Παίζει πάντως να μην είναι μόνο θέμα άγχους....μπορεί η ένταση του παιχνιδιού, μπορεί η κακή φυσική κατάσταση, μπορεί να είχε φάει πριν, πολλά μπορεί....θα μάθεις πάντως.
Printable View
^^ Νικο δεν προλαβανε καν να ξεκινησουν... τον επιασε στην αρχη ευτυχως που ηταν εκει και οχι σπιτι....επαιζε και συστηματικα...τι να πω! Μιλησα μαζι του παντως, στην εντατικη ειναι τωρα...
Πως μίλησες ρε θηρίο και είναι στην εντατική ο Τσακ Νόρρις είσαι;;;.....μακάρι να γίνει καλά το παιδί πάντως.
^^ Πηρε τηλεφωνο αυτος την εταιρεια και του μιλησαμε λιγακι. Δεν ξερω πως τον αφησαν, μαλλον στην ζουλα το εκανε.
Περαστικα στον φιλο σας παιδια!
μετα απο 2μιση βδομαδες χωρις σεξ ερχεται σημερα επιτελους το μωρο μου!γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!και ειχα αρχισει να τρελλαινομαι.:a010:
χααχαχα λες?Υπαρχει και ο δευτερος γυρος!θα τον χρησιμοποιησω i think!!!!lol
Τελικά με το σεξ ισχύει ένα από τα δύο. Ή είναι το πιο υπερεκτιμημένο πράγμα στο κόσμο ή είναι φοβερό.
Σύμφωνα με τον ανυπέρβλητο Charles Bukowski, το σεξ έχει μεγαλύτερη σημασία όταν δεν τό'χεις εύκαιρο όταν το θέλεις (ή κάπως έτσι τέλος πάντων).
Αυτό με την ανεξαρτησία της Κρήτης ισχύει τελικά; Ελπίζω πως όχι.
Λοιπον εχουμε και λεμε .......................................(τωρα φανταστητε οτι εγραψα κατι τελειο αυτο που θελατε να ακουσετε και δωστε μου ολοι +ρεπ γιατη ητανε τελειο !):P
2 εβδομαδων PS3 και κολλησε ενω επαιζα!!!!!! Ελπιζω να μη σημαινει τα χειροτερα αυτο...
Εμενα μου ειχε κολλησει την 1η μερα κιολας
που εισαι ρε thomaaaaaaaaaaaaaann?????
Ευτυχώς που υπάρχουν οι κανονισμοί και ευτυχώς που εφαρμόζονται πάντα.
Σκέφτομαι στο πανεπιστήμιο, αν έχω πιο πολύ ελεύθερο χρόνο από ότι τώρα, να μάθω μια ξένη γλώσσα, σαν χόμπι. Ξέρω αγγλικά και λίγα γαλλικά. Το πρόβλημα είναι η προφορά μου, που και στις 2 γλώσσες που ανέφερα πιο πάνω, είναι χάλια. Κατάγομαι και μένω στην Κρήτη, οπότε έχω την κρητική προφορά, το πόσο βαριά την έχω δεν ξέρω, δεν μιλάω με ιδιωματισμούς πάντως. Σκέφτομαι για νορβηγικά ή σουηδικά, αλλά θα ήθελα να ακούσω και μια γνώμη για αυτές τις γλώσσες ή για κάποια άλλη που ίσως δεν έχω σκεφτεί. Τι λέτε;