Όπως είπα ποιο πάνω το βιβλίο είναι τριλογία αλλά δεν έχω ιδέα γιατί δεν το εχω διαβάσει αν υπάρχει συνέχεια.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Όπως είπα ποιο πάνω το βιβλίο είναι τριλογία αλλά δεν έχω ιδέα γιατί δεν το εχω διαβάσει αν υπάρχει συνέχεια.
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μετά τον εξαιρετικό πιλότο με κούρασε το mr robot. Το humans το βρίσκω περισσότερο ενδιαφέρον. Λέω να δοκιμάσω και το sense8 που εχει διχάσει κριτικούς κ κοινό. Λόγικα θα εχει τις κλασικές ανωμαλίες των αδερφών.... ψυχών :P
ο πιλοτος του Lucifer ειναι απο τα πιο διασκεδαστικα επεισοδια που εχω δει τελευταια. ανυπομονω να ξεκινησει η σειρα.
Heroes! Παλιά αλλά καλή!
Sent from my Note 3 N9005
Heroes Reborn ψιλο μαλακιτσα μου φαινεται (απο τα web επ).
To Wayward Pines ειναι πλεον απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει, το συνιστω ανεπιφυλακτα, ειναι και μικρο αλλωστε, μονο 10 επισοδεια. Το μονο που με χαλασε ειναι η μεταφραση σε ενα σημειο, ακολουθει χοντρο spoiler Οποτε μην το ανοιξετε εαν δεν εχετε δει την σειρα.
Spoiler!
Σήμερα η τορρεντο-εκκίνηση του Fear of the Walking Dead που διαδραματίζεται στο Λος Άντζελες, με διαφορετικούς χαρακτήρες όπως καταλαβαίνετε, περιγράφοντας / εξηγώντας τι έλαβε χώρα πριν την ζομπι αποκάλυψη. Πως δηλαδή, βήμα - βήμα η γνωστή και οικεία καθημερινότητα μετατράπηκε σε ένα εφιαλτικό ζομπι τοπίο.
Σαν φαν του Walking Dead εννοείται πως θα τη ξεκινήσω τη σειρά. Θέλω να πιστεύω πως θα είναι ωραίο και προσωπικά μου αρέσει που θα δείξει πως ξεκίνησαν όλα.
Spoiler!
to subz blogspot κανει αλλαγη server και ειναι κατω. το xsubs δεν εχει ανεβασει ακομα τιποτα. που θα βρουμε υποτιτλους για το fear the walking dead???
Καταρχήν το είδε κανένας να μας πει καμια γνώμη;;; Στο IMDB ξεκινα με 8.4, κατι που με προβληματίζει. Καλη βαθμολογία, αλλα για το υπόβαθρο της σειράς, περίμενα παραπάνω.
Αν το κρίνουμε αυστηρα σαν σειρά δε νομίζω να είναι στα πρότυπα του Walking Dead, αν όμως βάλουμε στο μυαλό μας ότι πρόκειται για ένα spin off πιστεύω θα το απολαύσουμε.
Εγώ ελπίζω σήμερα να καταφέρω να το δω.
Διάβασα οτι βγαίνει νέος κύκλος Prison Break. Αγαπημένη σειρά, αλλά δε νομίζω πως θα δούμε κάτι αξιόλογο..
Η Πρώτη σεζόν (μέχρι την στιγμή που αποφάσισαν οτι δεν θα είναι μόνο μία σεζόν - γύρω στο επεισόδιο 15 δηλαδή αν θυμάμαι καλά) ήταν απο τα καλύτερα πράγματα που έχει παίξει η τηλεόραση. Απο εκείνο το σημείο και μετά όμως η σειρά ήταν για τα μπάζα (imo). Ακόμα και στη 2η σεζόν που δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα ήταν αισθητή η διαφορά με την 1η.
Θα συμφωνήσω 1000% παρόλο που είδα ευχάριστα όλη τη σειρά. Η πρώτη σεζόν ήταν κάτι ασύλληπτο, ειδικά για εκείνη την εποχή. Πραγματικά την πρώτη σεζόν δεν ξέρω πόσες φορές την έχω δει και ποτέ δεν τη βαριέμαι.
Πιστεύω αν τελείωνε εκεί (αντε στη 2η) θα την εξυμνούσαμε συνέχεια τη συγκεκριμένη σειρά. Μετά το τραβήξανε πολύ δυστυχώς... (παρ'ολα αυτά εμένα παραμένει η αγαπημένη μου, ασχετα αν εχω δει καλύτερες πλεον)
Είδα το πρώτο επεισόδιο του Fear of the Walking Dead.
Πριν πω λίγα λόγια -άνευ σπόιλερ- πρέπει να τονίσω πως, μάλλον, διανύω μια περίοδο βαρεμάρας να το πω; αποστροφής; σχετικής αδιαφορίας; δεν ξέρω τι είναι πιο δόκιμο ως χαρακτηρισμός, πάντως κάπως έτσι νιώθω απέναντι σε ταινίες και σειρές τελευταίως (το καλοκαίρι ίσως; ).....Συνεπώς, ότι πω, είναι μέσα από αυτό το πρίσμα.
Το λοιπόν.
Δεν έχουμε ιδιαίτερη πλοκή. Άλλωστε δεν θα είχε νόημα, αφής στιγμής όλοι ξέρουμε περί τίνος πρόκειται, που καταλήγουν όλα.
Ταυτόχρονα, η κλισεδούρα είναι μέγιστη. Δηλαδή, η "πρώτη επαφή" (ενός εκ των πρωταγωνιστών και συνάμα του θεατή) με ένα ζομπι, πιο κλισέ δεν πάει. Όπως "κλισέ" είναι και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται από τους άλλους πρωταγωνιστές, όταν δίνει περιγραφή της εμπειρίας του (το "γιατί" έζησε ότι έζησε είναι δύσπιστο, θα καταλάβετε όταν δείτε το επεισόδιο).
Βέβαια, κάθισα και σκέφτηκα "πες ότι έβλεπα ένα ζόμπι και το έλεγα σε γονείς / φίλους...πως θα περίμενα να ανταποκριθούν; Α, ναι Λευτέρη, πολύ λογικά όσα λες, μας φαίνεται απόλυτα φυσιολογικό ένα ζόμπι. Ας ταμπουρωθούμε τότε."
Τουτέστιν, το επεισόδιο κυλάει πολύ νορμάλ, με σταδιακή εισαγωγή στους χαρακτήρες, ώστε ο θεατής να αρχίζει να νιώθει τα inner workings των πρωταγωνιστών, τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και ομαδικό, πως δηλαδή αλληλεπιδρούν / επικοινωνούν μεταξύ τους οι πρωταγωνιστές.
Αρκετά καλή, υπό την έννοια "καλή = μεταδοτική" η τεχνοτροπία του σκηνοθέτη να μεταφέρει τα συναισθήματα/έκπληξη των πρωταγωνιστών όταν έρχονται face2face με "αυτό" που μέχρι πριν ήταν αδιανόητο, ήταν εκτός πραγματικότητας. Ο θεατής, έχοντας ήδη βιώσει επί 50 λεπτά περίπου την φυσιολογικότητα της νορμάλ ζωής στην πόλη των πρωταγωνιστών, έρχεται αντιμέτωπος με την "αποκάλυψη", μπαίνοντας στο πετσί των πρωταγωνιστών και ως εκ τούτου, μπορεί να αντιληφθεί τις συναισθηματικές αντιδράσεις, την "αποσβόλωση" που βιώνουν όταν βλέπουν το αδιανόητο...αυτό που δεν χαίρει λογικής ερμηνείας.
Σε γενικές γραμμές λοιπόν, δεν μπορώ να πω ότι ήταν ένα επεισόδιο μεγάλου "wow factor", καθώς πιστεύω ότι δεν αποσκοπούσε σε τέτοια αντίδραση του θεατή. Αντιθέτως, είχε ομαλή ροή, χωρίς να με κουράσει (σημαντικό στοιχείο μια και διανύω περίοδο βαρεμάρας), ενώ παράλληλα, με ωθεί να έχω περιέργεια για το επόμενο επεισόδιο.
TIP: "δυνατό" οπτικό στοιχείο, η ματιά γεμάτη απόγνωση, άγχος και φόβο (και ελαφρώς "I told you so") του μαθητή-χοντρούλη μέσα στο λεωφορείο του σχολείου προς την πρωταγωνίστρια, που κάνει τον θεατή να νιώθει, ότι και οι δυό τους που επικοινώνησαν με οπτική επαφή: κάτι σε grand scale γίνεται....και αυτό είναι really bad...
(Η συνέχεια επί της οθόνης)
Κάπως, σα του Λ, είναι και η δίκη μου γνώμη για το επεισοδιο.
Θεωρω καλή την εισαγωγή στον κόσμο αυτό και οι πρωταγωνιστες, μέσες ακρες, φαίνονται πως θα αποκτήσουν ενδιαφέρον. Ειδικότερα ο "βασικός" πρωταγωνιστής, αν και θα ήθελα για εκείνον μια λιγότερο "κλισέ" πρότερη κατάσταση. Θα καταλάβετε όταν το δείτε...
Anyway... Καλά ξεκινήσαμε θεωρώ και ελπίζω να ανεβεί και άλλο η σειρά, αν και μαλλον είναι "μειονέκτημα" για την πλοκή το γεγονός του ότι ξέρουμε που καταλήγουν όλα. Ελπίζω να το χειριστούν έξυπνα...
Υ.Γ. Λ, συμφωνώ με το tip σου, αλλά καλύτερα, θα έλεγα, να το βάλεις σε spoiler. ΕπίσηςSpoiler!
@Lef και Παυλο βρηκατε υποτιτλους η το ειδατε με αγγλικους?