Πόσο αλήθεια....
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aypNA3W_700b.jpg
Printable View
Πόσο αλήθεια....
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/aypNA3W_700b.jpg
Έχω ένα πρόβλημα ή ίσως θα ήταν καλύτερα να πω απορία.
Υπάρχει μια κοπέλα που την γνωρίζω από την σχολή εδώ και λίγο περισσότερο από ένα χρόνο. Παλιά (όταν λέω παλιά εννοώ πριν τον φετινό Οκτώβρη) μιλούσαμε, αλλά όχι εντατικά και δεν είχα αναπτύξει ερωτικά αισθήματα για εκείνη. Τον φετινό Οκτώβρη, όμως, την ερωτεύτηκα. Την αγαπάω, θέλω να την αγκαλιάζω, να την φιλάω, να είμαι μαζί της, να την κοιτάω...
Της μιλούσα λοιπόν πιο εντατικά. Εκείνη πιστεύω ανταποκρινόταν θετικά, καθώς με κοιτούσε όταν δεν κοιτούσα, μου μιλούσε κανονικά και όχι με κοφτές φράσεις, αργότερα συνέχιζε την κουβέντα εκείνη, όπως και όταν περπατούσαμε εγώ, εκείνη και η παρέα της, κάποιες φορές περπατούσα λίγο πιο γρήγορα για να δω αν θα με πλησιάσει και με πλησίαζε. Μια φορά άφησε την παρέα της να πάει στο λεωφορείο και μου άνοιξε την κουβέντα. Έπρεπε όμως δυστυχώς να πάω στο λεωφορείο και έτσι δεν μπόρεσα να της μιλήσω πολλή ώρα. Μια βραδιά είχαμε βγει εγώ, εκείνη και μια φίλη της και όταν ήταν να τις αποχαιρετήσω, ακούμπησα απαλά το μπράτσο της και της είπα: "Να προσέχεις έτσι"; Το είπα αυτό επειδή έβρεχε και δεν ήθελα να γλιστρήσει. Δεν μου είπε κάτι, εξάλλου έφυγα αμέσως.
Από όταν μιλούσαμε πιο εντατικά, έχουμε βγει, αλλά ποτέ μόνοι μας. Πάντα φέρνει κάποια ή κάποιες φίλες της μαζί.
Τον Δεκέμβρη την πήρα τηλέφωνο και της είπα να βγούμε η δυο μας, λέγοντας δυο δικαιολογίες για να δικαιολογήσω γιατί θέλω να βγούμε οι δυο μας και μου είπε θα το κανονίσουμε ή κάτι τέτοιο.
Από τότε της είπα άλλες δυο φορές να βγούμε μαζί, την πρώτη από αυτές μου είπε ότι έχει διάβασμα και ίσως ή θα τα πούμε τα Χριστούγεννα (δεν θυμάμαι τι από τα δύο) και την δεύτερη ότι είναι δύσκολο να κατέβει στην πόλη μου (μένει σε ένα χωριό κοντά στην πόλη μου).
Τελικά βγήκαμε χθες, αλλά με παρέα πάλι. Την έπιασα να με κοιτάει κρυφά.
Να σημειώσω ότι δεν την είχα ρωτήσει πιο πριν να βγούμε μόνοι μας, γιατί περίμενα κάποια στιγμή να έρθει μόνη της στην συνάντηση. Αλλά πάντα ερχόταν με παρέα.
Αλλά εκτός από την θετική ανταπόκριση, έχει συμβεί να δείξει κάποια αρνητικά σημάδια, όπως μια φορά στο αμφιθέατρο μου είπε να κάτσω πρώτος και μετά θα κάτσουν εκείνη και οι φίλες της και λίγο πριν κάτσουν είπε στις φίλες της περάστε και τελικά έκατσε δίπλα μου μια φίλη της και παραδίπλα εκείνη.
Τι να κάνω λοιπόν; να της πω από τηλεφωνικώς ότι την αγαπάω; Μιας και δεν νομίζω να καταφέρουμε να ξανασυναντηθούμε. Ή να κάνω κάτι άλλο; Με θέλει όμως;
Συγγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με αυτό το ζήτημα.
Προσωπικη αποψη (αν και απεχω απο το αθλημα κατι χρονια), κανε αλλη μια προσπαθεια να βγειτε μονοι σας και να της ανοιχτεις. Απο κοντα ομως και οχι απο τηλεφωνο.
Αν παλι το αποφυγει και ερθει με παρεα, καλυτερα να την ξεχασεις.
Καλη τυχη παντως σε οτι και αν αποφασισεις:)
καταρχήν δεν της λές ότι την αγαπάς. ούτε τηλεφωνικά ούτε γενικά αν δεν είστε μαζί τουλάχιστον κάποιο καιρό.
τηλεφωνικά καλό ειναι να κανονίζουμε και να λέμε ψιλοβλακειούλες.. τα σοβαρά τα λέμε face to face.
Από αυτά που λες καταλαβαίνω ότι σε θέλει. Σημαντικό επίσης αν σε ακουμπάει σε διάφορες φάσεις κτλ.
Το ότι φέρνει φίλες της μαζί, το κάνει για ασφάλεια καθώς είναι μάλλον ντροπαλή-διστακτική. Δεν λέει κάτι.
Απλά πρέπει να βρεις την σωστή στιγμή να κάνεις την πρώτη κίνηση.. Γιατί δεν νομίζεις ότι θα καταφέρεις να ξανασυναντηθείτε?
εννοείς σύντομα?
Σκέφτομαι και εγώ ότι το ότι φέρνει παρέα είναι αρνητικό σημάδι, αλλά μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο Vicarious.
Τώρα δεν ξέρω αν θα δεχτεί να βγούμε γιατί τέλη του Ιανουαρίου έχουμε εξεταστική και διαβάζει. Η σωστή στιγμή δεν έρχεται γιατί ποτέ δεν είμαστε μόνοι μας. Πώς θα γίνει να βρεθούμε μόνοι μας; Χωρίς να την πιέσω όμως.
απο την στιγμη που σου εχει δειξει και αυτη σημαδια και δεν σε εχει γραμμενο τοτε κανε την πρωτη κινηση εξεφρασε της αυτα που ειπες εδω..κερδισμενος θα βγεις. ειτε θα την κερδισεις ειτε αν(στην χειροτερη)φας ακυρο θα ξερεις οτι θα πρεπει να προχωρησεις και θα σταματησεις να τρωγεσαι μονος σου κρατωντας ολα αυτα μεσα σου..οτι και αν αποφασισεις καλη τυχη χωρις φοβο με παθος :)
Οπως λεει και ο Vicarious, απο αυτά που γράφεις μάλλον γουστάρει κι αυτή, αλλα εναι πολύ διστακτική.. Γνώμη μου πάντα ήταν να πεις αυτό που θέλεις. Δεν τρέχει τίποτα.. Την ξέρεις τόσο καιρό και μιλάτε όπως λες. Παίρνεις τηλεφωνάκι " Εχεις να κάνεις τίποτα αύριο? Πάμε για ένα καφεδάκι" Ε αν το προτείνεις 2-3 φορές και όλο βρίσκει δικαιολογίες, ε τι να πω! Η ειναι τόσο ντροπαλή πια και της ειναι τόσο δύσκολο να βγει με αγόρι, η απλά δεν θέλει!
Φοβάμαι όμως ότι θα την τρομάξω. Θέλω να της το πω, αλλά ίσως είναι καλύτερα να της πω ότι μου αρέσει και μετά να κάνω την κίνηση να την φιλήσω.
Σκέφτομαι τώρα μήπως να της πω να το κανονίσουμε κατά τις 3-5 του Ιανουαρίου. Νομίζω καλά είναι, απλά μπορεί να μου πει πάλι για την μετακίνησή της. Θα μπορούσα να περιμένω να ανοίξει το πανεπιστήμιο, αλλά τότε θα είναι πιο πιεσμένη λόγω μαθημάτων και διαβασμάτων. Επίσης, ίσως τότε να είναι μεγάλη η καθυστέρηση και να νομίζει ότι δεν την θέλω ή να ξενερώσει. Αν την πάρω τηλέφωνο για να βγούμε και να της πω ότι θέλω να μιλήσουμε για μας; Για να πάρει το μήνυμα.
Eλα ρε συ Γιάννη... Με το πανεπιστήμιο δεν τελειώνει η ζωή του ανθρώπου.. Δεν μπορεί να σου ρίχνει άκυρο συνέχεια με δικαιολογία τα διαβάσματα. Ενας καφες ειναι, δεν θα χάσει το πτυχίο. Μόλις τελειώσει η εξεταστική δεν θα ειναι free μετά?? Εντάξει, μπορεί να μην βρεθείτε τώρα, ας ειναι και σε 10 μέρες, δεν έχει πολύ σημασία.. Εγω γενικά είμαι του στυλ οτι θα πω σε μια κοπέλα να βγούμε το πολύ 3-4 φορές. Αν φάω άκυρο και τις 4 τότε πάμε αλλού! Αν δεν θέλει αυτή 1 δεν θες εσύ 10.
Δεν χρειάζεται να της πεις οτι θέλεις να μιλήσετε για σας. Αν της αρέσεις θα έρθει ουτως η άλλως. Απλα αν της πεις πάμε για καφέ και σου πει " να πάρω τις φίλες μου να έρθουν" πες οτι δεν χρειάζεται και θα ήθελες να ειστε οι 2 σας. Να κάνετε μια βόλτα βρε παιδί μου!
Απο εκει και πέρα βλέπεις πως θα πάει. Οταν βγειτε τελικά απλα φέρε την συζήτηση προς τα εκεί. Μιλήστε περι ανέμων, μετά σιγά σιγά στις σχέσεις. "Εχεις αγόρι? Οχι? Πως κι έτσι? Τέτοια ωραία κοπέλα και έξυπνη κτλ.."
Εκει θα δεις αντιδράσεις και μετά αν θες γίνε πιο συγκεκριμένος.. " Εχει καιρό τώρα που μου αρέσεις κτλ.."
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ απο τόσο νωρίς το "Σ'αγαπώ, θέλω να παντρευτούμε" και άλλα τέτοια δεσμευτικά..
flashback to 80s...από τότε έχω να ακούσω τέτοια περίπτωση! Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ποτέ...
anyway...
αυτό που έχω να σου πω, μέσες άκρες είναι ότι οι γυναίκες θέλουν "θράσος". Αυτό που λέμε μεταξύ τόλμης, θάρρους αλλά με κόσμιο τρόπο, χωρίς όμως να είναι too much κόσμιος ( = φλώρος), ούτε και ακραίος/χύμα (= βιάζομαι να γ@μήσω, μου τρέχουν τα σάλια). Σε καμία, απολύτως καμία περίπτωση, δεν ξεστομίζουμε "λουλουδάκια", τρυφεράδες, αγαπούλες και τα τοιαύτα. Μια σοβαρή γυναίκα, έστω και νεαρή, έχει ξενερώσει τα μέγιστα, καθώς αναζητά "αρσενικό" και όχι φλούφλη. Όπως κάθε γυναίκα άλλωστε (κατά βάθος, άσε τι λένε "στο απέξω").
και τέλος, το πολύ το "πλάγιο", όπως και το πολύ μπίρι μπίρι το βαριέται και ο παπάς, φαντάσου μια γυναίκα. Στη βράση κολλάει το σίδερο= ότι είναι να κάνεις κάντο σύντομα (για τα δικά μου στάνταρντ έχεις αργήσει μήνες). Ότι είναι να γίνει= θα γίνει. Και επίσης: όσο "προετοιμάζεσαι" τι να πεις, πως να το πεις και πως να φερθείς, τόσο πιο σκατά θα τα κάνεις. Να είσαι αυθόρμητος, να προσφέρεις γέλιο (με μέτρο όμως, διότι θα καταντήσεις "φίλος") και ταυτόχρονα να είσαι "πονηρός" (με υπονοούμενα ερωτικής φύσεως) στις ατάκες σου. Αν "τσιμπάει" στα τελευταία έχει καλώς. Αν όχι, ή δεν σε βλέπει ως άντρα, αλλά ως φίλο (= χέσε μέσα), ή που είναι τελείως ξενέρωτη = πας παρακάτω.
Καλό βόλι. :P
ΥΓ: Εναλλακτικά, άρχισε το ψάρεμα.
Να συμπληρώσω σε αυτά που είπε ο Λευτέρης.
Να είσαι ο εαυτός σου.
Μην το πας όπως το πας διότι άπαξ και περάσεις την γραμμή του "φίλος" δεν υπάρχει γυρισμός.
Πάντως να ξέρεις πως το γεγονός πως έρχεται με φίλες σημαίνει ότι σε γουστάρει και απλά σε τσεκάρει και με τις φίλες της.
Εγώ στη θέση σου, μετά από τόσο καιρό, θα την έπαιρνα παράμερα, εκεί που έχετε βγει με τις φίλες τις και θα τις έσκαγα ένα... cinematic φιλί... αν θέλει θα το καταλάβεις αμέσως.
Οι γιορτές είναι πάντα καλή περίπτωση. Επίσης κάλεσε την σπίτι σου. Που είναι και το πιο λογικό, για να παίζεις και εντός έδρας.
Αυτά. Εναλλακτικά όντως άρχισε να βλέπεις ντοκιμαντέρ ψαρέματος στο Nat Geo Wild... :P
We've all been there. ;)
Θα συμφωνήσω και εγώ με τα παιδιά που λένε από κοντά. Σαφώς είναι πιο δύσκολο αλλά είναι πιο "ειλικρινές" και μπορείς να κόψεις και αντιδράσεις. Μην κάνεις απίστευτα βαριές δηλώσεις (για μένα πάντα), ίσως να σου γυρίσουν boomerang.
Σίγουρα για μένα ό,τι και να γίνει είναι θετικό το ότι θα το έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου και δεν θα σου μείνει απορία. Καλή τύχη! :D
Α ναι όχι αγάπες και λουλούδια σε θάλασσες και ακτές. Αυτά. Μετά τα τριάντα χαχαχαχαχα.
Το ότι έχω καθυστερήσει είναι αλήθεια. Αυθόρμητα μπορώ να φερθώ, δεν έχω πρόβλημα σε αυτό. Για το γέλιο δεν μου βγαίνουν τα αστεία πάντα, αλλά αν μου βγει κάτι το λέω. Όταν λες υπονοούμενα τι εννοείς; να της πω ότι έχει ωραία μαλλιά για παράδειγμα;
Θα ήθελα να της δώσω ένα φιλί, κινηματογραφικά, αλλά πρέπει να βρεθούμε μόνοι μας πρώτα. Και δεν ξέρω πως να την πάρω παραπέρα. Σπίτι μου είναι οι γονείς μου.
Για όλα αυτά που λες λέω να ακολουθήσω την συμβουλή του Φώτη.
Φιλε ezio ηρθε η ωρα να σου μιλησει ο γιατρος του ερωτα...οπως τα λες η κοπελα μαλλον παραειναι ντροπαλη κ θελει τις φιλες της γιατί εχει ανασφαλειες...σίγουρα σε βλέπει θετικά το θέμα είναι όμως πως σε βλέπει...Ελπίζω να μην στο γυρίσει στο φιλικό ξαφνικά όμως αν την κυνηγάς και τόσο καιρό ήρθε η ώρα να δράσεις...Πρέπει να την διεκδικήσεις με ωραίο τρόπο κ ελαφρώς διακριτικό ακόμα και αν πεθαίνεις ο πέφτεις στα πατώματα για εκείνη. .Δεν μουνταρουμε αλλα ουτε και γλυκανάλατα..Κατι ενδιαμεσο που ναι μεν να της δειξεις οτι εγω ειμαι εδω για σενα αλλα μην την τρομαξεις (ισως η κοπελα δεν ειχε σχεση-εις κ δν εχει εμπειρία πως να το χειριστει).Πρεπει να βρεθειτε οι 2 σας καποια στιγμη και να την αφησεις να σου ανοιχτει ωστε να νιωσει οικειοτητα.Πριν να γινει αυτο μην κανεις τιποτα κ ειδικα απο το τηλ γιατι τοτε παιζει να σ κοψει κ την καλημερα...Απο οτι διαβασα λοιπον η κοπελα ενδιαφερεται για σενα κ σε τσεκαρει κ ισως φανταζεται πως θα ηταν μια σχεση μαζι σου.Ισως να εχει κ εξαρτηση απο τις φιλες της ομως πραγμα π μονο καλο δν ειναι γιατι θα πρεπει να σε εγκρινουν κ αυτες..Συνοψιζοντας λοιπον,παμε αργα και σταθερα χωρις να δειξεις οτι λιωνεις κ βαζουμε πανω απ ολα την εμπιστοσύνη. .βρες ενα θεμα να της ανοιχτεις για να νιωσει οτι μπορει να κανει το ιδιο στο μελλον μαζι σου και ολα τα αλλα θα ερθουν..Κανε την να νιωσει καπως ξεχωριστή. .Σου ευχομαι να το παρεις το κοριτσι κ καλη χρονια σε ολους !!!
συγνώμη αλλά το "ωραία μαλλιά" το ακούς ως υπονοούμενο; εννοούμενο είναι = ωραία μαλλιά.
σόρρυ, αλλά online "Hitch" (ταινία με τον Γουιλ Σμιθ) δεν μπορεί κανείς να γίνει. Ή "το έχεις" ή "δεν το έχεις" με το λέγειν. Να το μάθεις ή να στο μάθουν δεν γίνεται. Είναι ένστικτο, είναι να "παίζεις" με το γυναικείο μυαλό, το οποίο σε πληροφορώ είναι πολύ πιο ερωτικό από το δικό μας (και πιο έξυπνο ερωτικά), γι' αυτό και "πιάνει" τα ερωτικά (όχι πρόστυχα, αλλά "έξυπνα") υπονοούμενα. Φλουφλέ συζητησούλες καμία δεν γουστάρει. Ούτε περί ανέμων και υδάτων και παραφιλολογία.
Spoiler!
Spoiler!
Κλείσε υπολογιστές, κλείσε Ιντερνετ, κόψε για κάποιο καιρό το διάβασμα, το σινεμά, τις κονσόλες και βγες έξω να ζήσεις. Μίλα, πήγαινε σε κλαμπ/μπαρ, πιες, "άκουσέ την", γίνε φέσι, ρίξε γέλια, κοινωνικοποιήσου, "χώσου" σε γυναίκες, φάε τα μούτρα σου.......κοινώς "ζήσε" αυτό που λέγεται ζωή. Γιατί εκεί μάλλον είναι το "θέμα" και όχι στο manual προσέγγισης γυναίκας, το οποίο 100% δεν βρίσκεται online και σίγουρα είναι διαφορετικό για κάθε θηλυκό. Trust me = βγες έξω και ζήσε τη ζωή στο φουλ της. Too much εντός σπιτιού, διάβασμα και χόμπυ εσωτερικού χώρου ή μοναχικά, κάνουν κακό. Όχι μόνο σε εσένα αλλά σε όλους.
ΥΓ: Όλα τα παραπάνω στα είπα απολύτως φιλικά, ανθρώπινα. Ούτε για να σε πειράξω, ούτε για να σε χλευάσω - απεναντίας για να σε σπρώξω, χτυπώντας σου "red alert" ότι για κάποια πράματα ζωής, τα έχεις αργήσει. Βγες και ζήσε. ΕΝΤΟΝΑ!
Υπονοούμενο ότι μου αρέσει.
Για το πρώτο spoiler, είμαι.
Για το δεύτερο, έχω φίλους, απλά επειδή σκεφτόμουνα ότι αφού δεν βγήκαμε μόνοι μας ακόμα και λόγω κάποιων αρνητικών σημαδιών όπως αυτό που είπα στο πρώτο post, δεν με θέλει και έτσι ένιωσα άσχημα (σε στυλ ότι θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί και εγώ τα σκάτωσα) και δεν μου ήρθαν στο μυαλό. Άσε που μου έχουν πει την γνώμη τους (οι πολύ κοντινοί φίλοι, εξάλλου μόνο σε αυτούς το έχω πει), αλλά θα ήθελα να ακούσω και μια γνώμη από εδώ, γιατί ίσως έχετε περισσότερες εμπειρίες, αφού κάποιοι είστε πιο μεγάλοι σε ηλικία.
Έχω σκοπό να βγαίνω περισσότερο με το νέο έτος.
Η παλαιότερη και ομορφότερη ιστορία του κόσμου.
http://www.callofdutyadvancedwarfare...ow-profile.png
Γνωρίζεις το παραπάνω perk?....... Αν όχι, λέγεται low profile. Ή πιο απλά δεν το παίζω κάποιος που δεν είμαι. Equip το παραπάνω perk και προχώρα. Σου εγγυώμαι δε θα χάσεις τίποτα. Αν σου βγει της αρέσει αυτό που είσαι. Αν δε σου βγεί, δεν προσποιήθηκες οτι είσαι κάτι άλλο. Win-win situation με λίγα λόγια....
Καλή επιτυχία.
Εχουμε καποιο update ezio !!!?