paidia na kano mia afeli erotisi?pos mazeueste kai pezete akrivos giati tha me endiefere kai mena.mexri stigmis pantos pou paizo online me agnostous den eixa provlima me to xrono.den ksero vevea an auto pou leo einai asxeto alla...
Printable View
paidia na kano mia afeli erotisi?pos mazeueste kai pezete akrivos giati tha me endiefere kai mena.mexri stigmis pantos pou paizo online me agnostous den eixa provlima me to xrono.den ksero vevea an auto pou leo einai asxeto alla...
...αρκει φυσικα να ειναι αναδρομος ο Ερμης, η Σεληνη κατα 57.3% πληρης, να μην κλαιει στα καναλια η Βροχοπουλου, το joypad να κοιταει ανατολικα και το PS3 σε θερμοκρασια περιβαλλοντος. λολ
Σας γραφω για να μοιραστω το δραμα μου...
Εκει που εφτασα το lvl 55 για να κανω prestige mode, παταω το κουμπι και με παει lvl 1 σαν να ξεκινησα το παιχνιδι πρωτη φορα. Ουτε το ωραιο σημα, τπτ. Το περιεργο ειναι οτι εχω ολα τα οπλα και ολα τα challenges. Περιεργα πραματα λεμε!!!
Xaxaxaxaxaxa !!!!!!
Μάλλον θα είναι ένα από τα προβλήματα που δημιούργησε αυτό το μοναδικό event που μόνο σε καλό δε μας βγήκε...Εκτός βέβαια από το Νάσο που ανεβαίνει τα lv σαν στραγάλια (:s καταλάβατε τελοσπάντων τι θέλω να πω...:D). Εγώ σήμερα να ξέρετε θα μπω από τις 21.00 και έχω άγριες διαθέσεις :).
εγω αργα το βραδι!
Συμπολεμιστες καλησπερα!!! Αυτο που θα πω εχει ξαναγραφτει νομιζω αλλα μαλλον ξεχαστηκε. Απο χθες με το διπλο χρ εχει γινει της τρελης και μαζευομαστε πολλα ατομα, ευχαριστο απο τη μια, αλλα μπερδευομαστε απο την αλλη... Προτεινω αν ειμαστε πανω απο 8 ατομα να μοιραζομαστε σε 2 party ωστε να παιζουμε πιο ανετα...
Εδω δεν μπορουμε να μαζευτουμε σε ενα παρτυ, θα μαζευτουμε σε δυο? Και πες οτι δημιουργουνται 2 ομαδες..πως 8α βρει server να παιξουμε μεταξυ μας? Αλλιως αν εννοεις private match γινεται αλλα ειναι ξενερωτα καθως δεν παιρνεις xp.
Το πρόβλημα με τα invites δημηουργείτε ΜΟΝΟ όταν αυτός που κάνει το invite , είναι ήδη μέσα σε παιχνίδι.
Αν βρίσκεται στο lobby λειτουργεί μια χαρά.
Στην άλλη περίπτωση, συνήθως βγαίνει το μήνυμα sever is full.
re pedia xeri kanis pos tha paro to challenge ''goodbye'', apo pou na pidixo?
pia pista exi psila ktiria opou boris na anebis ke na foydaris?
1 λυση) Πηγαινε στην πιστα με το ελικοπτερο. Ανεβα σε ενα ψηλο κτηριο στην ταρατσα, κανε τον ραμπο και bye bye..
2 λυση) πηγαινε στην πιστα οπου εκτοξευουν τα missiles. Ειναι μια με κατι καταπακτες που καπνιζουν. Πηδα μεσα σε μια και συγχαρητηρια...
3 λυση) Πηγαινε στην πιστα που δειχνει ενα σπιτι μεσα σε ενα λιβαδι. Ψαξε για ενα πηγαδι, πηδα μεσα και καλο δρομο...
η πρώτη λύση μάλλων:Ρ και εγώ εκεί έκανα τον ραμπο!!!εγώ πάντος για σήμερα δεν ξαναπαίζω!!!γ!@#$! cod πάει το ένα χειριστήριο...πρέπει να το ανοίξω να βάλω μέσα τα κουμπιά r! έλεος με αυτή την ηληθιότητα που αδιάζεις ένα γεμιστήρα σε έναν δεν ψωφά και σου ρίχνει 2 σφαίρες και είσαι κάτω!:Χ
paidia to exo kai ego tora,kala ine katapliktiko,to pio pithanon tha to xenixtiso sto cod opote ama kai opote mpite kai esis kade kai emena invite...(13lvl akoma alla aneveno...)
Δωσε μας psn id.
steve62742 file perimeno
telika de katafera na sas vro sto game,makari avrio...telikos apologismos,5ores,23lvl :)