Για μια μέρα διακοπή, οχι.... παλιά μας είχε ταλαιπωρήσει για μήνες γί'αυτό έδωσε ;)
Printable View
Για μια μέρα διακοπή, οχι.... παλιά μας είχε ταλαιπωρήσει για μήνες γί'αυτό έδωσε ;)
OK, όχι και μήνες. Για 24 μέρες έμεινε εκτός συνολικά.
Επίσης, αυτό ήταν ένα DDoS attack όπου λόγω εσκεμμένα μεγάλου φόρτου οι σέρβερς αδυνατούσαν να εκτελέσουν τις συνδέσεις που ζητούσαν οι νόμιμοι χρήστες. Τότε υπήρξε παραβίαςη τους και διαρροή προσωπικών δεδομένων που σχετίζονταν με το ίδιο το PSN όπως κωδικούς λογαριασμών κλπ μέχρι και αριθμών πιστωτικών καρτών κλπ
Όπως και να έχει, θεωρώ λαθος το σκεφτικό αυτό. Δεν θα έπρεπε να αποζητούμε αποζημίωση για την μη ορθή λειτουργία μιας υπηρεσίας, αλλά να απαιτούμε αυτή η υπηρεσία να δουλεύει απρόσποπτα και με ασφάλεια συνεχώς. Προφανώς, δέχτηκε μεγάλο πλήγμα η Sony για μία ακόμη φορά και φταίει το PSN. Δεν έχει σημασία οι λεπτομέρειες και η σπουδαιότητα, αλλά το ότι έγινε αυτό που έγινε και κυκλοφόρησε η είδηση ότι "δέχτηκε επίθεση από χάκερς" οι οποίοι κατάφεραν να γονατίσουν τα συστήματα της. Για τον κόσμο και γενικά αυτόν που τα ακούει ή τα μεταδίδει σαν είδηση, ο τίτλος μετράει και όχι οι λεπτομέρειες.
Μαθαμε τιποτα αν θα ειναι ολη την μερα εκτος ή για καποιες ωρες μονο ?
δεν μπορω να μπω στο psn ουτε απ'το ps 4 αλλα ουτε κ απο το laptop.ξερει κανεις τιποτα?μηπως εχουν θεμα?
Νομιζω πως θα είχαν συντήρηση σημερα..
Εγώ είμαι online στο ps3 μια μπαίνει μια δεν μπαίνει.
We are currently experiencing minor network connectivity issues across PSN & SEN networks. We're looking into this, thanks for your patience
https://twitter.com/PlayStationEU/st...62971888246784
Είναι εντελώς γελοίοι. Από προχθές είμαι με συνεχή προβλήματα, πρέπει να κάνω δεν ξέρω πόσα test connection στο PS4, για να φιλοτιμηθεί να συνδεθεί. Σήμερα το πρωί έπαιζα κανονικά, το έκλεισα για να φάω κάτι και αν δεν έκανα restart το router, να συνδεθώ πρώτα από το vita, τρία ευχέλαια και τρία τάματα δεν με έβαζε μέσα. Τώρα τα ίδια και χειρότερα, σφάλματα σύνδεσης στο PS4, σφάλματα και στο vita κι ας μπαίνει στπ store μην χάσουμε κανένα πελάτη. Μου έχουν σπάσει τα @@ με τις μλκς τους. Θέλουν και cloud services, now, και βλακείες. Εδώ κλάνει μία σαύρα και γοματίζει το network τους και δυο μέρες μετά παίζεις λαχείο για να μπεις μέσα. Αυτό ξεπερνάει τα DDoS θέματα και αναρωτιέμαι τι άλλο μπορεί να έχουν φάει στην μάπα. Ωστόσο, άσε που έβαλα την κονσόλα λέει standby και καλά μπας και τα αποφύγω όλα αυτά, τελικά μετά το πορτοκαλί λαμπάκι κανονικό boot μου έκανε ως συνηλθως θα έλεγα, standby my ass feature κι αυτό.
oK, μετά από επανεκκίνηση ρούτερ και κονσόλας, καμιά τριάρα test connection και μερικά μπινελίκια υποτίθεται ότι με έβαλε αλλά τα πάντα υπολειτουργούν, δεν μπορώ να δω φίλους ούτε να παίξω online games...
αγγούρια, τελικά με πέταξε πάλι έξω.
οΚ... Δεν μπορεί το προφίλ να συνδεθεί λέει στο τέςτ, αλλά τώρα δείχνουν όλα να δουλεύουν σχεδόν εντάξει (με κθυστέρηση login στο παιχνίδι).
Τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Παντελη μου...
Γνωρίζει κανείς για το ποτέ πρόκειται να διορθωθεί αυτή η κατάσταση;
άνα, τάνα, ζήτω, τα κάναμε πουτ@να!
(λένε μεταξύ τους οι μηχανικοί δικτύου της Sony)
ΥΓ: σόρρυ: ο (ένας) μηχανικός ήθελα να πω.
Εδώ Standby δεν κάνει κανονικά η κονσόλα
κι εμείς περιμένουμε και το suspend mode (που είχε ανακοινωθεί τον Φλεβάρη του '13). :P
Ρε συ Διονύση έχεις πάρει PS4? δεν σε βλέπω online τελευταία,
(εκτός κι αν μ'έχεις διαγράψει από την friendlist). :whistle:
Aνοιξα το PS4 τώρα και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα, πολύς κόσμος είναι online,
(ο γρινιάρης ο Νεκτάριος λιώνει στο Warframe). :P
Μια χαρά την γλύτωσα που έλειπα το μεσημεράκι... :a050:
Τα παιδιά για εμάς το κάνουν για να ρίξουμε καμία βουτιά παραπάνω.Από Σεπτέμβρη η υπηρεσία θα πετάει....
Δηλαδή πάλι καλά που με έφαγαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και δεν το έχω ανοίξει...
μια χαρα ολα.μπηκα χωρις προβλημα.
Προφανώς ήταν κάτι προσωρινό για μια-δυο ώρες, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν πρέπει να γκρινιάζουμε. :P
Εδώ που τα λέμε, δεν υπήρχε προγραμματισμένη συντήρηση που θα διαρκούσε μέχρι σήμερα;
Συγχωρέστε με αν μου διαφεύγει κάτι.οι διακοπές φταίνε.
Ρε παιδιά έχω μια εφαρμογή στο κινητό μου που γίνεται ρουτερ λόγο διακοπών δεν είμαι σπίτι και όταν ανοίγω το ps4 συνδέεται κανονικότατα