Πες μου τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα......είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.
Printable View
Πες μου τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτό που έγραψα......είμαι εδώ για να σε βοηθήσω.
Εγω καταλαβα,εσυ δεν θες να παραδεχτεις αυτο που συμβαινει μετα απο ηττες σε τετοια παιχνιδια.:a045:
Τελικά έχουν πολλοί το κληρονομικό χάρισμα σ'αυτή την ομάδα και βγάζουν συμπέρασμα για όλους και για όλα......λέτε και το φλιτζάνι;;;;
Δεν είπα ότι είμαστε και η Μπαρτσελόνα, απλά παίζουμε την καλύτερη μπάλα (ή την λιγότερο κακή) μέχρι στιγμής. Είτε παίζουμε με τον Παναθηναικό, είτε με τον Ξάνθη η ομάδα παίζει με τον ίδιο τρόπο. Ευχαριστιέσαι να πηγαίνεις γήπεδο, είναι ωραίο το θέαμα που παρακολουθείς.
Και ναι στο ντέρμπυ δεν πόνεσα γιατί ξέρω ότι ο Παναθηναικός θα κάνει την γκέλα κάπου αλλού. Όπως ήταν πέρσι ο Ολυμπιακός, νίκησε 2 φορές τον Παναθηναικό, πέρασε στους 16 του CL και παρ' όλα αυτά έχανε στο Καραισκάκη τα θεωρητικά "τελειωμένα" ματς.
Γιαννη τον ΠΑΟ τον εχεις δει μονο στα ασχημα του,με τραυματισμους,πολυ δυσκολοτερο προγραμμα και γεματο.
Το Ολυμπιακο τον εχεις δει σε ευκολο προγραμμα,ξεκουραστο,χωρις ιδιαιτερους τραυματισμους και στο μονο δυσκολο παιχνιδι που επαιξε εχασε...
Δεν ξερω απο που πηγαζει αυτη η υπεραισιοδοξια σας...ή μαλλον ξερω,αλλα δεν λεω γιατι φανω κακος παλι.:p
Έτσι τα βλέπω εγώ τα πράγματα. Μετά το παιχνίδι με τον Αστέρα κάνει καλά ματς. Η αλήθεια είναι ότι όταν πήγα στον Καραισκάκη για να δω το ματς με τον Αστέρα, δεν ήμουνα πολύ αισιόδοξος βλέποντας τα πρώτα 20 λεπτά, αλλά μετά είδαμε φοβερή μπάλα. Η αισιοδοξία πηγάζει, στο ότι ο Παναθηναικός δεν έχει αγωνιστικό πλάνο (εκτός κι αν θεωρείτε αγωνιστικό πλάνο "το κλοτσάμε την μπάλα για να βρούμε τον Σισέ"), ενώ ο Ολυμπιακός δείχνει κάτι, χωρίς να παίζει μπαλάρα. Συν του ότι υπάρχει ακόμα ο Νιόπλιας στον πάγκο της ομάδας σου.
ΥΣ. Έχω την γνώμη μου και δεν χρειάζομαι τις εφημερίδες για την διαμορφώσω.
Ξερεις ομως τι γινεται?
Ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ εχουν την Ευρωπη να τους προσγειωνει.
Επισης αν ειχα παιξει με 5 Εργοτελιδες μεχρι τωρα,θα φαινοταν οτι παιζω και εγω μπαλαρα..
Πιθανον δεν θα υπηρχε η γκρινια για τον Κατσουρανη,για τον Ζιλμπερτο και θα ειχαμε ψευδαισθησεις οτι εχουμε σουπερ κεντρο και αλλα τετοια.
Για να βγει αυτο το πλανο που λες λοιπον θελει και ηρεμια,καλη ψυχολογια.Ο Ολυμπιακος στο πρωταθλημα,ειναι η πιο ευνοημενη ομαδα οσον αφορα το προγραμμα,την απουσια ευρωπαικων παιχνιδιων(γκρινιας..) κτλ.
Απλα καποια στιγμη θα λετε... οτι μετα απο την ''υπερμπαλα'' των πρωτων αγωνιστικων ηρθε η κοιλια.
Δεν θα ειναι κοιλια ομως.
Υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να σκάσει πάλι ο Ολυμπιακός στον Β γύρο.
Και Πέρυσι μέχρι τα Χριστούγεννα για πρωτάθλημα πηγαίνατε, μετά δεν μπορούσατε να περπατησετε.
Μιας και αναφέρθηκαν και οι τραυματισμοί κάπου,να μιλήσουμε για πέρυσι για τον ολυμπιακό και για το αν επηρέασαν την διεκδίκηση του πρωταθλήματος?
Πιο ευνοικό πρόγραμμα συμφωνώ.Ο παο όμως τι έχει κάνει μέχρι τώρα στα δύσκολα?Νίκησε τον άρη(κατά τα γνωστά),έχασε από άεκ με κάτω τα χέρια,στην ευρώπη δεν έχει νίκη και έχει βάλει μόλις ένα γκολ και το μοναδικό θετικό είναι ότι μας νικήσατε σε ένα ματς που το έχασε σε 5 λεπτά η άμυνα του οσφπ.Ακόμα και σε έυκολα θεωρητικά ματς με καβάλα και ξάνθη ήσασταν κάκιστοι.Από την άλλα ναι εμείς χάσαμε 2 ματς από τα χέρια μας ειδικά αυτό με ηρακλή ΟΧΙ όμως με κακή εμφάνιση αλλά με κακές στιγμές.Το πρόβλημα με τον ολυμπιακό είναι ΠΟΣΟ θα αντέξει με τις εμμονές του βαλβέρδε να παίζει με 12-13 παίχτες όλη τη χρονιά αγνοώντας τους υπόλοιπους.
Το πρόβλημα του παο είναι καθαρά αγωνιστικό και ΔΕΝ λύνεται παρά μόνο με μεταγραφές που ΔΕΝ έγιναν.Ρωτήστε τον σισέ τι καντήλια ρίχνει σε κάθε ματς που περιμένει από το κέντρο να του δώσουν πάσα
Δεν ειναι μονο οι τραυματισμοι.
Τωρα για το τι καταφεραμε με τα τοσα προβληματα και δυσκολιες(σε συγκριση με τον Ολυμπιακο)...η απαντηση ειναι ο ενας ποντος μονο πισω απο την πρωτη θεση.
Το μονο που θα αλλαξει απο δω και και περα ειναι οτι θα εχετε ενα πιο δυσκολο προγραμμα και εμεις πιο ευκολο.
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=gImJNkjX6NA"]YouTube - ΞΟΞ±ΟΞΉΟΟ Ξ¦ΞΞΞΞΞ Ξ§Ξ€Ξ₯Ξ*ΞΞΞ[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=ZtbahX0__xo"]http://www.youtube.com/watch?v=ZtbahX0__xo[/ame]
Mike Batist.
Mεγάλος μάγκας μ'αρέσει που μετά πάει και του δίνει το χέρι του.:thumbsdown:
Πείτε ότι δεν αποβλήθηκε για αυτό που έκανε γιατί ο διαιτητής τον βλέπει καθαρότατα
Τον απέβαλε μετά ο Ζοτς αλλά τον έβαλε αναγκαστικα γιατί δεν είχε άλλον ψηλό......Πιό μάγκας ο άλλος γιατί δεν του έριξε καμία σαν αντίδραση.....
Προφανώς ο κακομοίρης νόμιζε ότι του την έριξε κατά λάθος.....το ίδιο μάγκας ήταν και ο Ζοτς που ενώ τον έβγαλε γιατί κατάλαβε τι έκανε μετά τον ξανάβαλε γιατί δεν είχε άλλον.
Το θεμα ειναι οτι στη φαση αυτη ο Μπατιστ εκανε κακο στην ομαδα...χανει πρωτα ενα σιγουρο καλαθι και μετα κανει εσκεμμενο, αντι να ισοφαρισουμε στο σημειο εκεινο πηγαμε 4 ποντους πισω...γενικα χθες καναμε οτι μπορουσαμε για να χασουμε
Πάλι 0 εχθές, ας είναι καλά ο Λάζαρος. Πάντως αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά δεν μας βλέπω καλά. Έχουμε γίνει σαν τον ΠΑΟΚ μισό μηδέν και πάμε για το επόμενο παιχνίδι. Ε,δεν μπορεί κάποια στιγμή θα του στραβώσει ένα ματς (από τα εύκολα που ακολουθούν) και μετά θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε.
Με Λέτο και Νίνη παίζει να κάνουμε τίποτα δημιουργικά, στην τελική μέχρι και Κλέιτον θα μπορούσε να προσφέρει πολλά με την τωρινή μας κατάσταση!