-
Ο Τοτός έχει μια πολύ όμορφη δασκάλα. Μια μέρα, της μιλάει με αγένεια κι εκείνη του λέει:
- Να πεις στον πατέρα σου ότι θέλω να τον δω!
Το βράδυ ο Τοτός λέει στον πατέρα του:
- Δώσε μου το χιλιάρικο που μου υποσχέθηκες! Κατάφερα να σου κλείσω ραντεβού με τη δασκάλα
-
Στο τέλος της σχολικής χρονιάς τα παιδιά του νηπιαγωγείου πάνε δώρα στην δασκάλα τους.
Το πρώτο είναι από τον γιο του ανθοπώλη.
Το κουνά η δασκάλα και λέει:
- Στοιχηματίζω ότι ξέρω τι είναι μέσα! Είναι λουλούδια!
- Σωστά, λέει το αγοράκι, μα πως το καταλάβατε;
- Α, είμαι πολύ τυχερή, λέει η δασκάλα.
Το δεύτερο είναι από την κόρη του ζαχαροπλάστη. Το κρατά ψηλά η δασκάλα, το κουνάει ελαφρά και λέει:
- Στοιχηματίζω ότι και αυτό ξέρω τι είναι. Είναι γλυκά!
- Σωστά, λέει το κοριτσάκι. Αλλά πως το μαντέψατε;
- Α, στην τύχη, λέει η δασκάλα.
Ο μπαμπάς του Τοτού έχει κάβα.
Σηκώνει η δασκάλα το κουτί ψηλά, αλλά κάτι στάζει...
Δοκιμάζει η δασκάλα μία σταγόνα:
- Είναι κρασί; ρωτάει.
- Όχι, λεέι ο Τοτός συνεπαρμένος.
Ξαναδοκιμάζει η δασκάλα:
- Είναι σαμπάνια;
- Όχι, λέει ο Τοτός ακόμη πιο εντυπωσιασμένος.
Δοκιμάζει μία ακόμα σταγόνα η δασκάλα και λέει:
- Παραιτούμαι... Τι είναι;
- Ένα κουταβάκι!
-
Ρωτάει ο Τοτός τον Κωστάκη, τον σπασίκλα της τάξης:
- Πόσα κιλά είσαι;
- 39.
- Με την γλάστρα ή χωρίς;
-
Πάει ο Τοτος στο μπακάλικο και λέει :
- Θέλω ζαμπόν για τόστ.
Κόβει ο μπακάλης 10 φετούλες, λέει στον Τοτο:
- Φτάνει;
- Κόβε, κόβε, του λέει ο Τοτος.
Μετά από λίγες φετούλες ακόμα...
- Φτάνει;
- Κόβε, κόβε, του ξαναλέει ο Τοτος.
Το ίδιο σκηνικό δυο-τρεις φορές ακόμα, ο μπακάλης έχει κόψει το μισό πακέτο, οπότε μια στιγμή λέει ο Τοτος:
- Στοπ! Στοπ! ΑΥΤΗ την φέτα θέλω να μου δώσεις!
-
Ηταν ο Τοτός στην τάξη κ λέει η δασκαλα να κανουν μια προταση με την λεξη μουλιαζω
ξεκινα ο Γιαννακης
Η μαμα μου μουλιαζει τα ρουχα στην μπανιερα
μετα ο Κωστας
ο μπαμπα μου κανει ψαροντουφεκο κ μουλιαζει στην θαλασσα
ερχετε κ η σειρα του Τοτου
λεει η δασκαλα τι θα μας πεις εσυ Τοτε
κυρια εμεις(οικογενεια) πηγαμε το καλοκαιρι στην θαλλασα κ δεν φορουσα το μαγιο κ εκανα μπανιο κ οταν βγηκα απο την θαλασσα κ ξαπλωσα ο ηλιος απο πανω μου μουλιαζε τα @ρχι***
-
- Τοτέ, η μαμά σου είπε πως πρέπει να σε κάνω μπάνιο, είπε η θεία.
- Δε θέλω!
- Μα πρέπει!
- Καλά αλλά μόνο αν μπεις και εσύ στη μπανιέρα.
- Εντάξει.
Ύστερα από λίγο ο Τοτός και η θεία του βρίσκονταν στη μπανιέρα.
-Βρε θεία,τι είναι αυτό που έχω ανάμεσα στα πόδια μου;
-Το αυτοκινητάκι σου.
-Κι αυτό που έχεις εσύ ανάμεσα στα πόδια σου;
-Το γκαράζ μου.
-Να βάλω το αυτοκινητάκι μου μες στο γκαράζ σου;
-Όχι! Η θέση είναι πιασμένη για την νταλίκα του θείου!
-
Μία μέρα, στην τάξη του Τοτού, εμφανίστηκε ο τοπικός επιθεωρητής ο οποίος θέλοντας να διαπιστώσει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στο σχολείο, είπε στην δασκάλα να κάνει ένα τεστ νοημοσύνης στα παιδιά.
Ετσι, η δασκάλα σκέφτεται λίγο και καταλήγει σε ένα βιαστικό τέστ.
Σηκώνεται από την καρέκλα της και λέει στην τάξη.
- Ποιο παιδάκι θα μου πεί πώς μπορούμε να βάλουμε μία τρύπα μέσα σε μια άλλη τρύπα;
Με το που ακούγεται η λέξη "τρύπα" όλα τα βλέμματα στρέφονται προς τον Τοτό, ο οποίος όμως δίχνει να βρίσκεται σε βαθειά σκέψη. Ενώ όλοι περιμένουν να πει κάτι ο Τοτός, πετάγεται η Ελενίτσα...
- Κυρία, κυρία, κυρία...
- Ναι Ελενίτσα, λέει η δασκάλα απευθύνοντάς της το λόγο.
- Νά.. έτσι, λέει η Ελενίτσα και ενώνοντας τους δείκτες και τους αντίχειρές της, τοποθετεί την
εικονική αυτή τρύπα γύρω από το στόμα της.
- Μπράβο Ελενίτσα, λέει η δασκάλα.. ήταν πολύ ευρηματικό.. ποιο παιδάκι θα μου πεί τώρα πώς να βάλουμε δύο τρύπες σε μια τρύπα;
Το βλέμμα όλων ξαναπέφτει στον Τοτό, ο οποίος όμως μουρμουρίζει επιθετικά, χωρίς να γίνεται κατανοητός..
- Κυρία, κυρία, κυρία... ξαναπετάγεται η Ελενίτσα!
- Ναι Ελενίτσα;
- Να.. έτσι.. και τοποθετεί ξανά την εικονική τρύπα στο πρόσωπό της.. αυτή τη φορά πάνω από τα ρουθούνια της.
- Μπράβο Ελενίτσα.. την επαινεί ξανά η δασκάλα..
Ο Τοτός στο μεταξύ είχε αρχίσει να αφρίζει. Δεν ήταν δυνατόν να του την "έμπαινε" έτσι η Ελενίτσα... Μετά από λίγο ακολουθεί και τρίτη, πιο εξελιγμένη ερώτηση...
- Ποιο παιδάκι θα μου πει, πώς να βάλουμε 3 τρύπες σε μια τρύπα αυτή τη φορά.
Ο Τοτός κοντεύει να σκάσει, γιατί και αυτή τη φορά δεν έχει απάντηση.. Ενώ ξαναπετάγεται η Ελενίτσα...
- Κυρία, κυρία, κυρία...
- Ναι Ελενίτσα...;
- Να έτσι, και αυτή τη φορά βάζει την εικονική τρύπα πάνω από το στόμα της και τα ρουθούνια της...
- Συγχαρητήρια Ελενίτσα, λέει η δασκάλα, είσαι πολύ έξυπνη...
Εξαλος πλέον ο Τοτός πετάγεται και λέει στην δασκάλα...
- Εγώ κυρία, μπορώ να βάλω 9 τρύπες σε μία τρύπα...
- Πώς θα το κάνεις αυτό Τοτέ;.. εκφράζει την απορία της η δασκάλα..
- Θα βάλω μια φλογέρα στον κώλο της Ελενίτσας!
-
O Τοτός τραβούσε μαλακία στο δωμάτιό του, όταν ξαφνικά μπαίνει μέσα ο πατέρας του.
Μόλις βλέπει τον γιο του να ασχολείται με την "χειροτεχνία", του ρίχνει μια σφαλιάρα.
- Μπαμπά, εσύ με χτύπησες, ρωτάει ξαφνιασμένος ο Τοτός.
- Ναι εγώ, λέει αυστηρά ο πατέρας του.
- A, καλά, κάνει ανακουφισμένος ο Τοτός. Κι εγώ που νόμισα ότι με χτύπησε η μαλακία στο κεφάλι...!
-
Η δασκάλα του Τοτού λέει μια μέρα στη τάξη.
- Παιδιά επειδή είναι απόκριες μπορείτε να ντυθείτε ο,τι θέλετε και να έρθετε στο σχολείο. Την άλλη μέρα όλοι έρχονται μασκαρεμένοι. Ρωτάει η κυρία την Αννούλα.
- Αννούλα εσύ τι ντύθηκες;
- Πασχαλίτσα κυρία.
Ρωτάει η κυρία τον Γιωργάκη.
- Γιωργάκη εσύ τι ντύθηκες;
- Superman κυρία.
Τότε η κυρία βλέπει τον Τοτό γυμνό με μια οδοντογλυφίδα στον κώλο. Τότε η κυρία παραξενεύτηκε και τον ρωτά:
- Τότε τι ντύθηκες εσύ;
- Μεζεδάκι κυρία!
-
Το σχολείο του Τοτού βρίσκεται καθ' οδόν για το κοντινό πάρκο όπου πηγαίνουν εκδρομή.
Καθώς περπατούν βλέπουν δύο γάτες να πηδιούνται στο πεζοδρόμιο... Τότε αρχίζουν τα χαζογελάκια...
- Κυρία κυρία τι κάνουν αυτές οι γατούλες;;
- Τίποτα παιδιά μου... Απλώς η μία χτύπησε το ποδαράκι της και η άλλη την έχει πάρει καβάλα για την πάει στον γιατρό...
Και τότε ο Τοτός λέει:
- Συγνώμη κυρία ... γαμιώντας θα την πάει;;;
-
Μια μέρα η γειτόνισσα του Τοτού, τον παρακάλεσε να της φυλάξει τα νεογέννητα πεντάδυμά της.
Όταν γυρίζει η γυναίκα ο Τοτός τη ρωτάει, πως μπορεί και ξεχωρίζει τα πεντάδυμα, μεταξύ τους.
- Τοτό μου, αυτό είναι αδύνατον και για μένα που είμαι η μάνα τους! Για αυτό και τα ντύνω με διαφορετικά χρώματα ρούχα. Το ένα πράσινο, το άλλο γαλάζιο, το άλλο κίτρινο, το άλλο κόκκινο, το άλλο πορτοκαλί...
- Και όμως εγώ βρήκα τρόπο ... Όταν τα χτυπάς στο κεφάλι, βγάζουν διαφορετικό ήχο!
-
Ηταν ενας πατερας που δεν αφηνε το γιο να βγαινει εξω μια μερα τον εστειλε για κοκα-κολα κ ακουσε εξω καριολα,καριολης,***τσος ρωταει τον μπαμπα.
Μπαμπα τι θα πει καριολης ο θειος παιδι μου, καριολα η θεια παιδι μου κ ***τσος ο καναπες παιδι μου.
Μετα απο 3 ερχεται σπιτι ο θειος κ η θεια κ τους λεει ο γιος καριολα,καριολης καθειστε στον ***τσο
μας
-
Κάποια στιγμή ο Τοτός μπαίνει απότομα, χωρίς να χτυπήσει, στο δωμάτιο των γονιών του και βλέπει τον πατέρα του στην άκρη του κρεβατιού να προσπαθεί να βάλει ένα προφυλακτικό.
Ο πατέρας του τρομάζει, ντρέπεται και για να κάνει ότι, δήθεν, δεν τρέχει τίποτα, γλιστράει γρήγορα απ το κρεβάτι και κάνει ότι, δήθεν, ψάχνει κάτω απ το κρεβάτι.
Αλλά ο Τοτός απτόητος......
- Τι κάνεις εκεί μπαμπά;
- Να μωρέ, αποκρίνεται ο δικός του,...νο.. νομίζω ότι είδα ένα ποντίκι και ήθελα να...
- Τι να το πηδήξεις;;;
-
Στη τάξη, η δασκάλα ρωτάει τα παιδιά πως φαντάζονται τον Αϊ-Βασίλη:
-Με ένα κόκκινο σκούφο και μαύρες μπότες.
-Χοντρό και με γένια.
-Σαν ένα μεγάλο κώλο, λέει ο Τοτός
-Και γιατί σα κώλο;
-Επειδή κάθε φορά που ρωτάω το μπαμπά μου, τι δώρο θα μου φέρει ο Αϊ Βασίλης, μου λέει σκατά!
-
Οι μαθητές ενός κατηχητικού σχολείου (και ο Τοτός ανάμεσα σ'αυτούς) περιμένουν στην ουρά του κυλικείου για το μεσημεριανό τους.
Μπροστά-μπροστά στον πάγκο του κυλικείου είχε ένα μπωλ με μήλα, που έγραφε:
"Πάρτε μόνο ένα, ο Θεός σας κοιτάζει!"
Στο τέλος του πάγκου ήταν άλλο ένα μπωλ με μπισκότα, οπότε πάει ο Τοτός και γράφει:
"Πάρτε όσα μπισκότα θέλετε. Ο Θεός βλέπει τα μήλα."
-
Στέλνει η μαμά του Τοτού, τον Τοτό να φέρει 4 νουνού... γυρίζει ο Τοτός με 1 νουνού μόνο.
-Γιατί έφερες μόνο 1;
-Γιατί γάλατα υπάρχουν πολλά, Νουνού όμως... 1
-
Πως μπορεις να απασχολησεις μια ξανθη γκομενα για ωρες.
Απαντηση:παιρνεις μια κολλα Α4 και γραφεις κ απο τις 2 πλευρες γυρισε το
-
καλά e έχουμε ξεσκιστεί στα ανέκδοτα απόψε :p
-
-
Ήτανε μια φορά η μαρία με τον πατέρα της και ο πατέρας της έκανε μπάνιο. Πηγαίνει η μαρία μέσα στο μπάνιο και ρωτάει τον πατέρα της:
- "Μπαμπά τι είναι αυτό εκεί", εννοώντας την πούτσα του και ο πατέρας της απαντάει.
- "Αυτό παιδί μου είναι μια κούκλα", μετά πηγαίνουνε η μαρία με τον μπαμπά της για ύπνο.
Αφού ξημέρωσε ξυπνάει ο πατέρας της μαρίας με μελανιασμένη την πούτσα του και τη ρωτάει:
- "Τί έγινε εδώ;" και η μαρία του λέει:
- "Μπαμπά έπαιξα με τη κούκλα και η κούκλα με έφτυσε και την βάρεσα με την παντόφλα."