Α.... Το πρωτο που πετυχαίνω ειναι αυτο. Και ειμαι στην 7η εποχη. Μαλλον μου ξέφυγαν τα αλλα....
Printable View
Χαχαχα οντως τα caprice και εμενα μου βγαλαν τα ματια!!
Θεος Νιρο παντως στα του sons!!
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
Μόλις ολοκληρώσω τη σειρα, θα σου πω τη γνωμη μου Αριστο.
Έλα ρε... Χα χα!!!!
Έλα, εδώ εισαι!!!! Το βρήκα:
Attachment 6849
^είδες που σου έλεγα? ;)
Παιδακια, χαιρετω!
Μολις ειδα το τελευταιο επεισοδιο των SoA. Θα πω δυο λογια για τη σειρα, ξεκαθαρα μεσα απο το δικο μου πρισμα... Η αποψη μου για τη σειρα ειναι ενα νεφελωμα σκεψεων, τις οποιες θα εκφρασω κατευθειαν μεσα σε spoiler, προκειμενου να αποφυγω την επιλεκτικη απομονωση κειμενου και, φυσικα, για να μην πω, καταλαθος, κατι και κανω spoiler σε παιδια που θελουν να ξεκινησουν καποια στιγμη τη σειρα. Λοιπον...
Spoiler!
Αυτα τα ολιγα... Να ξεκαθαρισω πως αντιλαμβανομαι πληρως τις αντιθεσεις και ενστασεις που μπορει να εχετε πολλοι απο εσας με οσα γραφω, αλλα ειναι απλα η γνωμη μου για μια, αμφιλεγομενη στο δικο μου μυαλο, σειρα.
Υ.Γ. Να συμπληρωσω, επισης, οτι η σειρα εχει ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ soundtrack!!!!!!
Ρε συ Παυλο επειδη ψηνομουν να ξεκινησω τη σειρα, κανεις τον κοπο να σπασεις το review σε spoiler free και μη? ^^ :)
Τασε, ολο το κείμενο ειναι ενα spoiler ουσιαστικα. Ακομα και αυτα που δεν αναφέρουν κατι που, φαινομενικά, ειναι spoiler, στην πραγματικότητα τα εχω γράψει επηρεασμένος απο οσα γινονται στο τέλος της σειρας. Οπότε, ειναι κρίμα να ξέρεις, πχ, για ποιον λόγο λέω καποια πραγματα για κάποιον που στις 2-3 πρώτες εποχές δε δινει τέτοια εντύπωση.
Αυτα που γράφω ειναι ΑΥΣΤΗΡΑ και μονο για όσους εχουν τελειώσει τη σειρα.
Οποτε τι θα προτεινες να τη δω? Δωσε λιγο φιντμπακ!
Ερωτηση τα επεισοδια ειναι 40λεπτα?
Εξαρταται... Αν σου αρεσει το concept με μηχανες, αδιακοπη -και το εννοω- βια, υπερβολικες διαπλοκες κλπ κλπ, τοτε δες το. Προσωπικα δε θα ξαναδω ποτε κανενα επεισοδιο. Οχι επειδη ειναι απαραιτητα κακο, αλλα ειναι απο τις σειρες που ο,τι ειδα ειδα. Δε χρειαζεται να επιστρεψω.
Τωρα τα επεισοδια δεν ειναι 40λεπτα. Ειναι απο 50 λεπτα και φτανουν και τα 1 ωρα και 20 λεπτα. Εξαρταται το επεισοδιο. Πχ, στις τελευταιες εποχες, δε θυμαμαι πολλα να επεφταν κατω απο τη μια ωρα.
ΜΜΜ οκ κατεβαζω μια σεζον και βλεπουμε!
H πρώτη season, μεχρι και το 12ο επεισόδιο, δεν ειναι ενδεικτική του τι θα ακολουθήσει.
Κοιτα... Δε θελω να σε επηρεάσω. Η σειρα εχει φανατικούς υποστηρικτές και παίρνει στο IMDB κάπου 8.7. Εγώ θα της έδινα ενα 7.5, επειδη, αν και δεν με άγγιξε τοσο, καταλαβαίνω γιατι μπορει να συγκεντρώνει τέτοιες βαθμολογίες.
Δεν εχεις να χάσεις κατι. Ξεκινα και βλεπουμε... Κι εγώ με μια εποχη ξεκίνησα.
Παντως (ελπιζω να μην πεσουν βροχη τα ρεπ!!!!) το Wire μεχρι το 1χ5 δεν μου αρεσε!Και καταλαβαινω τι λες ολα υποκειμενικα ειναι!
Ακριβως!!!
Εγω το Wire το παρατησα στο μισο επεισόδιο. Δε ειναι οτι δεν ηθελα να του δώσω αλλη ευκαιρια, αλλα κατάλαβα οτι ειναι απο τις σειρές που δε μου ταίριαζαν καθόλου.
Η μοναδική σειρά που θα κάτσω κάποια στιγμή να ξαναδώ. Ας θυμηθούμε μια δυνατή στιγμή της περί marketing λίγο πριν προβληθούν τα τελευταία επεισόδια της. Όσοι την παρακολουθούν γνωρίζουν τις πολλές ελληνικές αναφορές που έχουν γίνει σε αρκετά επεισόδια.
https://vimeo.com/20736616
Spoiler!
Αναρτήθηκε από εχτές μέχρι σήμερα, ΟΛΗ η σειρά (13 επεισόδια) του πολυαναμενόμενου DareDevil (παραγωγή Netflix).
Βέβαια, όπως τα ανεβάζουν έτσι σχεδόν απότομα "εξαφανίζονται", οπότε όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε (pun intended λόγω ημερών)!
Τα πρώτα 2 που είδα εχτές βράδυ μου φάνηκαν ιδιαιτέρως καλά, αν και, είναι "εισαγωγικά" σε όσους δεν γνωρίζουν τον χαρακτήρα. Ουσιαστικά είναι "origins" επεισόδια, βάζοντας τον θεατή, όχι και τόσο σιγά-σιγά στο νόημα (δηλαδή δεν βαριέσαι να παρακολουθείς με λεπτομέρεια τα πρώτα βήματα). Το μοντάζ είναι χορταστικό, λειτουργικό, κρατώντας το ενδιαφέρον, καθώς δεν κουράζει με πολύ back story, ενώ παράλληλα τροφοδοτεί με flashbacks σε πιτσιρικίστικη ηλικία τον σημερινό, mid/late 20s χαρακτήρα με σημαντικά στοιχεία σχετικά με τις αρχές και αξίες που διαθέτει.
Η παραγωγή είναι εξαιρετική, σε επίπεδα Χόλυγουντ θα έλεγα, με μοναδική εξαίρεση την απουσία (τουλάχιστο στα πρώτα 2 επεισόδια) των CGI. Ακόμα και το έργο-φόλα DareDevil με τον Μπεν Άφλεκ, παρουσίαζε τις δυνάμεις του χαρακτήρα (το πως "βλέπει" μέσω την υπόλοιπων αισθήσεων, καθότι τυφλός) μέσω πολύ καλών CGI. Εδώ τίποτα (ακόμα; ), αλλά ξαναλέω είμαι στα 2 πρώτα επεισόδια, που ο χαρακτήρας δεν έχει φορέσει την επίσημη στολή του, ούτε καν τον arch enemy (Fisk / Kingpin) δεν έχουμε δει. Αυτό όμως που έχω να δηλώσω, είναι ότι οι "χορογραφίες" των σκηνών που πέφτει ξύλο είναι εξαιρετικότατες...σε πείθουν ότι πραγματικά πέφτει ξύλο και όχι μούφα σε στυλ The Matrix με "στημένες κινήσεις, που οι χαρακτήρες περίμεναν ο ένας τον άλλο να κινηθεί για να κάνουν την επόμενη". Εδώ οι μάχες είναι ρεαλιστικές.
Παράλληλα, η βροχή που πέφτει είναι άκρως αληθινή, σε σημείο που οι ηθοποιοί πρέπει να κατάπιαν τόννους νερού.
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου τράβηξε έντονα την προσοχή, όμως όπως είπα, είδα μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια, ίσως μετά να γίνεται καλύτερη η σειρά, ίσως χειρότερη.
Παιδια ανεβηκαν τα 4 πρωτα επεισοδια της 5ης σεζον Game of Thrones!!! :k020:
4 μαζί??? Πως κι έτσι?
4;;;πλακα κάνετε; ;;;