ειναι ενεργοποιημενη καρτα στο paypal γι'αυτο κ δειχνει το υπολοιπο.
Printable View
ειναι ενεργοποιημενη καρτα στο paypal γι'αυτο κ δειχνει το υπολοιπο.
τι να σου πω,απλα δε ξανακανω αγορα μεσω paypal.
Κοίτα μήπως χρεώνεται όταν κοιτάς υπόλοιπο.
Σε μερικές καρτες προπληρωμενες χρεώνει τα πάντα.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
την ακυρωσα απο το paypal κ ησυχασα.
Κάντε ένα λογαριασμό σε τράπεζα για αγορες ίντερνετ και βγαλτε μια χρεωστικη να βρείτε την υγεία σας.
Και πλέον που υπάρχουν πολλά ΑΤΜ που βάζεις τα χρήματα και αμέσως μπαίνουν στο λογαριασμό σου δεν χρειάζεται να περιμένεις καν στο ταμείο.
Πόσες φορές έχω πάει 12 και 1 το βράδυ να κάνω κατάθεση ώστε να προλάβω κάποια προσφορά που βρήκα.. :P
Εντάξει τα παραλες χαχαχα εγω πάντα εχω κατι λεφτά μεσα γιατί πολλές φορές ψωνιζω και απο σούπερ μάρκετ οταν δεν κραταω χρήματα πάνω μου (την κάρτα την εχω 99% πανω μου πάντα με το κινητο).
την προπληρωμενη για αγορες στο ιντερνετ την εχω κ μονο.τη φορτωνω οποτε θελω εγω μεσω e-banking.
Παντα κατι κρατανε απο της συναλλαγές, με την χρεωστικη τίποτα δεν χρεώνεται έξτρα.
Εμένα με χρεωνει 30 λεπτά το μήνα μονο γιατί εχω βαλει ενημέρωση μέσω email για της συναλλαγές .
οντως εχεις δικιο,κρατανε 1 ευρω!
Ενα ευρώ πλάκα μας κάνουν με τόσες συναλλαγές που εχω κάνει το τελευταίο διάστημα θα ειχα πάρει ενα παιχνίδι μείον αν ειχα προπληρωμενη.
έκανα μια αγορά μιας 500hkd, άριστη αγορά όπως πάντα
έψαχνα να βρω πιο φθηνά από τα 50 ευρώ την 500hkd και δεν βρήκα, η καλύτερη τιμή της αγοράς πιστεύω
ευχαριστώ!
:)
Όταν ψάχνεις από εξωτερικό για ψηφιακούς κωδικούς PSN να υπολογίζεις ότι όλοι χρεώνουν και 1-2 ευρώ κατά την αγορά για το paypal
σε αντίθεση με το maxplay.gr που όποια τιμή βλέπεις, αυτή πληρώνεις.
Εχω αγοράσει σχεδόν από παντού και για όλα τα region πριν δημιουργηθεί το maxplay.gr και γνωρίζω από πρώτο χέρι.
ρε σεις εχουμε κανα νεο για το ποτε θα γινουν διαθεσιμες παλι ελληνικες prepaid psn cards, δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι εχουν εξαφανιστει απο την αγορα και ηθελα να παρω το νεο pes ψηφιακο για να το μοιραστω με εναν φιλο μου.
υπαρχει τροπος να βαλω πορους στο psn χωρις πιστωτικη?
Maxplay ξέρουμε και αν μέσα στην βδομάδα θα φέρεις και prepaid US cards? Πλησιάζει η release date για κανα δυο πολυαναμενόμενους αθλητικούς τίτλους και θα θέλαμε τις 50άρες. Χτες είχες αλλά έλεγα να μην πάρω ακόμα και σήμερα είδα ότι είναι out of stock.
Καλησπερα παιδια ξερουμε αν ανοιξε το maxplay για paysafe της Ελλαδας?
Τι αν άνοιξε, γιατί είχε κλείσει;
Το paysafe ειχε κλείσει για Ελλάδα(δλδ δεν έβγαζε καινούργια), τώρα λειτουργεί κανονικά;)
Μην κάνει το λάθος και πάρει κάποιος paysafe απο οτι διάβασα δεν λειτουργεί σε πολλά site και αν τους ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω που δεν κανεις δουλειά, σου κρατανε μέρος τον χρημάτων (άκουσα στα 50 ευρω σου δίνουν 40 πισω).
Μεγάλη μαλακια αυτό;)