ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΓΚΟΛ):a055:
Printable View
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΓΚΟΛ):a055:
Tι γινεται ρε γαμωτο, καθε φορα που θα μπαινω στο ιντερνετ θα βλεπω και μια μεταγραφη του γαυρου?...τον πηρατε και αυτον? σε λιγο θα φτιαξετε 18αδα απο νεους παικτες:a057:
Πέρσι 16 γκολ έβαλε στην eredivisie. Μακάρι να μας βγει Ντάρκο.
Τελικά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, ευτυχώς που δεν περάσαμε. :yes:
Εμ, εγω δεν ελεγα το εκεινο το βραδυ οτι τελικα θα σας βγει σε καλο και θα παρετε παικτες? Και εσυ ελεγες '' σιγα μην παρουμε παικτες''...:a057:
Πολύ καλή μεταγραφή του Πάντελιτς, απλά είναι κρίμα που ο Μήτρογλου θα παραγκωνιστεί εντελώς. Και ο Νέμεθ φορ περιοχής θεωρείται? Βασικά με το σύστημα που παίζουμε θα έχουμε Πάντελιτς, Μήτρογλου, Νέμεθ(?) για μέσα στην περιοχή και Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φούστερ, Όσκαρ για περιφερειακούς. 7 παίχτες για 2 θέσεις, wtf...
Εντάξει, οι Νέμεθ, Μιραλάς, Φούστερ (και οι Ζαϊρί, Φετφατζίδης) θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στις θέσεις των Ριέρα, Ρόμενταλ σε ένα σύστημα με 3 επιθετικούς που οι δύο ακραίοι θα πατούν ακόμη περισσότερο περιοχή. Δυστυχώς, δεν ξέρουμε ακόμη ουσιαστικά πόσο θα υπολογίζει τους Όσκαρ, Μαρέσκα εφ' όσον μείνουν, αλλά και τον δανεικό Μιραλάς που δεν είναι δική του επιλογή (αλλά είναι καλός παίκτης).
Δεν είναι λίγοι οι παίκτες βέβαια γενικά, δίκιο έχεις, ειδικά εφ' όσον μεσοβδόμαδα θα απολαμβάνουμε τον καναπέ μας :pop2:
το σιγουρο ειναι οτι θα βαλει πιο πολλα απο τον τουριστα τον βραζιλιανο και τον τραυματια εγγλεζο
Απ' ότι φαίνεται έκλεισε κι ο Ουρτάδο. Δεν είμαστε πλήρης, είμαστε υπερπλήρης. Άμα στρώσει η ομάδα θα δούμε ωραία πράγματα. Στα χαφ Ντούντου, Ουρτάδο θα κάνουν καλή δουλειά. Ειδικά συγκρίνοντας τον Ουρτάδο με τον Μαρέσκα, η διαφορά είναι χαώδης. Πραγματικά φέτος γίνεται δουλειά, δεν θυμάμαι όσο ζω να έχουμε κάνει γύρω στις 15 μεταγραφές. Και δεν είναι μεταγραφές της πλάκας, όλοι μπορούν να βοηθήσουν.
^^ Τον Ουρτάδο τον έχεις δει να παίζει? Εγώ όχι, γενικά δεν ξέρω τίποτα γι αυτόν οπότε μέχρι να παίξει είμαι αρκετά επιφυλακτικός. Στο Football Manager που τον κοίταξα, που στο 99% των περιπτώσεων έχει μια ελάχιστη απόκλιση από τα πραγματικά προσόντα των ποδοσφαιριστών, είναι πολύ μέτριος. Και το χειρότερο είναι ότι τον έχει αρκετά αργό. Νομίζω εκεί μας λείπει ένας παίχτης μηχανάκι, να πηγαίνει πάνω κάτω και ειδικά στα αμυντικά καθήκοντα να είναι καλός και να έχει γρήγορες επιστροφές. Δεν ξέρω αν ο Ουρτάδο είναι τέτοιος παίχτης.
Αν μας βγει και ο Ουρταδο Οσκαρ, τοτε βαλβερδε αντε φαε ψαρι :P
j/k
Έρχεται και ο Ουρτάδο,το ανακοίνωσε η Εσπανιόλ επίσημα στην ιστοσελίδα της.....
http://www.sport-fm.gr/article/288750
Α ρε τρελέ Μαρινάκη!!!!!!και άσε τους άλλους να παλεύουν να κλείσουν τον Μπλάνκο.... LoL
Το δεύτερο είναι μάλλον.....
o govou hrthe meta apo thlefonhma toy patera ston cisse gia na ton pisei na erthei....etsi akoygete pantos apo organomenous....oso gia ton boumsong....mallon palto tha bgei an synexisei etsi....