γινετε να ρυθμισω το speedfan να δουλευει συνεχεια αλλα στο πιο χαμηλο?
Printable View
γινετε να ρυθμισω το speedfan να δουλευει συνεχεια αλλα στο πιο χαμηλο?
απο τη μερα που εβαλα win 7, εχω το εξης θεμα με τον ηχο. οταν ακουω μουσικη, ειτε απο αρχειο ειτε απο το youtube, ο ηχος ακουγεται με ψιλοδιακοπες, σαν να τρεμοπαιζει.
καρτα ηχου εχω μια sound blaster audigy se και ηχεια τα g51 της logitech.
εβαλα drivers στην καρτα ηχου αλλα τζιφος.
να φταιει η καρτα ή τα ηχεια? δυστηχως δεν εχω αλλα για να δοκιμασω.
ναι εχω. με αυτην παιζει κανονικα.
οταν τα δουλευω με την sound blaster ομως, γιατι ο ηχος χαλαει? drivers εχω βαλει τελευταιους και την δουλευω απενεργοποιω την μαμα.
ναι. εχω δοκιμασει κ με το windows update.
παλιότερα υπήρχε μια ρύθμιση των windows στις κάρτες ήχου που είχε σχέση με το hardware acceleration.αν υπάρχει και στο δικό σου παίξε με το ποτενσιόμετρο από off έως full.
επίσης δες το output της κάρτας να γράφει 16bit 44,1 khz είναι το κλασικό CD format που είναι το πιο συμβατό.
αν δεν κάνεις τίποτα με τα παραπάνω και έχεις χρόνο και όρεξη θα πρέπει να ξηλώσεις ότι έχει σχέση με driver της κάρτας και να τα ξαναβάλεις απ'την αρχή.
όχι με απλό uninstall αλλά με κάποιο εξωτερικό uninstaller (π.χ. το Revo κάνει αυτή την δουλειά) και να δοκιμάσεις πάλι με το windows update και αν δεν παίξει,με τον driver της Creative.
για πιο εύκολα θα μπορούσες να δοκιμάσεις την κάρτα σε άλλο pc για να σιγουρέψεις ότι είναι θέμα software
καταρχην σε ευχαριστω για το χρονο σου.
στο θεμα μας τωρα. εσβυσα τους drivers και αφησα να τους περασει το windows update. τζιφος. το θεμα ειναι πως μεασα απο το add remove programs, δεν τους βρισκω για να τους αφαιρεσω και να δοκιμασω αυτους της creative.
επισης, το κεντρικο ηχειο δεν παιζει, ουτε τα 2 πισω. τα εχω με τη μαμα καρτα, παρολο που ειναι 7.1
edit. κατεβασα drivers κ παιζουν
οχι. κανει διακοπες ακομα. μαλον θα τα αφησω με τη μαμα καρτα.
+ρεπ για το χρονο σου.
συνδεσε ο αδερφος μου τον υπολογιστη του σε μια 32" lg. η συνδεση εγινε μεσω hdmi. η αναλυση που εχει βαλει ειναι η μεγιστη (1920 x 1080). παρολα αυτα ομως, η εικονα απο το Pc δεν καλυπτει ολη την οθονη, παρα ενα μερος της.
η αναλυση της τηλεορασης ειναι 1920*1080 και της καρτα για συνδεση με hdmi ειναι 1920*1200 (ATI hd5450)
περιμενε, εχεις βαλει να στελνει 1920x1080 ή 1920x1200?? αν εχεις κανει το δευτερο αλλαξε το και βαλ'το να τρεχει σε 1080. η αναλυση 1200 ειναι για pc monitors και οχι για τηλεορασεις. το aspect ratio ειναι 16:10 αντι για 16:9 που ειναι οι τηλεορασεις (ειναι πιο 'τετραφωνη' η εικονα σε σχεση με το 16:9).
Εχω ενα πολυ παλιο PC, συνδεδεμενο μεσω USB στο router, απο το οποιο συχνα ομως χανεται η συνδεση, αλλα εξακολουθω να ειμαι στο Internet (το laptop παραμενει συνδεδεμενο ενσυρματα). Συγκεκριμενα, τις τελευταιες μερες ενω κατεβαζω απο torrent και ενω το εχω να κατεβαζει με ανωτερη ταχυτητα 300, γιατι πιο πανω πεφτει η συνδεση, καθε 3% περιπου μηδενιζεται η ταχυτητα, δειγμα του οτι χανει επαφη με το router αλλα μετα απο καθε βγαλσιμο-βαλσιμο του usb απο το router συνδεεται και παλι κανονικα σχεδον αμεσως. Γνωριζει κανεις μηπως πιο ειναι το προβλημα?
Αυτο εχω σκοπο να κανω με το καλο.. σε ευχαριστω πολυ παντως..
Επιασε φιλε. Να ΄σαι καλα!
Ναι αρκετες φορες ειναι και το pc και το laptop, το εχω παρατηρησει κυριως με torrent, αν και μερικες φορες χανεται η συνδεση με το router χωρις να κατεβαζω κατι. Δοκιμασα χτες και αλλαξα θυρα USB και πηγαινε κανονικα, σημερα ομως παλι με πεταξε 3 φορες απο την ιδια θυρα ενω κατεβαζω torrent και τωρα το αλλαξα απο τη μια στην αλλη και δουλευει καλυτερα. Αν ειχε προβλημα το καλωδιο δε θα ηταν πιο μονιμο? Νομιζω οτι παιζει θεμαμε υπερφορτωση στις θυρες USB γιατι παντα ειχε τετοιο θεμα.