στο GT5 ειναι προβλημα της εταιρια τωρα για το αλλο δεν ξερω
Printable View
στο GT5 ειναι προβλημα της εταιρια τωρα για το αλλο δεν ξερω
Εισαι σιγουρος που το ξερεις για το GT5...?
1. απο εδω http://uk.playstation.com/ps3/suppor...28ver-3-56%29/ ειναι η πρωτη version?
2. αν ναι, αν βαλω αυτην, θα μπορω να εχω προσβασει στο psn ή θα πρεπει να βαλω κ τη 2η version?
3. ειναι καλυτερα να μεινω στην 1η εκδοση?
για το GT5 το διαβασα στο forum για το firmware εγω εχω την 1η εκδοση και μπαινω κανονικα ονλινε
εγω το κατεβασα απο το site. αν ειναι θα το περασω χειροκινητα.
μιας κ το αναφαρεις για τις ip
Aυτό ήταν. Την Πέμπτη (03/02) και επισήμως δόθηκε η τελευταία διαθέσιμη διεύθυνση στο Internet.
“Είναι ιστορική ημέρα για το Ίντερνετ. Είναι η ημέρα που όλοι περιμέναμε εδώ και καιρό”, λέι ο Raul Echeberria, πρόεδρος του Number Resource Organization.
Καταφέραμε να εξαντλήσουμε λοιπόν μια δεξαμενή IP που χωρούσε 4,3 δισεκατομμύρια διευθύνσεις.
“Το δισεκατομμύριο μπορεί να ακούγεται μεγάλος αριθμός. Αλλά αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν περίπου 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι πάνω στον πλανήτη, μιλάμε για δύο με πέντε διευθύνσεις στην κατοχή του καθενός. Έτσι, τελικά τα 4,3 δισεκατομμύρια μάλλον είναι λίγα”, δήλωσε ο Echeberria.
Τώρα, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει η νέα δεξαμενή πρωτοκόλλου, η οποία είναι έτοιμη εδώ και μια δεκεαετία περίπου, δηλάδή από το 1999.
Η νέα αυτή δεξαμενή χωρά πάρα, μα πάρα, μα πάρα πολλές διευθύνσεις.
Τόσες, που όταν ακούμε τον αριθμό νομίζουμε ότι πρώτα θα τελειώσει ο κόσμος και μετά τα IP.
Μιλάμε για 340 τρισεκατομμύρια ομάδες με ένα τρισεκατομμύρια δίκτυα για κάθε μία από αυτές!
Κάθε δίκτυο δε μπορεί να χειριστεί περίπου ένα τρισεκατομμύριο συσκευές.
Για να το οπτικοποιήσουμε: Αν η παλιά δεξαμενή είχε το μέγεθος μιας μπάλας, η καινούρια έχει το μέγεθος του Ήλιου.
Οι απλοί χρήστες, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν πρόκειται να το καταλάβουν, γιατί οι περισσότεροι μπαίνουν στο Ίντερνετ με το γνωστό: www.cosmo.gr (για παράδειγμα).
Όμως η πραγματική διεύθυνση είναι μια σειρά από αριθμούς και δεκαδικά ψηφία.
Στο νέο σύστημα αυτή η σειρά είναι μεγαλύτερη, με αριθμούς, γράμματα και άλλους χαρακτήρες.
Έτσι λοιπόν, το IPv6, μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή για το Internet.
http://www.cosmo.gr/Internet/308296.html
ρε παιδια εφοσον μονο ο ΟΤΕ στην Ελλαδα δεχεται ipv6 πιλοτικα κιολας τοτε εχουμε ακομα μελλον
Για να μπορεις κιολας να εχεις και IPv6 θες και αλλο ρουτερ γιατι αυτα που εχουμε τωρα δε κανουν.
Αλλο η ΙΡ του ιντερνετ και αλλο η τοπικη ΙΡ που παιρνει το PS3 απο το ρουτερ. Μη σας μπερδευει αυτο. Δε θα υπαρχει καποιο θεμα εκει περα.
Παντως με IPv6 θα υπαρχει πολυ πιο καλη "δρομολογησει" στα πακετα, οποτε θα υπαρχουν και χαμηλοτερα "pings" για online κτλ. (Μαλλον δηλαδη, ας το δουμε πρωτα στη πραξη και μετα βλεπουμε)
Θελει το ρουτερ αλλαγη οπως λες,το μονο που με φοβιζει ειναι οτι εχουμε ολοι μια σταθερη ip αρα οτι κανουμε φαινεται κατα τα αλλα το ονλινε θα ειναι σιγουρα καλυτερο
Εξαιρετικό άρθρο για το IPv6 έχει το ελληνικό περιοδικό LinuxInside (http://www.linuxinside.gr) που μόλις κυκλοφόρησε. Ένα ενδιαφέρον που σταχυολόγησα είναι ότι ακόμα και τα μηχανήματα του οικιακού μας δικτύου (πχ το PS3 μας) θα έχουν "δημόσια" κατά κάποιο τρόπο IP και θα βγαίνουν απευθείας στο διαδίκτυο άρα θέλει αντίστοιχη προσοχή το θέμα "ασφάλεια".
μα το dmz που βαζουμε στο ps3 νομιζω οτι αυτο ακριβως το πραγμα κανει,μπορει να κανω κ λαθος.Παντος σιγα το οτι το ps3 εχει ip πχ 192.168.1.2 δεν σημαινει οτι αν υπηρχε ιος για ps3 δεν θα μπορουσε να κολλησει γιατι και τα pc μας με τοπικη ip συνδεονται αλλα ο ιος κατεβαινει κανονικα.
παιδια να ρωτησω κατι και συγνωμη για το off topic αλλα εχει βαλει κανεις το τελευταιο update στο ps3.?
Ξεκινοντας να το κανει download ολα φαινονται καλα αλλα οταν φτασει περιπου στα μισα ξαφνικα αλλαζει η οθονη και ξεκιναει να κατεβαζει απο την αρχη.!
Ειναι φυσιολογικο αυτο ή θα εχω προβλημα.?
Εμένα κανονικά μου το πέρασε.Δεν κόλλησε πουθενά...
http://gr.playstation.com/ps3/news/a...e_locale=el_GR
και ηθελα να λιωσω λιγο ΚΖ3 το βραδυ
PlayStation Plus adding online game save storage March 10
Γιαυτο σημερα υπαρχει maintance αρκετων ωρων
Σιγά σιγά όλα στα «σύννεφα» ανεβαίνουν. Υπάρχουν υπέρ και κατά βέβαια αλλά σε αρκετές περιπτώσεις μου έχει λύσει τα χέρια.
Αυτη την στιγμη μπορειτε να κανετε sing in αλλα στο store δεν μπαινει προσ το παρων.
Για να καταλαβω τι αλαγες θα εχουμε ρε παιδια?Γιατι χαθηκα λιγο!