Οκ, σαφές. Το ερώτημα όμως είναι που αλάζουμε τι? Π.Χ. το αυτοκίνητο υπερστρέφει κατά την έξοδο της (κλειστής) στροφής ακόμα και με μέτριο γκάζι. Τι κάνουμε? Πειράζουμε το διαφορικό την ολική ευαισθησία ή την ευιασθησία της επιτάχυνσης? Θα αλλάξουμε πρώτα το διαφορικό ή θα επεμβούμε περισσότερο στην ανάρτηση μαλακώνοντας τα ελατήρια (ή την πίσω αντιστεπτική)? Και αν πειράξουμε τα ελατήρια αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε και ανάλογες ρυθμίσεις και στους αποσβεστήρες, ελληνιστί αμορτισέρ?
Ιχααααααα!!! Τριακόσιες+ παραμέτροι οι οποίες αλληλοεξαρτούνται και αλληλοεπηρεάζονται, πως βγάζετε άκρη???
Από κάποια βάση δεν πρέπει να ξεκινήσουμε?
Συγγνώμη που σας πρήζω, αλλά εχω αναφέρει ήδη στο introduction ποστ μου ότι με ενδιαφέρει
και να μάθω, όχι τίποτε άλλο αλλά ασχολούμαι τόσα χρόνια με το άθλημα (GT) και ακόμα θεωρώ ότι δεν έχω καταλάβει τίποτα από τα "μηχανικά" κομμάτια του παιγνιδιού και επειδή είμαι ξεροκέφαλος και πεισματάρης με εκνευρίζει το γεγονός αυτό.
:thanks: που με διαβάσατε και πάλι... Είπαμε μπορεί να με λένε Sticky Bandit αλλά κατα βάθος είμαι
http://bluebuddies.com/gallery/Color...uchy_Smurf.jpg