Originally Posted by
Valkyre
Dark , φιλε μου , εγω να καταλαβω οτι θελουν να βγαλουν φραγκα.Απο εκει και περα ομως υπαρχουν και παραδειγματα ανθρωπων που σεβαστηκαν μερικα πραγματα.Και ναι μιλαω για τον Κοτζιμα , γιατι η Κοναμι πιεζε με νυχια και με δοντια να το κανει multi και αυτος δεν το εκανε.βεβαια τωρα , μονο και μονο αυτη ηυ δηλωση θα κανει την Κοναμι να πιεσει ξανα και να καταφερει να κανει το MGS4 multi.
Το καλο τουλαχιστον ειναι οτι αυτο το multi δεν επηρεασε ευτυχως την ποιοτητα του προιοντος , διοτι αν γινει , θα εχει αποφασιστει μετα την ολοκληρωση του , και την παραγωγη του ωστε να εκμεταλλευεται οσο καλυτερα ενα και μονο hardware.
τωρα για το FF , σημαινει πολλα.Σημαινει οτι μου ελεγαν ψεμματα στην Squarenix τοσο καιρο για exclusivity.Σημαινει οτι το παιχνιδι θα εχει παραπανω limitations.Οχι απαραιτητα λογω του 360 , οσο του γεγονοτος οτι μια ομαδα που αναπτυσσει 2 εκδοσεις , πιστευω θα εκανε καλυτερη δουλεια εαν ασχολιοταν με μια εκδοση , οποια κι αν ηταν αυτη.
Οποτε εγω ως gamer τοσα χρονια , και εχοντας πλασει μια εικονα του gaming μεσα μου με καποια franchises , δεν μπορω παρα να νιωθω πληρως απογοητευμενος.Εγω ηθελα να παιξω ενα ξεχωριστο παιχνιδι και το FF πλεον δεν αποτελει για εμενα ενα ξεχωριστο παιχνιδι.