Ακομα δεν εχω τερματισει το επος...πραγματικα προκειται για επος....εχω φτασει στις 50 ωρες και εχω αφησει 100 πραγματα που δεν εχω κανει...αναρωτιεμαι πως γινεται να φτιαξουν εναν τοσο τεραστιο κοσμο μεσα σε αυτο το διαστημα που τους πηρε και αλλες εταιρειες:
-πετσοκοβουν το παιχνιδι και δινουν day 1 DLCs και αλλα 3 μεχρι να σταματησουν την υποποστηριξη του παιχνιδιου
- δεν δινουν τοσο υλικο στον παιχτη γιατι πραγματικα το παιχνιδι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ...
Ειναι απτα λιγα παιχνιδια που πιστευω οτι αξιζουν 100% την Day one αγορα...πολυ χαιρομαι που στηριξα και αυτο το souls game...
Χθες επαιζα με ενα φιλο μου και ηρθε μια φιλη μας και κολλησε και αυτη...αρχισε να ρωταει, με συμβουλευε για το τι να κανω ,να προσεχω κτλ!αλλα η πλακα ηταν οταν καλουσα κοσμο για να βγαλουμε boss. Ηταν "συγκινητικο που σε βοηθαει κοσμος και δεν μπορειτε να μιλησετε". Οταν καναμε υποκλιση μεταξυ μας εκει συνταραχτηκε!!!
θα το ξαναπω και θα το λεω.Ειναι το παιχνιδι που χαρακτηριζει την προηγουμενη γενια.Εφερε την ανατροπη με την χρηση του online και εμαθε ξανα τους παιχτες να βγουν απτην λογικη του πιου πιου και να ειναι υπευθυνοι των κινησεων τους, όπως θα άρμοζε σε ενα παιχνιδι που σεβεται τον εαυτο του...
ερωτησεις τωρα: