^^ Νομιζω μονο με invites γινοταν αρχικα και απο τις συμμετοχες στο Discord server. Οπως και να εχει εγω θελω να δω πως θα παει πρωτα.
Printable View
^^ Νομιζω μονο με invites γινοταν αρχικα και απο τις συμμετοχες στο Discord server. Οπως και να εχει εγω θελω να δω πως θα παει πρωτα.
Κορυφαιο gif απο τον SunhiLegend
’νοιξαν οι εγγραφές στο ResetEra, εγώ έκανα την εγγραφή και περιμένω να με δεχτεί κάποιος διαχειριστής. Για το neogaf, θα συμφωνήσω με τον Valkyre ότι υπήρχαν μέλη που ήταν απαράδεκτα, υπήρχαν άγρια πεσίματα σε περίπτωση διαφωνίας μαζί τους, σε σημείο που εγώ απλά δεν πόσταρα σε τέτοια θέματα (και είμαι 100% αντιρατσιστής, μην νομίζετε ότι θα πόσταρα τίποτα μισώ τις μειονότητες ή κάτι τέτοιο). Πάντως, γράφτηκα στο ResetEra πιο πολύ για τα leaks που λογικά θα γίνονται και για κάποιες φορές που μπορεί να γράψει κάποιος developer, π.χ. στο neogaf έχω ρωτήσει έναν από την Insomniac και μου έχει απαντήσει, καθώς και παλιότερα έναν για το little big planet 3. Τώρα κάποια συζήτηση για παιχνίδια και σειρές καλά θα είναι κι αυτά.
Σχετικά με το κλείσιμο της Visceral...
The Collapse Of Visceral's Ambitious*Star Wars Game*
https://kotaku.com/the-collapse-of-v...ame-1819916152Quote:
Over the past week I’ve talked to nearly a dozen former Visceral employees who worked on Ragtag, all of whom spoke anonymously because they did not want to risk damaging their careers. I’ve also spoken to several other developers who are tangentially connected to Visceral. They all share similar stories. Ragtag was a project sunk by many factors, including a lack of resources, a vision that was too ambitious for its budget, a difficult game engine, a director who clashed with staff, a studio located in one of the most expensive cities in the world, a reputation for toxicity, multiple conflicts between Visceral and EA, and what can only be described as the curse of Star Wars.
Some say that EA was never quite committed to Ragtag, in large part because it represented the type of game that the publisher has mostly abandoned: a single-player, “play it once” game that would need to sell millions just to break even. Yet Visceral’s problems had deeper roots. “It felt like we were always under the threat of closure,” said one former employee. “It was a really unhealthy place.”
Όπως στα πάντα έτσι και εδώ τα πράγματα είναι πιο σύνθετα από ότι φαίνονται... τεράστιες προσδοκίες, στούντιο με διαφορετική κουλτούρα και μικρή εμπειρία για τον τύπο παιχνιδιού, τεράστιο κόστος, μηχανές γραφικών φτιαγμένες για άλλα παιχνίδια, συγκεντρωτικό management, λίγο προσωπικό.
Γενικά το software development είναι δύσκολο, αλλά όταν το συνδυάζεις με game development τα πράγματα γίνονται αρκετές κλάσεις πιο δύσκολα.
Πήγα να κάνω εγγραφή σήμερα και μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα:
WTF? Είναι η πρώτη μου επαφή με το ResetEra, γιατί είναι banned το mail μου; Μήπως επειδή το χρησιμοποιούσα για το NeoGaf, αλλά και τι με αυτό;Quote:
The email address you entered has been banned by the administrator. Please try another.
Χμ... μήπως επειδή είναι free provider (yahoo.com) και πρέπει να βάλω του ISP μου; Που δεν το ξέρω και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ; :pound:
Ουτε Gmail δεν δεχονται δηλαδη?
Εμένα με δέχτηκε με το mail του icloud. Με gmail και hotmail είχα το ίδιο θέμα με τον Νεκτάριο.
Με το mail του neogaf δεν θα έχεις θέμα, γιατί κι εγώ αυτό χρησιμοποίησα. Το θέμα είναι να χρησιμοποιήσεις mail που δεν μπορεί να έχει οποιοσδήποτε, π.χ. εγώ έχω χρησιμοποιήσει αυτό της σχολής. Δες μήπως η εταιρεία από την οποία έχεις internet σου έχει δώσει κάποιο e-mail ή μήπως η δουλειά σου.
Ειχε ακουστει και παλια απο οσο θυμαμαι:
[RUMOUR] Rocksteady is working on a new Superman game
Στο 4Chan καποιος ειπε οτι το επομενο Game Informer θα εχει αποκλειστικο απο το νεο Superman απο την Rocksteady.
Βεβαια o executive editor του Game Informer το διαψευδει:
- - - Updated - - -
Ubisoft thinks there is probably at least two years left in the generation
Quote:
On Ubisoft's fiscal call, they noted that:
1.) Since the PS4 Pro came out last year, and the Xbox One X this year, Ubisoft suspects there's at least two years left in this generation.
2.) They say they don't have new information on that (at least that they can provide publicly), so you would have to ask Sony and Microsoft for more specifics.
3.) Ubisoft is very happy that Microsoft and Sony opted to refresh their consoles by doing hardware upgrades instead of releasing accessories like the Kinect and the PlayStation Move, since Ubisoft can take advantage of any hardware upgrades (or even generation shifts) that Microsoft and Sony release easily given their position.
Από την μία χάνουν πολλοί τις δουλειές τους, από την άλλη ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη μια ανανέωση στην εταιρεία. Νομίζω ότι έφυγε και ο ιδρυτής (που ήταν και υπεύθυνος για την μηχανή γραφικών) πρόσφατα;
Μιλάμε για πολύ ταλέντο και έχουν πνιγεί με τις άπειρες πλατφόρμες, licenses και κακές μηχανές γραφικών. Μπορεί να βγει κάτι θετικό έτσι.
IGN: TAKE-TWO HINTS AT NEW ENTRY IN MAJOR 2K FRANCHISE BY MARCH 2019
Quote:
In addition to Red Dead Redemption 2, Take-Two will be launching a new entry in one of 2K's major franchises in its next fiscal year.
The publisher made the comments in its earning reports when discussing what to expect from the company moving forward.
"Looking ahead, we expect fiscal 2019 to be a record year for Net Bookings and net cash provided by operating activities led by the upcoming launches of Rockstar Games’ Red Dead Redemption 2 and a highly anticipated new title from one of 2K’s biggest franchises," Take-Two CEO Strauss Zelnick said in a statement as part of the earnings report.
That fiscal year '19 would fall between April 1, 2018 and March 31, 2019.
Zelnick doesn't say which franchise that could be, but 2K only has so many currently active major franchises we haven't recently seen. Borderlands 3 has long been expected, and earlier this year Gearbox CEO Randy Pitchford said 90 percent of the studio is working on a game "most of you guys want us to be working on." That would almost certainly be a new, proper Borderlands adventure.
Another 2K series Zelnick could be referencing is BioShock, which is getting a special collectors edition this month to celebrate the original game's 10th anniversary.
Either way, Take-Two definitely has Red Dead Redemption 2 coming in spring 2018. And the studio continues to be bolstered by Grand Theft Auto V, which Take-Two confirmed has sold to retailers over 85 million copies.
Μιας και αναφερες την Take Two Βασιλη,
ΥΓ: ειδα οτι εκανες edit και το προσθεσες:a020:
Υποθέτω ότι κάνετε λόγο περί νέου Grand Theft Auto;
Δεν ξέρω ρε γαμώτο. Έχω τις αμφιβολίες μου, γιατί συνήθως όλο και κάτι ακούγεται στα πηγαδάκια της βιομηχανίας/media για το νέο GTA υπό ανάπτυξη. Ως τώρα δεν έχουμε ακούσει τίποτα.
Οπότε ή που η Rockstar έχει κορυφώσει την ασφάλεια (προστασία απέναντι στα leaks) στην παραγωγή ή που ακόμα δεν υπάρχει κάτι tangible στα χέρια τους, άξιο αναφοράς ή άξιο για leak.
Λέτε να είναι κάτι άλλο; Αλλά και πάλι........ποιο είναι το άλλο μεγάλου scale κιόλας και πασίγνωστο franchise της R*, εκτός από το RDR2 που αναμένουμε;
Το Bully 2 ; Δε νομίζω.
Ίσως να μου διαφεύγει / έχω ξεχάσει κάποιον τίτλο;
Πάντως το GTA 6 νομίζω ότι θα γίνει cross-gen παιχνίδι, όπως και το προηγούμενο: τέλη της ζωής των τωρινών κονσολών θα βγει για αυτές (με ψευδο-4Κ σε Pro/Xbox X και ότι καταφέρουν οι base κονσόλες τέλος πάντων) και μετά από 1 χρόνο, όπου θα έχουν ήδη βγει οι next-gen κονσόλες, θα βγει σε νέα βελτιωμένη έκδοση true native 4K - εννοείται χωρίς dynamic resolution αλλά καρφωτή σταθερά 3840x2160 ανάλυση - και με καθαρόαιμο 4K στα πάντα (textures, particles, shadows, alpha effects κλπ).
Αυτό που με ιντριγκάρει πάντως, είναι τι θα σκεφτούν για το gameplay του GTA 6. Δεν εννοώ το σενάριο (έχουν μπόλικο υλικό από τα τελευταία 5 χρόνια στην ζωή των ΗΠΑ). Εννοώ το ίδιο το gameplay. Στο GTA 5 η καινοτομία, για την σειρά πάντα, ήταν το ταυτόχρονο παίξιμο τριών χαρακτήρων με αλλαγή μεταξύ των on-the-fly. Στο 6 τι θα σκεφτούν άραγε;
Πιστεύω πως το παιχνίδι αυτό θα είναι το GTA VI, καθώς το V είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και η κίνηση να βγει στο τέλος της προηγούμενης γενιάς και μετά ξανά στην αρχή αυτής της γενιάς πέτυχε.
’λλο παιχνίδι η 2k δεν έχει, εκτός από το NBA 2K που αυτό θα βγει, κάθε χρόνο δεν είναι; Είναι και το Mafia, αλλά δεν θα το έλεγα σε καμιά περίπτωση πιο πιθανό για το 2019 από το GTA, για τον λόγο που είπα πιο πάνω.
Στο gameplay θα μπορούσαμε να δούμε διεφθαρμένο αστυνομικό ή αλλαγή του χρόνου που εκτυλίσσεται η ιστορία. Τι εννοώ: θα μπορούσε το παιχνίδι να διαδραματίζεται κανονικά στην σύγχρονη εποχή, και ο πατέρας του πρωταγωνιστή ας πούμε να ήταν μαφιόζος που τον πρόδωσαν στο παρελθόν και τον σκότωσαν και ο γιος να ψάχνει ποιος τον πρόδωσε. Και για όλα αυτά να μπλεχτεί και ο ίδιος στον υπόκοσμο και καθώς ψάχνεις στοιχεία ή μαθαίνεις για το παρελθόν να μεταφέρεσαι στα 80's ας πούμε και να παίζεις ως ο πατέρας του πρωταγωνιστή. Αλλά αυτό θέλει πολύ δουλειά, αν μιλάμε για open-world και στο παρελθόν, οπότε δεν ξέρω αν θα γίνει. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να μπει είναι mods και στις κονσόλες, όπως στο fallout που είχε στο xbox.
Το αρθρο γραφει για την 2Κ Games οποτε δεν περιμενουμε καποιο GTA. Bioshock και Borderlands ειναι τα βαρια χαρτια της 2K.
Με το RDR2 να βγαινει ανοιξη του 2018, δεν βλεπω πως θα βγει το GTA το 2019. Μπορει να ειναι 2 διαφορετικες ομαδες αλλα αποκλειεται να κυκλοφορησουν με 1 χρονο διαφορα.
Οποτε θα συμφωνησω με τον Λευτερη, το νεο GTA θα παει προς το τελος της γενιας (αν προλαβουν:silly:)
Η 2K δεν έχει αγοράσει την Rockstar; Οπότε, θα μπορούσε να εννοεί το gta.
Θα μπορούσε να βγει το RDR2 το 2018 και ένα χρόνο μετά το GTA VI με το RDR2 να βγαίνει σε μια game of the year edition. Και το 2020 να βγει το GTA για PS5. Αυτό αν η νέα γενιά αρχίσει τον χειμώνα του 2019. Αν πάει για το 2020, πάει το gta και τα υπόλοιπα ένα χρόνο πίσω.
Η 2Κ και η Rockstar ειναι ανεξαρτητες, απλα και οι 2 ανηκουν στην Take Two.