euxaristo ari kai se esena kai tin omada sou sou euxome ta kalitera gia tin sinexia file. katse tha katalavis gia to xoma pou elega stin sinexia :P
EXW FIGI NA TO KATEVASO otan blepw mixani paidia PATHENO!!!!
Printable View
Ειλικρινα μπραβο ΣΕ ΟΛΟΥΣ γιατι απο την τελευταια θεση μεχρι την δευτερη που καταφερα να φτασω (εστω και για λιγο), κανεις δεν επεσε (και δεν επεσα) πανω μου (του) και στα προσπερασματα που εκανα η μου εκαναν αυτος που εμενε καθαρα πισω αφηνε το ποδι απο το γκαζι οπως επρεπε για να μη βρεθουμε να κανουμε σβουρες μεσα στην πιστα. Πρωτη φορα το ειδα αυτο σε εναν ολοκληρο αγωνα. Ξανα χιλια μπραβο γιατι βλεπω οτι ολοι μας το εμπεδωσαμε πως νουμερο ενα ειναι το Fair Play στα πρωταθλημα αυτα. Μπραβω Μανωλη για τη νικη!!!!! Παμε γεραααα!!!
Ναι για ΤΙΣ ατυχιες μου (που προκληθηκαν απο λαθη μου), τα καταφερα σουπερ! :P Ευχαριστω Αρη.
υ.γ. Στο τελος εχασα και μια θεση εξαιτιας μιας γελοιας ποινης (λογω ελαστικης φθορας, γλιστρησα στο γρασιδι και οταν μπηκα στην πιστα εφαγα στεγνα τα δευτερολεπτακια μου)
ΜΠΡΆΒΟ ..και στον Γιάννη (Teammate ) ...αν και είχε το πιο αργό γυρολόγιο κατάφερε και (τσίμπησε) δύο βαθμούς και για την ομάδα ......έτσι Γιάννη φασολάκι φασολάκι θα γεμίζει το σακουλάκι
Καλησπέρα ...στην πρώτη μου προπόνηση στην (Laguna Seca) ....έκανα (1.18.001 ) ....ποιος θα κατεβει πρώτος το (1.18.000) ...για να δούμε:a010bg: !................ (1.17.697) με (Lexus Denso):pound:
Καλησπερα.Απο το πρωι τωρα μπηκα σπιτι κ δεν προλαβα να φτιαξω τις βαθμολογιες.Αυριο σιγουρα.
Καλο βραδυ
Ξαναζωντανεψε το φορουμ!!! Που ειναι η βαθμολογιαααα;;; :P
ΠΑΜΕ ΡΕ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! :swordfight:
Καλησπερα μετα απο πολλους γυρους ειμαι στο 1.17.6**.
Θελω να ευχαριστησω ιδιαιτερα τους αδελφους Τουμπες καθως επισης και τους Στρατο, Ηλια αλλα και οσους εχουν βοηθησει και βοηθανε, στην ανευρεση σωστων setups και στον καθορισμο των αγωνιστικων γραμμων! Να 'στε καλα!
Καλημερα.
Ανανεωθηκαν:Βαθμολογιες.Καλλενταρι.Ειδησεις.
Βλεπω οτι μετα απο το κλεισιμο μιας μερας του φορουμ υπαρχει μια παγωμαρα.Εχω στειλει σε ολους π.μ. στο playstation με το νεο ονομα σε ps4forums μηπως δεν μπορουν να μπουν.
kalhmnera se olous :D eixa kai egw ena problimataki me to password alla ok.
egw exw xrono 1.18.047 me to palio setup, alla thelo proponisi gia na gino statheros sto girologio.. simera kapia stigmi tha mpo.
bravo manoli telios xronos!!!
:boxing:pame stelaraaAAAA
1.17.663 :a049::a049::a049:
Καλημερα.Ημερα αγωνα σημερα.Για να ξυπναμε σιγα σιγα γιατι σας εχω χασει :a014gth::b015:
Χαχαχαχαχαχα!!! Καθόλου προπόνηση αυτό το Σαββατοκύριακο! Έβαφα το δωμάτιο των παιδιών και σαν φοβερός μάστορας που είμαι μου πήρε μόνο δύο ημέρες. Οπότε με βλέπω να μην κατεβαίνω στα προκριματικά και στον αγώνα θα το παίξω κινούμενη διαφημιστική πινακίδα. Είμαι σίγουρος βέβαια ότι θα φταίει το αυτοκίνητο ... :banplease:
Τέλεια! Με την καινούργια ονομασία το φίλτρο του server δεν βρίσκει το forum και μπορώ να διαβάζω και από την δουλειά!!!
Ρε παιδιά, edit πως γίνεται?
Οι εποχες ειναι δυσκολες και το ξερουμε ολοι.Αν μπορει καποιος και θελει να βοηθησει το forum που μας παρεχει τη δυνατοτητα να βρισκομαστε μπορει να μου στειλει π.μ. και να του στειλω ενα λογαριασμο που μου δωθηκε απο τον διαχειρηστη.Μπορουμε να προσφερουμε εστω και 1 ευρω.Ευχαριστω