βρε μαζι σου αλλα το review ειναι για σημερα,σε 1 μηνα μπορει να αλλαξουν ολα ειδικα σε 1 χρονο μετα αρα παει στραφει τπ
ειναι game console και δεν θελει apps και το x1 ειναι γεματο apps αλλα παιζει 720 τι προτιμας!χαχα
Printable View
βρε μαζι σου αλλα το review ειναι για σημερα,σε 1 μηνα μπορει να αλλαξουν ολα ειδικα σε 1 χρονο μετα αρα παει στραφει τπ
ειναι game console και δεν θελει apps και το x1 ειναι γεματο apps αλλα παιζει 720 τι προτιμας!χαχα
Δυστυχώς τα Reviews των κονσολών έχουν μια τάση όλοι να τα κάνουν με τα δεδομένα που έχουν εκείνη τη στιγμή. Και δε κοιτάνε στο μέλλον. Δε κοιτάνε τι έχει να δώσει κάθε εταιρία τα επόμενα χρόνια. Και φυσικά αν εκαναν ένα Review του PS3 τώρα τα πράματα θα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που έγραψαν όταν κυκλοφόρησε η κονσόλα. Για εμένα review κονσόλας μπορεί να γίνει μετά από κάμποσο καιρό ζωής της, καθώς την σήμερον ημέρα οι κονσόλες εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της ζωής τους! Αλλά φυσικά κανένας τους δε θα μπει στη διαδικασία να κάνει κάτι τέτοιο. Είναι πολλά τα clicks αδερφέ μου!!
Όσον αφορά το θέμα των Games είναι τραγικό να λένε ότι δεν υπάρχουν games να προτείνουν, λες και τη κονσόλα θα την αγοράσουμε για να κάνουμε τον χαβαλέ μας για έναν μήνα και όχι για τα υπόλοιπα 6 -7 χρόνια!
ρε δεν υπαρχουν games να καεις (bf4,cod,nba2k,fifa,kz)
Εγώ την προτίμηση μου την έχω ήδη ανακοινώσει και εδώ και αλλού. Xbox One και κονσόλα της Microsoft of the shops shelves δεν αγοράζω, χίλιες φορές να πάρω Wii U, ή να παρατήσω το παιχνίδι. Μεταχείρα αν μάλιστα σπάσει και έχει κάνα αξιόλογο παιχνίδι μπορεί. Απλά ώρες - ώρες με αυτά και αυτά, αναρωτιέμαι και για το PS4 αν αξίζει αυτή την @launch αγορά. Ειλικρινά αν δεν ήταν η προσφορά του Κωτσόβολου (ή για κάποιον λόγο δεν τηρήσει την συμφωνία) θα το σκεφτόμουν πολύ αν αξίζει με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Αλλά στην τιμή των 344€ είναι ουσιαστικά το πρώτο price drop που μπορεί να δώσει η Sony σε κάνα χρόνο, έχω και Plus για δύο χρόνια, πρακτικά έχω κάποια κίνητρα που με τσιγκλίζουν για αγορά.
Βρε Νεκταριε καλε μου φιλε γιατι το κανεις αυτο;;;
Βαζεις λινκ απο το polygon? δηλαδη θελουμε να διαιωνισουμε το προβλημα; Οχι μονο να ανεχθουμε αυτην την αισχρη δημοσιογραφια, αλλα παραλληλα να τους επιβραβευσουμε και να τους δινουμε αυτο που θελουν; :P
σορρυ παιδια αλλα θεωρω οτι ειναι απαραδεκτο ακομα και ενα κλικ να κανει καποιος σε τετοια site.
Οι τυποι εχουν πληρωθει 750,000 δολλαρια απο την MS,το εχουν πει ανοικτα και το παρελθον τους ειναι γνωστο. Τι θα κανουμε θα φροντισουμε να τους ριξουμε ακυρο ή να τους βοηθησουμε;
οποιος θελει να διαβασει τις παπαριες που γραφουν μπορει να το κανει χωρις να πατησει ουτε ενα κλικ στο site τους, μπορει να ενημερωθει μεσα απο τα μπλογκ και στο neogaf.
Μην διαιωνιζουμε το προβλημα και παραλληλα δινουμε το παραδειγμα να ακολουθησουν τετοιες τακτικες και αλλοι. Δημοσιογραφια θελουμε οχι @@...
Oι τυποι ξεκινησανε να κανουν review του ΧΒΟΧ αρχιζοντας να λενε τα "κακα" του PS4... και σε κανενα σημειο δεν ασχοληθηκε κανεις με το οτι το PS4 τρεχει το 90% στα 1080ρ εχει 50% more gpu power κλπ...
Ξαφνικα το PS4 "δεν εχει παιχνιδια" οποτε παρρτε ενα XBOX για να βλεπετε τηλεοραση ειναι το αποφθεγμα...
Σορρυ αλλα το ζουμι της καφριλας ειναι στην βαθμολογια.
Ναι αυτο το 7.5 και το 8.0
Γιατι απο οτι φαινεται το ΧΒΟΧ εβγαλε αριστουργηματα στο launch day και φυσικα το οτι ειναι 720ρ machine αξιζει να του δωσουμε 0.5 παραπανω.
Εγω το λεω ξεφτυλα αυτο.
Τα exclusive launch παιχνίδια είναι... 1 το killzone και από multiplatform ακόμη δεν έχουμε καρπωθεί το τεχνολογικό άλμα που υπόσχονται η νέας γενιάς κονσόλες για να πούμε ότι τρέχουμε να αγοράσουμε.
ΟΚ, Val ξέρω για το polygon, βάλε και το IGN/gameοτιδήποτε κλπ αλλά τα video reviews που έκαναν για τις δυο κονσόλες δεν είναι άσχημα. Nevermind όλοι ξέρουμε τι εστί polygon και όχι μόνο, αλλά για να περάσει η ώρα αυτή η δύσκολη το πρωί κάτι έπρεπε να κάνω και φυσικά έπρεπε να πάρω και άλλους στον λαιμό μου. Δεν έχει διαφημίσεις, κλπ πάντως στις σελίδες που έβαλα... νομίζω...
Πλησιάζει η ώρα της κρίσης, για τον Κωτσόβολα μιλάω στο αν θα τηρήσει τη συμφωνία που λες,
αν μας το λέγανε τον Αύγουστο ότι υπήρχε κάποιο λάθος στο site, συγγνώμη κλπ πάρτε κι ένα εκπτωτικό κουπονάκι θα το δεχόμουν,
τώρα λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του PS4 αν μας κάνουν καμμιά πλάκα θα γίνει της ΤΑΤΙΑΝΑΣ.
Βασικα φιλε Nek, αν καποια κονσολα θα φερει "τεχνολογικο άλμα" ειναι το PS4.Γιατι αν περιμενουμε απο το XBOX720p που λεει και ο psx3, χεσε μεσα.Αρα για κονσολα που παιζει παιχνιδια και θα φερει κατι χειροπιαστο ειναι το PS4, για κονσολα που εχει μικρο άλμα απο την προηγουμενη γενια και λειτουργει σαν αποκωδικοποιητης ειναι το ΧΒΟΧ.Σε ποιο θα διναμε μεγαλυτερη βαθμολογια? Και οποιος υποστηριζει οτι η Sony δεν ειναι αξιοπιστη οσον αφορα την 1st party development τιτλων ειναι απλα αστειος κατ'εμε.Ετσι αμφισβητήθηκε και το PS3 και ειδαμε ποσα exclusives εβγαλε και ΠΟΣΟ μπροστα ειναι απο τον ανταγωνισμο.Μεχρι και προσφατα ενω ετοιμαζε launch νεας κονσολας εβγαλε Last of US, Beyond, GT6. GoW.
Νεκταριε οχι δεν παει ετσι για εμενα με ολο τον σεβασμο παντα.
Δεν παει να πει εμεις τους ξερουμε αρα ας τους διαβαζουμε ή ας βαζουμε το λινκ τους. Πολλα ατομα εδω στο φορουμ δεν τους ξερουν ειτε το πιστευεις ειτε οχι.
οι τυποι δεν υπολογισαν καν τα εξτρα 100 δολλαριακια που κανει... Ας ηταν το ps4 πιο ακριβο κατα 100 και θα βλεπαμε τι θα εγραφαν και πως....
οι τυποι ειναι σκουπιδια και σαν σκουπιδια πρεπει να αντιμετωπιζονται. Τουλαχιστον κατ εμε.
Δεν διαφωνώ με κανέναν σας... στα περισσότερα μάλιστα συμφωνώ απόλυτα μαζί σας.
Δωστα μου σαν επιλογη οχι να με αναγκαζεις να πληρωσω πραγματα που δεν θελω... Και η τιμη θα ηταν ισοσταθμισμενη εαν ειχε και την αναλογη δυναμη το μηχανημα με το ps4....
Ελεος κανεις και πουθενα δεν σημειωσε οτι τα περισσοτερα παιχνιδια του ΧΒΟΝΕ τΡεχουν στα 720ρ! Λολ εντελως ομως!
Και παλι Οδυσσεα, δεν βγαινει το μαρουλι...Αν δεν παρεις kinekt ολο το wow factor (για καποιους) εξαφανιζεται, δεν εχεις ολοκληρωμενη εμπειρια.Ας τολμησουν να βγαλουν βιντεακι σκετο να δειχνουν την κονσολα τους χωρις το kinekt... Αν δεν παρεις την καμερα στο PS4 χεστηκε η φοραδα στ'αλωνι.
Για το headset θα συμφωνησω ομως.
Είχα αφήσει κάνα δυο σελίδες αδιάβαστες και τώρα που μπήκα και σας διαβάζω έχω να πω πως ενώ έχετε διαφορετικές απόψεις σχεδόν, συμφωνώ με όλους :) μην με ρωτάτε πως το κάνω.
Οδυσσέα ξέρεις πόσες φορές έχω σκεφτεί τον Κωτσόβολο και πως φοβάμαι μην τη φάμε στο τέλος, παρόλα αυτά καταλήγω να διατηρήσω την αισιοδοξία μου.
Τώρα για τα launch games του PS4, είναι φανερό πως δεν υπάρχει ιδιαίτερο line-up κακά τα ψέματα και όσο και αν μας πονάει. Πέρα από Killzone που προσωπικά μ αρέσει υπάρχουν πολλοί περισσόερο casual gamers που το αγνοούν. Δεν μου άρεσε που στηρίχτηκε στα indies, που προσωπικά και πάλι τα βαριέμαι οικτρα, αλλά παιχνίδια τύπου battlefield 4, fifa 14, ghosts, AC IV: Black Flag που μπορώ να ευχαριστηθώ στο PS3 δεν δίνουν σοβαρό κίνητρο να κανει κάποιος το άλμα στο 4 από τώρα. Το ότι θα επιφέρει στο μέλλον το PS4 το τεχνολογικό άλμα φαίνεται από το καλημέρα και ειδικά όταν μπούνε εταιρίες στο παιχνιδι όπως Naughty Dog, Santa Monica κ.λ.π. θα γίνει χαμός.
Περί Kinect, ναι φαίνεται ιδιαίτερο τεχνολογικό gadgetακι ωραίο και έχω την περιέργεια να το δοκιμάσω αλλά θα ήθελα οπως λέει ο Val να είναι προαιρετικό. Ας έριχναν λιγο περισσότερο money στις επιδόσεις της κονσόλας και ας έφταναν τουλάχιστον το hardware του PS4. Η κάμερα του PS4 είναι άχρηστη στη παρούσα φάση αφού το Playroom δεν με άγγιξε από ότι έχω δει. Θα καταληξει σαν το PS eye φοβαμαι που θα ναι στο ντουλάπι να σκονίζεται. Όπως και να χει και αφου το θεωρω περιττο η Sony δεν με υποχρέωσε να το κατσικωθώ. Τέλος, για τα headsets θα συμφωνησω μαζι σας.
γιατι να βιαστουν να βγαλουν κατι που δεν πρεπει,δηλαδη ειναι βλακες στην ubisoft που δεν βγαζουν ακομα το watch dogs?
Μάλλον δεν μπήκες να δεις την παρουσίαση του polygon και με κάνεις να τους δίνω κλικς :p
http://i40.tinypic.com/hw9zxi.jpg
Τώρα που μπήκα ξανά, είδα ότι έχει και διαφήμιση παιχνιδιού η σελίδα - κάπως ενσωματωμένη στο όλο θέμα - που μάλλον μου είχε ξεφύγει. Όπως και να έχει, δεν νομίζω ότι περιμένουν τα δικά μας κλικς για να γίνουν πλούσιοι όταν τους τα σκάει η ίδια η MS. :D
To 1 εκατοομύριο κονσόλες οφείλεται όπως είπαμε και σε προηγούμενες σελίδες στο ότι ο κόσμος είχε αρχίσει να θέλει μία next gen κονσόλα, επίσης το PS4 είναι η πιο δυνατή κονσόλα και ίσως η μοναδική που μοιάζει next0gen και τέλος γιατί η MS έδωσε με τις αστείες πολιτικές της τα κλειδιά της πόλης στη Sony. Μακάρι να είχε Uncharted ή God of War μέχρι την Αμερική θα πήγαινα να το πάρω.
Φυσικά δεν είχε λόγο να βγάλει τα big guns από τώρα και να δώσει περισσότερη διάρκεια στα έτη "ζωής" που θα διανύσει, αφού μόνη της παίζει σχεδόν.