ποιος χ3ζει το φαγητό; τις μαγείρισσες θα φάω! (και μετά το φαγητό) :P
Printable View
ποιος χ3ζει το φαγητό; τις μαγείρισσες θα φάω! (και μετά το φαγητό) :P
Ποδαρικό, σεφτέ να σου τύχει:
Ακολουθoύν πραγματικοί διάλογοι μαγαζιού:
1.Καλημέρα καλά με τέτοιο κρύο και έχετε ανοιχτά την πόρτα?(γιαγιά 75 ετών με άσχημο τρόπο)
Ε θέλετε να την κλείσω κρυώνετε? (εγώ)
Όχι παιδί μου δεν κρυώνω εγώ για εσάς το λέω...(μ.ο. ηλικίας μαγαζιού 32)
2.Κάνει το πακέτο 13.74, μου δίνει 15ε και δίνω ρέστα 1.27.
Ε νεαρέ λάθος έκανες στα ρέστα μου έδωσες λιγότερα.(παππούς)
Ε για δείτε καλύτερα (εγώ)
Ε ναι λείπει 1 λεπτό (παππούς)
Όχι για δείτε του λέω σας έδωσα 1πεντάλεπτο και ένα 1 δύλεπτο οπότε είναι 1 σεντ παραπάνω(εγώ)
Α...(παππούς)
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τουλαχιστον τον παππου τον ταπωσες!
καλά ΟΚ.......αυτό; δεν είναι τίποτα...
εποχές τεχνικός / σύμβουλος τεχνολογίας, πριν από χρόνια:
(μετά από τουλάχιστον 5 λεπτά τηλεφωνικής συνομιλίας με πελάτη μου, για να του εξηγήσω να βάλει κάποιον driver. Ο άνθρωπος δεν κατέχει μια, αλλά έχει την απαίτηση να του δώσω να καταλάβει -μέσω τηλεφώνου κιόλας- πως να κάνει την διαδικασία. Σημειώστε: δεν κατέχει βασικούς όρους, όπως "δεξί κλικ", start menu, "άνοιξε το control panel" κλπ...........μετά από 3-4 λεπτά κουβέντας που κάπως, το έχω παλέψει το θέμα..........ακολουθεί το παρακάτω)
"ε, τώρα μπορείτε να κλείσετε το παράθυρο, ώστε να δούμε την επιφάνεια εργασίας σας"
"ποια είναι αυτή η επιφάνεια;"
"ε, αυτή που εργάζεστε φυσικά"
"α, οκ τότε, μισό λεπτό"
(περιμένω, περιμένω, τι στο διάτανο λέω, τόση ώρα για ένα κλικ; )
"οκ, έκλεισα το παράθυρο"
"βλέπετε το εικονίδιο που σας είπα, στην επιφάνεια εργασίας σας; "
"ποιο εικονίδιο; ούτε τον καφέ μου δεν βλέπω κύριε Λευτέρη!"
"τον καφέ σας; που κολλάει ο καφές σας; "
"μα δεν μου είπες να κλείσω το παράθυρο και να δω την επιφάνεια εργασίας; "
"εεεε........ναι"
"ε, σηκώθηκα, έκλεισα το παράθυρο -και τα πατζούρια για να είμαι σίγουρος, ότι το έκανα σωστά, ήρθα πίσω στο γραφείο μου, κάθισα, αλλά πάνω στο γραφείο που εργάζομαι, με τέτοια σκοτάδια, δεν φαίνεται τίποτα, μόνο η οθόνη του υπολογιστή βγάζει φως. Γι' αυτό σου λέω, ούτε τον καφέ μου δεν βλέπω."
"................................................. ...ανοίξτε παράθυρα, και σε λίγο έρχομαι από εκεί."
βοήθειά μας.
Ωχαχαχα καλά ναι δεν υπάρχει σύγκριση! απλώς σε μένα ήταν σεφτέ!
ναι όντως, σεφτές και να ακούς πίπες πρωί - πρωί είναι κουλό!
ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ ε, και μετά από κάτι τέτοια, αναρωτιέμαι το ίδιο πράμα εδώ και 20 χρόνια: γιατί, μα γιατί, ΟΛΟΙ πρέπει να ακουμπάνε υπολογιστές, αφού εμφανέστατα ΔΕΝ κάνουν για αυτούς; ή μάθετέ τους ή άστε τους στην ησυχία τους!
απο τις 5μιση ειμαι ξυπνιος....
και γω απο τις 6 ,,,τι τρεχει ρε πουστη μου δε μπορουμε να κοιμηθουμε με την ησυχεια μας
πες τα ρε μαστερ.... και να πεις οτι κοιμηθηκα νωρις... λολ
ναι ρε φιλε,,,κατι δεν παει καλα...
αν και τωρα αρχιζω να νυσταζω...οτι να ναι...
εγω και να θελω να κοιμηθω τωρα δεν μπορω ... για πολλους και διαφορους λογους!
Ρε σεις... Προσπαθώ να θυμηθώ ένα τραγούδι. Παει κάπως έτσι...
"Τα τατα, ταρατατα, τατα, τατα, ταρατατα..."
Oh, wait.... :scratch:
Μου θύμησες ένα άρθρο στο PC Magazine απο τον Dvorak στο οποίο έλεγε οτι τα PC θα έπρεπε να αδειοδοτουνται οπως και τα αυτοκίνητα (με επιχειρήματα του στυλ "γιατί πρεπει να κολλαω εγω ιούς επειδή ο άλλος ειναι ηλίθιος;"). Κυνικο ίσως αλλα τον εχω σκεφτεί παρά πολλές φορές απο τότε!
όσο μεγαλώνεις και αναπόφευκτα βιώνει η "γούνα" σου, ολοένα και πιο αδιανόητες κοτσάνες, δυστυχήματα, λανθασμένους χειρισμούς, ανυπόστατες απαιτήσεις, κλπκλπ.....αυτή η ατάκα (και πολλές παραλλαγές της) θα σου γίνει "καραμέλα"...
πίκρα, αλλά αυτά είναι τα αποτελέσματα, όταν κάτι γίνεται μαζικής κατανάλωσης, από special interest group. Είτε λέγεται υπολογιστές, είτε λέγεται κονσόλες, είτε παλαιότερα οι τομείς του middle/high-end ηχοσυστημάτων, βίντεο (BETAmax - VHS), βιντεοκάμερες, φωτογραφία κ' φωτογραφικές μηχανές και φακοί των.....κλπκλπ
Φιλλλλλλ......!!!!!!!!!! LOL!
Συνέχεια του τάκα τάκα:
Τηλεφώνημα από πελάτη που δεν έχει ξαναέρθει στο μαγαζί. Μετά τα τυπικά που βρίσκεστε κλπ.
Πότε κλείνεις?
Σήμερα λέτε?
Αυτό που σου λέω...
Σήμερα 4.30.
Α και τις υπόλοιπες μέρες?
That feeling when a class gets cancelled...
http://t.qkme.me/3oqy5i.jpg
That feeling when you actually like the teacher of that class who is sick...
http://www.blogcdn.com/www.urlesque....don-draper.jpg
but generally speaking...
http://www.bimmerd00d.com/lols/I-aint-even-mad.jpg
^ Α Class ?
Huehuehuehuehue !
Εγώ τι να πω που είμαι στο ΤΕΙ Πειραιά και ζήτημα είναι να έχω κάνει μάθημα φέτος 4-5 φορές. Να δω τι θα γράψω στην εξεταστική... Αν σκεφτείς ότι έχω αφήσει και 2 μαθήματα από το 1ο εξάμηνο.
gianni παρακαλα να κανεις μαθημα...και εγω στην πατρα ελεγα οκ μωρε χαλαρα...αυτη η μηχανολογια ξερεις ποσα χρονια με παει τωρα? 2003 μπηκα φετος ΘΑ τελειωσω (ενταξει υπερβολες 2 χρονια εψαχνα πρακτικη κ εκανα στρατο) αλλα για 1 χρονο απεργιες εκανα +1 χρονο επιπλεον πατρα minimum ασε που διναμε εξετασεις στο ποδι κανονικα κ εννοειται οτι δεν προλαβαινες ουτε να κατσεις να διαβασεις.
Πριν κανα 2χρονο που εδινα το τελευταιο μαθημα ειδα οτι σχεδον ολοι ειχαν γινει ωρομισθιοι και λεω πρεπει να φυγω απο αυτο το κωλοτει παση θυσια...τελικα ειχα δικοιο
Ασχετο με ολα τα παραπανω, σκεφτομαι αυτο το meme
http://www.funnydictionary.com/img/e...6lOnScQH96.jpg
YΓ: επικο το σκηνικο στην ταινια!
^ Πήγαινε στο ΤΕΙ Πειραιά μου λέγανε, είναι ωραία στο ΤΕΙ Πειραιά μου λέγανε.
Πιο εύκολα βρίσκεις εισιτήριο σε τελικό Champion's League, παρά θέση σε εργαστήριο (τουλάχιστον στο τμήμα μου).
Κάθε χρόνο και χειρότερα είναι...
Ναι ενω τα ΑΕΙ σκιζουν απο οργανωση,,,,χαχαχα
και τότε γιατί πασχίζετε βρε παιδιά, να εισαχθείτε σε αυτά;
(πέραν του δωρεάν, αν και απέχει μακράν ο χαρακτηρισμός "δωρεάν" για την Δημόσια ελληνική ανωτέρα / ανωτάτη εκπαίδευση, από τα χρήματα που σκάει μια οικογένεια, για να υποστηρίξει τον φοιτητή, σε μια άλλη πόλη από εκεί που είναι οι γονείς του)
Δεν εννοώ να μην σπουδάσετε, έλεος κ ντροπή ταυτόχρονα ασπούδαστος άνθρωπος το 2012, αντιθέτως πολύ καλά κάνετε. Αλλά γιατί ντε και καλά στα τριτοκοσμικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα οποία κράζετε κιόλας?!?!?!?!?!?!?!?! Αυτό μου διαφεύγει. (αν είναι πρόβλημα το οικονομικό, οκ αντιληπτό, δεν χρειάζεται να αναλυθεί ιδιαίτερα, είναι πλήρως κατανοητό. Αν και είμαι της άποψης, "ας πεινάσουμε όλοι, προκειμένου το παιδί ή ένα από τα παιδιά, να σπουδάσει στα καλύτερα ιδρύματα", αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εφικτή η χρηματική συγκομιδή από μια οικογένεια, όσο και να προσπαθήσει, για να στείλει στο εξωτερικό τον υιό για σπουδές).
^^ Παλια τα ΑΕΙ ηταν της μοδας... ηταν η μοδα του "ο γιος μου ειναι επιστημονας", τοτε που λεγαμε τα δικα μας...
τωρα πια νομιζω οτι ειναι η μοναδικη λυση απο οικονομικης πλευρας... δυστυχως :/ (και ειναι ακομα χειροτερα απο τοτε πλεον)
Όντως κάποια ΑΕΙ είναι αρκετά οργανωμένα, όπως αντίστοιχα και ΤΕΙ. Απλώς τα τελευταία χρόνια λόγω κακοδιαχειρισμού κονδυλίων των προηγούμενων 30 ετών και έλλειψης τωρινών χρημάτων, παρατηρούνται φαινόμενα διάλυσης.
οκ, μόνο που ως τώρα κανείς δεν έχει απαντήσει ρε γμτ!
πλην του Δημήτρη / Valkyre, που όπως σωστά αναφέρθηκε, περιέγραψε το πως έβλεπαν την επιλογή παλιά, ενώ παρέθεσε και την υπόθεσή του περί τωρινών οικονομικών.
δεν ρώτησα κάτι ώστε να μετατραπεί η ερώτηση σε αφορμή για ανάλυση της ποιότητας των ιδρυμάτων!
τις απαντήσεις των νεαρών ήθελα για να είμαι ειλικρινής, που έχουν "φρέσκους" του λόγους της επιλογής τους.
Ο βασικός λόγος για τον οποίο σπούδασα οικονομικά είναι ότι μου άρεσε πάρα πολύ σαν επιστήμη (αστέρι στις πανελλήνιες 19.9 είχα γράψει) και στο μακρινό 2002 σου υποσχόταν το πτυχίο μια καλή δουλειά (μην μπούμε σε διαδικασία σύνδεσης εκπαίδευσης και εργασίας). Ο δεύτερος λόγος ήταν πως ο πατέρας μου είναι κρεοπώλης και πάντα ήθελε να με σπουδάσει, το είχε μαράζι :).
εύγε! άρτια απάντηση. Πλήρως επεξηγηματική και περιεκτική.
Νικόλα σε ευχαριστώ πολύ!
Τίποτα Λεφ, Τάσος εδώ (άσχετο το νικ :P)
χαχαχαχαχαχαχαχαα ΜΕ ΠΕΘΑΝΕΣ!
ότι δεν περίμενα να ακούσω! χααχααχαχ έχω λιώσει λέμε!
Να σαι καλά Τάσο!
ΥΓ: Είναι κολλητικό το "Λεφ" (Ρώσος style) του PS4/ Σταύρου ε; :D