Οπως τα λεει ειναι, δουλευει λιγο περιοριστικα, αλλα εξασφαλιζει ετσι οτι δεν θα γινει abuse, υπαρχουν forum οπου αναλογα με το rep εχουν και προσβαση σε κρυφες περιοχες.
Printable View
Οπως τα λεει ειναι, δουλευει λιγο περιοριστικα, αλλα εξασφαλιζει ετσι οτι δεν θα γινει abuse, υπαρχουν forum οπου αναλογα με το rep εχουν και προσβαση σε κρυφες περιοχες.
25 ατομα? Αρκετα μεγαλος κυκλος.
Anyway, ευχαριστω για το ενδιαφερον.
Με το thanks υπαρχει καποιος αντιστοιχος περιορισμος? Βλεπω αυτο... corsaopc3071r, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
- Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
- If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.
Eίναι bug που συμβαίνει όταν υπάρχει διαφημιστικό μπανεράκι στο post που κάνουμε thanks.
βεβαια το thanx μπαινει κανονικα, ακομα και εαν βγαλει μηνυμα λαθους.
Μια ερωτηση. Πολλες φορες συνδεομαι στο forum και τυχαινει να γραφω ενα post ειτε απο quick reply ειτε απο τον επεξεργαστη κειμενου και επειδη δεν ειμαι και ο πιο γρηγορος στην πληκτρολογηση ή δεν μου αρεσει ο τροπος με τον οποιο εχω σχολιασει ενα θεμα οποτε και γραφω ενα Post σχεδον απο την αρχη με βγαζει εκτος συνδεσης και χρειαζεται να πληκτρολογησω και παλι το username και password. Πριν λιγες ημερες μου το εκανε σε εκνευριστικο βαθμο. Γραφω ενα post και εχω κανει δυο ή τρεις φορες login. Ειναι φυσιολογικο να συμβαινει κατι τετοιο?
Κάπου υπάρχει μια επιλογή "stay signed-in" ή κάπως έτσι.
Όταν κάνεις sign in, από κάτω από εκεί που γράφεις το username σου, έχει ένα κουτάκι κενό που λέγεται "remember me?" αυτό πρέπει να κάνεις τικ (V) για να μην υπάρχει ο χρονικός περιορισμός αδράνειας από τα κλικ που κάνεις στο φόρουμ και σε κάνει μόνο του sign out.
Οκ ευχαριστω πολύ παιδια. Συγνωμη αργησα καπως να απαντησω τωρα ανοιξα το pc.
@Nek χρωσταω rep και από αλλα post δυστυχως δεν με αφηνει να σου δωσω
λοιπον ειμαι καποια χρονια στο φορουμ εδω περα,και ποσταρα πολυ λιγο μονο σε ορισμενα games κατα καιρους φτανοντας ετσι τα 30 ποστ.Ωστοσο αυτη τη στιγμη ηθελα να ρωτησω για ενα τεχνικο προβλημα στο ps3 και πρεπει να χω 50 ποστ για να το κανω και ουσιαστικα ειμαι αναγκασμενος τωρα να οργωσω τα θρεντ για να κανω αλλα 20 ποστ.
Μηπως θα ταν πιο σωφρων να αναιρεθει το 50 ποστ λιμιτ για να φτιαξεις thread τουλαχιστον στο τεχνικο sub forum η να γινει πιο μικρο?Γιατι καποιος μπορει να κανει λογαριασμο εδω περα επειδη χρειαζεται για να ρωτησει κατι αμεσα η να μοιραστει το προβλημα του και αυτο το 50 ποστ λιμιτ να τον εμποδιζει.
Ασε που ειναι ενα χαος το subforum και ακομα και με search αντε να βρεις αν καποιος εχει το ιδιο τεχνικο θεμα μαζι σου
Και μένα το πρώτο μου ποστ στο φορουμ ήταν για τεχνικό πρόβλημα.Από το παρακάτω λινκ δεν σε καλύπτει τπτ?
http://www.ps4forums.gr/vb/forumdisp...-Playstation-3
βασικα κατσε βρηκα ενα θεμα με καπως παρομοιο προβλημα σε ενα page αρκετα πιο κατω,θα ποσταρω εκει!
Το "Απορίες για το PS4" έχει χαωθεί.Όταν βρεθεί χρόνος, ας ασχοληθεί κάποιος mod.
Το παρατήρησα κι εγώ αυτό χτες, αλλά δεν είχε φτάσει τα 50 posts... τα έφτασε κιόλας σήμερα; LOL
Oxι ρε συ, εκανε καμια δεκαρια. Του εστειλα μηνυμα και ειναι cool το παιδι, μια χαρα και συννενοησιμος ;)
Πάσο τότε δεν θα κάψουμε τα χλωρά μαζί με τα ξερά αλλά μου κάνει εντύπωση κάποιος να ποστάρει σε ένα threrad που είναι νεκρό εδώ και πολύ καιρό.