ναι εγω λεω ομως απλα οτι δεν γνωριζα το συγκεκριμενο ψευδωνυμο
ναι εγω λεω ομως απλα οτι δεν γνωριζα το συγκεκριμενο ψευδωνυμο
1000 συγνώμη ειλικρινά, διότι απο αυτά (και όχι μόνο, και από άλλα ποστ, άλλων συνφοορυμιτών), τελικά μεγάλωσα σε άλλη χώρα.
Στην χώρα που ξύπναγα από τις 04.45 για να ετοιμαστώ να πάω σχολείο στο Δημοτικό, όπου έκανα 2 γλώσσες, τα Αγγλικά τα τελείωσα στην ΣΤ' Δημοτικού - προπονήσεις σε αθλητισμό - εκπαίδευση υπολογιστών κ υποχρεωτικά ένα όργανο κλασικής μουσικής (εκεί τα χαλάγαμε τσίναγα) και γυρνούσα σπίτι απο το σχολείο στις 14.30, φαγητό και διάβασμα μέχρι τις 17.00, μετά τα ιδιαίτερα σε γλώσσες ως τις 19.00 και μετά μπάλα/ποδήλατο στην γειτονιά μέχρι τις 21.00 - υποχρεωτικά μέχρι 12 ετών ήμουν στο κρεββάτι το πολύ ως τις 21.45 . Στο δε Γυμνάσιο ήμουν πιο χαλαρός, ξύπναγα στις 05.30 όπου πήγαινα προπόνηση μέχρι τις 06.15 (αερόβια = κολύμβηση, μέρος των προπονήσεων Βόλλευ και αργότερα Μπάσκετ), πήγαινα σχολείο και γυρνούσα στις 16.00 απο αυτό (εκείνη την ώρα τελείωνε). Μετά ξεκίναγε το πήδημα στη μελέτη, ιδιαίτερα (γλώσσες, μαθήματα επόμενης σχολικής χρονιάς) μέχρι τις 20.00 με 20.30 περίπου και μετά μπάσκετ με φίλους έως τις 22.30-23.00 όπου και ξεκίναγε η προπόνηση με την ομάδα μπάσκετ. Επιστροφή σπίτι νεκρός σχεδόν, στις 12.00 και καπάκι πάμε απο την αρχή.
Όταν πήγα για πρώτη φορά στην Γ Γυμνασίου σε Δημόσιο σχολείο, μπορώ να πω ότι ξεκίνησαν οι μόνιμες διακοπές για εμένα. Τουρίστας πήγαινα (έγραφα μάθημα, παράδοση και συνήθως και συμμαθητές εκεί που δεν πιάνει μελάνι, καθότι δεν ταιριάζαμε σε τίποτα λολ) έως και την Γ Λυκείου.
¶λλη χώρα Παύλο. ¶λλη χώρα σου λέω. Σίγουρα.
Και στον Στρατό, πέρασα ΓΜΩ τους χαβαλέδες. Τους είχα όλη την ώρα στα "ταληράκια" (5.000 δρχ) του φυτού του Θεού, και με είχαν στα ώπα - ώπα όλοι, έτρωγα απο τα μαγειρεία των αξιωματικών μόνο. Φιλαράκια δεν έκανα ιδιαίτερα, γιατί δεν ήμουν και πολύ μέσα στο στρατόπεδο (λόγω ειδικότητας = "Διοικητική Μέριμνα" = όλη την ώρα αγγαρείες με επίσημη ένδυση του Διοικητή εκτός όμως στρατοπέδου και μηδέν σκοπιές).
¶λλη χώρα λέμε. Πρέπει να βρω το όνομά της μόνο.
μου λεει ρε συ ,απλα αν το δω ετσι στο ακυρο ισως δεν παει το μυαλο μου
το Σεβαρτνάτζε μήπως λέει κάτι (εδώ γελάμε - ειλικρινά θα χαρώ αν το ξέρει κάποιος);;;;;;
Ξεκιναω να δω σε λιγο το "Αγαπα με αν τολμας" γιατι ειμαι πολυ ρομαντικος αντρας να ουμ..
Κατι σε πολιτικος μου θυμιζει προς Ρωσια μερια. Εντβαρτ το μικρο;
ναι, όντως. Εύγε.
Θυμάμαι εποχές 80s, προς τα τέλη για να είμαι ακριβής, ο πατέρας για να με κοροϊδέψει όταν πήγαινα να δω ταινία στο σινεμά του Σβαρτς, έλεγε "άντε σαν τα ζώα, να πάτε να δείτε τον........Σεβαρνάντζε" και γέλαγε........
ε, ρε γέλια.....επειδή ήμουν καλός στις μιμήσεις, έκανα τότε φίλους και παρέα γενικότερα να λύνονται στα γέλια όταν μιμούμουν την στραβή ομιλία του Σταλλόνε (Αντριάαααααννν...if I can change You can change και τέτοια) και την απαράδεκτη προφορά του Σβάρτς (Terminator 1, ο T-800 μιμείται την φωνή της μητέρας της πρωταγωνίστριας και μιλάει σε αυτή, ρωτώντας τη το όνομα του ξενοδοχείου που μένει για να την βρει. Το μαθαίνει και καπάκι παίρνει τηλ στο ξενοδοχείο να ρωτήσει διεύθυνση. Οι ατάκες πάνε κάπως έτσι (με γυναικεία φωνή) "I love you too sweetheart"....και "Gimme address there".......αυτή η τελευταία, ήταν σήμα κατατεθέν Σβαρτς)
oh well.....past times...good times.
@Lefteris
Αντιλαμβανεσαι, βεβαια, πως οταν αναφερομουν στο σχολειο, εννοουσα το "συμβατικο"/δημοσιο που παρακολουθουσε η συντριπτικη πλειοψηφια των παιδιων. Σαφως και ηξερα -ακομα και τοτε- πως στα ιδιωτικα σχολεια το προγραμμα ηταν εντελως διαφορετικο.
ok, my bad then. (πάντως, αυτές οι χρονιές Α' Δημοτικού - Β' Γυμνασίου πήρα όλες τις γνωσιακές βάσεις, γιατί μετά στο Δημόσιο Γ' Γυμνασίου έως κ Γ' Λυκείου στα Κ. Πετράλωνα και Καλλιθέα, πλην 2-3 καθηγητών συνολικά όλες τις χρονιές δεν έμαθα τίποτα - για αυτό κ Β'+Γ' Λυκείου δεν πάταγα σχεδόν ποτέ στο σχολείο. Όμως το ιδιωτικό και οι ρυθμοί με τους οποίους ουσιαστικά γνώρισα την "ζωή", από 5,5 ετών περίπου στην Α' Δημοτικού/κέρδιζα χρόνο........μίσησα το σχολείο.....ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. Ακόμα και μέχρι σήμερα 35 ετών, ακόμα δεν μου έχει λείψει, δεν το έχω πεθυμήσει καθόλου. Τέσπα, αυτά :D πολύ offtopic του κερατά, σόρρυ!)
Εχει δει κανεις το "Αγαπα με αν τολμας" ? http://www.imdb.com/title/tt0364517/
Εχω ερωτευτει την Marion Cotillard http://www.imdb.com/name/nm0182839/
Κατι εχουν αυτες οι Γαλλιδες τελικα.
Για το τελος
Spoiler!
Διδαγμα της ταινιας αν αγαπας καποια γραπωσε την απο τα μαλλια και μην την αφηνεις να φυγει..
Δημήτρη, συμφωνώ, όμορφη η Marion Cotillard, αλλά έχει μια ελιά (ελιά πρέπει να είναι) στο κούτελο, που την χαλάει λίγο. Αλλά και πάλι παραμένει όμορφη. Τώρα που είπες για τις Γαλλίδες, μου θύμισες μια όμορφη Γαλλίδα που είδα χθες στον ¶γιο Νικόλαο.
το ida το conan download φυσικά μια μ...λ...κ.. και μιση πολλά εφέ και δίφορα κολπάκια τύπου δεν μασάω όπως στον hercules και zena τι να πω σαν τον arnold κανεις!
καλύτερα να κάτσω να δω αυτά εδώ τα οποια τα πήρα από κάτι εφημερίδες και τα έχω καιρό στο συρτάρι που αξίζουν και κάτι.
[YOUTUBE]bqLyTdcMLhc[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]Ea-vkUctovQ[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]JgAjxiu2O2M[/YOUTUBE]
are you talking to me? απίθανη ταινία του Πατσίνο, την είχα δει κατόπιν προτροπής των γονέων τότε (καθότι αρκετά μικρός για τέτοιες ταινίες), βέβαια απαγορεύοντάς μου (Λευτέρη γύρνα κεφάλι τώρα απο την οθόνη του σινεμά) στις άγριες σκηνές βίας (αλυσοπρίονο στο κεφάλι - αρχές του έργου), μπας και μου περάσουν κανά μήνυμα τι γίνεται με τα σκληρά ναρκωτικά και την κατάληξη που έχει κάποιος άπαξ και ασχοληθεί επαγγελματικά (και παράλληλα ως χρήστης) μαζί τους.
¶ψογη ταινία. Βέβαια δεν την ξαναείδα ποτέ, γιατί μεγαλώνοντας κάποια σκηνικά τα έζησα.....και είναι ακριβώς έτσι (κοινώς κάποιοι φίλοι/γνωστοί την έκαναν για "θυμαράκια")........
Παιδια έχει δει κανείς το Thor; Ειναι καλο η τσάμπα χρόνος;
Αποστόλη, τo είδα στο σινεμά όταν είχε βγει. Αν είσαι fan είναι μέτριο. Αν δεν είσαι ασ' το καλύτερα.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=DsVNNHs3RZE"]The Hunger Games Teaser Trailer Official (HD) [/ame]