Αριθμολαγνεια φουλ μιλαμε, του λες ρε φιλε συγκρινεις ανομοια πραγματα, σε εντελως λαθος βαση και οut of context αλλα οοοοοοοχι, εκει αυτοι με τις συγκρισεις. Εστω κι αν ειναι παντελως λαθος, εκει να φαινονται οι αριθμοι.
Printable View
Αριθμολαγνεια φουλ μιλαμε, του λες ρε φιλε συγκρινεις ανομοια πραγματα, σε εντελως λαθος βαση και οut of context αλλα οοοοοοοχι, εκει αυτοι με τις συγκρισεις. Εστω κι αν ειναι παντελως λαθος, εκει να φαινονται οι αριθμοι.
Δεν δειχνει τοσο θολο στο ps3 ,απλα σε zoom οσο να ναι θολωνει σε συγκριση με την ps4 εκδοση που τρεχει σε μεγαλυτερη αναλυση.
http://i865.photobucket.com/albums/a...psba58f90a.png
Βλεπω το θρεντ στο neogaf που ποσταρουν φωτογραφιες απο το ολοκληρωμενο παιχνιδι και σε πολλα ποστ (δεν ξερω εαν το κανουν εσκεμμενα) δεν εχουν βαλει tags ωστε να ξερεις ποια φωτο ειναι απο ποιο μηχανημα....
και η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι κι εγω να καταλαβω απο ποιο μηχανημα ειναι ποια φωτο...
αυτο νομιζω λεει πολλα. Δεν ξερω ποσο ζουμ ή ποση προσοχη πρεπει να δωσει καποιος και ισως οι φωτο να μην ειναι ενδεικτικες, αλλα απο αυτο που ειδα, δυσκολευτηκα να βρω την διαφορα...
Και μενα το ιδιο μου φαινεται. Δεν ειδα διαφορες ουσιαστικες
Περιμενατε κατι περισσοτερο απο ενα remastered παιχνιδι?
Αναλυση,frame rate, AA, AF, λιγο ο φωτισμος.
Ολα τα remastered τετοιες διαφορες εχουν.
Αν ειχε διαβασει καποιος τα comments της Naughty Dog τοσο καιρο θα νομιζε οτι εβαλαν το Uncharted 4 στο Last of Us PS4
^^ εχει δικιο σε αυτο ο Roy... Τοσο καιρο εγραφαν τα απιστευτα στο twitter οπως "it looks like it was made for ps4 originally!" Κλπ κλπ...
και οντως νομιζες οτι μιλανε για κατι που ειναι 1-2 σκαλια πιο κατω απο uncharted 4...
Με καμμια δυναμη δεν ειναι τοσο θολο στο PS3... Το εχω παιξει τοσες φορες, εκτος και αν, τι να πω η δικη μου τηλεοραση κανει θαυματα...
Συμφωνώ και εγώ απόλυτα, σίγουρα το πως κάνει scale κάθε TV τα 720p στα 1080p έχει σημασία, αλλά αυτό που βλέπουμε ως εικόνα από ps3 είναι πολύ χάλια.
1,5 βδομάδα έμεινε και θα ξέρουμε σύντομα. Δεν θα μας απογοητευσει η Nauthgty Dog νομίζω. The last of us 2 δεν θα είναι, αλλά νομίζω ότι θα είναι ένα αξιοπρεπές remaster του καλύτερου παιχνιδιού της προηγούμενης γενιάς για μένα, για αυτό θα το πάρω και θα ρίξω σίγουρα και άλλες 50 ώρες για gounded και grounded+ (BTW τελείωσα το survivor+ την παρασκευή και είμαι έτοιμος για grounded)
Εχουν βαλει παιδια καποιες direct screen pics απο την εκδοση PS3 χρησιμοποιωντας capture card και οντως το παιχνιδι καμμια σχεση με την θολουρα στο πιο πανω συγκριτικο.
Παντως παιδια σε αυτο εδω το ποστ βλεπεις οτι η εκδοση PS4 δεν ειναι δα και διαστημικη... πιο πολυ δειχνει ποσο απιστευτη δουλεια εγινε στο PS3 στο παιχνιδι:
http://www.neogaf.com/forum/showpost...postcount=1015
Θα ελεγα οτι περιεχουν spoilers αυτες οι εικονες.Τουλαχιστον εγω αγνοουσα το πρωτο κομματι του παιχνιδιου πριν παιξω το παιχνιδι στο ps3 και ηταν καλυτερα ετσι.
Τωρα για τις διαφορες ,αυτες το ξεραμε οτι θα ειναι μικρες.Η εμπειρια θα ειναι πανω κατω η ιδια.Δεν θα χασει κατι καποιος που θα το παιξει στο ps3 αντι για το 4.Αλλα αν υπαρχει η επιλογη γιατι οχι ps4.
Early The Last of Us Remastered PS4 Livestream: “No Frame Rate Drops,” “Gorgeous;” Check It Out Here
Quote:
All leaves and foliage are “gorgeously rendered.”
Character models are highly polished and better than the original, especially Joel’s beard.
When you turn on the flashlight the sound comes out of the DualShock 4′s Speaker.
You activate crafting with the touch pad.
When you’re almost dead the DualShock 4′s light becomes red.
There are no very visible jaggies.
The game takes a full whopping 50 gigabytes of hard drive space.
It takes 55 seconds to install the game before you can start playing.
Καλα αυτο ειναι σχετικο, υπαρχουν remasters και remasters.
Για παραδειγμα το Tomb Raider ειχε πολυ μεγαλες οπτικες βελτιωσεις (μονο και μονο το TressFX εκανε τεραστια διαφορα) απο ps3 σε ps4, δεν κοιτουσες τις εικονες και ελεγες τωρα ποιο ειναι ps3 και ποιο ps4 οπως με το Last of Us.
Εγω συμφωνω με τα παιδια οτι δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα, τουλαχιστον στις εικονες, σε κινηση με τα 60fps λογικα θα ειναι πιο εμφανες. Ειναι πιο καθαρο λογω αναλυσης και...αυτα. Ειδικα δλδ αν επαιρνε κανεις στα σοβαρα τις δηλωσεις που κανει η ND ολο αυτο το καιρο για το παιχνιδι θα νομιζε οτι το αποτελεσμα θα ειναι OMG.
Κοιταζω και τις αντιδρασεις στο neogaf και μου φαινονται double standards λογω momentum υπερ του ps4 για να πω την αληθεια, το τοπικ του remastered LOU εχει λιωσει απο θετικα σχολια (τεχνικης φυσεως παντα) ενω στο αντιστοιχο του TR η λεξη milking ηταν σε καθε δευτερο post.
Λογικό η ps3 έκδοση να ειναι θολή σε σχέση με την ps4 έκδοση,
τι συγκρίνουμε τώρα 720p με 1080p;:a050: τα παραπάνω απο 1000k περισσοτερα pixels των 1080p κάνουνε την εικονα πάρα πολύ καλυτερη.
ετσι όλα τα λεφτά μόνο το tressfx και πέρα απο αυτό υπήρχε tesselation και αλλα dx11 features
http://screenshot.xfire.com/s/128873432-4.jpg
Και εγω ψιλο απογοητευυηκα απο το αποτελεσμα. Ειτε οντως δεν μπορουσαν να κανουν πολλα λογω PS3/CELL ειτε το εκαναν σκοπιμα ωστε να φανει η μεγαλη διαφορα με το Uncharted 4. Η αληθεια νομιζω ειναι καπου στη μεση.
http://i1.ytimg.com/vi/TN2jrfwBuoo/maxresdefault.jpg
:P
Ενταξει πανω κατω ολα τα remastered λιγο πανω λιγο κατω εχουν μικρες διαφορες.
Καπου προσθετει καποιος κατι παραπανω (frames) αλλου ο αλλος(μαλλι).
Ισως επειδη δεν επερνα στα σοβαρα αυτα που ελεγαν δεν επεσα και απο τα συννεφα.Οτι και να λεγαν remastered θα ηταν οχι remake.
Δεν ειναι τοσο θολες οι εικονες στο ps3 οσο δειχνουν τα συγκριτικα.Για αυτο και αυτες που δεν ειναι συμπιεσμενες δεν εχουν διαφορες σοβαρες.
Σου προτεινω βεβαια να μην τις δεις εφοσον δεν εχεις παιξει το παιχνιδι.
η εικονα ειναι παντελως παραπλανητικη, εχω παιξει απο κοντα και ps3 εκδοση και pc/ps4 τις εκδοσεις δηλαδή με tressfx, tesselation, ssao, sharp textures, 60fps, πολύ μεγαλύτερη ανάλυση και πολλά άλλα με την διαφορά να ειναι πολύ μεγάλη, τουλάχιστον. Καταλαβαινεις πεντακάθαρα τι ειναι ps3 και τι pc ή ps4.