όντως λάθος ημερομηνία αλλα έκανα λάθος την ημερομηνία παραλαβής και όχι παραγγελείας
όντως λάθος ημερομηνία αλλα έκανα λάθος την ημερομηνία παραλαβής και όχι παραγγελείας
Παιδιά πήγα να κάνω account στο Shopto.net και δεν έχει ασφαλή σύνδεση (https) οποτε μεγάλη προσοχή. Εγω δεν πρόκειται να αγοράσω τίποτα από εκεί...
to antitheto malista tha elega einai poli prosextikoi ,exo akousei ta kalitera logia gia to sigkekrimeno magazi apo gnostous mou stin agglia , tin webuy tis peiraios den mou tin dextikane mou zitasane karta me 3d secure kodiko , apo oti ematha tin pre paid tis eyrobank tin dexetai , pantos exei olokliro forum kai epikoinonia
den exo dei allo magazi me tetoia organosi
Παντος το PLAY εχει χαλασει παρα πολυ. Τα εχω παρει κρανιο γιατι εχουν γινει υποτιθεται shipped 4 παιχνιδια στις 6/11 και ακομα περιμενω. Ουτε με ταμα δε με ξαναβλεπουν.
ακριβως ετσι....
και μενα μάγκες το grand theft auto το παραγγειλα 17/10 εγινε shipped 7/11 μεχρι σήμερα τιποτα ..:(
Να πω τον πονο μου και εγω ! Εχω παραγγηλει καμια 20αρια παιχνιδια απο το play.com εδω και 1 χρονο ! Ολα εχουν ερθει κανονικα στα χερια μου αλλα το μικροτερο διαστημα που εκανε ειναι 20 μερες ενω 1-2 παιχνιδια καμια 34 μερες !! (οι χρονοι ειναι απο την στιγμη που εγιναν shipped !! ειμαι στο κεντρο θεσσαλονικης ! Τι να φταιει αραγε ??
Συμπεριέλαβα στον οδηγό τα συχνά παράπονα από το Play. Είναι κρίμα κάποιος που θα αποφασίσει να κάνεις χριστουγεννιάτικες αγορές του από 'κει, να μείνει με άδεια κάλτσα στο τζάκι...
Θα ήθελα να ρωτήσω για όσους παίρνουν παιχνίδι από το Play για το πόσο ακέραια είναι και τα κουτιά των παιχνιδιών. Τίποτα σπασίματα στο πλαστικό;
ego pantos(meno agglia vevea),se 3-5 meres to xo oti parageilo.kai ta koutia einai apolitos athikta kai sfragismena
Εδώ και 6 μήνες αγόραζα ΜΟΝΟ από το play.com, με κλειστά τα μάτια θα έλεγα, μη ψάχνοντας και πολύ τα άλλα internetoμαγαζα μιας και οι τιμές του σε σχεση με την Ελληνική αγορά ήταν η μέρα με τη νύχτα. Οτι και να είχα παραγγείλει το είχα στα χέρια μου σε 5-8 μέρες. Από τις αρχές Οκτωβρίου όμως το play άρχισε να κάνει "νερά".
1) έχω παραγγείλει το Assassin's Creed στις 21/10 στα 25,5 euro και ενώ ήταν στο site in stock κάνει 3 μέρες να το κάνουν shipped γεγονός που σημαίνει ότι ήταν out of stock, καθώς μετά από 3 μέρες αυτομάτως ρίχνει και την τιμή του στα 13,99 χωρίς βέβαια να μου μειώσουν την τιμή. Το παιχνίδι ακόμα δεν το έχω πάρει στα χέρια μου μετά από 1 μήνα. Αν δεν έρθει και αύριο ζητάω refund.
2) μόλις χθές παρέλαβα το LBP μετά από 16 μέρες αναμονής εννώ το είχα προ-παραγγείλει από αρχες Σεπτεμβρίου στην τιμή των 56 euro και πριν προλάβω να το πάρω στα χέρια μου ρίχνει την τιμή στα 42 euro και εξακολουθεί να δίνει το ίδιο δώρο με αυτό των προ-παραγγελιών.
3) το ίδιο με το MotorStorm PR, το περιμένω από τις 6/11 έχοντας το κάνει και αυτό προ-παραγγελία, χωρίς να είμαι σίγουρος ακόμα και αν θα έχει σαν δώρο την μπλούζα που δίναν με τις προ-παραγγελίες καθώς στο order status μου δεν το αναφέρει πουθενά.
Παρόλο που δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις συσκευασίες του play δεν θα το επιλέξω ξανά για αγορά, εκτός και αν ακούσω ότι ξανα-έστρωσε εγκυημένα.
Ας είναι καλά το blahdvd και το vgp.ca που και ανταγωνιστικότατες τιμές έχουν και είναι ταχύτατοι σε σχέση με το play, ιδίως το blah που σε 4 παραγγελίες μου δεν έχει κάνει πάνω από 3 μέρες!
Φίλε το Play θέλει 21 μέρες για να σου ξαναστείλει κάτι άρα έπρεπε ήδη να έχεις ζητήσει άλλο. Το Blah το δοκίμασα πρώτη φορά πέρυσι το Μάρτιο όταν λίγοι είχαν πάρει από εκεί και επειδή έμεινα πολύ ευχαριστημένος πάντα το κοιτάζω όταν θέλω κάτι και έτσι όπως έχουν γίνει τα πράματα με το Play για μένα θα είναι η πρώτη επιλογή. Μόνο σε προσφορές θα με βλέπει το Play και μόνο αν δεν βιάζομαι. Εννοείται πως για τα Χριστούγεννα θα προτιμήσω το Blah και το VGP για τις αγορές μου…
Απο τα 20 που εχω παραγγειλει συνολικα μον ενα ειχε σπασμενο κουτι !!
Και εγω μ'αυτα που διαβαζω και ακουω το play το βαζω black list !!
Να σημειώσω ότι αυτό με το σπασμένο κουτί το ρωτάω γιατί και μένα ήρθε ένα blu-ray (ολοκαίνουργιο, από pre-order ήταν) με σπασμένο κουτί, ενώ ένα μουσικό cd που πήρα πέρυσι είχε μια ρωγμή στο κουτί από έξω.
Έχω παραγγείλει 7 παιχνίδια και 4 BluRay από το play. Άργησε μόνο το τελευταίο (Fifa) όπως έχουν αργήσει και σε όλους άλλωστε το τελευταίο διάστημα (έκανε 12 εργάσιμες). Όλα έχουν έρθει σε άψογη κατάσταση. Κανένα παράπονο γενικότερα αρκεί να μην παραμείνουν έτσι οι χρόνοι παράδοσης. Για προσφορές νομίζω ότι είναι top ακόμα και αν αργεί (θα περίμενα 3-4 μήνες για να πάρω το Fifa 09 28 Euros από κάπου αλλού...).
Από blahdvd έχω κάνει μια παραγγελία και έκανε 2 εργάσιμες (!!!). Πρώτη επιλογή για νέες κυκλοφορίες, όπως επίσης και για κάποιες πολύ καλές τιμές που έχει σε παλιότερους τίτλους του ps3 (clearance κομμάτι).
gia opoion ton endiaferei to lbp....brhka ayto
http://www.simplygames.com/info/16571
den to exo dokimasei.......alla den nomizo na paizei prob......exo kanei agores apo diafora ''agnosta'' eshops k pote den eixa problhma.....an me endiefere to game tha to agoraza apo ekei pantos.......
off topic
enas kalos elegxos gia na diapistonoyme poia e shops ontos yparxoyn k den einai maimoydies einai http://www.ukdata.com/ exei oles tis apishmes agglikes epixeirhseis me ta xarakthristika toys ktl