καλησπέρα παιδιά. καινούργιος στο PS4 αλλά και στο forum.
θα ήθελα μια πληροφορία. θέλω να αγοράσω το uncharted 4 από Amazon.
θα έχει διαφορά σε σχέση με το αν αγοράσω από Ελλάδα? υποτίτλους κτλ ??
ευχαριστώ
Printable View
καλησπέρα παιδιά. καινούργιος στο PS4 αλλά και στο forum.
θα ήθελα μια πληροφορία. θέλω να αγοράσω το uncharted 4 από Amazon.
θα έχει διαφορά σε σχέση με το αν αγοράσω από Ελλάδα? υποτίτλους κτλ ??
ευχαριστώ
Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις. Φαντάζομαι θα πρέπει να πάρεις την EU για να έχει Ελληνικά.
ευχαριστω φιλε . επειδη η τιμη στο amazon που κοιταξα σε σχεση με τα 70 που ζητνε εδω ειναι πολυ καλη.
τωρα καποιο αλλο site μπορει να εχει και καλυτερες αλλα σαν καινουργιος τωρα τα ανακαλυπτω
Νομίζω πλέον υπάρχουν όλες οι γλώσσες μέσα. Οπότε από όπου και να το πάρεις θα έχεις ελληνικούς υπότιτλους...
Ρε φιλε, ειλικρινα δηλαδη.....εχει κυκλοφορησει/πουληθει τοσο uncharted 4 στην χωρα, που βαρεια με ενα 35αρι το βρισκεις απο αλλο παιδι μεταχειρισμενο (μη σου πω 30αρι)
Στο FB εχω βαρεθει να βλεπω αγγελιες στα αντιστοιχα site.
Τωρα αν εχεις την αναγκη να "σκισεις την ζελατινα"....πάσο....
Η Libertalia edition με τη φιγούρα στα Seven Πέτρου Ράλλη που έχω ρωτήσει κοστίζει 80 ευρώ. Αν σε ενδιαφέρει δηλαδή.
Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"ROOKIE" οπως ειπα ειμαι καινουργιος σε ολο αυτο. μεχρι τωρα μονο ΦΙΦΑ και ΠΡΟ .
αλλα αποφασισα τωρα να εκμεταλλευτω ολες τις δυνατοτητες του νεου μηχανηματος.
τωρα για παιχνιδι απο χερι δεν εχεις αδικο αλλα μου ερχεται καπως.
απο site το βρισκεις 40-50 . απο μαγαζι 70+
https://www.skroutz.gr/s/7365721/Unc...s-End-PS4.html
Βρες ένα κοντινό σου μαγαζί και αγόρασε σε λογικές τιμές αντί να πληρώνεις κερατιάτικα στο public / plaisio κτλ.
Γεια σας και από μένα. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Μιας και είμαι παλιός κάτοχος ps2, συνέχισα με pc και laptop, θα ήθελα να μου πείτε αν βγάζει κάποιο παιχνίδι για ps4 σαν το command&conquer, σαν το generals, σαν το age of empires, η κάτι παρόμοιο, μιας και Μαρτσούκα κυρίως τέτοια. Βάση,στρατηγικής,εξέλιξη.
Ευαχαριστω εκ των προτέρων,Μανος!
Strategy και κονσόλα φίλε μου για μένα όχι. Μονόδρομος σε αυτά τα παιχνίδια το PC
LOL
Attachment 9512
Αγόρασα από zavvi το doom στα 17€, στην ίδια τιμή ειχε και το fallout 4. Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρα λινκ, αλλά μπορείτε να βρείτε πολύ εύκολα αν μπείτε στο zavvi.
Sent from my iPad using Tapatalk
Και εγώ πήρα από Zavvi το Rise of Tomb Raider το έχει 39 ευρώ με δωρεάν μεταφορικά. Τόσο βγαίνει και στο Game.co.uk
Για τους φίλους των collector's όπως εγώ, ρίξτε μια ματιά στο store της Ubi σήμερα, έχει κάποιες καλές εκδόσεις και φιγούρες σε καλές τιμές, όπως π.χ. AC Syndicate Big Ben στα 51 ευρώ.
http://store.ubi.com/eu/blackfriday