Πρωτάθλημα SUPERGT series GT6 by NMN r.f.
Να υπενθυμίσω δυο πραγματάκια..
Η αίθουσα θα ανοίξει 21:45, ώστε μέχρι τις 22:00 να είναι όλοι μέσα. Θα τρέξουμε στη δική μου αίθουσα. Στις 22:00 θα δοθεί εκκίνηση.
Πατάμε το "τσεκ" δεξιά απ' τα κυάλια για να μπούμε στα pits, αλλά δεν μπαίνουμε στην πίστα να τρέξουμε.
Από τη στιγμή που θα αρχίσουν τα κατατακτήρια και μέχρι και το τέλος του αγώνα απαγορεύονται τα μηνύματα.
Μετά τον αγώνα, έχουμε όλοι μία ώρα περιθώριο να ειδοποιήσουμε όποιον από τους διοργανωτές θέλουμε, αν έχουμε κάποιο συμβάν που θέλουμε να αναφέρουμε ώστε να εξεταστεί, με ένα μήνυμα είτε στο psn είτε στο εδώ στο φόρουμ.
Προσοχή στην "άκυρη εκκίνηση"... κρατάμε πατημένο το φρένο μέχρι να δοθεί εκκίνηση...
Προσοχή γενικώς στην εκκίνηση... δεν είναι ανάγκη να περάσουμε πρώτοι από την πρώτη στροφή του αγώνα...
Προσοχή στην αλλαγή γόμας ελαστικών.. είναι 100" ποινή...
Καλό αγώνα σε όλους!! :a020:
Πρωτάθλημα SUPERGT series GT6 by NMN r.f.
1. Το σύστημα των κατατακτηρίων είναι μακράν καλύτερο από το παλιό σύστημα, και εννοείται θα παραμείνει ως έχει. Χρειάζεται να θυμηθούμε τις όσες αναταραχές, γιατί "κάποιος μου χάλασε το γύρο" ή "κάποιος με ενόχλησε" ή "κάποιος πήρε slipstream";;; Νομίζω όχι...
Πόσες φορές μας έχει φανεί "άδικο" να ξεκινάμε τον αγώνα δέκα & μισή και έντεκα, επειδή πέταξε τον α-restart, πέταξε τον β-restart, κοκ... Αλήθεια, πόσα "στιγμιαία ή πρόσκαιρα προβλήματα σύνδεσης" έχουμε αντιμετωπίσει όλοι στο παρελθόν;;...
Αν το στιγμιαίο ή πρόσκαιρο πρόβλημα ήταν στον αγώνα κι όχι στα κατατακτήρια, πάλι δε χάνεται όλος ο αγώνας;; ή μήπως θα είναι "δικαιότερο" να υπολογίζεται το ποιος είχε το στιγμιαίο πρόβλημα...;; ο agapoulas; restart. ο geopan; συνεχίζουμε. Δίκαιο;; χμ.... Στα μάτια μου όχι.
2. Τώρα για το 2 τι να πω... πόσταρες 9 φωτογραφίες και 3 βίντεο, για ένα πρόβλημα του παιχνιδιού που το συζητάμε ενάμιση μήνα τώρα... Εσύ έπεσες από τα σύννεφα... Λίγα μόνο ποστ πιο πάνω, ο ίδιος αναφέρεις "δεν το έχω πάρει ζεστά, έχω να ανοίξω ps3 δυο βδομάδες"...
Κι αφού το θέμα δεν είναι τυπικό αλλά ηθικό, πώς χαρακτηρίζεις "συστηματικά εκματελλευτές της ελαστικότητας" κάποιους, φωτογραφίζοντάς τους λίγο πιο πάνω, δηλώνοντας ο ίδιος πάλι λίγες γραμμές πιο πάνω ότι είδες μόλις τους 4 από τους 31 γύρους του αγώνα;;;
Κι επειδή φαίνεται να είναι της μοδός τώρα τελευταία τα ξένα σοβαρά φόρουμ και το τι εφορμόζεται σε αυτά, ας αντιληφθούμε κάποια στιγμή πως ένα κομμάτι που μπορεί να είναι διαφορετικό μάλλον συνδυάζεται και με άλλα διαφορετικά κομμάτια για να αποδόσει σωστά. Κανονισμοί του τύπου "2 τροχοί εντός πίστας συνέχεια" συνδυάζονται με πέντε έξι αγωνοδίκες που βλέπουν όλο το replay και μοιράζουν ποινές κατά βούληση. Όταν επιλέγεται τέτοιο "πλάνο", είναι μέρος του συνόλου που ονομάζεται τυπικότητα κι όχι ηθική. Σε τέτοια πλάνα, δε χωράνε επανεκκινήσεις γιατί "κοίτα τι έπαθε ο φουκαράς ο agapoulas", Χωράνε "ποινή στον agapoula γιατί αγνόησε την απαγόρευση μηνυμάτων"... και μάντεψε... η ποινή δεν είναι 10"... είναι στη δεύτερη-τρίτη ειδοποίηση αποκλείστηκες απ' το πρωτάθλημα...
Ας αποφασίσουμε λοιπόν ποιο πλάνο προτιμάμε... το τυπικό ή το ηθικό...
Η συνεχής και έντονη απαίτηση του Παναγιώτη και του Κώστα (κι από οποιονδήποτε γινόταν) για επανεκκίνηση ήταν εντελώς άκυρη, αδικαιολόγητη, εκτός κανονισμών και μη επιτρεπτή.
Το απλό, είναι απλά να παραπέμψουμε στην πρώτη σελίδα.. εκεί όπου είναι γραμμένα όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε τη στιγμή που δηλώνουμε συμμετοχή κάπου...
Το πιο περίπλοκο είναι να πούμε τα αυτονόητα που ούτως ή άλλως τα έχουμε ήδη πει άπειρες φορές.
Αν κάναμε επανεκκίνηση επειδή πέταξε τον Παναγιώτη, άραγε θα έπρεπε να κάνουμε επανεκκίνηση και για τις επόμενες 5-6 φορές που τον πέταξε πάλι στο καπάκι; γιατί μέχρι και τους πρώτους γύρους του αγώνα ο Παναγιώτης μπαινόβγαινε... Αν κάναμε επανεκκίνηση, και μετά πέταγε τον χ/ψ/ω.. τι; επανεκκίνηση;;... Α, πέταξε και τον Ηλία κάποια στιγμή αν δεν κάνω λάθος... γιατί δεν έστειλε καμιά δεκαριά μηνύματα απαιτώντας επανεκκίνηση;;;... Αλήθεια, για αυτούς που πιθανόν να τους χάλασε ο κατατακτήριος γύρος ή είχαν εξόδους επειδή πεταγόντουσαν μηνύματα συνέχεια έχουμε να πούμε κάτι ή μπα;;;...
Απαίτηση επανεκκίνησης γιατί κάποιος έκανε λάθος και φόρεσε λάθος λάστιχα......;;;;; Αυτό ούτε καν δεύτερη πρόταση δεν αξίζει.