printable View
Ε ναι αλλά ήταν ο πιο γρήγορος τρόπος, και μάλλον το θέλανε γρήγορα και για την μάζα, μη νομίζεις οτι όλοι το ξέρουν
Μου εκανε και τις προηγουμενες μερες κατι κολληματα αλλα σημερα εχω μεγαλο θεμα με το φορουμ.
Forthnet btw, δεν ξερω αν εχει σχεση αλλα δεν ειμαι στο ιδιοκτητο δικτυο τους μιας και δεν εχουν στην περιοχη μου.
Παιδιά όσοι έχετε πρόβλημα πάρτε τηλέφωνο την Forthnet να το αναφέρετε. Εμένα με "πρόσθεσαν στην λίστα με τους αριθμούς που έχουν δηλώσει πρόβλήμα". Αν μη τι άλλο λογικά θα πιεστούν για να το φτιάξουν πιο γρήγορα.
Ναι μάλλον πρέπει να γίνει και αυτό... εγώ και στο insomnia έχω πρόβλημα και σε κάποια άλλα που και που
Παιδες εγω το προβλημα μαλλον το ελυσα με την βοηθεια της τεχνικη υποστιριξη της forthnet(εβαλα χειροκινητα τους dns server της )και ολλα καλα μεχρι στιγμης.
Οι DNS της forthnet είναι βάλτε primary forthnet, secondary ΕΔΕΤ
Forthnet @forthnet 8h
Το πρόβλημα έχει διορθωθεί. Αν εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις κάποια δυσλειτουργία, στείλε μας σε DM τα στοιχεία της σύνδεσής σου.
EDIT: εμένα πάντως δεν φτιαχτηκε, με το που έβγαλα το DNS της Google έπεσε το site
EDIT 2: fixed.. δεν με έχει πετάξει εδώ και πάρα πολλή ώρα.
Μια βοήθεια από τους mod του site, επειδή μπαίνω συνέχεια μέσω Tapatalk, όταν προσπαθώ να μπω από pc μου λέει ότι είναι λάθος οι κωδικοί μου, δεν έχω μπει ποτέ από pc, αν γίνεται στείλτε μου τους σε pm. Ευχαριστώ
Στάλθηκε από (300)x_GReeKouRoS_x7x
Aντρέα ο πιο γρήγορος τρόπος είναι να κάνεις reset τον κωδικό σου και να βάλεις εκ νέου όποιον θέλεις,
όταν μπεις από το PC πήγαινε στην επιλογή ότι έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου,
θα σου σταλεί στο email σου link για να δώσεις καινούριο password.
Λοιπόν έβαλα τον primary dns της forthnet και secondary έβαλα τον 8.8.8.8. Από τότε δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Κατάλαβα ότι δημιούργησα πρόβλημα κάνοντας μέλος που βοηθάει τους άλλους με τις γνώσεις του να πει ότι δεν θα το ξανακάνει, επειδή λοιπόν δεν θέλω στο φόρουμ στο οποίο πέρασα τόσα χρόνια τώρα αρκετές ώρες από τη ζωή μου να είμαι εγώ υπεύθυνος γι'αυτό αποφάσισα, με την ελπίδα ότι θα συνεχίσει το συγκεκριμένο μέλος να βοηθάει τους υπόλοιπους, να αποχωρίσω.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία όλα αυτά τα χρόνια και συγγνώμη για τα όποια προβλήματα δημιούργησα αλλά στη ζωή μου έχω μάθει να λέω πάντα τη γνώμη μου όποια και αν είναι αυτή αρέσει δεν αρέσει, αν αυτό με κάνει πνεύμα αντιλογίας εντός αλλά και εκτός φόρουμ όπως είπαν κάποιοι μέσω pm δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτός είμαι και σε όποιους αρέσω, yesman δεν ήμουν ποτέ και ούτε θα γίνω στα 45.
Αν και καινούργιος στο Forum και δεν σας γνωρίζω τόσο καλα πιστεύω πως είναι κρίμα για οποιονδήποτε από τους δυο σας να αποχωρίσει απο το Forum.
Η λογική του forum και καθε forum είναι να λέει ο καθένας την αποψη του , να βοηθάει εαν μπορεί , να έχει τις απορίες του και γενικά να γίνεται μια συζήτηση .
Παρεξηγήσεις λογικά θα γίνονται πάντα γιατι ο γραπτός ο λόγος πολλες φορες παρεξηγείται και αναλόγως την διάθεση/κατάσταση του καθενός την στιγμή που διαβάζει κάποιο post το ερμηνεύει και ανάλογα γιαυτο και θα πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα ψύχραιμα .
Καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να τα βρείτε όσο είναι φυσικά αυτό εφικτό γιατί και οι δυο σας έχετε προσφέρει πολλά σε αυτό το forum και αν κατάλαβα καλά είναι και κάτι που σας αρέσει να το κάνετε . Προσωπικά και οι δύο σας με έχετε βοηθήσει σε απορίες μου με διάφορα post που έχετε κάνει .
Αν πάλι δεν καταφέρεται να τα βρείτε σας εύχομαι ότι το καλύτερο και καλή συνέχεια αν και θα είναι κρίμα .
Συνηθως προσπαθω να ειμαι διπλωματικος και να προσπαθω να ηρεμησω το κλιμα και τις σχεσεις μεταξυ μελων, αλλα nikon και psx3 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να κανω κατι τετοιο για εσας, ειλικρινα δεν ξερω τι σας επιασε και κανετε σαν 15χρονα, μεγαλοι ανθρωποι. Ο ενας λεει οτι θα φυγει απο το forum, ο αλλος παει και σβηνει posts του, λες και δεν μπορειτε να ανταλαξετε καποια pm και να ζητησετε ο ενας συγνωμη απο τον αλλον, και να προχωρησετε.
Λοιπον ευπροσδεκτοι ειστε και οι δυο, αλλα δεν προκειται να κανω την νταντα , δεν μπορω να κανω κατι αφου δεν βλεπετε οτι αυτο που κανετε και οι δυο ειναι απλα βλακωδες.
ειδα σημερα το ban που εφαγε ο γιωργος. Δεν ξερω αν ηταν τοσο σοβαρο αυτο που ειπε εγω μιλαω και με τον Γιωργο και με τον οδυσσεα και πιστευω οτι αυτο που λεω ειναι αντικειμενικο. Ο Γιωργος δεν εφαγε ban οταν το νημα ειχε καταστραφει απο ποσταρισματα δικα μου, δικα του και γενικοτερα αλλων μελων. Το οτι εφαγε τωρα ενα ban επειδη εθιξε κατι στο forum δεν μου κανει σωστο. Στην τελικη ο οδυσσεας ή ο οποιος οδυσσεας αν επαιρνε € για κατι που προσφερει δεν εχει να λεει κατι για μενα, καλα κανει!
Εγω εχω δει ανθρωπους εδω μεσα χειροτερους απο τον Γιωργο και ενας ηταν και ειναι ο fits που ολοι την ωρα spamαρει και δεν βλεπω να γινεται κατι με αυτο το θεμα παρολο που αρκετοι ανεφεραν οτι ενοχλουνται μαζι του.
Ο Γιωργος ειχε ενοχλησει πολλους και παλιοτερα αλλα δεν ειχε φαει ban τωρα ομως συγκεκριμενα δεν πειραξε κανεναν και απλα ειπε κατι για το forum και τρωει ban.
Εγω ειμαι αντιθετος. Δεν ειναι δικο μου το forum ΟΥΤΕ και λεω οτι εχω δικαιο απλα εκφερω την γνωμη μου.
ο georgios ΚΑΤ εμε προκαλεί και νευριάζει κόσμο, θα ήταν καλύτερο ενα μόνιμο ban.
Διαφωνω μαζι σου για τους εξης λογους, πρωτον δημιουργουνται εντυπωσεις για οποιον δεν ξερει το πως δουλευουμε εδω μεσα, θα το πει μια ο γιωργος, μετα θα αρχισει να το λεει και ο ενας, και μετα ο αλλος κ.ο.κ.
Δευτερον τοσο εγω οσο και τα αλλα παιδια δεν θεωρουμε καθολου μικρο πραγμα , το να δουλευουν ωρες για το forum ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ , και να ερχεται ο γιωργος και ο καθε γιωργος και να τους λεει οτι οχι μονο πληρωνονται , αλλα και οτι ο τροπος που γραφουν ειναι τετοιος ετσι ωστε να τους αποφερει και καλυτερες απολαβες.
Τριτον, δεν ειναι η πρωτη φορα που υπονοει κατι τετοιο, οτι δηλαδη και καλα προκαλουμε "τζερτζελε" για οικονομικο οφελος