Καλό αγώνα παιδιά.
Είναι πάντως πίστα που θα έχει σκληρές μάχες και δεν είναι ξεκάθαρος ο νικητής όσο γρήγορος και να είναι κάποιος.
Μια επισήμανση.
Προσοχή στο slip steam, είναι έντονο και επηρεάζει παντού.
Printable View
Καλό αγώνα παιδιά.
Είναι πάντως πίστα που θα έχει σκληρές μάχες και δεν είναι ξεκάθαρος ο νικητής όσο γρήγορος και να είναι κάποιος.
Μια επισήμανση.
Προσοχή στο slip steam, είναι έντονο και επηρεάζει παντού.
ante kalo agona se olous KAI STIN OMADARAAA!! STELARAAAAAAAAAAAAA min ksexasis na balis to mistiko tis mistikosistatikosoupas pou mas edose o babastrumf !!!
Που βρίσκεστε σε χρόνους, αν επιτρέπεται?
Να κάνω μία υπόθεση: Μανώλης και Στράτος βρίσκονται κοντά στο 1:31:00 με 1:31:500. Ο Νίκος (Τ) μετά την πρωινή προπόνηση θα το έριξε στο 1:32:00 σκάρτο???
Ο δικός μου ο Νίκος (Π) πρέπει να κατέβηκε και αυτός στα ίδια επίπεδα.
Αν έχω πέσει μέσα θα με βάλετε εκτιμητή αποδόσεων στο "ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ" ?:a038:
Attachment 2864 :a050:
Εγώ πάντως, δεν έχω μπει ακόμα στο 32... στο 33.0 είμαι... και δεν νομίζω να μπήκε κανένας στο 31.χχχ. Εκτός αν μας το φυλάνε για έκπληξη... :priest:
Καλο αγωνα παιδες.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
Ανανεωθηκαν οι Ειδησεις.:ranger:
χαχαχα...:c055gfe:...το γράφω έτσι γιατί δεν ξέρω τι έχουν κάνει και τα αλλά παιδιά !.
....με βρήκατε μικρό μικρό και με βαράτε !!!:bang:
πολύ ωραία συνέντευξη Μανώλη ......άξιος πραγματικά !....γιατί σε κάθε ευκαιρία τιμάς όλα τα παιδιά που σε έχουν συμβουλέψη και εμένα μάζη και σε ευχαριστώ για αυτό ...... όπως δεν ξεχνάς και τον (teammate) τον Στέλιο
Παιδιά να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από την πρώτη ομάδα
των κατατακτήριων γιατί ουσιαστικά τους έκανα ζημιά.
Τι να πω; Τέτοια λεβεντολαλακία, πρώτη φορά!
Ειδικά από τον Στράτο, τον Μανώλη Τ, τον Νίκο Τ και τον Αλέξανδρο
που τους έκοψα επάνω στον γρήγορο γύρο τους.
Συγνώμη...
BRAVO RE STELIOOOOO PAME MORE ONIROOOO!!! bravo se olous sas iperoxos agonas me wraies maxes kai sevasmo!! kai shgnomi apo to deutero group giati stis katataktiries otan teliosa ton xrono mou kai pira tin pole apo ton enthousiasmo mou egrapsa kai isos na mperdepsa kapious.. eplizo na min egine kati tetio.
Καλημέρες!! :)
Καταπληκτικός αγώνας, σε μία αχώνευτη πίστα!! Για μένα, ήταν η πρώτη φορά που τελείωσα όχι με γκρίνια κι απογοήτευση, αλλά με χαμόγελο και ευχαρίστηση...!!
Ξεκίνησα καλά, κρατήθηκα όσο μπορούσα μπροστά, όμως στο πρώτο μισό του αγώνα δεν είχα το γυρολόγιο που έπρεπε για να κρατηθώ παραπάνω στο γρουπ των πρωτοπόρων... έκανα και μερικά λαθάκια... Απ' τη μέση του αγώνα και μετά όμως, βρέθηκα να "σφάζομαι" με το Γιώργο (geopan), ο οποίος γύριζε πολύ αξιόλογα, και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι... ΜΠΑΜ... τακτική αγώνα... πριν καταλάβω τι συμβαίνει, βρέθηκα να έχω ένα πλάνο στο μυαλό μου... Βλέποντας ότι έχω το ρυθμό να πλησιάσω το Γιώργο, το έβαλα κάτω, κυνηγώντας τον για καμιά δεκαριά γύρους νομίζω, κόβωντας δέκατο το δέκατο... Κάπου 3-4 γύρους πριν την καρό, όντως τον έφτασα και άκουγα στο μυαλό μου το "team radio": ήρθε η στιγμή, στον επόμενο γύρο, σ' αυτό το σημείο, κάνε την κίνησή σου και φύγε... Αυτό, είναι και το "κρατούμενο" για μένα απ' αυτόν τον αγώνα...
Βέβαια, έχει πλάκα το πώς τελείωσε όλο αυτό... Πάνω στο γύρο που τον έχω φτάσει και ετοιμάζομαι, κάνω λάθος... και άφαντος ο Γιώργος μπροστά... λέω "δεν πειράζει"... πριν ακόμα τελειώσει ο ίδιος γύρος, βγαίνοντας στην ευθεία, βλέπω να μπαίνει στα pits, αφού έμεινε από βενζίνη (?)... Ε, του την έκλεψα κι εγώ την 7η θέση για να μάθει... :c055gfe:
Μπράβο Στέλιο... Ήσουν άνεμος!!!
Μπράβο σε όλους :a023:
Για πάμε, για πάμε... :k020:
Edit:
Τώρα που το καλοσκέφτομαι... το "team radio" κανονικά θα μου έλεγε "πρόσεξε τον teammate, κάτσε πίσω του μην έχουμε ατύχημα και χάσουμε βαθμούς"...
Αλλά δεν έχει σημασία... όπως και να 'χε θα τους "έγραφα" κανονικά ο,τι και να λέγανε... :D
:yes:
Δεν έμεινα από βενζίνη, αλλά μάλλον θα έμενα στον 37ο ή στις αρχές του 38ου και τότε θα άνοιγα το παράθυρο και θα πηδιόμουν ...
Μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ ο αγώνας χθες παρόλο που το αποτέλεσμα ήταν πάλι σχεδόν αναμενόμενο, και λέω σχεδόν γιατί περίμενα τον Άρη και τον Νίκο (Π) μπροστά μου. Ο Νίκος τη γλύτωσε από μ@&@%!@ μου, γιατί ο κόπανος στο τελευταίο πιτ αντί να βάλω 16 λίτρα που μου πρότεινε εγώ έβαλα 10!!!
Πάντως τέτοιο ιδρώτα είχα να ρίξω από τότε που έκανα ταρζανιές με το μηχανάκι στις στροφές του Μαραθώνα. Μιλάμε για ιδρώτα υπερέντασης και όχι κόπωσης, από αυτόν που στάζει μπροστά στα μάτια σου και δεν μπορείς να αφήσεις το τιμόνι για να τον σκουπίσεις.
Εντελώς αντίθετα τα συναισθήματα απο τον αγώνα στο Nurburgring δηλαδή και χαίρομαι για αυτό σχεδόν τόσο πολύ όσο οι νικητές των προηγούμενων αγώνων.
Παρεπιμπτόντως το Τόκυο είναι μια πίστα που σιχαίνομαι. Επίσης το Κέηπ Ρινγκ είναι μια πίστα που σιχαίνομαι ακόμα περισσότερο, ειδικά μετά από μια τραυματική εμπειρία με ένα Murcielago σε προηγούμενο πρωτάθλημα...
Αν καταφέρω και αποκομίσω τις ίδιες εμπειρίες και σε αυτόν τον αγώνα, τότε κάθε Δευτέρα και Πέμπτη θα τις κλειδώνω και τις τρεις στην τουαλέτα και άστες να μουρμουράνε!!!:f014:
ΥΓ. Πρέπει να έκανα καμμιά - δυο μαλακίες με τον Νίκο(Π) στον 6ο γύρο με τον Αλέξανδρο (ίσως) λίγο πιο νωρίς και πιθανώς και με τον Άρη στον τελευταίο. Παρακαλώ όπως οι αλυτάρχες να εκτιμήσουν τις περιπτώσεις.
καλησπέρα ....μπράβο Στέλιο - Μανώλη ....μας στρουμφισανε κανονικά ...και ελπίζω να πάρουν σειρά στης νίκες και αλλά παιδιά όπως ο Μανώλης και ο Νίκος ......χωρίς να θέλω να αδικήσω κανένα ..απλός τα παιδιά που αναφέρω δείχνουν να είναι κοντά σε κάθε αγώνα .....για μένα ένας ακόμα προβληματικός αγώνας όπως εξελίχτηκε !.....και θέλω να απολογηθώ για της αντιδράσεις μου ακόμα και εάν είναι κάποιες φορές δικαιολογημένες .........θα το έχετε παρατήρηση πως δεν με πάει τελευταία ...παρά πολλά λάθη και εκνευρισμός που φέρνουν και αλλά λάθη ..κτλ. εδώ θέλω να ζητήσω να με συγχωρήσουν συναγωνιστές και φίλοι αν πάνω στην ένταση έχω πει κάτι παραπάνω και τους στεναχώρησα !.....φίλε Ηλία ..ναι είχες μια κακή μέρα εχτές αλλά όπως όλοι μας έτσι και εσύ δικαιούσαι μια και δύο κακές μέρες ....δεν εγεινε και κάτι τραγικό ...αλλά λόγο της έντασεις και γενικότερα της προβληματικές μου αποδόσεις τελευταία ...αδικαιολόγητα ερειξα την ευθήνη επάνω σου ...όλα μου φταίνε ..πιάνωμαι από το παραμικρό .........ακόμα μου φταίνε και φίλοι που προσπαθούν να με στηρίξουν .....σου ζητώ σηγνώμη για αυτό !
Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια παιδια. Καθε αγωνας που κανουμε ειναι σε υψηλο επιπεδο. Φιλε Στρατο ολα καλα, μην αγχωνεσαι..
Καλησπερα παιδες!!!!
Μπραβο Στελιο-Μανωλη μπραβο στρουμφακιααααα,τι στρουμφοκατασταση ηταν αυτη και μπηκαν οι ninjas σε στρουμφοπεριπετειες.Χαμος εχθες παιδια πολυ καλος αγωνας ειδηκα στις μαχες,εκατσα ειδα και το replay πραγματηκα ηταν αλλο πραγμα εβλεπες 5 αμαξια να τρεχουν στο χιλιοστο το ενα με το αλλο με συνεχεις εναλαγες θεσεων χωρις να ακουμπανε καθολου εκτος απο κανα δυο φασεις που ευτηχως εγιναν φαντασματα.
Αφου εχουμε καταφερει και εχουμε κανει αυτο πραγματικα ειμαστε σε υψηλο επιπεδο και ΜΠΡΑΒΟ σε ολους και στους 12 ειμαστε πιλοτοι.
Λεω 12 γιατι ο Ηλιας ειναι σαν τρεχει μαζι μας.
Συντεκνε επειδη ειδα οτι εγραψες και το ονομα μου,εμενα προσωπικα δεν μου εκοψες κανενα γυρο και στα αλλα παιδια που εκοψες μικρο το κακο.Ενα μικρο μπερδεμα εγινε σε κατι που για μενα φανταζε δυσκολο και γινετε για πρωτη φορα το να χωριζομαστε σε group και βοηθας πολυ Ηλια.
Κοιταμε το αποτελεσμα που ειναι παρα πολυ ομορφο και τα λαθακια διορθωνονται.
Ειλικρινα μου αρεσει πολυ αυτο που κανουμε και δεν θα με χαλαγε να τρεχουμε πρωταθληματα μεχρι το GT16.
:D:D:D:hysterical::hysterical::hysterical: Πολυ ωραια η foto Στελιο!!!!!Αγριεμενο το Ninjaki χαχαχαχαχαα
Στέλιο μπράβο για την νίκη σου, εκμεταλλεύτηκες στο μέγιστο το παράθυρο που σου ανοίχτηκε και πήρες μία άξια νίκη.
Οφείλω να ομολογήσω ότι μετά το πρώτο pit stop απλά πέταξες γράφοντας τον καλύτερο σου χρόνο και μένοντας σχεδόν σε όλο
τον υπόλοιπο αγώνα σε σταθερό, κορυφαίο γυρολόγιο. Βέβαια και ο Μανώλης (Redweed-1-) ήταν καταιγιστικός όταν έκανε την ύστατη
προσπάθεια να σε φτάσει αλλά είχε πλέον καθυστερήσει, όπως επίσης έπρεπε να κάνει pit stop ένα γύρο πριν από τον Στέλιο, για να είναι σε
θέση να καλύψει την μεγάλη διαφορά. Ο εταίρος Μανώλης (Toumpas_ _) νομίζω ότι είχε το γυρολόγιο για την νίκη αλλά οι έντονες και σκληρές
μάχες με τον αδερφό του κόστισαν και στους δύο μια διαφορά που είχε μεγαλώσει πολύ πλέον.
Για τον Στράτο τι να πώ; Αυτόν τον άνθρωπο πρέπει, μεταξύ αστείου και σοβαρού, να τον έχω ματιάξει δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η κατάσταση.
Ο Agapoylas για άλλη μια φορά έκανε μια πολλά υποσχόμενη εκκίνηση, έπεσε, όμως αυτή τη φορά σηκώθηκε και δεν έπεσε αμαχητί. Μπράβο φίλε
είσαι στο σωστό δρόμο και είσαι πολλά υποσχόμενος καθότι ταχύτητα διαθέτεις και μάλιστα πολύ, σου απομένει να αποκτήσεις σταθερότητα και επιμονή.
Ο Αλέξανδρος είναι σαφώς βελτιωμένος και μάλιστα ήταν πολύ ανταγωνιστικός, δεν κατάλαβα τι συνέβει και έπεσε πιο πίσω, ήταν ευχάριστο όμως να τον
βλέπω να επανέρχεται δυναμικά. Για την κατάσταση του Γιώργου (LeParanoik) το τι μπινελίκι έχω ρίξει ήταν ανήκουστο! Αυτό το πράγμα έχει καταντήσει αηδία!
Ο Χρήστος ήταν εμφανώς απροπόνητος αλλά προσπάθησε σκληρά και βελτιώθηκε. Ο Γιώργος Geopan973 τα πήγε αρκετά καλά και είχε μια βελτίωση κατά την
διάρκεια του αγώνα.
Επόμενος αγώνας στο Cape Ring και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι ακόμη μια πίστα που της έχω αδυναμία.
Σήμερα σε μια πρώτη επαφή, 4ων γύρων με set up για το Tokyo έκανα 1.23.230 όμως έχει αρκετό χρόνο να δώσει η πίστα, ακόμη.
Οπότε το βράδυ, πρώτα ο Θεός, προπόνηση.
Η πιστα ειναι η μεγαλη capering που ειναι 7 και κατι χιλιομετρα.Οι αλλες ειναι μεμονωμενα κοματια απο αυτην.
Ανανεωθηκαν:Βαθμολογιες-αποτελεσματα-στατιστικα-στιγμες αγωνα-ειδησεις.
:) euxaristo stelio gia ta kala sou logia file mou! :a055:
telia i foto tou vathrou!! :yes:
Διάβασα κι εγώ (:blink:) την συνέντευξή σου Στέλιο, και σ' ευχαριστώ φίλε μου για τα καλά σου λόγια!! :)
Καλησπέρα σας κυριοι κ ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα στρουμφάκια. Με πεταξε/ προσπαθησα να μπω 3-4 φορες αλλα εβλεπα μονο 7 οδηγους τους αλλους τους εβλεπα κολλημενους στην εκκινιση συν οτι με πεταξε ολες τις φορες που προσπαθησα να παρακολουθησω αγωνα, εν τελη κουραστηκα πηγα να φαω και την επεσα. Τα λεμε μεσα λεβεντες:drive:
prepei na ftiaksis to NAT sou giorgo.. einai krima..
proto xronometrimeno 1.20.981 eseis pou briskeste?
Κι εσύ στο 1:20.χχχ....?? :scratch:
Μου φαίνεται, εσύ κι ο Ηλίας, θα μας ρίξετε καμιά δεκαριά γύρους στο κεφάλι... :a050:
Πρώτες δοκιμές χθες... στο 2:18.7xx :a094:
Παιδια η μεγαλη capering ειναι (7070μ).
nai tipografiko lathos paidia, 2.20.981
bravo niko polu kalos xronos
Ανανεωθηκαν οι ειδησεις..:ranger:
Καλημερα.Ημερα αγωνα σημερα.START YOUR ENGINES κυριοι:drive:
Για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσω τον Στράτο συγκεκριμένα μα και όλα τα παιδιά που βοηθάνε εμάς τα στραβάδια με τις πολύτιμες συμβουλές τους όσον αφορά ρυθμίσεις και setup.
Με ένα ακατανόητο (για μένα και κόντρα στα δεδομένα που αναγράφονται στις in-game οδηγίες του παιγνιδιού) setup που μου είπε ο Στράτος είδα μια διαφορά 4" στο Ακρωτηριοδαχτυλίδι.
Από την άλλη όμως και χωρίς να θέλω να φανώ αχάριστος θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο ΑΥΤΕΣ οι ρυθμίσεις ???
Οκ κάποια πράγματα τα καταλαβαίνω, όπως το ύψος απέναντι στην ανάγκη να καβαλάς κάποια κερμπς, αν είναι χαμηλό το αμάξωμα βρίσκει, πετάγεται στον αέρα και bye-bye χρόνος. Αλλά δεν παίζουν μόνο τα κέρμπς ρόλο στην επιλογή του ύψους, σωστά;
Ας μην πιάσουμε συγκλίσεις, αποκλίσεις, κάμπερ, ελατήρια, επαναφορές, αποσβέσεις κτλ. κτλ.
Από ότι έχω καταλάβει από τις συζητήσεις πειράζοντας κάτι, χαλάει κάτι άλλο. Πως φτάνεις σε ένα αρεστό, σε σένα πάντα, αποτέλεσμα;
Έχετε κάποιο "μπούσουλα" ή το πάτε πάντα εμπειρικά και οδηγικά; Πως καταλαβαίνετε ότι υπάρχει διαφορά από την προηγούμενη ρύθμιση; Βάσει χρόνου ή βάσει αίσθησης;Τα ρωτάω αυτά, γιατί αν θυμάστε σε προηγούμενο ποστ ανέφερα ότι δοκίμασα δύο διαφορετκά (αντιδιαμετρικά θα έλεγα) σεταρίσματα με παρόμοιους χρόνους και αίσθηση.
Έχω διαβάσει σχεδόν ότι πέφτει στα χέρια μου όσον αφορά αναρτήσεις, μεταφορές βαρών, και διαφορικά (αυτά δεν τα έχω καταλάβει καθόλου!!!) και στη θεωρία μπορώ να καταλάβω τι κάνει το καθετί και πως επηρρεάζει την συμπεριφορά του αυτοκινήτου γενικά.
Στην πράξη όμως και in game ειδικότερα, απλά τα fuck up!!! Δεν μπορώ να βγάλω άκρη, και διαφορές εντοπίζω μόνο στις ακραίες ρυθμίσεις. (BTW είμαι σίγουρος ότι έχετε δοκιμάσει να ρυθμίσετε σκαραβαίο σε ύψος σαύρας και με αναρτήσεις τραπέζι, αν όχι κάντε το, έχει πλάκα)
Καμμιά βοήθεια; Pleaaaaaaaaase????:help::help::help:
Καλημέρες! :)
Καλό αγώνα σήμερα... :drive:
Στράτο.. 18 ξερό ε;.. Ωραίος ρε συ.. Περίμενες να βγω χθες για να το γράψεις, για να μη πικραθώ ε; :a068: Αλήθεια, ο Μανώλης κατέβηκε..;;
Το πρώτο σπλιτ κι αυτή η δεξιά εκεί στο τοιχάκι.. θέλουν δουλειά ρε παιδί μου... Έβλεπα προχθές τον Μανώλη (Τ) και ζήλευα ρε.. τέζα λέμε... :a010bg:
Γιώργο (geo), για αμορτισέρ δε θα πω τίποτα, είμαι καληνύχτας.. στα υπόλοιπα, εγώ το πάω σιγά σιγά, χωρίς ακραίες μεταβολές, και κυρίως βάση αίσθησης κι όχι χρόνου... ο χρόνος μπορεί να έρθει γιατί κάτι εσύ κάνεις διαφορετικό, ας πούμε παίρνεις "καλύτερα" μια στροφή.. το θέμα είναι γιατί την πήρες καλύτερα (αν δηλαδή η αλλαγή στο setup σε βοήθησε να την πάρεις καλύτερα) και γενικώς προσπαθώ να δω τι πρόβλημα έχω, κι αν μετά απ' την αλλαγή ρύθμισης αυτό διορθώθηκε ή έγινε χειρότερο... Μη νομίζεις, δεν είναι λίγες οι φορές που ξέρω τι πρόβλημα αντιμετωπίζω και δεν μπορώ να το διορθώσω με τίποτα ο,τι και ρύθμιση να πειράξω...
Spoiler!
Ημέρα αγώνος Κύριοι, οπότε...
backle up, fit your helmet & start your engines!
Ελπίζω να προλάβω να σας απολαύσω το βραδάκι.
Προβλέπονται σκληρές μάχες.