τωρα με τον σερβο ειμαστε σε ολες τις γραμμες καλυτεροι απο τον παο
Printable View
τωρα με τον σερβο ειμαστε σε ολες τις γραμμες καλυτεροι απο τον παο
Eίδαμε και πέρυσι (μέσα-έξω) που δεν ήμασταν καλύτεροι......σοβαροί σε όλα τα παιχνίδια και το πήραμε χαλαρά.
Καλα οχι και καλυτεροι.Μην παιρνετε αερα γαυρακια.:nono:
Σε ολες τις θεσεις καλυτεροι ειμαστε εμεις.Μονο παγκο εχετε καλυτερο.:makefun:
Επισης μονο η θεση του δεξιου μπακ παιζεται...αλλα και εκει ο καλος Σειταριδης(αν αυτος ''επιστρεψει'') ειναι απο τα καλυτερα δεξια μπακ στην Ευρωπη.
Τους κεντρικους μας/σας πρεπει να τους δουμε στην πραξη.:c055gfe::a068:
Ναι, πίσω από τον Maicon, σε όλους έρχεται στο μυαλό ο Daniel Alves και ο Γιούρκας.
Εγώ πιστεύω ότι όλη η αμυντική γραμμή του Ολυμπιακού είναι καλύτερη από του Παναθηναικού. Στο κέντρο φαίνεται να έχει καλύτερους παίχτες ο Παναθηναικός, αλλά δεν ξέρω αν αντέχει ο Silva πλέον. Στα άκρα οι παίχτες είναι πάνω κάτω ίδιας δυναμικότητας (αν και εμένα ο Govou ποτέ δεν μου άρεσε) και ο Cisse είναι καλύτερος από τον Pantelic, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο φέτος μπορεί να βάλει όσα γκολ έβαλε πέρσι, ειδικά αρχίζοντας την χρονιά εκτός γηπέδων λόγω τραυματισμού. Ο Πάντελιτς από την άλλη σκοράρει κάθε χρόνο γύρω στα 15 γκολ, ίδωμεν.
Ετσι ετσι να αναψουν λιγο τα αιματα.:a050:
Γιατι διαφωνεις Νικο?Ο καλος Σειταριδης ειναι για Ρεαλ.:d030:
Η αμυντικη γραμμη Γιαννη θα φανει στα παιχνιδια.Σαν ονοματα και αξια παιχτων ειναι στο ιδιο επιπεδο περιπου.
Το κεντρο δεν συγκρινεται.
Επιθεση παλι δεν συγκρινεται.Ο Γκοβου ειναι πολυ ανωτερος απο Ρομενταλ.Ο Σισε το ιδιο(απο τον Παντελιτς) και δεν ξερω ποσο καλυτερα μπορει να παιξει ο Ριερα απο τον Λετο. στα Αριστερα.
Ολα αυτα στην θεωρεια,γιατι στο γηπεδο θα φανει τι θα γινει.
:first:
ΥΓ.Βεβαια εσεις εχετε το δυνατο χαρτι Τζιγκερ...
Εκει πραγματικα δεν εχετε αντιπαλο και ειστε πολυ ανωτεροι.
Θέλω επειγόντως διακοπές
Κάτω απΆ την πανσέληνο βουτιές
Αγκαλιά να σΆ έχω να μου λες
Μην πάμε πίσω.
Θέλω επειγόντως διακοπές
Κάτω απΆ την πανσέληνο βουτιές.
Πες μου πως και εσύ πολύ το θες
Να σΆ αγαπήσω
:pao::pao::pao:
Λόγω του προέδρου σας θα παίξει πολύ καλύτερα στο λέω και εγώ......αφού μιλάμε για Αριστερά.
Καλο το τραγουδακι αλλα ειχε οντως προταση απο Ρεαλ.Οχι ενδιαφερον αλλα προταση.
Οποτε στα καλα του ειναι για Ρεαλ οτι και να λεμε.:d030:
Βαγγέλη έχουμε 2010......δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά τόσο έχουμε.......για ποιον "καλό" Σειταρίδη μιλάς ακόμα;;;;;......θα έχει πάρει σύνταξη και ακόμα θα μιλάς γι'αυτόν.
Αρχίζει το ματς, οπότε κουβέντα να γίνεται :D
Αντώνης καλύτερος Τζόρβα 1-0
Μπράβο καλύτερος από Σπυρόπουλο 2-0
Μέλμπεργκ καλύτερος από Μπουμσόνγκ 3-0
Αβραάμ καλύτερος από Καντέ, Σαριέγκι 4-0
Τόρο καλύτερος από Βύντρα/γιούρκα 5-0
Ριέρα καλύτερος Λέτο 6-0
Ντουντού καλύτερος Κατσού 7-0 (προφανώς όχι ο περσυνός!)
Σίλβα καλύτερος Ουρτάδο 7-1 (σαν όνομα δεν τίθεται θέμα)
Γκοβού καλύτερος Ρόμενταλ 7-2 (σαν όνομα δεν τίθεται θέμα)
Ιμπαγάσα καλύτερος Νίνη/Καραγκούνη 8-2
Σισέ καλύτερος Πάντελιτς 8-3
Αυτά για την κουβέντα και τον χαβαλέ, δεν νομίζω να υπήρχε περίπτωση να συμφωνήσουμε ποτέ και ενώ σίγουρα στον Ολυμπιακό από τον Βαλβέρδε θα βλέπουμε πολλές εκπλήξεις και εύκολα αυτή η ενδεκάδα θα αλλάζει.
Στην πράξη τώρα, ο Αντώνης προφανώς είναι σε πτωτική πορεία, οπότε εύκολα ο Τζόρβας (που θέλει βελτίωση) μπορεί να αποδειχθεί καλύτερος και πιο σταθερός (ήδη από πέρυσι ο Αντώνης πέφτει)
Για την άμυνα δεν έχω να πω κάτι, πιστεύω ότι σαν μονάδες είμαστε καλύτεροι (και τους ξέρουμε όλους). Ενώ σαν τετράδα, είναι η μόνη γραμμή του Ολυμπιακού που δεν άλλαξε (και ο Μοντέστο είναι πολύ καλός παίκτης).
Για το κέντρο, σίγουρα δεν ξέρω πόσο θα μας βγουν οι Ουρτάδο, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ. Σαν ονόματα είναι σαφώς καλύτεροι οι Σίλβα και Γκοβού στις αντίστοιχες θέσεις, δεν τίθεται θέμα, ενώ από Ουρτάδο δεν έχω δει όσο θα ήθελα για να μιλήσω περισσότερο.
Ριέρα που προφανώς τον έχουμε δει, δεν συγκρίνεται με Λέτο (ξέρει πολύ μπάλα, είναι γρήγορος, έχει ψηλά πόδια, αλλά τι να το κάνω αν είναι ατομιστής και χάνεται την μισή χρόνια; Δεν θεωρώ ότι και πέρυσι έκανε καλή χρονιά, όσο σας είδα, εκτός βέβαια από την αρχή της περιόδου).
Ιμπαγάσα μια από τα ίδια με Ριέρα. Φυσικά και οι δύο μπορεί να μην βγουν (σαν τον Μαρέσκα καλή ώρα, που ήταν παιχταράς), αλλά τους ξέρουμε, τους έχουμε δει, οπότε με βάσει αυτά μιλάω.
Ο Πάντελιτς είναι μεγάλη μεταγραφή για μένα, σπουδαίος σκόρερ, αλλά όταν ήδη ο Σισέ έχει κάνει τέτοια χρονιά, μόνο αν φέρναμε τον Βίγια θα τολμούσαμε να πούμε "φέραμε καλύτερο".
Ο Παναθηναϊκός σαν ομάδα προφανώς έχει καλύτερη αυτή τη στιγμή που μιλάμε. 4-5 αλλαγές στο ρόστερ μόνο, οι δύο προσθήκες ποιότητας (ειδικά η μία, και ο Μπουμσόνγκ δεν παίζει να βγει χειρότερος από Σαριέγκι και Καντέ οπότε έχουμε συν και εδώ), σε μια ομάδα σχεδόν έτοιμη (που παρ' όλα αυτά την νίκησα δυο φορές πέρυσι :d030:).
Για την ομάδα μου όμως, είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος (αντίθετα με πέρυσι από την μέση της χρονιάς και μετά, αν δεν άλλαζε διοίκηση θα έπαιζε με βασικό Επστάιν και κείνον τον σέρβο που δοκίμαζε ο Λίνεν), καθώς οι μεταγραφές που κάναμε μπορεί να μην είναι επιπέδου Ριβάλντο, Ζιοβάνι και Καρεμπέ, αλλά για πρώτη φορά μετά από χρόνια είναι απόλυτα ουσιαστικές βάσει των όσων (πολλών) χρειαζόμασταν. Ειλικρινά πιστεύω πως αν δέσουν αυτοί οι παίκτες, θα φτιάξουμε ομαδάρα, έχοντας και ένα πολύ καλό ρόστερ γενικότερα.
Όλα όμως θα φανούν μες στο γήπεδο, αυτό είναι η μόνη αλήθεια!
Αν εχει παρει συνταξη στα 29 ο Σειταριδης...τοτε οι Ρομενταλ,Ιμπαγασα ειναι με το ενα ποδι στον ταφο ποδοσφαιρικα...
Ο Σειταριδης εχει περιθωρια να επιστρεψει στα παλια, ακομα και να γινει καλυτερος.Τωρα αν θα γινει αυτο ειναι αλλο θεμα.
Στα φιλικα παντως θυμιζε αρκετα τον παλιο Γιουρκα.
Κηπουρος-Τζορβας 0-1
Quote:
Μιλαμε για πρωην ποδοσφαιριστη(κηπουρο 40 χρονων) που του φευγει η μπαλα απο τα χερια και σε πλασε δικα μου:c030:.
Μπράβο-Σπυρόπουλος 0-0
Quote:
Ισοπαλια εδω.Ο μπραβο ειναι μεγαλυτερο ονομα αλλα μεσα στον αγωνιστικο χωρο δεν κανει την διαφορα.Εχει περισσοτερες εμπειριες αλλα ο Σπυροπουλος παιζει καλυτερα την θεση.
Μέλμπεργκ-Μπουμσόνγκ 0-0
Quote:
Καλυτερη καριερα ο Μπουμσονγ και ερχετε απο αρκετα καλη χρονια με την Λυον κανοντας καλες εμφανισεις στο C.L..Κανει ευκολα λαθη ομως.Λαθη κανει και ο Μελμπερκ,λιγοτερα απο τον Μπουμσονγ και εχει και αυτος αξιολογη καριερα.
Αβραάμ-Καντέ 1-0
Τόρο-γιούρκα 0-0Quote:
Αν πας στην Γαλλια και πεις οτι ειναι καλυτερος ο Αββρααμ θα γελανε,αλλα αυτο συμβαινει γιατι υποτιμουν το ελληνικο πρωταθλημα και γιατι εκει ο Καντε ηταν ενας καλος αμυντικος και αρχηγος μιας μικρομεσαιας ομαδας.Στην Ελλαδα εχει αποδειχθει οτι ειναι καλυτερος ο Αβρααμ.Αλλα το βλεπω να πηγαινει προς 0-0 στο τελος γιατι ο Καντε εχει ανεβει..Αν παιζει ο Κατσουρανης στην αμυνα ειναι 1-0 υπερ του κατσουρ.
Ριέρα-Λέτο 0-1Quote:
Με πιθανοτητα να γινει 0-1 αλλα και 1-0.Αν λεγοταν Γιουρκιτς ολοι θα το βαζαμε 0-1.Αλλα ειναι Ελλήνας.Ο καλος Γιουρκας ειναι καλυτερος απο Τορο και για Ρεαλ.Ο μετριος Γιουρκας ειναι χειροτερος απο Τορο.Επειδη ομως βλεπω τον γιουρκα να ανεβαινει βαζω 0-0.
Ντουντου-Κατσού 0-1Quote:
Ο Ριερα ειναι σε πτωση ,ο Λετο ανερχομενος και βελτιωνεται χρονο με τον χρονο.Μεγαλυτερη εμπειρια ο Ριερα αλλα οσο και να ανεβει δεν νομιζω να γινει Τζορτζεβιτς.Μπορει να γινει 0-0 αλλα και 1-0,Αλλα πρεπει ο Λετο να ειναι χειροτερος φετος και οχι καλυτερος(οπως περιμενουμε)
Quote:
Σαφεστατο προβαδισμα εδω.Ο κατσουρ ειναι παιχτης που τα κανει ολα.Καλυτερος ξενος στο Πορτογαλικο πρωταθλημα και παιχτης που μπορει να παιξει απο κεντρικος αμυντικος,αμυντικο χαφ,δεκαρι ως και επιθετικος.Εχει πασα,κοβει και του λειπουν τα τρεξιματα,αλλα και ο Ντουντου δεν ειναι δυνατοτερος σε αυτον τον τομεα.Κατι την γνωμη μου ομως παιζει καπως καλυτερα την θεση του 2ου αμυντικου χαφ ο Ντουντου.
Σίλβα-Ουρταδο 1-0
Γκοβού -Ρόμενταλ 1-0Quote:
Ενταξει ο Σιλβα παραδιδει μαθηματα για το πως παιζεται αυτη η θεση.Αρχηγος εθνικης Βραζιλιας(δεν χρειαζεται να πουμε κατι παραπανω)
Ιμπαγάσα -Νίνη/Καραγκούνη/Γκαρσια 0-1Quote:
Μεγαλη εμπειρια ο Γκοβου σε μια εξαιρετικη ομαδα ,οπου ηταν πρωταγωνιστης χρονια.Αλλα και διεθνης με την εθνικη Γαλλιας.Ο Ρομενταλ ειναι πολυ καλος,αλλα χειροτερος απο Γκαλετι.Με Γκαλετι θα ειχαμε 0-0.
Quote:
Ο Νινης εχει ακομα μελλον ειναι καλυτερος σαν στοιχεια,αλλα προς το παρον πιο χρησιμος ο Ιμπαγασα.Ο νινης πρεπει να αποδειξει οτι ειναι καλυτερος (κατι που δεν ειναι καθολου δυσκολο,δεν μιλαμε για Ριβαλντο αλλα για Ιμπαγασα).Πηραμε και τον Λουις που παιζει αυτη τη θεση και εχει κανει μεγαλυτερη καριερα απο τον Ιμπαγασα αλλα ειναι και 1 χρονο μικροτερος νομιζω.0-1 γιατι οποιος απο αυτους καπαρωσει αυτη τη θεση(πισωα παο τον Σισε) θα ειναι καλυτερος απο Ιμπαγασα.
Σισέ -Πάντελιτς 1-0.
Αποτελεσμα.
ΠΑΟ-Ολυμπιακος
7-1.
:c030:
Ολα στο γηπεδο φυσικα.Αλλά ξεκιναμε καπως ετσι.
Ετσι ξεκιναγαμε και περσι αλλα η διαφορα των παιχτων δεν ηταν 1-0 αλλα ισως 2-0 και 3-0 πολλες φορες.Το 1-0 μπορει πιο ευκολα να γινει 1-1 ή και 1-2 φετος,οποτε εχει ψωμι ακομα.
Επισης ο Γαυρος εχει μαλλον καλυτερο Παγκο.
Στο είπα ;)
Κοίτα μπορώ να δεχτώ (όχι να αποδεχτώ, απλά να καταλάβω γιατί το βλέπεις έτσι) πχ τον Κατσούρ, ή τον Τζόρβα και τον Σπυρόπουλο, αλλά για Ριέρα, Ιμπαγάσα, Τόρο ούτε καν. :D
Αν ο Riera είναι σε πτώση, τότε τι να πει o Garcia; Τον έχεις δει δυο χρόνια τώρα στην Ισπανία; Για τον Riera τα έχω ξαναπεί άλλωστε, ΑΝ είναι ο Riera που ήταν ακόμη και στην Liverpool όταν έπαιζε, ο Leto πρέπει να γίνει πολύ καλύτερος από αυτό που είναι για να συγκριθούν έστω σαν παίχτες. Αυτά σύμφωνα με ότι έχουμε δει πάντα. Επίσης για Ibagaza - Garcia, εντελώς διαφορετικοί παίκτες, αλλά επίτρεψέ μου να διαφωνήσω και δω (εκτός από την ηλικία προφανώς!), καλά για τον Καραγκούνη δεν το αναφέρω καν.
:pop2::pop2:
Ριέρα-Λέτο 0-1 ????
Ντουντου-Κατσού 0-1 ???
Μπράβο-Σπυρόπουλος 0-0 ???
Ιμπαγάσα -Νίνη/Καραγκούνη/Γκαρσια 0-1 ???
Οτι ναναι...
xaxaxaxaxaxxaalol melberk xaxaxa
Δλδ πιστευεις οτι ο Νινης ειναι δυσκολο να γινει καλυτερος απο τον 33χρονο Ιμπαγασα φετος?:p
0-0 εβαλα για τορο Γιουρκα με πιθανοτητα να αλλαξει.Αλλα ετσι οπως τον ειδα τον Γιουρκα αν δεν μιλαγαμε για φιλικα θα εβαζα 1-0 υπερ του.Αλλα μιλαμε για φιλικα...
Eνταξει οπως εγραψα στο τελος ειναι ρευστο το 1-0,δεν εχουμε τις περσινες διαφορες.
Οσον αφορα τον Ριερα πρεπει να δειξει οτι ειναι καλυτερος στο γηπεδο απο τον αποδεδειγμενα πολυ καλο Λετο(εδω ενταξει ειναι το 1-0 που εβαλα ειναι πολυ ρευστο και μπορει να αλλαξει πιο ευκολα).
Ο Γκαρσια λογικα θα ειναι παγκο,ενω ο Ριερα παει για βασικος.
Για Ριερα-λετο ειναι σιγουρα πιο δυσκολες οι προβλεψεις.
Ο Ιμπαγασα σε συγκριση με τον Γκαρσια ειναι σε καλυτερη κατασταση αλλα σαν καριερα και ονομα ειναι μεγαλυτερο ο τελευταιος.
Ο Καραγκουνης ειναι μεγαλος σε ηλικια αλλα αν λεγοταν και αυτος καραγκουνιτς και ειχε παιξει σε Inter και Μπενφικα,πιθανον θα τον θεωρουσαμε και καλυτερο απο Ιμπαγασα...
Σαφεστατα ανωτερος ο τελευταιος για αυτη την θεση ομως.
Καλο θα ηταν να πεις την αποψη σου και οχι να ειρωνευεσαι.Οπως ειδες εγω την ειπα.Μπορει να ειναι και λαθος αποψη(δεκτον),αλλα την ειπα.Quote:
Originally Posted by Bost7
an einai kapoios poy fetos tha sas kanei zhmia agonistika aytos einai o karagkoynis k o boumsong....
o karagkoynis pleon den mporei na kanei tipota allo apo to na boytaei k na diamartyrete ....k einai k omonos poy me thn symperifora toy mporei na xalasei to klima sta apodythria..........
Ο Καραγκουνης αν καταλαβει οτι μπορει να ειναι χρησιμος απο το παγκο,θα βοηθησει πολυ(μπαινοντας με παθος στο τελευταιο 20λεπτο),αν οχι θα γινει αυτο που λες.Quote:
Originally Posted by jimspy
Ο Μπουμσονγκ θα δουμε...
Μεχρι στιγμης σε 3 παιχνιδια εχει κανει 2 πολυ καλα(μιλαν-Τζενοα) και ενα αθλιο(με Ατρομητο).
Οχι δεν χρεαζεται κατεβατο,θα μπορουσες να πεις απλα που διαφωνεις.Quote:
Δηλαδη να κατσω να γραψω ενα κατεβατο για το τι πιστευω?
Και στο τελος επειδη ειμαι ΟΣΦΠ να νικησει ο ΟΣΦΠ?
Ποιο το νοημα?
Ο Σισε ισως ναναι καλυτερος απο τον Παντελιτς αλλα πεταξες και κατι μαργαριταρια ολα τα λεφτα..
Αν τα θεωρεις μαργαριταρια ετσι απλα χωρις να διαφωνησεις με επιχειρηματα, διαβαζε πρωταθλητη για να βρεις εκει.
Δλδ ο tonybsg πως καταφερε να γραψει την αποψη του,χωρις ειρωνιες?Δεν ειναι δυσκολο.
Edit:Mε τον οποιο(tonybsg) δεν διαφωνω σε τπτ απο αυτα που λεει,φανταζομαι ουτε και αυτος,αλλα διαφωνουμε στο αποτελεσμα της ''ζυγαριας'' των + και -.
Οπως εγραψα και παραπανω φετος ειναι δυσκολο να κανεις προβλεψεις.
Οκ...
Κηπουρος-Τζορβας
Πιστευω οτι στον τερματοφυλακα δεν πεζει ρολο η ηλικια (αν και ο αντωνης το τραβηξε λιγο) αλλα η εμπειρεια..και αυτο φανηκε και στο Μουντιαλ με τον τζορβα...Καλο θα ηταν να αρχιζουμε να συγκρινουμε και τον Παρντο που κανει βηματα σταθερα και γινετε ολο και καλυτερος.
Μέλμπεργκ-Μπουμσόνγκ
Εγω ετσι οπως ξερω τον Μπουμσονγκ απο την Γιουβε που επεζε και τον μελμπεργκ απο περσυ δεν τιθετε θεμα ... 1-0 καθαρο..Δεν ειναι τυχεο οτι κυκλοφορει στο youtube βιντεο με τα τσαφ του Μπουμσονγκ..ΥΓ:Η πορεια του Μπουμσονγκ στην ιταλια και στην γιουβε ηταν στην Serie B..Στην Serie A επεξε ενα ματς και αυτο ως αλλαγη.
Τόρο-γιούρκα
Ο τορο παιζει σε καθε θεση αμυνας.Γενικα ειναι πολυεργαλειο.Τον ζητανε και αυτον μεγαλες ομαδες.Ισως ναναι πιο αργος αλλα εχει τεχνικη και πολλες φορες σκοραρει.Ο Γιουρκας ειναι ντεφορμε και δεν πιστευω να παριε τα πανω του παλι.Επισης ο τορο εχει και το γκολ.Ο τορο απο το 2002 εχει βαλει 14 γκολ με ξανθη και ΟΣΦΠ ενω ο Σειταριδης απο το 97 εχει βαλει 7.(Χωρις ευροπη και Εθνικη).ΥΓ:Μην περνεις της μετρητης αν τον ζητησε η Ρεαλ, εδω η Τσελσι ζητησε τον Ντιογκο.
Μπράβο-Σπυρόπουλος
Ο Μπραβο εχει ποολυ μεγαλυτερη εμπειρια.Οταν ηταν πρωτη αλλαγη στη Ρεαλ πισω απτον Καρλος λεει κατι.Ειναι παρα πολυ καλος αμυντικος.Περνει σωστες θεσεις, ειναι γρηγορος εχει και τη σεντρα αλλα δεν εχει το γκολ, οπως και ο Σπυροπουλος.Ο Σπυροπουλος ειναι σαν τον Μπραβο αλλα οχι τοσο καλος και εμπειρος οπως ο Μπραβο.(77 ματς με τη Ρεαλ).
Ριέρα-Λέτο
Ο Ριερα ειναι πολυ πιο εμπειρος, αφου επεζε βασικος στι Λιβερπουλ.Ειναι και οι 2 ισοι, ισως πιο πολυ ο Λετο.Εχουν και οι δυο τιν ντριπλα αλλα ο Λετο κανει παντα το "κατι παραπανω" και πολλες φορες δεν του βγενει σε καλο.Ο Ριερα ειναι καθαροαιμος εξτρεμ.Σουτ και σεντρα εχουν και οι 2 αλλα ο Ριερα σε μεγαλυτερο βαθμο.Ηδη αρχισανε στην Λιβερπουλ να τους λειπουνε οι φαρμακερες σεντρες του Ριερα.Επισης πιστευω οτι ο Λετο δεν εχει καλο χαρακτηρα.(Το χα παρατηρησει απο οταν ηταν στον ΟΣΦΠ.)Το θετικο του Λετο ειναι οτι ειναι μικρος και θα χει μια εξελιξη.Ισως μεγαλυτερη αν παει σε καπιο πιο ανταγωνιστικο πρωταθλημα οπως το Αγγλικο.
Ιμπαγάσα -Νίνη/Καραγκούνη/Γκαρσια
Ο καρα δεν ειναι δεκαρι σαν τον Ιμπαγασα και τον Νινη.Ο Γκαρσια εχει το καλο να παιζει και αριστερα και δεξια αλλα εχει παρει την κατς βολτα και σαν αλλαγη δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησει.Ειναι γρηγορος και εχει το γκολ πιο πολυ απτον Ιμπαγασα.Αλλα οι μπαλιες του Ιμπαγασα δεν συγκρινοντε με κανενος (Νινη,Καρα,Γκαρσια).Στον αγωνα με την Λα Κορουνια εβρισκε τον Ντιογκο κυριολεκτικα με κλειστα τα ματια.Ο Νινης η αληθεια εχει προσοντα αλλα θελει δουλεια ακομα.Επισης να μην μαθει σαν τον καραγκουνη να πεφτει καθε τρεις και λιγο γιατι θα καταντησει σαν αυτον.Ο καρα ειναι ξοφλημενος για μενα δεν εχει να δειξει κατι.Πιο πολυ κακο θα κανει παρα καλο φετος.Επισης Σε συγκριση Φετφα-Νινη τωρα ο Νινης ειναι καλυτερος αλλα αν ο Φετφατζδης παρει καποιες ευκεριες πραγματικα θα πεταει.Ειναι για μεγαλα πραγματα το παλικαρι.
Ντουντου-Κατσού
Ο Ντουντου ειναι πολυ δυναμικος σε σχεση με τον κατσου που ειναι αρκετα "κυριλε" για αμυντικο χαφ.Στα κοψιματα πιστευω ειναι ιδιοι, Ο κατσου εχει καλυτερη πασα αλλα πιο πολυ παλιοτερα, γιατι τωρα εχει πεσει κ αυτος.Ο ντουντου εχει καλυτερο σουτ/φαουλ.Εχει το γκολ με λιγα λογια οπως και ο Κατσου αλλα ξανα λεω οχι στον ιδιο βαθμο οπως παλια.Το καλο που εχει κρατησει ο κατσου ειναι οτι προωθητε πολυ σαν κρυφος και σκοραρει πολλες φορες.Αλλα αυτο κυριος επι Τεν Κατε.Επι νιοπλα δεν εχει βαλει γκολ.Επισης εχει την ταση να πεζει και σαν Σεντερ μπακ αλλα δεν ειναι καθολου καλος.Ο Ντουντου εχει 32 γκολ απτο 2000 ενω ο Κατσου απο το '96 εχει 61.
Ουρταδο με σιλβα δεν σχολιαζω μιας και ο Σιλβα πιστευω τα χει φαει τα ψωμια του και δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξει, αλλα το καλο ειναι οτι ο ουρταδο γνωριζει τον προπονητη.
Και γενικα Οι πεχτες του ΟΣΦΠ μοιαζουν να γνωριζοντε καλυτερα και μεσω βαλβερδε και πιστευω θα προσαρμοστουν γρηγορα.Ελπιζω και να δεσουν γρηγορα.
Επισης δεν μπηκα στο τρυπακι να βαθμολογησω, μιας και ολα αυτα ειναι θεωρητικα.Ολα τα υπολοιπα στο γηπεδο.
ΥΓ: Δεν διαβαζω Πρωταθλητη.:frusty: