Τρίχες. Μόλις τσέκαρα το παιχνίδι χωρίς το Boost Mode.
Τα ίδια. Χάνονται frames στις στροφές (και όχι μόνο), σε πίστες με πολλά αυτοκίνητα, αλλά και σε χωμάτινη όταν έχει σηκωθεί πολλή σκόνη στον αέρα.
Printable View
Τρίχες. Μόλις τσέκαρα το παιχνίδι χωρίς το Boost Mode.
Τα ίδια. Χάνονται frames στις στροφές (και όχι μόνο), σε πίστες με πολλά αυτοκίνητα, αλλά και σε χωμάτινη όταν έχει σηκωθεί πολλή σκόνη στον αέρα.
@Lefteris_X αδερφέ τα βίντεο λογικά προέρχονται από pre beta οπότε νομίζω ότι απλά προτρέχεις. Εδώ είμαστε για να το κρίνουμε όσο αυστηρά χρειαστεί αλλά και δίκαια. Μόλις πιάσουμε στα χέρια μας κάτι που δεν είναι απλά μια στατική εικόνα θα επανέλθω
Χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ηλία, άσε να τρέξει κάποιος αγώνας και παρατήρησέ το κι εσύ (δεν έκρινα από στατικές εικόνες). Δεν τα βγάζω από το μυαλό μου! Όντως υπάρχει θεματάκι με τα frames, ιδιαίτερα στις στροφές.
Σήμερα προσπάθησα πιο ψύχραιμα να παρατηρήσω το engine γραφικών, γιατί εχτές με την τόση προσμονή και λαχτάρα, ειλικρινά με "χάλασε" κάπως το θέμα με τα frames και εκφράστηκα -ομολογώ- ίσως πιο αυστηρά απ' ότι θα έπρεπε.
Ειλικρινά και χωρίς ίχνος τσαντίλας, όντως παρατηρώ θεματάκι με τα frames. Όχι κάτι τραγικό, αλλά το παρατηρείς. Επίσης, μπορείς να παρατηρήσεις το θέμα με τα frames, όταν σου δείχνει ένα αυτοκίνητο μόνο του μέσα σε κάποιο background, όχι δηλαδή εντός αγώνα, αλλά μεταξύ των αγώνων που δείχνει (showcase) ένα αυτοκίνητο περιμετρικά. Όταν περνάει η κάμερα μπροστά από την μούρη του αυτοκινήτου, στην μέση της TV, εκεί που είναι το λογότυπο στο καπό.....βλέπεις ένα stutter. Κάτι σαν screen-tear, χωρίς όμως το tear. Πιο πολύ σαν stutter είναι. Και η πλάκα είναι ότι το παρατηρείς μόνο στο καπό, όχι σε κάποιο άλλο σημείο της οθόνης.
Όσο για τον ήχο.......ε, τα ίδια είναι. Λες και δεν άλλαξε τίποτα. Τουλάχιστον απ' ότι έχω ακούσει μέχρι τώρα.
Ηλία, τα βίντεο των αμερικανών είναι από την ίδια beta που έχουμε κι εμείς, απλά αυτοί την έχουν κάποιες εβδομάδες νωρίτερα από εμάς.
Και κάπου εκεί αναρωτιέμαι, γιατί αυτό που βλέπω στα βίντεο είναι διαφορετικό από αυτό που βλέπουν τα μάτια μου;
Νομίζω φίλε μου ότι απαντάς μόνος την απορία σου. Δυστυχώς τα υπάρχοντα βίντεο είναι προφορτωμένα οπότε λογικά σε προγενέστερο στάδιο της ανάπτυξης ενώ των Αμερικανών είναι από την υπάρχουσα Beta οπότε το game play λογικά δεν θα έχει διαφορές μεταξύ μας. Αύριο που θα υπάρχει πρόσβαση λογικά θα κρίνουμε κάτι χειροπιαστό και νομίζω / ελπίζω ότι όλοι μας θα έχουμε κυρίως καλά λόγια να πούμε
Χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι σημαίνει "προφορτωμένα";;;;;; Δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτός ο όρος δηλαδή. Α, μάλλον κατάλαβα: εννοείς τα βίντεο που δείχνει στο GT Sport (στα οποία αναφέρομαι) ;;; Όχι, δεν είναι video, αλλά real-time γραφικά από το engine. Σήμερα είδα αρκετά διαφορετικά replay αγώνων (τα λέω replay ώστε να μην μπερδευόμαστε με την λέξη "βίντεο" ).
Επίσης, πουθενά δεν μιλάω για gameplay (πως άλλωστε; αφού δεν είναι ανοιχτοί οι αγώνες)!!!!
Αλλά για το engine των γραφικών και την ποιότητα του ήχου. Ε, αυτά νομίζω ότι μπορούμε να τα κρίνουμε από replay αγώνων, σωστά;
Τέλος πάντων, ναι, το GT Sport έχει μια ουσία: το gameplay.
Αλλά το 2017, σόρρυ, δεν θα κρίνω το Gran Turismo μόνο από το gameplay "κάνοντας τα στραβά μάτια" σε άλλα θέματα, ακόμα κι αν είναι μικρά.
"Gran Turismo" λέγεσαι, είσαι franchise δεκαετιών πια, έχεις ΤΡΕΛΟ ανταγωνισμό εδώ και χρόνια, έχεις φάει ΤΡΕΛΟ κράξιμο για κάποια πράγματα (ήχος / damage).............
..............οπότε το νέο GT Sport θα το αλαλιάσω στην κριτική. Και γραφικά θέλω άψογα, και ήχο, και UI design, και σωστό online και γαμάτο gameplay. Πολλά ζητάω; Όχι, είμαστε στο 2017. Τέλος τα "χαρίσματα" στον Καζουνόρι, επειδή είναι.......ο Καζουνόρι.
Μην (ρε Καζουνόρι) μας γαμάς τον έρωτα, επειδή ξέρεις πως είμαστε αρρωστάκια με το GT και μας αρέσει το gameplay του. Είσαι υποχρεωμένος να παραδώσεις engine αψεγάδιαστο, ήχο εξελιγμένο στα στάνταρντ του 2017, UI της προκοπής, όπως και online της προκοπής. Τέρμα τα δίφραγκα κοινώς.
Όμως, κρίνω με αυτό που βλέπω τώρα. Τώρα που είναι ακόμα beta = έχει ακόμα αρκετούς μήνες ανάπτυξης. Συνεπώς, ελπίζω (και αναμένω) πως αρκετά στοιχεία θα βελτιωθούν.
Συμφωνώ μαζί σου Λευτέρη αλλά πρέπει να το δοκιμάσω ο ίδιος για να σχηματίσω ασφαλή άποψη.
Χρησιμοποιώντας Tapatalk
δυστηχως δεν μου ηρθε mail.κανα βιντεακι παιδια οποτε μπορέσετε.καλη ανασταση και καλο πασχα να εχουμε
Γαμώ την γκαντεμιά μου θέλω και εγώ Ferrari.Θα ανεβάσουμε βίντεο μην ανησυχείς.
Θα προσπαθήσω να τραβήξω κανά βιντεάκι, μια και το PS4 Pro μπορεί να τραβάει σε 1080p.
Από πλευράς οδήγησης όμως, πιστεύω θα τα πάω σκατέ ολέ, γιατί με joypad έχω να οδηγήσω από το 2003...
Ηρθε και σε μένα! Επιτέλους ξανά GT!! Όσο αναφορά τα αυτοκίνητα θα τρέξουμε μόνο με αυτά που δίνει στην αρχή η θα έχει κ αλλά;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι δύο εικόνες που ακολουθούν, τις προβάλλει μόνος του ο τίτλος (ανάμεσα σε άλλες), αν δεν ακουμπήσεις για μερικά δευτερόλεπτα (αρκετά) το joypad στην αρχική (Home) οθόνη.
https://image.ibb.co/cT5s6Q/Gran_Tur...0413223017.png
https://image.ibb.co/dBvmY5/Gran_Tur...0413223323.png
και αυτή είναι με τα 3 αυτοκίνητα που μου χαρίστηκαν...
https://image.ibb.co/cQvW0k/Gran_Tur...0413221520.png
(Οι εικόνες είναι 4Κ. Όμως, δεν έχω ιδέα αν το παιχνίδι γίνεται render σε 4Κ παρόλο που έχω 1080p TV. Το λεγόμενο supersampling που έχουν άλλα παιχνίδια δηλαδή.)
Έχει και άλλα αυτοκίνητα, τα οποία όμως θα πρέπει να τα κερδίζεις παίζοντας τα Daily Challenges που θα ανακοινώνονται καθημερινώς. Το πόσα συνολικά αυτοκίνητα όμως μπορείς να συγκεντρώσεις δεν το γνωρίζω. Έχω μετρήσει πάνω από 8 διαφορετικά αυτοκίνητα.
Σ ευχαριστώ! Περιμένω με ανυπομονησία αύριο για να παίξω!
Επίσης καθώς διάβασα στα μενού έχει κ ένα μετρητή που δείχνει ποσό τίμιος οδηγός είσαι. Παρά πολύ καλό, γιατί η πουστια πήγαινε σύννεφο...! Μας παρέσυραν τα τεχνικά και δε σχολιάστηκέ πιο πάνω [emoji28]
Α, σόρρυ, νόμιζα ότι ήταν γνωστό, καθώς ήταν η πληροφορία που έκανε "μπαμ!" όταν πρωτο-ανακοινώθηκε ο τίτλος.
Όταν φορτώσετε το παιχνίδι, όσοι επιλεχθήκατε για την beta, μην αγνοήσετε το online manual που έχει. Πλήθος πληροφοριών. Όχι άγνωστες πληροφορίες, αλλά όλες μαζί τακτοποιημένες.
Όσο αφορά το σύστημα με το Driver Reputation ή πως σκατά λέγεται δεν θυμάμαι, το θέμα πάει ως εξής:
Αν βγεις εκτός δρόμου το παιχνίδι σου δίνει -rep.
Αν στουκάρεις κάποιον μπροστινό σου, παίρνετε και οι δυό σας -rep (αυτό ομολογουμένως δεν το κατάλαβα. γιατί δηλαδή να παίρνει και ο μπροστινός αν είσαι εσύ μαλάκας; )
Αν παίζεις εντός δρόμου παίρνεις +rep.
Αν δεν στουκάρεις κανέναν (και απ΄όσο κατάλαβα, να μην σε στουκάρει και κανένας) παίρνεις +rep.
Υποπτεύομαι ότι θα υπάρχουν online αγώνες στον τελικό τίτλο, που θα έχουν ένα κάποιο όριο στο rep. Δηλαδή κάτω από ένα συγκεκριμένο rep, απαγορεύεται η συμμετοχή.
Δηλαδή μόλις μπουν οι αγώνες θα παίζουμε online με άλλους ή μόνοι μας?
Αυτό δεν το έχω πολυ-καταλάβει.
Θα έχουμε Daily Challenges τα οποία ακόμα δεν έχω ιδέα τι θα απαιτεί το καθένα (πχ. βγες 1ος σε έναν αγώνα δρόμου).
Αλλά θα έχουμε και online μαζί με άλλους;
Έχω την εντύπωση από βίντεο Αμερικανών, ότι παίζουν μαζί με άλλους.
Αύριο θα ξέρουμε.
Εγώ θέλω να δω τον τρόπο λειτουργίας της αξιολόγησης οδηγών. Το λογικό θα ήταν να ίσχυαν οι ποινές κατά την διάρκεια επίσημων αγώνων και δοκιμαστικών ή κατά των κατατακτηρίων αλλά όχι σε ελεύθερους αγώνες κτλ
Χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αγώνες είναι μόνο με άλλους από ότι κατάλαβα κάνουν τεστ στους servers γιαυτό βάζουν σιγά σίγα άτομα μέσα.
Στάλθηκε από το F5321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καθησα και παρακολούθησα τα replay. Τα αυτοκίνητα είναι άριστα σχεδιασμένα χωρίς κανένα ψεγάδι!
Απο κει κ πέρα θα συμφωνήσω με τον Λευτέρη καθώς παρατήρησα κ εγώ τα frame drops στις στροφές. Επίσης τα γραφικά γύρω γύρω όπως βλάστηση, θεατές και γενικά το τοπίο είναι πιο κάτω των προσδοκιών μου.
Ας μη βιαστούμε όμως να το κρίνουμε αυστηρά, είναι beta.
δεν ξερω κατα ποσο ειναι τυχαιο,αλλα οι ωρες που θα ανοιξουν οι σερβερ ειναι ακριβως οι ιδιες με την εναρξη του gp για την f1 στο μπαχρειν.
στις 15.00 ειναι τα 3α ελευθερα δοκιμαστικα και στις 18.00 τα επισημα,αυριο στις 18.00 ο αγωνας
βγαλτε τις κουβερτες απα τα ελαστικα και αναψτε τις μηχανες,μολις ανοιξε ο σερβερ