chech repuplic- france 1-1
φοβερος αγωνας Στρατη καλη συνεχεια.
Printable View
chech repuplic- france 1-1
φοβερος αγωνας Στρατη καλη συνεχεια.
Το παιχνίδι που παίξαμε δύσκολα μπορεί να χαρακτηριστεί με λόγια...1-1 απο το 40' και με αρκετές χαμένες ευκαιρίες απο τις δύο ομάδες, αρκούσε μόλις 1 γκολ για να αλλάξει χέρια η πρόκριση...:ohthedrama:
Φίλε Γιάννη ομολογώ οτι παίζεις πολύ καλα και είναι πολύ πιθανον αν είχες καλύτερη ομάδα τώρα τα πράγματα να ήταν διαφορετικά, ελπίζω να ξαναπαίξουμε στο μέλον. :cheers:
Mετά και το πέρας της φάσης των οχτώ, στα ημιτελικά συνεχίζουν οι:
Attachment 462
Η κλήρωση θα γίνει εντός της εβδομάδας, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση και θα γίνει live στο shoutbox, καλή επιτυχία σε όλους...:1appl:
Αν θείος και ανιψιός πάνε στον τελικό τότε το τουρνουά είναι ΣΤΗΜΕΝΟ :D!!!!!!!!!!!
Καλά φαντάζομαι τον πιτσιρικά στο σχολείο μούρη :
"Α τςςςςςςςςς έχω παίξει με δυο 25άριδες και τους έχω κάνει κομμάτια, είμαι και πολύ pro ρε" a0x0a0xa0x0a0x0ax0a0x0a0a00ax0ax0a :D!!!!!!!
Δέν κατάλαβες καλά, έχει αρχίσει απο χτές να μου λέει οτι θα παίξουμε μαζί και θα με στείλει σπίτι απο τη φάση των ημιτελικών....:p, βγάζει γλώσσα το πιτσιρίκι...;)
Όλη τη μέρα fifa παίζει, δέν κάθεται να διαβάσει καθόλου. Αν κληρωθούμε μαζί θα τον περιλάβω καλά....:fryingpan::fryingpan::fryingpan:
Η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει αύριο βράδυ στις 11:30. Θα σας στείλω με pm τα νούμερα σας 5 λεπτά νωρίτερα και θα βρεθούμε στο shoutbox να κάνουμε τη κλήρωση live ως συνήθως. Ελπίζω τουλάχιστον ενας απο εσας να βρεθεί εκεί.
Τελικά λόγω τεχνικών προβλημάτων (λέγε με σύζυγος...:innocent:), η κλήρωση έγινε σήμερα το απόγευμα απο το markos69 και εμένα στο shoutbox, παρουσία και guest star του spartans300...:p.
Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης όπως τα ανέδειξε η κληρωτίδα είναι:
ENGLAND - SPAIN
FRANCE - NEDERLANDS
Οι πρώτοι αγώνες μπορούν να ξεκινήσουν απο σήμερα και οι επαναλληπτικοί θα γίνουν μετά το τέλος και των 2 πρώτων παιχνιδιών.
stratis - markos69 0-3
strati agori mou mazi sou de ksero an tha ksanapekso , den exis ntropi apano sou?
na kanis tin malakia ke na pernis alli omada
na dexome na ksanapeksoume ke otan pezoume na arxizis ta apanota tacklin
ke mou arese pou ekanes allages tous pektes sou gia na mporis na kanis kialla tacklin
den epezes etsi sto proto ti egine ? ke mi mou pis ine sto paixnidi giati tetia tacklin ine bug tou fifa pou den dini kokines 3 fores monos mou ke mia sto kentro pou efevga antepithesi
e pos na peksis
evge
Δέν πειράζει φίλε μου, εγώ μέχρι τώρα δέν είχα παράπονα απο κανέναν άλλο, ρώτησε τα παιδιά που παίξαμε.
Τώρα οσον αφορά το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα με λάθος ομάδα, το μισό λάθος ήταν δικό σου βέβαια που δέν το είδες, ;)
εγώ για παράδειγμα δέν θα έπαιζα αν έπαιρνες εσύ τη Βραζιλία, αντί για την Ολανδία. δέν θα έπαιζα στο πρωτάθλημα, ενοείται βέβαια, γιατι κατα τα άλλα δέν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου.
Όσον αφορά τα τάκλιν που αναφέρεις, το ίδιο έπαιζα και στο πρώτο παιχνίδι 3 κίτρινες είχα και έκανα και εκεί αλλαγές, αλλά επειδή κέρδιζες 3 - 0, μάλλον δέν θα το πρόσεξες...;)
Έπαιξες μια χαρά και έχασες τίμια.
Τώρα για την ρεβάνς κάνε ότι νομίζεις.
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ
Attachment 463
hahahahahaah mou aresi to miso lathos itan diko mou oreos sorry pou den to ida exis dikeo
epidi de sto lei kanenas de simeni kanis ke kamia magkia , ama ikseres na pezis sosta de tha kanes aftes tis tsatsies , ke ama sou aresoun oi klotsies pare allo paixnidi afto ine mpala,
ego tha pekso tin revans giati den ime kota san esena ke tha doume
Ρε παιδιά μια παρέα είμαστε ήμαρτον δηλαδή........Δεν εξετάζω ποιος είναι σωστός και ποιος όχι αλλά οι χαρακτηρισμοί με "σκοτώνουν"........
Anyway μπήκα για να πω στον Στρατή να πει καλή επιτυχία εκ μέρους μου στον μικρό Μαραντόνα :D. Και πες του να προσέχει γιατί ο altair είναι gosoni στο fifa και τσακίζει κόκαλα.
Καλή επιτυχία και στους 4.
Τα παράπονά σου στη Φίφα...:jiggy::jiggy::jiggy:, και τα φάουλ και τις κάρτες που δέν πήρες, το βράδυ στο Βαρούχα....:giggle:όσο για τα περι κότας, τσατσιές και τα υπόλοιπα, ας τα δούν και ασ τα σχολιάσουν τα άλλα παιδιά που με ξέρουν...καλή επιτυχία στη ρεβάνς φιλαράκο :tiphat:
Ne ok oti pis ama sou aresoun oi tsatsies na nikas bravo sou ke snexise etsi
Θα προτεινα λιγο ηρεμια στα σχολια.
Δεν ξερω ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο,αλλα υποτιθεται οτι παιζετε για την πλακα,την παρεα και τον χαβαλε.