Kαι εγω θα διαφωνησω.... καθολου κακη ταινια το The Fountain! Μια χαρα ηταν και με μια μαγευτικη, απιστευτη μουσικη. Ντροπη σου Desmond εχασες παρα πολλους ποντους φιλε... παρα πολλους!! :P :D :P
Kαι εγω θα διαφωνησω.... καθολου κακη ταινια το The Fountain! Μια χαρα ηταν και με μια μαγευτικη, απιστευτη μουσικη. Ντροπη σου Desmond εχασες παρα πολλους ποντους φιλε... παρα πολλους!! :P :D :P
Desmond άστους να λένε.... Μεγάλη μούφα το συντριβάνι! Επίσης ο παλαιστής τα σπασε!
Έχουμε και λέμε:
-"π"
-Requiem for a Dream
-Fountain
-Wrestler
-Black Swan
Ειλικρινά και σοβαρά, το fountain στην παραπάνω λίστα φαντάζει ως παραφωνία.Αισθητικά η λίστα δεν θα ήταν πιο ωραία έτσι?
-"π"
-Requiem for a Dream
-Wrestler
-Black Swan
Αψεγάδιαστη!
Μια φορά την έχω δει.Το μόνο που μου έχει μείνει είναι οτι όταν έβγαινα από το σινεμά έβριζα τον Βούδα!
Μου αρεσε ρε συ εξαλλου ο Αρανοφσκι ειναι απο τους αγαπημενες μου σκηνοθετες και γιατι εχει κανει ωραιες ταινιες ασχολουμενος καθε φορα με διαφορετικο χωρο.ΣΣτο "πι" με τα μαθηματικα και την δυναμη του μυαλου.Στο "Ρεκβιεμ" ασχολειται με το θεμα νεολαια/ναρκωτικα,Στο "Fountain" με την επιστημη/θρησκεια/αγαπη,στον "Παλαιστη" με τον χωρο της παλης και πως αντιμετωπιζουν οι ανθρωπο την μεση ηλικια οταν οι δυναμεις τους τους εγκαταλειπουν και στο "Black swan" ασχολειτε με το μπαλετο και τις ψυχωσεις που αποκτας για να φτασεις στην κορυφη..Επισης δεν κανει ταινια καθε χρονο οπως αλλοι σκηνοθετες απλα για να κανει αλλα κανει τρελλη ερευνα για το θεμα /χωρο που ασχολειται πριν βγαλει την ταινια..Γι αυτο εχει βγαλει μονο 5 ταινιες σε 14 χρονια!!
Αλλα αν με ρωτουσες ρε παιδι μου ποια ταινια του βαζεις τελευταια(οχι χειροτερη) απο τις 5 θα σου ελεγα τον "Παλαιστη"..Ισως επειδη δεν μπορεσα να ταυτιστω με το θεμα,παρολαυτα μου αρεσε..Αυτο εννοουσα στο ποστ μου προς τον desmond..
άσχετο με τη ροή της συζήτησής σας, πάντως απο τις παραπάνω ταινίες μόνο το "Π" (3,14) έχω δει, και μπορώ να πω ότι κ εγώ το ίδιο θα έκανα στο τέλος της ταινίας (ταυτίστηκα αρκετά με τον πρωταγωνιστή μπορώ να πω).
Καλά, για τις άλλες ταινίες, είναι προφανές ότι δεν τις έχω δει.......όσοι με γνωρίζουν ή με έχουν καταλάβει, δεν είναι της προτιμήσεώς μου. Καν.
@volyros.Η πάλη και το μπαλέτο είναι απλά το setting, όχι το θέμα.
^^Συμφωνω απολυτα. Το θεμα μπορει να ειναι παντελως ασχετο απο το setting. Εκει φαινεται και η "μαστορια" του σκηνοθετη πολλες φορες.
Τεράστια ταινία το Fountain.
Πανέμορφο soundtrack.
Οι πιο μέτριες του δουλειες για μένα είναι παλαιστης και μαύρος κύκνος, αλλα και πάλι δε παυουν να είναι αρκετα καλες σαν ταινίες.
εχετε δικιο σε πολλα για τον αρανοφσκι αλλα στα περισσοτερα εργα του (σχεδον σε ολα)ειναι ακραιος και υπερβολικος
Ίσως γιατί έγινε σκηνοθέτης εξαιτίας του Tokyo Fist (:a014:) από τον Shinya Tsukamoto (:respect7:), όπως επίσης είναι μεγάλος fan του David Cronenberg (:a023:).Επιρροές από τους δύο παραπάνω σκηνοθέτες μπορούμε να βρούμε σε όλες τις ταινίες του Aronofsky (το fountain δεν το θυμάμαι/το έχω διαγράψει από την μνήμη μου).Πάντως οι όποιες "ακρότητες" και "υπερβολές" στις δουλειές του δεν είναι κινηματογραφικά δοσμένες προς τέρψιν ενός φθηνού εντυπωσιασμού, αλλά αποτυπώνονται ρεαλιστικά στα πλαίσια της πολυπλοκότητας της ανθρώπινης ύπαρξης.
Τι ειπε ο θεος!!!:a010bg:Μου θυμισες τον τυπο που παρουσιαζει τις ταινιες στο mad!!
Οσο για το setting το ξερω ρε συ αφου εγραψα οτι ασχολειτε με θεματα απο διαφορετικο ΧΩΡΟ εννοωντας οτι "εισαγει"τα θεματα του σε διαφορετικο χωρο/setting οπως τον χωρο των μαθηματικων,της παλης,του μπαλετου κ.τ.λ.Το ιδιο λεμε αλλα το εγραψα λιγο ατσουμπαλα πριν!!
Παντως νομιζω οτι ολοι συμφωνουμε οτι στο Fountain ο Clint Mansel εγραψε παλι!
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=jZW4PCaxGS8"]The Fountain Soundtrack - 10 Together We Will Live Forever - YouTube[/ame]
Για μενα ο aronofsky εφτιαξε δυο αριστουργηματα, Π, requiem for a dream, αλλα μετα καπου το εχασε, οχι οτι οι επομενες ταινιες του ηταν κακες, απλα δεν ηταν στο ιδιο επιπεδο με αυτες που προανεφερα.
προσωπικα το requiem for a dream ειναι οτι καλυτερο εχει παρουσιασει ο σκηνοθετης κ μια απο τις καλυτερες ταινιες που εχω δει.....συμφωνοντας με τον slay, τα υπολοιπα ειναι καλα αλλα δεν μπορω να πω οτι μπορουν να συγκριθουν με το ρεκβιεμ....
υ.υ το συντριβανι δεν το εχω δει....
Μονο το Π δεν εχω δει αλλα και γω νομιζω οτι το Requiem ειναι η καλυτερη ταινια του!
[YOUTUBE]ahS422CdZBw[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]7VdONYkKFmQ[/YOUTUBE]
ελπιζω το immortals να ειμαι τοσο καλο οσο και οι 300
Ωραιο το trailer του Immortals αν και το τελος ειναι copy-paste απο ΤΡΟΜΕΡΟ trailer του Skyrim...Οσοι το εχουν δει, καταλαβενουν τι εννοω.