Δεν ειπα τον Αρη για εμενα αλλα δυο χρονια οταν παιζει μαζι του στα 4ερα καθεται ο Αρουλης..η κανω λαθος?
Printable View
Kαταλαβα τι ειπες ,αλλα εγω το εθεσα αλλιως.:p
Αν κρινω απο τα τελευταια παιχνιδια μας/σας με τον Αρη,οποιονδηποτε δλδ να βαλεις να τα δει και να σου βρει ντε και καλα σε ποιον καθησε ο Αρης.Θα σου πει ΟΣΦΠ...
Θυμησου το γκολ στο Καραισκακης και τις φασεις στο Κλεανθης Β.Τπτ αλλο.
Εγω δεν πιστευω οτι ειναι παραρτημα του ΟΣΦΠ ο Αρης,αλλα αν κρινω απο αυτα τα παιχνιδια με εμας και εσας,σιγουρα δεν ειναι και δικο μας.
Χωρίς χοντρό στήσιμο ο Πάο θα είχε κερδίσει 2 φορές τον Ολυμπιακό ... μετά το Καραΐσκάκη οι γάυροι θα ήταν τελειωμένοι ψυχολογικά και οι δικοί μας το αντίθετο .
Εκτός του ότι υπάρχει περίπτωση να μην τελείωνε ο αγώνας αν είχαμε και κανά 0-2 , δεν είχε πολλές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα.
Επίσης η συμμετοχή του Προέδρου εστω και με τον πιο απλό τρόπο στην οργάνωση που βοηθούσε να κερδίζει ο ολυμπιακός αγώνες μέσο των διαιτητών είναι αρκετή για να τιμωρηθεί η ομάδα.... ήταν φίλος με τους εγκεφάλους , τους βοηθούσε όταν του το ζήταγαν και αυτοί οργάνωναν την βρόμικη δουλειά.
Και ένα ακόμα ενδιαφέρον απόσπασμα.
Quote:
Ο Αχιλλέας Μπέος τηλεφωνεί στον Θανάση Κανελλόπουλο στις 4/2/2011.
Θ: Έλα, τι έγινε;
Α: Ε τι να γίνει, είναι θυμωμένος ο Βαγγέλης.
Θ: Θυμωμένος είναι ο Βαγγέλης; Με ποιον είναι θυμωμένος; Με εσένα;
Α: Ναι, ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω; Αλλά πού τον αδίκησε; Ενα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. Ολες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε ότι είναι προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ;
Θ: Ναι.
Α: Αντί να ψάξει να βρει, να πούμε, τι γίνεται και τι δεν γίνεται, ασχολείται τώρα αν έδωσε ένα σφύριγμα, ένα φάουλ ή ένα αράουτ. Είναι κρίνεται να πούμε ένα τέτοιο;
Θ: Τι να σου πω. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα κάθε φορά που λέμε βάζουμε εκεί και μετά ξανακάνουμε αυτά. Εντάξει, συγκρίνει τώρα ας υποθέσουμε το τι έγινε την Κυριακή στο Βόλο με αυτό τώρα; Που τα κατάπιανε αυτός;
Α: Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Αλλά άντε και έτσι να ήταν θα μπορούσε ποτέ να κερδίσει ο Ολυμπιακός; Αφού δεν έπαιξε μπάλα, δεν ακούμπησε τη μπάλα. Οι άλλοι μπήκανε μέσα φανατισμένα, οι δικοί του μπήκανε χεσμένοι. Τι να πούμε τώρα. Και λέει, με πήρε και μου είπε ότι ο Νίκος, λέει, κέρναγε γλυκά όλη την ημέρα χτες, για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού και είπε, λέει, ότι εγώ είμαι το αφεντικό, εγώ, λέει, έφτιαξα τον Μάνταλο. Άκου να δεις, είναι δυνατόν τώρα τέτοια πράγματα; Ποιος να ακούσει το Νίκο;
Θ: Εντάξει, του τα είπανε. Δηλαδή, επειδή τα λέει ο Νίκος σημαίνει ότι έγιναν;
Α: Ναι. Ποιος να ακούσει το Νίκο τώρα; Στα αρ... τους να γράφουν το Νίκο. Αφού δεν είναι τίποτα, ούτε ομάδα έχει ούτε παράγοντας είναι ούτε επιρροές έχει. Εδώ έχει ξεφτιλιστεί. Τι να πω, δεν ξέρω. Πού είσαι;
Θ: Στο γραφείο είμαι, μόλις μπήκα.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/330448.html
Aπο το ποστ του blizard.
χαχαχαQuote:
Α: Ναι, ρε παιδάκι μου. Με το θέμα του Μάνταλου. Φταίω εγώ να πούμε; Έκανα μια προσπάθεια, τι να κάνω; Αλλά πού τον αδίκησε; Ενα σουτ δεν έκαναν, δεν πάτησαν περιοχή. Ολες οι εφημερίδες, οι δικοί του δημοσιογράφοι, όλοι αυτοί λένε ότι είναι προβληματισμένοι με την απόδοση της ομάδας. Και ο τελευταίος το είδε, αυτός δεν μπορεί να το δει; Τι να κάνει ο διαιτητής; Να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα; Μπορεί να το κάνει αυτό ποτέ;
Θ: Ναι.
epic..
χαχαχααα... δεν το είχα προσέξει έτσι :)
Ωραια ασε την Ριζουπολη..
Πες μου φετος τι σε εκανε να πιστευεις απο την εικονα του Παο οτι μπορουσε τιτλο?
Δεν ξερω αν μπορουσε τον τιτλο, για την εικονα της ομαδας μου τα εχω πει και την εχω κραξει περισσοτερο απο τους Ολυμπιακους εδω μεσα, αυτο που ξερω ομως ειναι οτι ο Ολυμπιακος ξεκινησε το πρωταθλημα με 12(τουλαχιστον) ποντους σιγουρους( Ολ.Βολου, Ξανθη) και στο μεταξυ μας ματς η διαφορα αντι για -4 πηγε στο -10. Υπαρχουν καποια δεδομενα που δε μπορει κανεις να αγνοησει και που σιγουρα αλλαξαν την εικονα του πρωταθληματος. Και εδω που τα λεμε, εσεις παιξατε καμια μπαλαρα φετος?...
Στις επόμενες 3 αγωνιστικές χάσατε 5 βαθμούς αν θυμάσαι ... και άλλους 3 μετά σύνολο 8 , δεν ξέρεις πόσους θα χάναμε εμείς αν είχαμε σωστή ψυχολογία.
(βέβαια θα μου πεις ότι τους 5 από τους 8 επίτηδες τους δώσατε, αλλά σε κάθε περίπτωση θα ήταν πολύ διαφορετική η ψυχολογία της ομάδας σας και θα έχανε αρκετούς)
Και μην αναφέρεις ότι δεν πήραμε αποτέλεσμα στην ριζουπολη ή στο Καραισκάκη όταν έχουμε τέτοια εξόφθαλμα πράγματα ... πολλά αλλάζουν σε ένα παιχνίδι όταν δεν είναι στημένο και γενικά σε ένα πρωτάθλημα.
Γιατι λες σιγουρους ποντους{12} τον Ολυμπιακος Βολου και την Ξανθη?
Υπηρχε περιπτωση αυτες οι δυο ομαδες να κερδισουν στην εδρα μου ασχετος με φιλιες και κλικες?Η Ξανθη μεχρι και τα μεσα του δευτερου γυρου ηταν με το ενα ποδι στην Β κατηγορια γιατι να μην κερδιζα και εκει?
Αν μπορουσε μια ομαδα να μου κοψει βαθμους θα ηταν ο Βολος στο εκτος εδρα αλλα οχι και η Ξανθη..
Και βεβαια ΔΕΝ παιξαμε καμια μπαλαρα αλλα ακομα και στο χαμηλοτερο επιπεδο ειμασταν ενα κλικ καλυτεροι απο ολους.
Δηλαδη ειστε ομαδα τις ψυχολογιας...?
Γιατι εγω ξερω οτι η μεγαλες ομαδες παιζουν με την τιμη τους και το ονομα τους και ΟΧΙ για ψυχολογικους λογους..
Τελικα μπορει ο γιος παραγοντα που κερδισε 13εκ στο Ξανθη-ΠΑΟ να μην ειναι ο Δημητρακης...
Για πες ποιος ειναι..?
Γιατι ολοι μιλανε για αυτον?
Για τον γιο του Ψωμιαδη λενε
Κοιτα να δεις που για καποιον λογο μονο εκει δεν πηγε το μυαλο μας(τουλαχιστον το δικο μου πηγε καρφι σε Δημητρακη:p)
Που το διαβασες Κωστα?
Mου το ειπε γνωστος μου, το ακουσε να το λενε στο ραδιοφωνο. Συγκεκριμενα, γιος μεγαλοπαραγοντα απο αυτους που κατηγορουνται.
Το τι ισχυει τελικα θα το δουμε τις επομενες ημερες
:a045::a045:Quote:
ΛΟΥΚΑΣ: Έχε υπόψη σου αυτά δεν έχουν γίνει ούτε επί Κοκαλιάρη.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ναι, ναι, ναι. Ποιος ήταν ο επόπτης απέναντι;
ΛΟΥΚΑΣ: Για ντροπή μιλάμε τώρα σου λέω.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ποιος είναι απέναντι ο επόπτης;
ΛΟΥΚΑΣ: Δεν ξέρω, ένας ο Σαραϊδάρης, ο άλλος... για κάτσε και σε παίρνω πάλι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ο Τρύφωνας είναι.
ΛΟΥΚΑΣ: Ο Τρύφων απ' τη Κέρκυρα ε;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ναι. Τρομερά σου λέω πράγματα.
ΛΟΥΚΑΣ: Καθαρό γκολ είναι αυτό ξέρεις, ε;
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ε, βέβαια ρε συ. Τι συζητάμε τώρα;
ΛΟΥΚΑΣ: Εντάξει τι να κάνουμε. Βολεύει τον Πανιώνιο αυτό έχε υπόψιν σου.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Δεν το συζητάω αυτό. Και να δουλεύει και το μαγαζί του Χάρη, πες του Χάρη. (γέλια)
ΛΟΥΚΑΣ: Ναι, ναι, να δεις τι μας λέει εδώ γ.... τα.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Τι;
ΛΟΥΚΑΣ: Γ... τα σου λέω. Άντε τα λέμε.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Και το γκολ του Τσιμπούρη είναι οφσάιντ να ξέρεις.
ΛΟΥΚΑΣ: Ε, βέβαια ρε οφσάιντ είναι και δεν υπάρχει και πέναλτι στο άλλο, είχε κάνει χέρι ο Τοροσίδης. Και χέρι χέρι ο Τοροσίδης και το γκολ του Κατσουράνη καθαρό.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ναι ρε Αχιλλέα, εδώ βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει την φανέλα και δεν του λέει τίποτα ρε μ....α.
ΛΟΥΚΑΣ: Είναι μ...ς ο τέτοιος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Τι συζητάμε τώρα δηλαδή; Μιλάμε δεν έχουν γίνει επί Κοκαλιάρη σου λέω αυτά τα πράγματα.
ΛΟΥΚΑΣ: Μ....ς, μ....ς τέλος πάντων.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Τέλος πάντων. Εμάς μας συμφέρει όπως λες.
ΛΟΥΚΑΣ: Ε, ναι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Αλλά είναι να αηδιάζεις δηλαδή.
ΛΟΥΚΑΣ: Γ.... τα. Θα 'χει πρόβλημα ο άλλος να ξέρεις.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Ποιος;
ΛΟΥΚΑΣ: Ο Σοφοκλής, όπως πάει.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ: Πως να μην έχει πρόβλημα ρε συ; Είναι κατάσταση αυτή τώρα δηλαδή; Εξήγησέ το μου.
ΛΟΥΚΑΣ: Θα δούμε εντάξει, θα τα πούμε άντε.
Ασε τι λέμε, πραγματικά ξέρεις ότι πολύ μεγάλο μέρος της απόδοσης είναι ψυχολογία... πχ η ομάδα σου απλά και μόνο επειδή ξέρει ότι έχει τους διαιτητές μαζί της και θα βοηθήσουν αν χρειαστεί παλεύει περισσότερο... να μπει έστω περιοχή , και πολύ συχνά τα καταφέρνει ακόμα και χωρίς βοήθεια. Αντίθετα στην Ευρώπη όταν πιστεύουν ότι πάνε με τις δυνάμεις τους μόνο καταρρέουν συνήθως και παίζουν χειρότερα από όσο μπορούν .
Με τις μικρότερες ομάδες κυρίως που απλά θέλει να το παλέψεις ,αλλιώς θα έπαιζε ο Παναθηναϊκός μετά την νίκη στο Καραΐσκάκη που θα κυνηγούσε και κάτι και φυσικά αλλιώς έπαιξε μετά όσα έγιναν.