Public Γλυφαδας, 2 κονσολες (νομιζω σκετες) ετοιμοπαραδοτες, ονομα πωλητη Διονυσης
Printable View
Public Γλυφαδας, 2 κονσολες (νομιζω σκετες) ετοιμοπαραδοτες, ονομα πωλητη Διονυσης
Στο media markt περιστεριου ειδα εχθες 15 σκετες ετοιμοπαραδοτες κονσολες ps4(στον πρωτο οροφο)Για οπιον ενδιαφερεται ας παει μια βολτα δευτερα πρωι.
και το Plaisio σε email που μου εστειλε γραφει οτι εχει διαθεσιμα.
Περασα απο τα public προχθες , και απο περιεργεια ειδα τι παιζει .
Ειδα ενα πακετο ps4 , και 3-4 xone.
:scratch:
xbox ειδα και εγω γυρω στα 5...φευγουν μου ειπε και αυτα απλα τα ps4 φευγουν περισσοτερο.
Το εχω και γω πλεον απο την περασμενη εβδομαδα και επισημα!BTW καντε με add στο psn εγω εχω αρχισει να κανω μερικους απλα δεν ειχα ασχοληθει ποτε στο ps3 με αυτα.
Για την ωρα λιωνω με Ground Zeroes και θα ακολουθησει το tlou και infamous.Γενικα το παιχνιδι που με κερδισε ηταν το bloodborne αλλα παρουσιαστηκε καλη ευκαιρια και ετσι το τσιμπησα απο τωρα!
Σημερα το πηραμε και εμεις!Μετα απο μηνες επιστρεφουμε online.Οσοι θελετε με κανετε add freakygeo
Kαι εγω επισης το πηρα σημερα.:)
Αντε να δουμε.
Όλοι μαζί το πήρατε; :D :D
Καλορίζικα!
Εγώ μιας και έπαιξα ελάχιστα παιχνίδια φέτος, είπα ότι πρώτα θα ασχοληθώ με κάμποσα από αυτά στο PS3 και από Σεπτέμβριο βλέπουμε!
Κανει υπερβολικο θορυβο το ps4 ή ειναι μονο το δικο μου?
Καλορίζικο παιδια!!!
Βαγγέλη, ενίοτε κανει. Εξαρτάται το παιχνιδι, όμως. Πχ, στο Infamous σε εμενα εκανε θόρυβο. Στο Killzone λιγο στην αρχη και μετα ηρεμεί. Σε αλλα παιχνιδια ειναι σχεδόν αθόρυβο.
Tην εποχή σίγουρα όπως όλες οι συσκευές με ανεμιστήρες, έχουμε έναν server στο γραφείο που το καλοκαίρι αν δεν του ανάψουμε air condition μας στέλνουν το 100 για παραβίαση ωρών κοινής ησυχίας.....καλορίζικες σε όλους οι κονσόλες βλέπω και άλλους από την friend list που δεν είχαν και τώρα έχουν.
Αυτο που διαπιστωνω παντως ειναι οτι η 37 ειναι μικρη για ps4.
The bigger the better, αυτό έχω καταλάβει, η διαδρομή μου ήταν 37-40-42-47-55.... ε δεν θα με χάλαγε η 65άρα τώρα :P