Την πρώτη φορά ναι
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Printable View
Δωρεάν αυτή την εβδομάδα και μόνο, το DLC του παιχνιδιού Dragon's Teeth. Να παρά μείνετε συντονισμένοι με τα Events στην κονσόλα σας, καθώς μελλοντικά θα δωθούν και άλλα DLCs δωρεάν. Μόνη προϋπόθεση να είστε plus μέλη.
δεν χρειαζεται να εισαι μελος του plus,ειναι free για ολους (δεν εχω plus),εβαλα 4 στην λιστα μου.
Παιδιά το premium στο store μονο 14.99. Ερωτηση. Ειναι εντελως full αυτο? Εχει τα παντα απο dlc? Σκέφτομαι να το παρω μονο και μονο για να εχω και ενα σύγχρονου πολεμου μιας και εχω μεινει στο Battlefield 3 του Ps3 και τωρα εκανα ειδη preorder το Battlefield 1 το οποίο ομως ειναι πρώτος παγκόσμιος. Για το hardline ουτε που το σκέφτομαι διότι δεν με ενθουσιάζει το στυλ αστυνομία κτλ.
Στάλθηκε από το SM-G928F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, περιεχει τα παντα μεσα.
Ωραία οπότε πιστεύω αξιζει να το παρω σε αυτή την τιμη και δεν φαίνεται ξεπερασμενο τεχνικα σαν παιχνιδι αντιθέτως δειχνει παρα πολυ όμορφο και ανωτερο του hardline τουλάχιστον στο δικό μου ματι.
Εξακολουθει να εχει περισσοτερο κοσμο το 4 σε σχεση με το Hardline.
Θα το τσιμπήσω σίγουρα. Η τιμη του ειναι απιστευτη.
Απλά να δω τι θα πρώτο παίξω στο τελος που τα πηρα ολα μαζεμένα.
μεχρι τοτε μπορουμε να το παιζουμε η αν το κατεβασω μενει για παντα;
Μια για παντα.
Η premium έκδοση και πάλι στα 15 ευρώ για περιορισμένο διάστημα.
Ερώτηση ασχετου με bf , το premium που έχει και naval strike και china , αυτά τα 2 έχουν και single player missions? Ή το single τελειώνει στο κανονικό παιχνίδι
Ολα τα dlc ειναι καθαρα για το multi.
Thank you Mr odytsak!!! Άρα να πάω για το bundle να χαζοπαιξω single
Βοήθεια ένας φιλος είχε παρει το bf4 απο το PSN και τωρα που θέλει νά παρει το premium edition στα 15 εύρο προσφορα του λέει unavailable http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...2e5e1ef8d3.jpg
Το Greek PSN support λέει δεν γεινεται τοιποτα δηλαδη τιμωρείται που παίρνει το παιχνίδι απο PSN να μη μπορει να παρει τη προσφορα;
Ειναι bundle το premium edition και για αυτο δεν το βλέπει για να το αγοράσει. Στην ουσία το σύστημα βλέπει ότι έχει αγοράσει ήδη την απλή έκδοση και προσπαθεί να την ξανααγορασει παρέα με το premium. Δεν γίνεται όμως να σπάσει το πακέτο και να πάρει μόνο το premium.
Πιστεύω ότι εάν διαγράψει το παιχνίδι θα μπορέσει να το κατεβάσει. Πιστεύω...
Στη τελική μπορεί να φτιάξει ένα δεύτερο account και να το μοιράσει απο εκεί.
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
το διεγραψε αλλα παλι δεν μπορει
Μονο το δευτερο που λεει ο Kapa μπορει να κανει ,να αγορασει απο αλλο account και να το παιξει απο το κανονικο.