Μια χαρα παιζουν. Και εγω οταν θελω να παιξω στο σπιτι με παραπανω απο 4 ατομα, αυτο κανω. Προχωρα αφοβα.
Printable View
Μια χαρα παιζουν. Και εγω οταν θελω να παιξω στο σπιτι με παραπανω απο 4 ατομα, αυτο κανω. Προχωρα αφοβα.
Τέλεια λοιπόν! Σε ευχαριστώ πολύ.
παιδια μια βοηθεια... ενω οταν παιζω με αλλους στο Internet ολα μια χαρα οταν παω στο myquiz βγαζει σφαλμα γιατι?
και serch για να βρω καποιο quiz που πας?π.χ ενα παιδι εχει φτιαξει ενα για την Αλεξανδρατου
Εαν εχεις την ελληνικη εκδοση δεν μπορεις να παιξεις myquiz τουλαχιστον αυτων που εχουν φτιαξει. Δυστυχως:a122:
Μαλιστα καταλαβα μονο αμα εχει κανει καποιος φιλος σου καποιο κουιζ ε?
οκ Σ'ευχαριστω Γιαννη
Εγω εχω καταφερει μονο να παιξω ingame, κουιζ που εχω φτιαξει εγω ο ιδιος απο αυτη τη σελιδα:
http://www.mybuzzquiz.com/actions/LanguageSelect.do
αφου εκανα registration και συνδεσα το psn id μου.
Απο αλλους κουιζ εχω καταφερει να παιξω μονο μεσω της παραπανω σελιδας στον h/y.
Αν καποιος αλλος ξερει καποιον αλλο τροπο ας ποσταρει.
καλησπερα , εχω ενα μικρο θεματακι με τα buzzer , ειναι το μοντελο SLEH-00069(POD) , και το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι τα δυο απο τα τεσσερα μου buzzer τα αναγνωριζει το ps3 μου ενω τα αλλα δυο με τιποτα , τι αγορασα καινουργιες μπαταριες , τι το ξαναεκλεισα και το ξαναανοιξα παλι τιποτα !!!!!!
οποιος γνωριζει ας βοηθηση , ευχαριστω
Αν ειναι ιδια ολα τοτε δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα.Τα πηρες μαζι με το παιχνιδι;Δηλαδη ηταν ολα μαζι το ιδιο κουτι(το game+4 buzzers)ή χωρια;Αλλα και χωρια να το πηρες,αν ειναι τα ιδια μοντελα δεν καταλαβαινω πως γινετε να μην σου καταλαβαινει τα 2.
Μηπως σου εχουν σπασει ή εχουν κανενα προβλημα;
Τελος,ρωτα απο εκει που τα πηρες μηπως ξερουν κατι.
Καλησπέρα σε όλους και όλες. Λοιπόν, έχω προβλημα με το online του buzz World Quiz. Δεν μπορω να συνδεθω στους διακομιστές του buzz.
Παίρνω συνέχεια το μήνυμα "οι διακομιστές του buzz δεν ειναι διαθεσιμοι.."
Έχω σβύσει 500 φορές το Game Data Utility του Buzz, έχω ξανακατεβάσει 500 φορες το update του παιχνιδιού, αλλά τίποτα.
Και αυτο το πραγμα με τις γλώσσες δεν μπορω να το καταλάβω με τιποτα.
Ενα παιχνίδι βγάλανε στα Ελληνικα και δεν βάλανε Αγγλικα μέσα.
ΕΛΕΟΣ..
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, με το θεματακι?
Είδα παραπάνω κάποιος (tabetabe13)το έλυσε.. Πως??
Ευχαριστώ πολύ.
κανεις δεν ξερει βρε παιδια..??
λιγη βοήθεια..
:b030::b030::b030:
Η κανεις δεν παιζει πια το παιχνιδι.. (δυσκολο..) ή απλα ειστε ολοι στ'@ρχιδι@ σας.
Κατα τα αλλα το site λεγεται ps3forums και ειναι forum..
community λεμε τωρα..
anyway συντομη παραμονη αλλα αυτα συμβαινουν εαν το forum ειναι "borum"...
Αντε καλη "συνεχεια"... :c055gfe::c055gfe:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=EKwkm513Hhk"]YouTube - ‪ΞΞ· ΟΞ΅ΟΞ³Ξ΅ΞΉΟ ΞΌΞ· _ ΞΞΉΞ¬Ξ½Ξ½Ξ·Ο Ξ*Ξ¬ΟΞΉΞΏΟ‬‏[/ame]
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=eocCPDxKq1o"]YouTube - ‪P!nk - Please Don't Leave Me‬‏[/ame]
Βρήκα αυτό:από εδώ.Quote:
FIX...Hey I had the same problem!!! I couldnt connect to buzz online but I could play socom online and I remeber my dad saying that he couldn't play Metal Gear online because he couldn't play with a wireless connection. So to make a long story short I plugged in my ps3 into my modem (changed the setting so I was not using wireless) and boom I can now connect to buzz serves. So plug in your PS3 and dont use wireless.
PS - Metal Gear was patchedso you can now play using wireless.
Φιλε, googling εκανα πριν μπω εδω.. Δυστυχως το προβλημα δεν ειναι wireless ή wired.. Οτι υπαρχει απο απαντηση σε ξενα forum το χω δοκιμασει.
Και το SaveDataUtility εσβησα και τo GameDataUtility, και το ξαναρχισα ξανα και ξανα. Ακομα και στα ρωσσικα προσπαθησα αλλα δεν γινεται τιποτα.
Καποιο μελος απο εδω ομως που ειχε το ιδιο προβλημα ειπε οτι το ελυσε..
Πως ομως? Και pm του εστειλα και εδω postαρα αλλα τπτ...
:thanks: παντως.
Παιδες κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Μου λεει οτι δεν ειναι διαθεσιμος ο διακομιστης ενω το online του ps3 παιζει κανονικα...
Παιδες καλησπερα,
Μηπως ξερει καποιος που μπορω να βρω στικακι για τα buzzer μου γιατι το εσπασα και τωρα δεν γινετε να παιξω το παιχνιδι.