Μικρά νεα και rumors για PS5 all in one Thread
Quote:
Originally Posted by
PDS
Γιαννη, δεν τρολλαρει. Αν συνεχισει ετσι η MS με τα 10ευρα, θα γινει πραγματι lidl(και θα ειναι και τιμητικο, γιατι στα lidl βρισκεις και ΑΑΑ προιοντα :p). Εκτος αν γινει καποιο θαυμα ειπαμε.
Αυτο δεν ισχυε ποτε και ουτε προκειται. Τις μονες συμφωνιες της η Rockstar τις ειχε κανει για το πιο αδυναμο μαλλον hardware της PS2/XBOX/CG γενιας.
Απο κει και περα οπως εγραψα το βρισκω δυσκολο να γινει timed exclusive συμφωνια με την R για GTA6 και αν θελεις αδιαφορο για εμενα ως και δεν με βρισκει συμφωνο. Προτιμω αυτα τα χρηματα να δοθουν αλλου.
Μισο λεπτο.
Προσωπικα δεν εχω κανενα θεμα με τα δεκαευρα.
Το θεμα με τη Microsoft φιλε δεν ειναι οι υπηρεσίες που εχει.
Αυτες ειναι εξερετικες.
Ειναι αυτο που ΔΕΝ εχει.
Τα first party επιπέδου Sony.
Ποιον ενοχλεί το game pass η το xcloud η οτιδηποτε αλλο μπορει να γλιτώνει λεφτα σε εμενα δεν καταλαβα;
Και γιουσουρούμ να γινει αν ειναι να παιζω εγω παιχνιδαρες τσάμπα.
Το ζήτημα ξαναλέω για τη ms ειναι τα first party, και οχι να χαλασει οτι σημαντικό εχει ήδη φτιάξει.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Quote:
Originally Posted by
Lefteris_X
Όπως τα λέει ο psx3.
Παρακαλώ μια τεχνικότατη ανάλυση στα σημεία που υπερτερεί το XsX και δίπλα μια τεχνικότατη ανάλυση στο PS5. Η ατάκα "ένα πολύ γρήγορος SSD" αποδεικνύει την έλλειψη "ανάγνωσης" (λόγω έλλειψης τεχνικού υπόβαθρου / δυστυχώς οι unboxholics και συναφείς YTubers δεν ξέρουν από αυτά και δεν το λέω ειρωνικά αλλά κυριολεκτικά/ακριβολογώντας).
Άνευ τεχνικότατης ανάλυσης, όλο το ποστ ανάγεται σε καφενείο.
Psx3 κι εγώ, δεν είμαστε ούτε αργόσχολοι ούτε μαλάκες που καθόμαστε να αναλύσουμε ΚΑΙ τα δύο μηχανήματα. Ο λόγος που το κάνω -προσωπικά, δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του psx3- είναι για να καταλάβουν ΟΛΟΙ (αρκεί να έχουν την όρεξη να διαβάσουν για να ενημερωθούν/εμπλουτίσουν γνώσεις) με ΑΠΛΑ, κατανοητά λόγια τι σόι μηχάνημα είναι αυτό που θα αγοράσει η τσέπη τους.
Προχωρώ στο gamepass.
Το παράδειγμα της ποσότητας σε φθηνές τιμές, δηλαδή του Lidl είναι άκρως αντιπροσωπευτικό.
Δεν χρειάζεται να είναι διάνοια ο καταναλωτής για να ερμηνεύσει που στοχεύει η MS (σε τι είδους καταναλωτές δηλαδή).
Απλά, εμείς δεν είμαστε τέτοιοι καταναλωτές.
Παράδειγμα: εχτές είδα για πρώτη φορά το LoU II σε μια υπερ-τούμπανο 60άρα Panasonic 4K HDR (και της Παναγιάς τα μάτια TV), σε PS4 Pro (ξέρετε, αυτή η σκατο-κονσόλα που υστερεί από τη πιο δυνατή current κονσόλα, το Xbone One X).
Έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Τεχνικά πάντα μιλώντας (για το σενάριο / ατμόσφαιρα του παιχνιδιού έχουν γίνει εκτενείς αναλύσεις στο αντίστοιχο θρεντ).
Frame by frame τα μάτια μου έβλεπαν ένα κάρο τεχνικές. Η "όρασή" μου είχε γεμίσει με πληροφορίες, όπως στο Terminator 1 που σε κάμερα πρώτου προσώπου η όραση του Σβαρτς έδειχνε λίστες ανάλυσης για όλα τα αντικείμενα/ανθρώπους που έβλεπε.
Το ίδιο είχε συμβεί (με τον ίδιο συνδυασμό TV + PS4 Pro) στο God of War.
Ε, το ίδιο ΔΕΝ συμβαίνει στο Xbox One X......γιατί πολύ απλά τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν (όπως πολλές φορές έχει πει ο Slay, και άλλοι, και έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας: software is KING).
Να ξαναμπώ/μπούμε σε τεχνικές αναλύσεις των δύο επερχόμενων μηχανημάτων XsX / PS5 για άτομα που ούτε ενδιαφέρονται να διαβάσουν και ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ξεστομίζουν "απόλυτες" απόψεις (με ριζοσπαστικές ατάκες-δήθεν επιχειρήματα), δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.
Όσοι ενδιαφέρονται να διαβάσουν για να ενημερωθούν, να καταλάβουν τι εστί "αρχιτεκτονική", "υλοποίησή της" και "αφαίρεση όσο το δυνατό των bottlenecks" (άγνωστο για τους PC χρήστες, αντίστοιχα και των Xbox users), έχουν ήδη διαβάσει.
Όταν έρθει η ώρα, θα χαιρετάμε από μακριά με μαντήλι τις πωλήσεις (και την έλλειψη ΑΑΑ 1st party παιχνιδιών) του XsX.
Λευτέρη εγω απλα θα πω οτι ειστε πολυ τυχεροί που έφυγε ο Teraflop και εσυ και ο psx3.
Όσο ηταν εδω κρυβόσουν, δεν μιλούσες και πολυ (το αλλο το παιδί δεν ειχε εμφανιστεί καν) και εκανες ΣΥΝΕΧΩΣ παράπονα οτι μετατρέπουμε τα thread σε VS μεταξυ των κονσολών.
Τωρα εισαι λαλίστατος για τεχνικές αναλύσεις και VS σαν τον παλιο καλο καιρο που ολη μερα έγραφες σεντόνια για tech specs και vs χωρις να υπαρχει ανθρωπος να σου απαντήσει.
Δεν εχω να προσθέσω κατι αλλο.
Quote:
Originally Posted by
PDS
Mα αυτο ειναι το θεμα, οτι τιμη(10ευρο) και ποιοτητα ειναι αλληλοεξαρτωμενα. Δεν μπορεις να εχεις και χαμηλη τιμη και The last of us η GOT, GOW. Στο δικο μου το μυαλο το 10ευρο προαναγγελει χαμηλες παραγωγες. Θα βγουνε διαμαντακια και απο αυτες? Σιγουρα.
Oπως και απο τις χαμηλες σε κοστος παραγωγες της Sony.
το θεμα ειναι οτι οσο καλυτερο ειναι το hardware τοσο περισσοτερα χρηματα ζηταει για να δεις ουσιαστικη διαφορα οπτικα. Εκτος αν πηγαινεις στα 120fps σε καθε game.
Βαγγέλη αν αυτο που λες αποδειχθεί ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ στην επόμενη γενιά εγω θα γινω το μεγαλύτερο Fanboy της Sony και το δηλώνω δημόσια.
Να το δουμε λοιπον στην πράξη;
Η ποιοτητα των παιχνιδιών για μενα ειναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ.
Ειναι πανω απ ολα.
Χίλιες φορες λίγα και καλα παιχνίδια παρά εκατοντάδες σούπες.
ΔΕΝ το συζητάω αυτο.
Quote:
Originally Posted by
psx3
Αυτά στα λέει ο Σερ Τεραφλόμπας κατά παραγγελία; Θα σου σφυρίξει καμία τεχνική ανάλυση (από τα Lidl) να μας αποστομώσεις;
Δεν θέλω να σχολιάσω πως είχε γίνει το forum με την εισαγόμενη PCίλα των τελευταίων ετών. Πρόσεχε με ποιούς κάνεις παρέα, βλέπω σε επηρεάζουν.
ΥΓ: Σας ενοχλούν μέχρι και τα Halo memes, ενώ τα memes για Death Stranding (FedEx simulator) και TLOU2/Abby τα κάνετε αβαβά. Μην μου λες για τρολλάρισμα λοιπόν, η υποκρισία σας ξεχειλίζει.
Τον ανθρωπο τον ξερω και εχω μιλησει μαζι του στο τηλέφωνο.
Αλλα με τον ιδιο τρόπο ξερω και τον Λευτέρη και εχω μιλησει μαζι του επισης στο τηλέφωνο.
Επίσης και μαζι σου εχω μιλησει παλιοτερα μέσω μηνυμάτων το περιεχόμενο των οποίων φυσικα και δεν θα αποκάλυψω ποτε και για κανεναν λογο γιατι σεβομαι την ιδιωτικότητα και φοράω παντελόνια.
Γενικα εχω μιλησει με ΠΟΛΛΑ μέλη απο δω μεσα ενεργά και μη και βρίσκομαι εδω απο το 2008 και οχι απο το 2013 που λεει ο Λευτέρης (Έχασα πρόσβαση στο παλιο account λόγω mail και μαζι psn/xbl accounts.
Κανεις δεν μου υπαγόρευσε ποτε τιποτα και δεν έγραψα ΠΟΤΕ κανενα post κατά παραγγελια .
Οποτε αυτα που λες αδερφε προσωπικα δεν με αγγίζουν.
Μπορω να ειμαι φίλος και να μιλαω με οποιον θελω αλλα εδω μεσα εκφράζω καθαρα την προσωπική μου άποψη.
Quote:
Originally Posted by
Slay
Αυτό είναι απλα στην δική σου φαντασια, για πες μας πως ήταν απο άποψη ισχύος το PS2 στο οποιο κυκλοφορησε αποκλειστικα το San Andreas?
and yet....
Αρα το συμπερασμα είναι οτι οσοι ειχαν Ps4 το πηραν στο Ps4, οσοι ειχαν Xbox στο xbox. Οποτε τι ακριβως προσπαθουσες να πεις προηγουμενως?
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν πηγε να παρει Χ1Χ (αντι να το παιξει στο Ps4) για να παιξει το RDR2 με λίγα περισσοτερα Pixel, αυτη ειναι η πικρή αληθεια που αποφεύγεις, και αυτο το δείχνουν και οι πωλήσεις όπου το Pro κατατροπωσε το Χ1Χ, αλλα και η πρόσφατη απόφαση της MS να το σκοτώσει προωρα.
Προσπαθούσα να σου εξηγήσω οτι όσοι ειχαν και τα 2 το πήραν στο Xbox και ας ειχε partnership η rockstar με τη Sony .
Αυτο.
Quote:
Originally Posted by
Valkyre
Νομιζω καπου εδω που αρχισαμε παλι τις αγκαλιτσες ειναι ωραιο σημειο για να χαλαρωσουν τα πνευματα. Και δεν ειναι ειρωνικος με το «αγκαλιτσες» κυριολεκτικα χαριτολογω γιατι βλεπω καποια ωραια και φιλικα μηνυματα πιο πανω. Ας το κρατησουμε αυτο και ας σταματησει η εντονη κοντρα. Στην τελικη δεν θα αλλαξει κατι.
Επισης καλο θα ηταν να μην γινονται περαιτερω αναφορες σε μελη τα οποια δεν εχουν πλεον συμμετοχη εδω. Οποτε παρακαλω να το σταματησουμε ολοι αυτο.
Αμήν. Πολυ ωφέλιμο post.
Οπως ειπα και πιο πανω ας σταματήσει επιτελους αυτο το ψυχροπολεμικό κλίμα και η καχυποψία μεταξυ μας.
Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ σε αυτο.